Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
Какви са резултатите от последния преглед?
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стигна до клиниката Фемина в София?
За да стигнете до клиниката Фемина в София, можете да се движите по бул. Ботевградско шосе, след което да се включите в бул. Генерал Даннаил Николаев. След това трябва да тръгнете по бул. Васил Левски, оттам по ул. Св. св. Кирил и Методий и накрая по ул. Дунав до клиниката за паркиране или близо до нея на ул. Дунав
-
Какви са резултатите от последния преглед?
-
Какви са предполагаемите дати на раждане, посочени от участниците във форума?
-
Какви интересни неща за бебето са закупени от майката?
-
Какви са предположенията за датата на раждане?
На мен ми е смешно, ама човекът сигурно бая се е притеснил...
). Не мога да намеря къде я правят тази подгрупа, по поликлиниките не правели такова нещо.
Може ли сега да се размотавам из целия град да ми точат кръвта, много тъпо.

Писна ми от тях. Ден през ден все профилактика правят и по цял следобяд се случва да нямаме нет. Днес как така го пуснаха преди 6-7 незнам. Аз така хубаво си поспах днес, че отиде чааааааак до 1 на обяд.
То си знае урока детето бе. Само така да е занапред да слуша, ама и като се роди...
И честита ти почивка!
То к`вото ще става, ще става и без това, но да не дава Господ, разбира се!!!
И на случката с мъжа ти си смях.
Ех, как искам някой така да стресира и моя, че нещо последно време много спокоен го раздава, но и да ми разкаже след това.
- ще ги трепем гадовете от сега. Вече с ново кремче, което било за еднократно приложение и след 10 дни пак повтаряме посявката, за да видим вече чист ли е терена или не. Дано да е, че ми писна... 

Да вземем да си спретнем една разходка за покупки до Пловдив, а?