Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 424
  • 686
  •   1
Отговори
# 330
Не знам. От писаното във фен-форума останах с впечатление, че Стависки по принцип е любител на високите скорости, но не съм запозната.

Хайде, ще те запозная.

# 331
  • София
Бу, в момента, в който е седнал пил да кара, за мен лично е предумишлено убийство, на какво се е надявал, че няма да се случи на него ли???
Всеки седнал пил на волана, причинил смърт или нараняване би трябвало да бъде съден за предумишлено.
В пълно съзнание е пил, в пълно съзнание е подкарал колата - какъв е тогава?

# 332
Има ли някой, който да оспори твърдението , че Максим е престъпник, извършил предумишлено убийство?
Не е ли не-предумишлено, все пак? Надали е седнал зад волана с мисълта, я да ида да претрепя двама-трима.
Сега ще дойде ivonska и ще ти каже,че е било предумишлено.Точно затова по-горе се изразих така за чуждото нещастие.Ти не си ме разбрала,но и аз май не се изразих добре.Карай....Сега видях ,че и Буболина е на това мнение...за предумишленото говоря.

# 333
  • София
...Сега ще дойде ivonska и ще ти каже,че е било предумишлено.Точно затова по-горе се изразих така за чуждото нещастие.Ти не си ме разбрала,но и аз май не се изразих добре.Карай....Сега видях ,че и Буболина е на това мнение...за предумишленото говоря.

Ето ме! Предумишлено е. Защото се подписваш да участваш в кампания срещу това, което явно практикуваш най-безогледно и защото тази практика убива и това е доказано милион пъти!

# 334
  • София
Ивонско, хайде недей точно ти....а?

# 335
  • София

Не прави темата махленска

# 336
Стана интересно....... ThinkingЗа кампанията съм съгласна с ivonska,но за предумишлено убийство не се говори така...Не се знае какво ще ти поднесе живота.

# 337
  • София

Не прави темата махленска
Само я приземявам.

# 338
Не знам, ако някой се напие и започне да стреля насам натам с пистолет, как ще го съдят? Предумишлено или не Thinking
За съда нямам представа как ще го извърти, за мен и в 2-та случая Е предумишлено, пиеш и тръгваш с бясна скорост сред навалица от коли и хора Crazy Пък и той е бил достатъчно пиян, за да не може да вземе завоя, но не е бил толкова пиян, че да не знае, че се качва зад волана и реакциите му като шофьор не са това, което са по принцип.

# 339
За да няма празни спорове, може би трябва да знаете каква е разликата между предумишлено и непредумишлено престъпление. Вината е един от елементите на състава на престъплението. Тя има 2 форми-умисъл и непредпазливост. Чл.11, ал.2  НК засяга умисъла "Деянието  е умишлено, когато деецът е съзнавал общественоопасния му характер , предвиждал е неговите общественоопасни последици и е 1.искал ИЛИ 2. допускал настъпването на тези последици". В първия случай говорим за предумишлено престъпление(когато деецът е ИСКАЛ т.е. целял е  настъпването на този резултат), а във втория говорим за непредумишлено( когато е ДОПУСКАЛ че е възможно да настъпи)
 А честно казано според мен  е   убийство по непредпазливост , защото той не е предвиждал, НО Е МОГЪЛ И Е БИЛ ДЛЪЖЕН  да предвиди настъпването на този резултат (чл.11, ал3НК)
Едва ли обаче това има някакво значение, един човек е мъртъв, друг е в тежко състояние.

# 340
Ако се вържеш да правиш везната, със сигурност ти е множко пиенето.

Няма смисъл да му ядем гъза на Максим. Да видим първо съда какво ще направи.
Т.е?Максим не е правил везна,следователно пиенето му не е множко,а шофирането  разрешено?
Аз не вярвам в справедлива присъда,няма какво да гледам.На никого нищо не ям,тук е форум,всички говорим....

# 341
Такааа, почти успях да изчета...

И!

Някой да видя това?

# 342
Как да е нямало свидетели- на клипа се иждат 10 човека да се мотаят...с Максим ако е имало 2ма, в първата кола 2ма, оцелялите от втората кола...

# 343
Ако се вържеш да правиш везната, със сигурност ти е множко пиенето.

Няма смисъл да му ядем гъза на Максим. Да видим първо съда какво ще направи.
Т.е?Максим не е правил везна,следователно пиенето му не е множко,а шофирането  разрешено?
Аз не вярвам в справедлива присъда,няма какво да гледам.На никого нищо не ям,тук е форум,всички говорим....

T.e. не ме разбра, ама карай...

# 344
Тези коментари са направо гнусни.

Общи условия

Активация на акаунт