Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 512
  • 686
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Недоумявам вече какво се случва в тази държава - не се реагира адекватно нито на убийците по пътя, нито на циганските хулиганства, нито на бездомните кучета. И аз съм убедена, че Максим ще бъде осъден условно! Вижте К. Маричков , вижте Лора Караджова? И тези хора продължават живота си на музиканти и певци, въпреки че са си позволили да се качат пияни на колите и са причинили жертви!!!!!

Доколкото знам ако действително е взета толкова късно пробата за алкохол, той е имал достатъчно време да се натъпче с нещо сладко за да намали промилите - и бъдете сигурни, че е имало кой да го посъветва да го направи. Явно не е бил сам, личи си по натрапчивото повтаряне в медиите на обратното, но това едва ли има значение.

Разпространеното му изявление по медиите естествено е писано от ПРите му!

Не мисля, че джипът сам по себе си е виновен, от моя скромен опит мога да кажа, че тези автомобили са много по-лесни за управление и по-стабилни от малките коли! Нагледала съм се на невероятни прояви от разни голф двойки , няма какво да се лъжем, че автомобилът е виновен за простотиите на водача!  Просто е нужно човекът зад волана да е отговорен, независимо какво кара!

Lubi - не се притеснявай, наказуемо е само разпространение на материалите от разследването ( чл.198 от НПК), а това е любителско видео и едва ли е част от тях, освен ако твоят познат не им го е предоставил.

# 181
Малкото останала симпатия към Максим заради успехите му се изпари като прочетох статията в Нетинфо Спорт, в която твърди, че е бил трезвен при очевадни и всеизвестни доказателства за обратното.

Надявам се да го осъдят и то не условно!

# 182
Ох, докато изчета всичко и се просълзих и се ядосах!

Съгласна съм с Лени!

Но, да подписът ти, Бухтиче е обиден. Да не повтарям другите, които така добре са ти го казали, защо.

Всички очакваме да видим новата част в подписът ти за МАНУЕЛА!
Може даже и онези, които са го сътворили Макисмовият подпис да направят и един за Петър.

Ето така леееееееко ще започне да балансира Crossing Arms

И, няколко пъти до сега се споменава Германия, а някой знае ли, че в Германия стават най-много от катастрофите? Там ограничение за скоростта няма (така съм чувала поправете ме,ако греша)

# 183
за петър и мануела и аз бих си ги сложила в подписа, само да не ги изкарат вече случайно тях виновни за катастрофата, след като се разбра че максим всъщност е бил трезвен като марула  Close

# 184
напротив, ти не казваш какво е неадектватното в изказванията ни.  Stop
а това е важно, за да те разбера. не искам да споря, опитвам се да разбера какво е неадекватното което ни убягва.
каква за каква помия говориш.
защото си казала "ние сме с теб". най-нормалното нещо е, аз да се огледам в  'ние' и да питам.
Защо "ние" и кои "ние" вече го обясних. А неадекватните изказвания далеч не са само от този форум, но и тук имаше такива. Не ми се занимава, но ако държиш ще преровя старата тема и ще ги извадя.

анче_манче, аз с направата на подписи не се занимавам. Ти ако искаш направи, ако ми хареса ще си го сложа, нямам нищо против.

# 185
Как така да няма ограничение на скоростта в Германия?
Нали тук писахте, че ви глобяват за превишена и с 10км/ч скорост, на какво основание?
Може би само за магистрали да става дума... Аз не си спомням дали съм виждала табели за ограничение, докато бях там за кратко, но... как няма да има.

# 186
Аз пък съм с майката на Петър, която загуби единият си син и замалко не загуби и другия.
С Валентин съм, който за един миг остана без брат, а приятелката му е на ръба на живота и смъртта.
С Йоана съм, която месеци прди да стане булка, загуби любимия си.
С родителите на Мануела съм, които знам какъв ужас изживяват в момента.
И най-вече, в момента съм с Мануела и се моля да се възстанови и да има много дни и години пред себе си.

# 187
  • Primum non nocere !
Как да няма ограничение на скороста? Даже преди 2 м. повишиха глобите. По магистралите , патрулират специално оборудвани коли, в града никой не си позволява да кара над 50км.. навсякъде има камери....и т.н. Тук ако те хванат с над 0.5 промила алкохол и без да си предизвикал ПТП отиваш на съд. Книжката ти я отнемат в различен срок...зависи от промилите. Но , интересното е ,че срока на присъдата започва да тече от гледане на делoто в съда. Т.е. , ако ти разгледат делето след 8м след случката и те осъдят 3м без книжка , ти си 11м без право на управление на автомобил. Не забравяй, че тук живеят 84млн. и пропорционално на това и ПТП са повече.

По магистралите се следи и за неправилно изправарване, т.е. автомобилът който изпреварва да има определена дистанция, ако няма такава ,пак глоба.

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 11:13 от Шехи

# 188
напротив, ти не казваш какво е неадектватното в изказванията ни.  Stop
а това е важно, за да те разбера. не искам да споря, опитвам се да разбера какво е неадекватното което ни убягва.
каква за каква помия говориш.
защото си казала "ние сме с теб". най-нормалното нещо е, аз да се огледам в  'ние' и да питам.
Защо "ние" и кои "ние" вече го обясних. А неадекватните изказвания далеч не са само от този форум, но и тук имаше такива. Не ми се занимава, но ако държиш ще преровя старата тема и ще ги извадя.

анче_манче, аз с направата на подписи не се занимавам. Ти ако искаш направи, ако ми хареса ще си го сложа, нямам нищо против.

Ако обърнеш внимание, не съм написала да го правиш ти.

Какво значи, ако ми хареса?!Може и едно изречение да сложиш, но да е в подписа ти!
Изляла се била помия, затова "сте" с него.... абе, понякога "ви" се чудя на акъла, честно....
 smile3516

А за Германия, да за магистралата са ми казвали, но като гледам инфото ми е старо...

# 189
  • Кори Селести
И аз бях изумена от подписа на Бухти4ка: ''Ние сме с теб'', но когато реших да я попитам един от модераторите ми изтри въпроса и ми каза ако искам да й го задам на ли4ни.

И трябваше да докладваш в тази тема, та всички да се възмутят от гадния модератор ли?
Наравих ти забележка, защото зададе личен въпрос на потребител, съвсем не по текущата тема.
И определено не мисля, че е много интересно да искате обяснения от Бухтичка какво има в подписът си.

# 190
Какво значи, ако ми хареса?!Може и едно изречение да сложиш, но да е в подписа ти!
Обърнах внимание, просто нямам намерение да казвам на някой друг да прави нещо.
За харесването, зависи до колко ще съм съгласна и ще споделям нещата, които изразява подписът.
И не смятам, че едно изречение ще ме направи по-съпричастна към нещо, което и без друго мисля.

# 191
И аз бях изумена от подписа на Бухти4ка: ''Ние сме с теб'', но когато реших да я попитам един от модераторите ми изтри въпроса и ми каза ако искам да й го задам на ли4ни.

И трябваше да докладваш в тази тема, та всички да се възмутят от гадния модератор ли?
Наравих ти забележка, защото зададе личен въпрос на потребител, съвсем не по текущата тема.
И определено не мисля, че е много интересно да искате обяснения от Бухтичка какво има в подписът си.

Аз пък не съм си помислила, че модератора, който го е изтрил е гаден, реших, че въпроса е бил такъв, но ти пък недей да се възмущаваш, че е споделила, все пак не те е цитирала, нали?

А колкото до това, че искаме да разберем становището на Бухтичка, защо това е в подписът й мисля си е в реда на нещата.

Crossing Arms

# 192
Обърнах внимание, просто нямам намерение да казвам на някой друг да прави нещо.
За харесването, зависи до колко ще съм съгласна и ще споделям нещата, които изразява подписът.
И не смятам, че едно изречение ще ме направи по-съпричастна към нещо, което и без друго мисля.

Напротив, банерът, който си сложила е ПОКАЗНОСТ, а ако мислиш и вярваш в нещо, ще кажеш на този, който го е направил да направи и друг, но явно каузата ти (ви) нещо спами.

# 193
  • Primum non nocere !
Да, съгласна съм с Анче мамче  , защото в подписа стои " ние". Ако беше написано "аз", никой нямаше да я пита.

# 194
  • Кори Селести
Аз няма да ставам адвокат, но наистина ли някакъв банер е важното?
Като не можете да разпънете който трябва, дай сега да си го изкараме на нея.

Направо ми идва да си сложа и аз този подпис.
Аз...ние...много важно ...

Общи условия

Активация на акаунт