Отговори
# 180
  • София
ПАТС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
 Здраве и много късмет в живота! Обичта и усмивките да огряват живота ти!

Браво на юнака Слави!
Ама стига сте се фръцкали с тези зъби.  Mr. Green Калоян няма нито един все още.  Twisted Evil Има ли други като него?
На Косето дядо му  Mr. Green. Я, спокойно. Няма да остане без зъби.
Мики, ама ти не знаеш ли, че мъжете никога не порастват?! Ако чакам тогава да ме носят....ехеее. Я, по- добре да тренират от сега. А аз ..  newsm19 newsm56
Калоян ме побърква! Иска непрекъснато да е с менq дори когато баща му си е вкъщи, мрънка да го взема, като го взема - да го пусна да ходи. Любимото му занимание е да святка и изгася лампите, после да ги пипне (демек развивам мускули). Щъка като муха без глава из вкъщи. Останах без крака, бе кръст...
Да ми здрав! Ще стискам зъби и ще издържа.
Това все едно аз съм го писала. И по0стояннхо си повтаря Ампата, Ампата и вдига ръцете  ooooh!.

# 181
  • София
Привет и от нас!

sleepy - и ние сме без зъби!!! Надявам с еда не остане така! Joy На баткото първият проби точно на една годинка, та явно и тя ще е така.

KaliMa - имаш гласа! 5 звезди!!! Simple Smile

Честит рожден ден на Патс! Здраве и щастливи моменти! newsm59

Ето и малко снимки от нас:

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05879.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05821.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05852.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05886.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05887.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05882.jpg

Май много станаха.....!!!

До скоро на всички!

# 182
  • -
Здравейте и от нас!Честит рожден ден на Ангелина и Патс! newsm59 newsm67
Ние бяхме в Бургас,вчера се завърнахме-посетихме морето-Мария се плаши от водата обаче,а нямахме достатъчно време за да свикне-ходехме всеки ден към 5-6ч вечерта.На гости на свекървата...да се включа и аз в темата за свекървите-Мишка разбирам те чудесно и съжалявам че живеете заедно.Ние не сме заедно и за 5 дена се побърквам,всички ми казват ама ти защо си мълчиш,ами защото ако си отворя устата и побеснявам и ще стане лошо newsm61
Мира съжалявам че имате проблем с "тъпия хазяйн"/аз всъщност умен и свестен такъв не съм виждала за 11г newsm78/ Ние бяхме със същия проблем,само че беше март месец и Мария беше на 5м. Twisted Evil Теди дано бързо да ви минава шарката и Влади да се оправя.
На Мария нощес и изби 7-я зъб и малко пищя насън,но дано вече да не я боли.Иначе почти не пълзи,прави крачки като я държим,гони кучето с проходилката...Отивам че трябва да я къпя,баща и пак го няма и сме сами
Добре дошли на новите мами и бебоци!  bouquet
Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 183
  • Виена
Добър вечер на всички  Hug
 Патс Честит Рожден Ден bdbaloni!Бъди здрава,щастлива и много обичана.
 miki_m  Hug
 Днес на Влади не му беше ден  Rolling Eyes.Доста пъти пада,ама само ме пуска и тръгва смело напред и цопва и почва да реве,ама направо изпада в истерия.Следобяд отидох да го къпя в банята и как не се спира това човече Close.Как се завъртя в ръцете ми и заби нос в ръба на коритото.Като ревна,че му тръгна и  кръв от носа,аз се уплаших да не би да си счупи носито,абе направо трагедия  Sad.В крайна сметка му нямаше нищо ,размина се само с уплаха.Сложих му веднага лед и даже и не посиня.
 Зъбки ние си имаме вече 12 и чакаме всеки момент да пробие 13 то  Flutter.От 1 мес.някъде даже и ги мием  Flutter
 Мила 71 много са сладки и двете ти деца  Heart Eyes
 Калима и от мен 5 звезди  Peace
 Лека нощ и сладки сънища на всички мами и бебоци smile3524

# 184
Аз ви черпя по една тортичка, че днес ставаме на 11-т месеца

# 185
  • Стара Загора
Айде да сте живи и здрави и все същите сладури  bouquet Heart Eyes

# 186
Браво Мишка. 
Да ти е здрав и усмихнат малкия/ голям  Яни !!   party006 party006
И след месец по-сериозно да почерпиш .  Ще забравим диетите поне за ден Simple Smile

Хера ти кога ще идваш къмто Черното Море ?

Ауу да ви се похваля ли да ви се оплача ли не знам. Моят синковец много слуша баща си, мен до 10 часа 100 пъти ме е напраил на маймуна, а сега си играе в кошарата, а баща му си пие кайвето на терасата

# 187
  • Стара Загора
Хера ти кога ще идваш къмто Черното Море ?
Другият петък съм във Варна а събота ще тръгвам за Русалка.
Относно слушането...моят мъж също си пие кафето...а Слави стои в количката в кането отсреща Twisted Evil а аз като седна да пия кафе...прави ме на луда..ако въобще успея да седна.

# 188
Бравос аз до петък требе да съм разкарала и работа и чужбинци (мамка им , как ги мразя за тоя номер да идват за 1 седмица на Албена и да ни тровят живота междувремено)

# 189
  • Стара Загора
Бравос аз до петък требе да съм разкарала и работа и чужбинци (мамка им , как ги мразя за тоя номер да идват за 1 седмица на Албена и да ни тровят живота междувремено)
Мислете де да идем в късния следобед да хапнем /щото храната прави борбата/ и да пийнем, че жаден се не стои Mr. Green
Апропо с чеде ще съм и с мъж ще съм Crazy

# 190
  • Откъм Варната
....Мислете де да идем в късния следобед да хапнем /щото храната прави борбата/ и да пийнем, че жаден се не стои Mr. Green
Апропо с чеде ще съм и с мъж ще съм Crazy

Аре че такава нетърпеливост ме е обзела, идвайти, ша ва нахраним и напойм, отдавна съм ва планирала във времето си, ако мъж ми почива и него ще го турна с нас

# 191
За чадето на 100%, мъжът ми обаче ще му стопят лагерите след сряда .. жътва еeeee, хич не искаm Summer Time
A за единито и пиенито ( ама без бира ) сме там.. само да разселя гадовете чужбински
Михаил успя да се качи на дивана без да си подлага играчки ooooh!, къде ще крия лаптопа не ми е ясно  newsm78 #Crazy

# 192
Привет Hug
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЯНИ!ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМ И ЗДРАВ! smile3525
Момичета да ви питам знаете ли на час в ПЛОВДИВ колко се взима за гледане на дете.Питам защо имам приятелка,която сега гледа едно детенце и дават на ден 15лв и аз и казах че според мен е малко,поне тук в Сф бабишкерите,които гледат бебоците си взимат повечко.
За качването и наш САШИК преди 2 дена сам се качи на спалнята в ПОМОРИЕ,гонейки кака си,ама само веднъж направи това упражнение,не повтори,ама в  скоро време ще се научим да се катерим,сега любимото ни занимание е лазенето,изправянето и отварянето на всички шкафове,които не са заключени. newsm03
ТЕДИжелая бързо оздравяне на малкият Влади. Simple Smile
Мойте деца спят,днес такъв дъжд се изля в Сф,че не можахме да изведем деца,сега гледам че слънчице е изгряло,като се събудят ще ги изведем на вън,аз сега след малко ще ходя да изпера количката на САШКО ,че я оклепал цялата в манджа,ще излизаме със старата докато изсъхне тази.
Желая прятен ден  love001

# 193
  • Стара Загора
За детегледачките в различните градове е различно...не сравнявай София, Пловдив и др. градове. Знам за жена, която гледа почасово за 1лв. на час и друга жена, която гледа близнаци пък и взема 300-350лв. Аз лично сега търся жена за февруари следващата година защото вече ще се връщам на работа а ще го пускам чак на градина и ми трябва жена за в нас. Ще давам 200-250лв....или поне аз така си мисля де Mr. Green
За мен не е малко 15лв на ден...ми то и аз ще гледам за толкова Crazy Сметни поне 20 дена по 15лв....за месеца си става една добра сума.

# 194
Абе в тия каши''Лека нощ'' на Хип да не слагат преспивателни newsm78.Малкия спи от 3 часа и няма намерение да става. Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт