Отговори
# 210
добро утро, аз съм много заспала, дечко имаше ужасна нощ, зъби ще да е ама .........майка му ще пие второ кафе май  Laughing Сега пак си спинка сладко- сладко, ама пусто като не мога да легна преди обяд doh  ще се мъча  Crossing Arms Оплаках ви се  Hug

Мира- леко боядисване  Peace аз до колкото разбрах ще боядисвате нали  newsm78

Ася 75- да не би да си към ОББ  Crazy

Херич- виж си личните  Hug

А да ви питам, само моето диване ли ми отказва всякакви каши или има и други като нас, не и харесва и това, все едно отрова и давам  Confused

няма да стане отивам за второ кафе  newsm46

# 211
Добро утро!
Денят започна ужасно - първо в 6 сутринта Благун се събуди и успя да падне от креватчето си, а само 15 минути по-късно падна и от нашето легло  Crazy. Като изключим една голяма цицина на главата, нищо друго му няма, но с баща му моментално махнахме две пръчки от решетките от леглото му, поне да си излиза от там.
Поне после ме остави да си поспя порядъчно  Blush.
Зелче, имахме такъв период. Благовест не понася елда и като му дадох няколко дни подред напълно отказа кашите. Изчаках няколко дни и му купих от българските "Слънчо" - скъсва се да ги яде и грухти за още  Wink.
Мира, майсторите трябва да ги държите много изкъсо  Peace. Лека работа!
Приятен ден и много  Hug!

# 212
Здравейте ,вчера писах писах ама явно съм изключила компа преди да публикувам. Close
evelinar Благун си изпълнил норматива за падане за две седмици напред Grinning Леля Зеля Саши не яде всечки каши най-обича готовите.Ще взема и аз да изпробвам тези на" Слънчо".
Почивните дни бяхме на Арбанаси изкарахме страхотно Сашко през цялото време беше като леко подпийнал раздаваше усмивки и се закачаше с хората.Влезе и за първи път в басейн -хареса му.
Взех му бебешката паста и вече мием 8-те зъбчета. Mr. Green
mira sm тъй е с майстори в къщата здрави нерви трябват.Важното е като приключи всичко да сте доволни Peace
ВерчИтУ.....и алчна си де, я кажи колко пъти беше на морето вече!?
За почивните дни през септември решихме да не ходим до морето и запазих на Хисаря.
За говоренето според мен бъбрим неосъзнато ,но според бабите е просто генийче Mr. Green

# 213
Здравейте момичета  bouquet!
Да Ви се похваля, че ние си купихме крачета  tiptoe.Правим по 6-7 крачки сами, но още не стабилен newsm30.Важното е, че се пусна и ми се струва, че скоро ще има да тичам след него ooooh!.
за зъбите-и ние сме само с два и вече взех да се чудя кога ще излизат, че вечер се буди явно от болка и пищи newsm77.
за говоренето- говорим доста като-деди, баба, тати, бау-бау, ало и най интересното как казва тик-так, което излиза малко като тик-тати Mr. Green.
Лек ден от мен  bouquet!

# 214
Здравейте момичета.Ние сме добре и вече имаме втори зъб.Кари лази на ляво на дясно с бясна скорост и вече се изправя по секции и столове и рови по шкафовете..спасение вече няма.
Охх някой скоро се оплакваше от свекърва..май Мишето беше...Защо са толкова отвратни незнам..не случайно им се носи тайкава лоша слава на СВЕКЪРВЕЩИЦИ. Моята оня ден нахълтва у нас И майка,която беше на гости у нас и отвори(ние спяхме следобед с мъж ми) И ПОЧВА ДА МУ ВДИГА СКАНДАЛ.А той полусънен се чуди кво става.Обвинява го къв мъж бил той щом позволявал на жена си да си поръчва в заведение каквото си иска без да го пита може ли и...явно парите съм държала аз в такъв случай(глупости пълни)...как може!(то пък човек да не излезе с нея веднъж на заведение ...ужас)А сега ми кажете ни в клин ни в ръкав това нейна работа ли е ? и за такова нещо да вдига скандал. Пълни глупости.Аз не посмях да изляза този път от стаята,защото щеше да яде шамари и скандала нямаше да приключи на добре,но мъж ми я сложи на място като и каза,че няма право да му се намесва в живота дори милиметър и ако още един път дойде така ще и е за последно.За сега и е забранил достъпа до нас докато не ми се извини...хаха да видим кога ще преглътне гордоста си и ще си признае грешката.   Лек ден от мен..оплаках ви се.

# 215
Здравейтееее Hug
Прибрахме се още в неделя вечер от Велинград, но не съм ви писала. Изкарахме добре, погледаха ни Криско за малко, а той се забавлява там-все пак е по.интересно на различно място, на широко и най- вече пълна свобода.../а ние  доста поработихме с таткото- прахме килими и пътеки цял 1 ден и се разглобихме/ Имаме и снимков материал от разходките на Клептуза /там Криско беше много щастлив като гледа лодките/, но за съжаление имам проблем с работата със снимките Embarassed,защото като отворя някоя и блокира компа. Така, когато татито отстрани проблема /ако въобще го направи/ ще пусна фотото.
зъбките- ние все още ставаме посред нощ и нервничим през деня, но горните зъбки още не пробиват Cry
лазенето - много добре го упражнява, но вкъщи не остава непипнато място и ден без "аварии".
бърборенето - нови думи нямаме, а най-честата е ам-ма-ма, нали по цял ден дъвчи хайвана toothЛудвам с това ядене...Моля, злоядите ги пращайте на обучение при Криско.
свекървите - що ли и най-малката простотия не ме изненадва, ама тая на мама Тони е върха. Абе свиркайте си - те са си Свекървещички, а някои от нас също вървят на там Mr. Green
кашите- ядяхме най-много слънчо, а Нестле не ги помирисваше. Сега вече е на диета и никакви каши...

Честито на патерица на рожденичките! newsm51
Айде, оставям ви засега, че става дълго, а аз имам да мия чинии и ако се помотая още зверчето няма да ми позволи.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 15:18 от eli_gu

# 216
  • София
Здравейте мами!

Кали все така продължава да пълзи навсякъде, но лошото е, че иска и навън да го прави! #Crazy Само се надига от количката и вика. Не е стабилна и не прави стабилни крачки, само й се подгъват още крачетата и затова не сме купили още обувки, но май ще взимаме, защото навън ставаме доста мъчни за понасяне! Whistling

За свекървите - доста неприятно е било това преживяване на мама тони. Добре, че мъжът си е бил на място!!! Моята е доста добричка, деликатна е , но все пак си е друго поколение и много се притеснява за децата - да не изстинат, да завивам малката винаги и така. Но това не е голяма болка!!!

Михаела Ив. - честити самостоятелни крачки. То това си е почти прохождане!!!

Кали също много харесва кашите на Слънчо, особено тези с бисквити! Но напоследък доста й омръзнаха и съм ги разредила.

mira sm - с майстори винаги е трудна работа. Здрави нерви, търпение и висене на главите им какво и как правят. Че за какви изненади после съм слушала....!!!

До скоро! Simple Smile

# 217
Зеле да правилно си разбрала ще мажем докато чакаме смотаните майстори да ни налепят плочките... #Cussing outНаистина трябва да сев запася със здрави нерви.
Иначе ние сме добре. Hug
Ели да ти пратя малко Калоян барем се реши да яде повече покрай Криско... Mr. GreenЧе те сега промениха и рекламите на GTV и сега ела да ме видиш какъв зор пада с това ядене... #Crazy.Ужас това диване се научи да яде на реклами иначе стиска устата и това си е..
Черпя ви с едно страхотно клипче и песен.... Hug
http://s9k1e8b80o.vbox.bg/videos/Miro_i_Aneliq-Zavinagi/index.html

# 218
Здравейте, сладури и сладурковци, малки и големи!  wavey
Ние изкарахме почивните дни на Своге, много прохладно и приятно беше , а Ива по цяял ден се гмуркаше в ей този
басейн
- в топлите часове го пълнихме с вода, а след това го използвах и за кошара  Simple Smile . Но да ви се оплача откакто сме се върнали в неделя, вече две вечери много плаче преди да заспи, мисля че е от коремче, дали са се завърнали ужасните колики?!  newsm78 Моля, ако някой може да ми помогне със съвет!  Praynig
Кашите  "Слънчо" и ние много ги харесваме,  но само плодовите!   Laughing
В нашият речник са думите: ма-ма; та-та; ба-ба;  де-де;  а сега пък се е научила и да казва "пам" и по цял ден разхвърля играчките си след което казва "пам" т.е. че паднала , много е смешна  Joy
Михаела Ив. честити ви ходещи крачета  Hug , дръж се май скоро ще започне голямото тичане!
mama_toni ама че свекървище !  #2gunfire Добре е че поне мъжът ти е в твоя отбор, щото иначе може да стане много драматично!  Crazy
mira sm успех с майсторите! thumbsup И Ива става за захранване на злояди бебета, пращай го твоя хубостник, ще го обработим  Wink . Мерси за музикалния поздрав!  Heart Eyes
Искам да ви запитам нещо, мили мами: Вие подадохте ли молба за ясла или детска градина на дечицата? , щото нали уж се чакало до 1-2 години. Ние скоро се преместихме в нов квартал и май вече е време да търся и градина?!  Thinking А,  искам също да се обърна към софийските мами : има ли някой от район "Надежда" ?! Ние като новодомци много бихме се радвали да си  намерим приятелчета от форума тук , за да си спретваме квартални срещички?!   twin_neutral

# 219
Михаела Ив. честито прохождане! Hug
mama toni думи нямам как може да ви се бърка така ,ама както са писали вече поне имаш мъж на място.
Didi81 за яслите и градините /поне тук в Русе/ се записваш в годината , в която детето навършва необходимата възраст.Казаха ми 2008г. първия работен ден да отивам и да го записвам на детска градина .Точно до нас има една ,която много я хвалят та дано да стане.
Ние ще се изчипуркамеи отиваме на разходка.

# 220
Didi 81 за яслите и аз така питах и разпитвах на дълго и ми казаха че вече за новата година т.е 2008г. молбите се подават в първия работен ден на януари пак 2008г.И точно поради тази причина и разбира се недостига на места се водят доста протести...
Аз потах тука в София дали не могат да се внесат някакви дарения към градините и по този начин да сме с предимство но не и от това ме отрязаха.Казаха че досега го имало това нещо но вече за тяхно съжаление не... #Cussing out.И сега не се знае изобщо дали ще приемат и 1/3 от децата които кандидатстват.Абе ужасна работа.. ooooh!
Аз тука имам само 2 възможности и направо не знам колко хора ще чакат пред вратите... Twisted Evil

# 221
Здравейте!  Hug
Признавам си, че съм чела само по диагонал, че нямам време.  Embarassed След около час тръгваме за морето. (Току-що падна за пореден път.  #Crazy Става и тръгва... а сме трима човека вкъщи.)
Цял следобед приготвям багаж. Изнесох къщата.
Днес бяхме на консултация. Калоян е качил 30 гр. за 1 месец и е порастнал 1 см. Сега е 8.700 кг, 77 см. Естествено побърка сестрата, то не бе въртене, подскачане, не бе чудо... гръдната обиколка и обиколката на главата са само с много приблизителни стойности измерени в резултат на всичко това.  ooooh!
Мише, честито прохождане!   bouquet И искрено ти съчувствам от тук нататък.  Mr. Green
Дано като се върнем да имам малко повече време, за да пиша.

# 222
Здравейте момичета Hug

При нас положението е все така ужасно,малката хич не иска да яде,нощем постоянно се буди с писъци,през деня само е недоволна абе просто е един малак ад в къщи ooooh! Добре че баща и ми помага,че иначе щях да давам отклонения вече #Crazy  Crazy  Joy Сега и давам кисело мляко вместо АМ та се лъжем малко.
Доста майки се оплакаха,че са като нас,на морето има някакъв летен вирус,та си пазете дечицата Praynig
за думичките-мама,тате,баба,кака,леля,айде и много нейни си ,знае как прави мецата,гълъбчето и кончето,знае колко ще стане голяма и много много такива,цяла програма си имаме Joy трябва да имаме да забавляваме гостите bowuu
мише- честито ви прохождане,е вече дупе да ти е яко running Stuck Out Tongue Winking Eye
мама тони- и на теб не ти е лесно с такова чудовище af devil
мира см- мерси за поздрава dance и аз много я харесвам тази песен

Абе момичета къде е кръц нещо много ми се губи smile3506
Хайде стига съм писала,че ще ви омръзна,отивам да лягам след малко newsm46
Лека нощ  love001

# 223
gudza Кръц е на море.

# 224
Здравейте. Как върви при вашите бебоци? При нас лудницата е пълна. Вече ми се иска очите ми да са като на хемелеоните - да се въртят на всякъде. Днес моят синковец както си лазеше по пода изведнъж го виждам как незнайно от къде е намерил 1 монета от 2 стотинки и тръгва да я лапа. Направо ми настръхна косата smile3511. Вече по цял ден си повтарям само едно и също-Марти не тук, не пипай това, не там, остави ДВДто, не дистанционното и т.н. Имам чувството, че и докато спя ги приказвам. А другите казват, че тепърва се почвало smile3514.
Didi81 пробвай да го оригваш. Не знам дали са колики, но преди 2 вечери, след като го нахраних малкия и започнах да го приспивам видях, че нещо го мъчи. Върти се, мрънка, напъваше се да се оригне - нещо му беше некомфортно. Вдигнах го да може да се оригне и той повърна цялото мляко върху мен. После разбрах, че се е мъчил да се оригне, а и явно му е било тежко. Ако искаш питай вашата педиатърка.
mama toni  евала на мъжа ти. Не й обръща внимание на свекито-може да я е хванала критиката.

Общи условия

Активация на акаунт