Отговори
# 75
Здравейте,
добре дошли на новите мами и честит рижден ден на Вемби!  bouquet
Нещо много болнички - да оздравявате. Време ли е вече за шарките? ДА се поогледам за донори един вид.  Wink
Евелинка, добре че само с това сте се разминали.  Hug

Дидита, ходихте ли на лекар за нощното будене?

Хера, аз моето диване го държа запряно в кошарата или леглото. Засега само леглото и малко тапет е бастисал, ама като стане по-самостоятелно ходещ ще го пусна и на теракотата. Дано оцелее, че сме под наем. А иначе май няма от кротките деца при октомврийчетата - поне така изглежда.

На бързо, че реве - пълзи и обикаля по леглото. И нощем като се събуди пак става и така си седи нарешетките - реве и спи прав. Така че е мобилен
Айде лек ден от нас.

# 76
Привет, майчета!

Благодарности на Ели за темичката!
Честит рожден ден на новата мама!   bouquet
Евелинка, и мен много ме е яд на такива пешеходци, защото после изкарват шофьора виновен, а не винаги можеш да реагираш навреме. Учудва ме колко много майки пресичат неправилно! Имам много познати такива в парка, които пресичат на 100 метра от светофара и много гордо ми заявяват, че колите им спират като ги видят с количките. За мен това е пълна простотия и освен това така ще възпитат и малките.

Момичета, имам едно въпросче относно храненето (разбира се, нали това ни е голяма мъка). Има ли още някое бебе като нас да живее предимно на мляко? Все ми е притеснено, че Стела не иска нищо друго... Излишно е да ме съветвате да й давам домашно, кухня и т.н., опитала съм всичко и периодично опитвам, но резултата е един и същ -  5-6 лъжици и после игра и след час мляко. Това на обяд, следобед яде 2/3 буркан с йогурт или каша за лека нощ. Всичко дурго е само мляко и разни незначителни трошички, които й давам от нашата храна. Ще ме успокоите ли? Има ли и други така?

# 77
Привет момичета! 55  Благодаря Ви за гостоприемството! Честит Рожден Ден на vembi newsm51 пожелавам ти много здраве, късмет и прекрасни мигове прекарани със семейството! В нашата къща също върлува торнадо с нежното име "Ива" , просто е неудържима, всичко пребърка, навсякъде се мушка, просто е някакво чудо и аз затова пък съм го ударила само на скитане, станем ли сутрин и хаайде навън днес дори и закуската си яде навънка, чак преди малко я прибрах и сега спи кротка като ангелче  ladyuu
 evelinar - възмутително е това което ти се е случило, наистина няма култура на пътя, нито шофьори, нито пешеходци!Дано си се успокоила и повече не изпадаш в подобни ситуации, особено сега когато трябва да си спокойна и да се пазиш !
vembi - браво на порасналото дете  Hug Ива започна така да се изправя преди около месец а сега пълзи с пълна сила та пушек се вдига, сяда става сама но още не иска да се пуска да ходи.
На всички които ще посетят моренцето приятно изкарване , чао и лек ден от нас!  Heart Eyes

Странно нашия първо започна да пълзи пък чак сега се изправи newsm78, а с проходилката няма да описвам какво прави. А на последък все се рови в пръста на цветето и я яде. Откачам като го видя. А ако не я яде многто обича да я слага в пералнята, която се е научил да я отваря точно когато свърши с прането. Направо откачих като си видях чисто белите изпрани чаршафи с пръст върху тях  smile3511

# 78
vembi , честит рожден ден! Желая ти здраве и много щастие!  bouquet  bouquet  bouquet
Хера, дай да ги съберем с моя терминатор да си трошат на воля!
Веничка, щом пие мляко, давай й мляко и не я насилвай, дете, което да не е прояло няма  Wink. Майка ми много ме мъчеше да ям като малка, хранила ме е с капкомер, а аз имам спомени, че напук стисках устни. Благун е змей, всичко яде, но и той има периоди, когато дори любими неща не поглежда и иска само мляко. Оставям го на мляко и докато сам не пожелае нещо друго, не му и предлагам.
За пълзенето - пълзи като хлебарка, изправя се и ходи около опора. Но пък не ще да говори.

# 79
Привет от нас Hug

Добре дошли на новите мами Вемби и Диди, както и на техните мушмороци  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Вемби! Да си здрава, усмихната и щастлива мама!

Дивчо-Криско ме сбърква тия дни, а баща му днес беше побеснял. Цяла нощ се буди и мрънка хайвана и то през 20 мин... Осъмнахме опулени Cry
за пълзенето - пълзи, че и мазоли има, изправя се на опора и стои прав, но не за дълго/тупва/. И да си похваля малко гарджето - освен мама,  мамо  и Гоги вече е научил и думичките Тау /превод-Чао/, Баво /превод Браво/ и по цял ден си маха като реши и ръкопляска за каквото прецени Joyголям смях.
за трошенето - и аз съм вдигнала ръце #Cussing outНали съм се оплаквала, че освен дистанционните на телевизора и климатика, потроши и телефона на баща си, а отделно дето очаквам скоро да нямаме и компютър и печка. Херич, успокой се и за затваряне в кошари не си и помисляй-терминатори затворени не стоят Mr. GreenПодготви се и за друго трошене и хич не се надявай, че ще го подариш Славито на някой. Дето вика една моя позната - "...и да го подариш, утре ще ти го върнат и пари ще ти дадат..."

Кали, честито оздравяване! Цапни сега една beer2

Лови, много готин тоя синеочко Косето, бе Heart EyesКакво ще ги правим тия мъже-симпатягиииии-отърване от моми няма да има Joy

Евелинар, много съжалявам за случилото ви се и избеснявам на такива простотии #Cussing out

Айде, че стана дълго, пък и вече ми мрънкосват на главата.

# 80
Честит рожден ден на Вемби, да си жива и здрава  Hug

Веничка, не се притеснявай Славун на Хера е така и Пламена все си търси млякото, не че не яде и друго  Peace Важното е че яде, все пак те сами си определят режима според мен, Пламена от три дена е основно на мляко другото ми го отказва  Twisted Evilкво и стана не знам, ама поне млякото си го пие  Peace

# 81
Ето малко обещани снимки и от нашата морска ваканция http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164570&photo=1

# 82
Здравейте, днес се завърнахме от 2-дневната ни почивка.
Първо Вемби  Диди добре дошли в нашият отбор. Hug
Вемби ЧРД -много здраве любов и усмивки!
Евелинка  Hug ужасно неприятно  Praynig слава богу ,че се е разминало.С право си ядосана всеки ден виждам майки с колички или с деца ,които вървят на улицата при наличие на свободни тротоари пресичат където им падне  Close
Хера и аз се смях ама на теб хич не ти е смешно милата. Hug eli_gu то и при теб същата работа било.Хич не се ядосвайте кой знай ние какви дяволи сме били. Laughing
Теди бързо да преборите шарката!
Чао за сега по-късно ще се включа пак.

# 83
Вени,същите сме и ние с яденето,мъка голяма.Напоследък и млякото не пие....
Евелина,все пак отиди на преглед за всеки случай.Не разбрах дали Благо е бил с вас обаче.
Добре дошли на новите мами.
Вемби,честит рожден ден.
Лови,много ти е сладко мишлето.
Сутринта писах и се изтри.Затова сега така на бързо

# 84
  • Откъм Варната
Варненки покана за среща, копирам я от варненската тема

Форумска среща
17.30 часа, 23.08.07 г. Четвъртък
Пицарела на Проектантска

# 85
Здравейте на всички!Днес бяхме на консyлтация,с беба всичко е окей само дето не сме мръднали нито на кг,нито на см.Запазили сме си теглото-8200кг/70см.Вече жестиколира,когато и пея песнички,маха със ръчички и е много сладка.Любими са и Хей ръчички и Патешки yрок.Тази вечер по пътя към вкъщи заспа и още спи.Сега с татито чакаме да се събyди,за да я къпем.Това ранно заспиване вече втори път ни се слyчва и ни изненадва.Явно вече по бързо се yморява.Толкова за нас.Честит рожден ден на Вемби  bouquetМного здраве,късмет и сбъднати мечти!Чао от мен Hug

# 86
  • Някъде в Европа...
Здравейте,момичета ! Аз ще пиша на един ред, че Ради потроши клавиатурата и "ентер" не работи. И моето зверче е от трошливите  Shocked. (ако някоя знае как да минавам на нов ред без ентер, да свирка  Laughing) Четох ви по диагонал  Embarassed. евелинка, искрено съчувствие за това, което си преживяла .    Добре дошли на новите мами!  bouquet                                                                                         Момичета, как се организирате да пишете с тия зверчета. Аз ако успея да седна на пц, Ради започва да се сърди, да ме хапе, да се качва и той до компутъра (охх, май достта клавиши отказват... Confused )                                                                                            Ние сме добре. Палзим, изправяме се, ходим с помощ. Научихме се как да сядаме от изправено положение Simple Smile. Ядем добре, усилено му въвеждам нови храни, че смятам от другия месец да е на кухня (няма реакции засега Praynig - нали ви споменах, че май го израстнахме пустия дерматит)                                                                                                   Аз ходя на физиотерапия още. Свивам крака докрай почти, но не мога да клякам и да поемам тежест на него (стълби не мога да качвам...0) Абе, мисля, че още доста време трябва докато се оправя напълно Simple Smile                                                                                                   Ставам, че се събуди... Целувки на бебчовците!                                                                                               Надявам се да съм редовна вече в писането. Извинявайте за неподредения постинг!  Embarassed                                                                                          Лека нощ!                                                                                                           

# 87
  • Някъде в Европа...
Евелинка, забравих да ти кажа: не се притеснявай за тестиса на Благун (сестра ми каза , че сте си писали). В момента племенника ми е на морето и лудеел без спиране, нищо, че му правиха операцията само преди месец...  Simple Smile Всичко ще се оправи.. Peace. Погали коремчето и целуни немирника  Heart Eyes

# 88
Добро утро на всички ранобудни! Заповядайте на по чаша топло кафе :

Има и закуска :

Тази нощ да се похваля Ива най-сетне си спа самичка в собствената си стая и в креватчето, дълга битка водим с баща и за това ,но мисля че се получава, ето че вече имаме първите добри резултати! newsm62
А сега ставам да нахраня и изгладнялото си момиче че след малко ще вземе да си забърка попарката сама, като гледам намерила е хляба и опитва да действа докато майка и се отплесва по клавиатурата  Shocked
Сега ви желая хубав ден, по-късно ако успея ще пиша пак!

# 89
Добро утро и от нас с Благун!
Змеят сега троши наред, а аз имам минута свободно време докато смаже всички играчки подред.
Ейрче, много се радвам, че си по-добре! Пиши по някой ред, да не те мислим какво правите с Ради. Многои съм й благодарна на сестра ти, че ми писа. Засега ще изчакам още, Бранков ми каза към година и половина най-рано може да се направи операцията. Да е жив и здрав и все така палав дребчо, пък ще го мислим като дойде.
Момичета, благодаря ви за милите думи. Аз съм добре (Фрики, не съм имала някакви проблеми, затова не отидох на лекар, но в края на месеца като ме гледат с ултразвук ще кажа за удара). Моите притеснения бяха за детенцето, което можеше да загине. Веничка е права за това, че много майки се гордеят, че пресичат където им падне и им спират колите, само че не винаги може да се спре. Аз самата не съм от най-възпитаните пешеходци, но когато съм с детето не смея да пресичам неправилно. Пък и след още някоя годинка Благун ще тръгне сам по улиците и ще пресича така, както съм го научила. Наш дълг е да научим децата си сами да се пазят!
Сега ще го приготвям за разходка, докато навън е хладно, току виж дивачето вземе, че заспи Thinking.
Лек ден и  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт