Отговори
# 60
  • Откъм Варната
assia75 ти нали беше от Добрич, я кажи коя е тази местност, може и ние да я посетим

evelinar на бременните е разрешено да се возят без колан, така че по добре не го слагай

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 21:30 от KaliMa

# 61
  • Стара Загора
Край...
Подарявам го вече...
На промоция с количката... Twisted Evil
Току-що потроши щори за 300лв..... Twisted Evil Сега заслужава да не му правя РД-то а да си купя щори Crossing Arms Mr. Green Ама то край няма бе... Twisted Evil Потроши ми къщата значи..баси и торнадото.
Много съм ядосана и няма да пиша повече...дано утре имате повече късмет Mr. Green

# 62
Евелинка много съжалявам за това което сте изживели но както казваш добре че се е разминало с малко уплаха и леки повреди.Дано всичко с теб е наред. PraynigНаистина пешеходците понякога са страшно невнимателни.
Хера не се ядосвай мила то още колко ще трошат не е истина.... Mr. Green
Аз да ви се похваля днес малкия за първи път ака в гурнето. LaughingМного съм щастлива.Дано да се научи и той по-бързо и без особенни проблеми. Praynig
Лека вечер ви желая. Hug

# 63
Мира, яд ме хвана на майката. И аз съм майка, ама не смея да пресека неправилно. Ако се беше случило нещо с детето не ми се мисли. А за колана - слагам, както е редно, щом го има -  докато мога ще си го слагам. Знам, че мога и без, но при днешния удар щях да пострадам, ако не бях с колан - отхвръкнахме напред и коланите ни задържаха. Но още ме е яд на жената. Трябва да е съвсем слабоумна да пресича там на червено - затова е сложен светофара. Ако трябва да съм честна на първо място се уплаших за нейното дете; за мен, за Митко, за нероденото бебе дори не помислих.

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 23:03 от evelinar

# 64
  • Виена
 Hug Hug Hug
 Добре дошли на новите мами  Hug
 Влади днес беше доста топличък,но не вдигна висока температура и не му дадох нищо за сваляне.Ходихме до аптеката и му взехме едно мазило за успокояване на пъпките,а също и капки Фенистил,които пи и кака му в БГ.Днес има повече пъпки,но за сега слаба работа,дано  така и да се размине  Praynig.Доста е киселичък,но това си е обяснимо.
Край...
Подарявам го вече...
На промоция с количката... Twisted Evil
Току-що потроши щори за 300лв..... Twisted Evil Сега заслужава да не му правя РД-то а да си купя щори Crossing Arms Mr. Green Ама то край няма бе... Twisted Evil Потроши ми къщата значи..баси и торнадото.
Много съм ядосана и няма да пиша повече...дано утре имате повече късмет Mr. Green
  Joy Joy Joy Херка извинявай,ама направо умрях от смях  Blush.Много ме развесели,както ми беше тъжно,изведнъж ми стана весело  Hug
 Евелинка  Hug.Ужас,като си представих ситуацията и направо ми настръхна косата.Добре,че всичко с теб е наред.
 Лека нощ от мен  smile3524

# 65
Каlima,местноста е Кобъклъка,сигyрно си чyвала.Мястото,за което споменах е точно до р-т Дъбовете.На нас лично ни харесва много и често ходим там с приятели.Евелинка,настръхнах от това което сте преживели.Дано не си се yплашила много и всичко с бебо е наред!Понякога ние пешеходците постъпваме много лекомислено и в резyлтат стават масови катастрофи.

# 66
хай и от нас  Hug

Пламена само мрънкоти тази сутрин  за всичко  Confused Какви са тез зъб какво е туй чудо  Rolling Eyes

Добре дошли на новите мами  Hug

Кали Ма- как си ?оправи ли се?  Praynig

evelinar- много гадно , но има и такива заспи, добре че мъжо ти го е видял  Peace не ми се мисли каква бела можеше да стане  Peace

Теди - леко минаване на шарката, аз си мисля че колкото по- рано толкова по добре  Peace

Херич- давай го насам и без количката ще го взема този сладур, поне само една къща да е опустошена  Peace

къде остана Коте, Кръц, Мацата Як, дека се изгубиха тез хора  newsm78

# 67
Kоте омитка селата.. Разказа и се играта обаче, от смяната на обстановката -Михаил почти не спеше през нощта. Дреме, но само да мръднеш и взима да мрънка. Та с баща му цяла нощ гледахме да не мърдаме
Тази вечер на собствен терен вече беше моето детенце, легна в 8 и стана в 6, сега пак си дремва след закуската
За унищожението - котката изчезна, кучето се криеше в къщата си, остана само и цветятя да почнат сами да си скубят листата #Crazy Mr. Green
Хера, аз пердетата ги прежалих, май и дивана ще прежаля, много се катери по него, на два пъти повърна.. обмислям да шия шалтета и твърдо съм решила преди да стане на 2 да не взимаме нов диван. А и килимите прежалих и ламината, като хване играчките и почва да ги търка по ламината, та оставят хууубави следи.
Само да са здрави!!! Heart Eyes

Евелинка, много гадно изживяване..

# 68
  • Откъм Варната
assia75 не го знам, ама мойто мъж и неговите приятели добричлии сигурно го знаят

Ние оздравяхме, пушка сме, готови сме за нови подвизи от 2 нощи не съм спала, голям кеф ми е

# 69
Здравейте на всички от мен.
как сте днес?
Аз днес имам Рожден ден - то не е много за хвалба защото остарявам с една година ама айде.
Ето по една биричка от мен - който каквато пие  beer  beer3  beer2
Хайде сега наздраве на всички  cheers

Незнем обаче какъв рожден ден ще карам защото  вчера следобед оствихме малкия малко на бабите и отидохме на един събор уж за 1-2 часа и се направихме на маскари  Drunk
Прибрахме се в 2.30 както каза баща ми като ни видя - на летви, а и малкия естествено днес стана в 7 сутринта и в момента едвам гледам още smile3507
Това е от мен за днес най-вероятно. Утре пак ще ви пиша. Чао за сега.

# 70
Добър ви ден и от мен Hug
Честит рожден ден Vembi хубави мигове със семейството ти желая и много здраве.. Hug
Нашия мишок спи сега и аз имам малко време за компа.Уф големи фурии тез наши октомврийчета да са ни живи и здрави.. Grinning.И нашия е един разбойник постоянно щъка и не слуша мама.Направо на моменти с това викане ме подлудява то глас то чудо.Направо по някога се чудя няма ли да прегракне това диване.Ужас ви казвам където и да излезем то е беснеене то е чудо... ooooh! #Crazy
Приятен ден на всички   bouquet

# 71
vembi-А честит рожден ден.Да си жива и здрава и добре дошла при нас.А за напиването...случва се понякога и ние сме хора.
Калима-Честито оздравяване и дано се наспиш сега като хората.
heart-Весело изкарване на  морето.Не знам какво сте си взели за там ,но ние бяхме като съборна сергия.....то не бяха гърнета,проходила,количка и.мн.други неща,а на плажа докато се разтоварим и минаваше поливин ден.
За нас какво да се похваля...И ние почти приключихме с нашия ремонт.Събота и неделя се спасихме на село и на Кари и се отрази много добре както винаги.Идва и повече енергия там и много лудува,катери се и започна да се изправя...ще гледам да я водя по често.

# 72
Здравейте и от мен! Hug
И мойта щерка беше нещо кисела тази сутрин,дори в 10ч. хапна само 2-3 лъжички и като стисна тия устнички......Заспа набързо,ама аз да не остана по-назад и аз smile3524
И така пропуснахме разходката и трябва да чакаме до 5-6ч да се разхлади,че е жега в тая нашта София.

evelinar много неприятна случка,ама добре, че само с това се е разминало,че какво е можело да стане....Ама наистина всички са много нехайни на пътя.Мисля,че повечето пешеходци очакват шофьорите да ги пазят,а понякога е невъзможно!
Честит рожден ден Vembi ! Да си жива и здрава!
Добре дишла на теб и на Didi81!
Хубав ден на всички! Hug

# 73
Благодаря ви мили мами за честитките.
Аз да се похваля - нашия вчера за пръв път се изправи сам в креватчето и започна полека полека да се придвижва към поставката за повиване  Shocked. Накрая я хвана и започна да си придърпва каквото достигне.
Та във връзка с това да питам вашите бебоци пълзят ли вече и изправят ли се сами  newsm78?

# 74
Привет момичета! 55  Благодаря Ви за гостоприемството! Честит Рожден Ден на vembi newsm51 пожелавам ти много здраве, късмет и прекрасни мигове прекарани със семейството! В нашата къща също върлува торнадо с нежното име "Ива" , просто е неудържима, всичко пребърка, навсякъде се мушка, просто е някакво чудо и аз затова пък съм го ударила само на скитане, станем ли сутрин и хаайде навън днес дори и закуската си яде навънка, чак преди малко я прибрах и сега спи кротка като ангелче  ladyuu
 evelinar - възмутително е това което ти се е случило, наистина няма култура на пътя, нито шофьори, нито пешеходци!Дано си се успокоила и повече не изпадаш в подобни ситуации, особено сега когато трябва да си спокойна и да се пазиш !
vembi - браво на порасналото дете  Hug Ива започна така да се изправя преди около месец а сега пълзи с пълна сила та пушек се вдига, сяда става сама но още не иска да се пуска да ходи.
На всички които ще посетят моренцето приятно изкарване , чао и лек ден от нас!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт