evelinar на бременните е разрешено да се возят без колан, така че по добре не го слагай
Наистина пешеходците понякога са страшно невнимателни.

.Доста е киселичък,но това си е обяснимо.
Херка извинявай,ама направо умрях от смях
.Много ме развесели,както ми беше тъжно,изведнъж ми стана весело 
.Ужас,като си представих ситуацията и направо ми настръхна косата.Добре,че всичко с теб е наред.

не ми се мисли каква бела можеше да стане 

.И нашия е един разбойник постоянно щъка и не слуша мама.Направо на моменти с това викане ме подлудява то глас то чудо.Направо по някога се чудя няма ли да прегракне това диване.Ужас ви казвам където и да излезем то е беснеене то е чудо...

.Да си жива и здрава и добре дошла при нас.А за напиването...случва се понякога и ние сме хора.

?
Благодаря Ви за гостоприемството! Честит Рожден Ден на vembi
пожелавам ти много здраве, късмет и прекрасни мигове прекарани със семейството! В нашата къща също върлува торнадо с нежното име "Ива" , просто е неудържима, всичко пребърка, навсякъде се мушка, просто е някакво чудо и аз затова пък съм го ударила само на скитане, станем ли сутрин и хаайде навън днес дори и закуската си яде навънка, чак преди малко я прибрах и сега спи кротка като ангелче
Ива започна така да се изправя преди около месец а сега пълзи с пълна сила та пушек се вдига, сяда става сама но още не иска да се пуска да ходи.