Отговори
# 195
Абе в тия каши''Лека нощ'' на Хип да не слагат преспивателни newsm78.Малкия спи от 3 часа и няма намерение да става. Thinking Mr. Green

ако е така утре отивам да взема  Laughing

Хай и от нас с Пламена  Hug

ходихме по села разни при баби и дядовци, направо го побъркахме от смяна на мястото това дете  Tired много доволна беше, нямах никакви проблеми  Peaceсега вилнее из къщи  Crazy

Кали Ма гласувах успех  Peace

За детегледачките заставам зад мнението на Хера  Grinning само че за разлика от нея, моята я давам на ясла като проходи , след Михаля съм с по- скоро положителна настройка отколкото с отрицателна за яслите  Peace живот и здраве ще видим  Wink

Честита месечика на Яни  Hug

Честит рожден ден на Ангелинка и на Патс, да ви радвам малките ангелчета  Hug

Слипи- Пламена има само един  Laughing ама Калоян няма да остане без зъби споко  Peace

оставям ви за сега чао и лека нощ  Hug

# 196
Здравейте и от нас
Ние се върнахме от морето,изкарахме си чудесно,малката беше много спокойна,много се радваше на морето,сама искаше да си влиза 
Пътувахме нощем за да може тя да си спи през целия път  и проблеми сме нямали.За съжаление всичко завърши зле  малките хванаха някакъв вирус,яко повръщане и разтройство,след тях и ние се заразихме,та два дена бяхме много зле,но вече всичко е наред
Имаме и друг проблем отказва ми млякото и незнам какво да я правя,не вечеря защото не иска мляко Rolling Eyes Не стига,че го ядеше само вечерното,а сутришното го отказа много рано,сега и това го отказва Confused
Много отслабна покрай този вирус миличката,сега е 8.900 кг. и 77см.

# 197
Привет от нас!Малко сме yморени и ще пиша набързичко.Днес бяхме на рожден ден на една госпожица,но то си стана цял банкет.Добре,че на малката и беше интересно покрай каките и батковците,та и майка и разбра нещо.Изкарахме си сyпер и сега и двете спят доволни.Докато съм на тази тема ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Патс! newsm59 Two HeartsМного здраве и късмет ти желая!Калимa,имаш един глас и от мен.Желая ти yспех!Слийпи,и Вяра е още без зъбче но това не е болка за yмиране.Когато избият,тогава хич и не бързам.На Яни,честита месечинка!Оставям ви,че отивам и да поспя.Лека вечер! Hug

# 198
добро утро  kaffeetrmker_2

Гудза- Пламена имаше такъв период, не че не го ядеше, но ядеше по 20-30 грама от сутришното и вечерното и не искаше повече, оставих я два дена само на мляко и се оправи, ако искаш пробвай. По принцип имахме и период на тотално не ядене и докторката ни каза, че може да е от зъби и от жегите, да не се притеснявам  Peace

# 199
Добро утро  bouquet!
gudza, може покрай вируса малката да е загубила апетит.Моя когато го разболях на 8-м месеца така ми отказваше мляко, но след два дни всичко се оправи.Продължавай да и го предлагаш Peace!

# 200
  • Стара Загора
Момичета от Варна...имам лек проблем. Някоя да има подвижна кошара и да не я ползва Thinking Значи на Русалка има осигурено легло за Слави и няма да нося нашата подвижна кошара...обаче за петък вечер няма къде да го сложа да спи Blush В кумците където ще спим има легълце но то е на бъдещата кръщелница, която очакваме на 13.09 и въобще това не ми е вариант. Може да спи и между нас с баща му обаче той никога не е спал при нас и се притеснявам дали ще му е удобно...т.е той не обича да го гушкаме като спи ...направо незнам ooooh!

# 201
Добро утрооооо   bouquet

Един ден от това лято да се живее нормално...
Да се похваля - научих Йо да пуска кубчета в жирафа на Памперс.
assia75 - Йоанна още няма зъб из устата си...
gudza - добре, че всичко е зад гърба ви...
КалиМа - гласувах за вас
Таси - изкара ли нощна смяна покрай големия следобеден сън?
Хера - аз съм си завистлива, гадна кучка и умирам от злоба тука, че ще ходите на море...  #Silly Позеленявам един вид...
И след Варна се надявам да се отчетеш и в Русе...  Flutter

# 202
Момичета от Варна...имам лек проблем. Някоя да има подвижна кошара и да не я ползва Thinking Значи на Русалка има осигурено легло за Слави и няма да нося нашата подвижна кошара...обаче за петък вечер няма къде да го сложа да спи Blush В кумците където ще спим има легълце но то е на бъдещата кръщелница, която очакваме на 13.09 и въобще това не ми е вариант. Може да спи и между нас с баща му обаче той никога не е спал при нас и се притеснявам дали ще му е удобно...т.е той не обича да го гушкаме като спи ...направо незнам ooooh!

Кво даваш   Whistling Уредих те току що с кошарата на Мишо, ама систъра иска да я черпиш  Wink Laughing Mr. Green

# 203
ОООООООООО ,Верчиту ти жива ли си? Трябва да се събереме русенкиииииии knit  blahblahама май утре ще стане така като гледам времето. smile3549

За интересуващите ги синковеца заспа в 22.00.Явно дъждовното време му се отразява,защото днес стана в 9 и сега вече пак спи цял час.Нека, нека пу-пу.

# 204
Здравейте момичета!
Патс, честит рожден ден на патерици! Желая ти здраве и много щастие!  bouquet
Теодора, мисля, че много добре й плащат на твоята приятелка. За сравнение - наши познати дават 300лв месечно на жената, която им гледа детето тук в София. Купуват й и картата за транспорт за 1 линия. Жената поема всичките ангажименти около детето, включително храната му и да му пере и глади дрешките  Wink. Идва в 8 сутринта и си тръгва в 7 вечерта.
Моето змейче днес е много щуро, но вчера и той проспа целия ден.  Нямам търпение да дойде другата седмица и пак да тръгне на кухня, че готвенето ми идва в повечко. Бабите ми са в "отпуска" - майка замина по работа, а свекърва ми го закъса с крака и сега по цял ден Благун изпитва моите нервички  Crazy. За сметка на това татито се включва с повечко помощ.
Гудза, и Благун ги има такива периоди. Давам му каквото иска и хич не му се връзвам. Не познавам дете, което да не е прояло  Naughty.
Лек ден и  Hug!

# 205
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици НА АНГЕЛИНА И ПАТС! Много ми хареса написаното от Ангелина, че си харесва живота. пожелавам и на двете да е така и то още дълго.

При нас няма нищо особено. Някой беше питал за говоренето - думица не е казал та дори и несъзнателно. Ще чакаме.

Да оздравяват болните, а останалите да се радват на хубав ден.  Hug Hug Hug

# 206
  • Стара Загора
Кво даваш   Whistling Уредих те току що с кошарата на Мишо, ама систъра иска да я черпиш  Wink Laughing Mr. Green
Начи..да не разнасяме кошарата на тук и там...предлагам да доведа Агресията у систъра ти Whistling Crazy е те тогава ще черпя  Mr. Green...много Crazy

# 207
Здравейте!Днес май ще отървем разходката,така като гледам с тоя дъжд който се излива в момента.Направо ще издивеят двете ми хлапета в къщи...Днес ми се обадиха от банката,да ме известят че са ми възвърнали парите по сметката и единственото обяснение което дадоха бе,че било банкова грешка.Да не се притеснявам,не съм била само аз.Чисто ме yспокоиха.Мисля въобще да не рискyвам за в бъдеще,aми направо да се прехвърля в дрyга банка.Иначе нищо особенно при нас,освен че слетобед направи първи опити за изправяне,но все още не можем да се похвалим с добри резyлтати.Бай засега и спокойна вечер!

# 208
Здравейте и от нас... Hug
При нас новото е че малкия вече се опитва да се изправя в леглото и да прави по-уверени крачки.Но не бързам да прохожда че то сега не се трае като сме по кафета пък после незнам... ooooh!
Мъж ми от утре е в отпуска и ще нанасяме във жилището латекс.Плочките нашите хубави майстори щели да ги започват чак другата седмица абе само им кажи майстори и това е.... #Cussing out
Assia75 радвам се че парите са ти вече в картата и ако питаш мене направо я сменяй тая банка. #Cussing out #2gunfireНа мене веднъж при транзакция ми бяха дръпнали 40лв.Направо полудях.Н е кой знае каква сума ама от какъв зор трябва да имаме такива главоболия.
Таси нашия и от обикновенната каша на Ганчев с плодове и бисквити също си спи като къпан... hahaha JoyДа ти кажа няма да е от кашата.. Party
За зъбите ние имаме само 2.Ама е толкова нервен че искам да излизат и другите че то е бяс то е чудо.... #Crazy
За говоренето малкия до скоро казваше ма-ма,та-та,ба-ба бау-бау и разни други бебешки срички ама тия дни е млъкнал и само врещи.... направо не се трае. Whistling
Това е от нас в общи линии.
Приятна и спокойна вечер.  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • Варна
Здравейте,момичета!
Отдавна не съм се вяскала , ама се правих малко на работна , че не остана ред да пиша . Виждам , че съм изтървала доста рождени дни . Поздрави и целувки на всички празнуващи  Heart Eyes
Митко расте с устремни темпове , да му се неначуди човек , като се има предвид , че почти не яде . Както и да е , нали няма умряло от глад дете , като е било заобиколено с неща за хапване. Laughing Смело крачи по дивана , като се държи за облегалката , и в кошарата също . Изправя се  , сяда , изобщо гимнастики всякакви . За говоренето - мама и тата си казва съвсем осъзнато , понякога казва да като го питаш нещо дали иска , и дай , като сочи какво си иска . По-често само сочи и вика ъ-ъ-ъ-ъ-ъ със съответната интонация .

Общи условия

Активация на акаунт