Отговори
# 225
  • Стара Загора
Минавам набързо.
Отчет от консултацията вчера - 10 160кг и 79см..мъж и половина Mr. Green

# 226
добро утро, то направо добър ден за нас, ама спа до 8 какво и стана  newsm78 пък нито е мрънкала тази нощ  Whistling чукам на дърво ама и предния път като се похвалих беше за два дена тази работа  Confused

Мира СМ- и аз много я харесах тази песен, ама клипа в началото хич не ми се връзва   Rolling Eyes мерси за поздрава  Hug
Успех с майсторите, то има един лаф майстор да не ти влиза в къщата  Twisted Evil

Мише - честити ти крачки сега започва великото обикаляне  Crazy

Мамо Тони- добре, че моята е добричка Peace

Слипи - весело прекарване  Hug

Вемби- така ще и по зле ще става, при нас са на мода кабелите, чудя се къде да ги скатавам вече Twisted Evil

спирам че иска да вземе клавиатурата от 20 минути Twisted Evil

# 227
 smile3525  Здравейте мами и сладки бебчета!
Ние се завърнахме от дълго пътешествие,бяхме на моренце за 10 дни после при бабите и така малко разнообразие!
И сега започвам да наваксвам с четенето  Simple Smile
Весел ден на всички!
 Hug Hug Hug

# 228
Ето ни и нас Hug
Моите дечица заспаха включително и наш САШИК като никога,от как се върнахме от морето детето си влезе на бързо в режима,все още ни се хващат 2 съня за деня дори да са по 1 час,тогава имам почивка ,силно казано да почивам но имам време да свърше нещо от доамкинството.
От 03.09 пращам кака Елена на градина,а тя е много горда понеже вече ще сме 2-ра група,била голяма ученичка така казва newsm03.
На 08.09 ще правим кръщенка на САШКО,та правим последни списъци с гостите и тия дни ще правим капаро за заведението,където ще ходим да се почерпим.
Гледам че говорите засвекървите,мойта почина миналата година бог да я прости,не беше толкова лоша,ама колкото са подалече толкова по-добре.
Сашко  вече е 8.500кг и около73 см,не седи мирно да го премеря,тия дни педито ще идва да ни види колко големи сме пораснали.
Вчера САШКО направо ме разби ,мъжлето на мама си хапна от мамината мусака,и не пожела нищо друго следтова да яде,мъжо вика знаел той какво да яде не някакви боламачи.
За кашите в началото ги ядеше,но сега ми отказва и на мястото на кашата следобяд си папкаме плодово домашно пюренце,или кисело ляко с бисквити и 1 банан,или нещо друго ръфа бисквити,филийка намзана с сиренце,абе какво иска му давам feeding.
Мише честито първи крачки на ЯНИ! newsm03
За думите,които казваме са:ТАТИ,АЙДЕ,ДА,НЕ,МАМ,това ние говоренето на нас,и нещо на негов си език. Simple Smile

# 229
  • Откъм Варната
Здравейте мами
Ние бяхме за риба вчера цял де, тука на едни язовири наблизо и спахме там вечерта, много хубаво си изкарахме, на Митака много му хареса цял ден на чист въздух, жалко само че Дела ми се обади че вчера могат да дойдет до Варна да се видим, но нас нали ни нямаше и срещата се провали

Да си кажа и аз за мойта златна свеки като стана дума, та в момента тя пуска някакви дела за да отнеме правото на собственост на апартамента който има мъжа ми в Добрич, та понеже той не живее там от 3 години и да не стои празен решихме да го дадем под наем, и се оказа че милата свеки е решила че апартамента е неин и може само тя да си разполага с него и не може да го дадем под наем, а преди това мъжа ми си направи човещината и 2 г в апартамента живя една негова братовчедка, а наема прибираше любимата свеки, та сега сме скарани с нея и чакаме призовка....та такива весели работи стават да не ни е скучно  Mr. Green

Аре Хера утре съм в очакване, Варненки също да не се изпокрият на някъде  Wink

# 230

вързала съм си телефона още от сега  Twisted Evil нали съм заспа  Embarassed

много гадно, какви хора има не е истина просто, визирам свекърва ти  Twisted Evil

Аз да се оплача днес нищо не иска да яде, нито мляко , нито пюре, с триста зора изяде една бисквита с кис.мляко и банан Tired луда гъба ме направи  Crossing Arms а по принцип поне от млякото никога не го е отказвала  Thinking

# 231
  • Откъм Варната

вързала съм си телефона още от сега  Twisted Evil нали съм заспа  Embarassed

Така вържи го и в петък щот тогаз ще дойде Хера, някъде следобед, а не утре, аз нали съм нетърпелива и съм сбъркала деня

# 232
Алооо Варнааа.. дан ма забрайти с тилифонията
Утре разтиквам всичко швабско и в петък съм на линия..
Моите мъже вече 5-ти ден се гледат самички, таткото призна, че е по-лесно да се ходи на работа, отколкото да се гледа Михаил.
Мише вече крачи уверено, когато някой го води. Винаги бърза ( то и аз не въря бавно, ама той направо бяга...
Уф да са пофалим с мерки 8100 (заслабнал 200 гр от боледуването вероятно и жегите, щот ша ни изяде ушите) и 73 см (ръста е +3 , веднага го усетих щот мина в следващия номер бодита, та са поохарчих)

За сега толкоз от мен повече наживо у петъка

# 233
  • Стара Загора
Ох моя май е най-голямото кюфте май Twisted Evil
Начи денят е петък...алооо Варна Mr. Green
Извинявам се на Ели и на Калима, че на скайп-а ги зарязах ей така ама цъцко изтръгна кабелите Twisted Evil а сега започвам да чистя, че утре съм на женско парти преди морето и утрешната работа я върша днес Crazy

# 234
С грешка си моя шишко е към 11 килца вече.Не знам на кого се е метнал такъв едър  newsm78

# 235
С грешка си моя шишко е към 11 килца вече.Не знам на кого се е метнал такъв едър  newsm78

А, и ние се борим за едно от първите места!Преди месец тежеше 10-на кила.Ама моя го дава на мускули Mr. GreenДругата седмица ще кажа точно колко е Peace

# 236
Здравейте и от нас!
От доста време не съм ви писала.Най-после успях да копирам адреса на албумчето на дъщеричката ни Симона.Тя е 8,450кг и 74см.Има 4 зъбчета и се опитва да ходи,когато я държа за ръчичките.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167796
Но все още не мога да кача снимка в профила си.Надявам се някой да ми помогне.

# 237
Здравейте сладки,
днес ви бях написала цял ферман, ама тук при мен става нещо - май вече ми се скапва Уиндоуса...,както и да е и снимките не мога да си отворя, но успях да кача някои от телефона /за да не ни забравите все пак Mr. Green/.

Вече не помня кво ви писах сутринта, но помня, че писах на Кали, че я съжалявам за вещицата, която има за свекърва #Cussing out
Мира и Зелето- с удоволствие ще ви взема децата в П-в, да видят кво е желязна дисциплина и как се яде.

Хера и Илианка, не спорете за дебеланчовци, щото Криско е по-малък от Саши и Слави, а е минал 10 кг....и нагоре.Значи на 11 м ще е 11 кила Banghead

Ай стига съм писала, че ако и тоя път не си публикувам отговора ще издивея...

Много хубава тая Симона бе Heart Eyes...страшна синеочка...ще изгори някой младеж тука Joy

# 238
Ето снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=45

съкън да не останем незабелязани

# 239
Привет,момичета!Бързам да ви се похваля:имаме си зъбче!Гледам днес нещо се белее долy на венеца и що дa видя то било зъбче.Добре,че поне лесно и изби-само с мрънкотене от два дни и проплакване понякога насън.Aко и дрyгите избият така ще е сyпер!
Кали,много е гадно това със свекърва ти,aма явно като остареят не си дават сметка че пак до нас ще опрат и на нас ще разчитат.
Зеле,банката с която имах проблем със превода е ДЗИ банк,бившата Росексим.Сега си пyснах молба да ми превеждат детските в ДСК.
Ели и Симона,много са ви сладки децата.Да са ви живи и здрави!
На Варненки желая приятна среща-гореща в петък!Пийте по едно и заради нас.

Общи условия

Активация на акаунт