ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 879
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Бо прекрасно е това клипче!! Изгледах го два пъти и сякаш е правено за песента. Тя ми е една от любимите на Адреа Бочели - Time to say good bye.

Иси, значи грог това било. Колко грог съм пила значи едно време без да знам Grinning

Наистина е правено за песента синеочка, то си има цяла програма! Час на започване...различни песни и "танци"  Вечно имало хора на този фонтан! Имало и вечерна програма! Ох...как искам да отида там

# 136
# 137
# 138

Събота и неделя ще захладнее! Вентилаторът също върши работа... и понеже съм на работа - в момента и аз съм с такъв! Чакам с нетърпение вечерта .....newsm37

# 139
  • Варна
Бо прекрасно е това клипче!! Изгледах го два пъти и сякаш е правено за песента. Тя ми е една от любимите на Адреа Бочели - Time to say good bye.

Иси, значи грог това било. Колко грог съм пила значи едно време без да знам Grinning

Наистина е правено за песента синеочка, то си има цяла програма! Час на започване...различни песни и "танци"  Вечно имало хора на този фонтан! Имало и вечерна програма! Ох...как искам да отида там

Това ако не се лъжа са фонтаните в Барселона /или поне много приличат на тях/. Наистина преживяването е невероятно. Всяка вечер като се стъмни през 15 мин има такова представление. Фонтаните се оцветяват в разл цветове и се сменят музиките. Аз също снимах с камера когато бяхме там и като имам време може да ви пусна и нашето клипче.

# 140
# 141

Това ако не се лъжа са фонтаните в Барселона /или поне много приличат на тях/. Наистина преживяването е невероятно. Всяка вечер като се стъмни през 15 мин има такова представление. Фонтаните се оцветяват в разл цветове и се сменят музиките. Аз също снимах с камера когато бяхме там и като имам време може да ви пусна и нашето клипче.

Bellagio Лас Вегас Peace Отсреща е хотела!

# 142
Здравейте момичета много сте писали чак не мога да ви изчета ние вече оздравяхме от таз пуста шарка и двамата я изкараха и то доста леко без Т и силен сърбеж дори изобщо не се чешеха .Сега да са захващам да ви изчета .

# 143
  • Варна

Bellagio Лас Вегас Peace Отсреща е хотела!
Ами да бе ooooh! - то даже пише smile3538, а ма аз действах първосигнално като ги видях, защото музиката е същата, а пък качеството е малко лошо.
Тук наистина е адска жега и мойте двамата в къщи пощуряха - гонят се от една стая в друга, крещят..... Да става 17 ч. и да ги сдавам на баба им Whistling С големия от понеделник бром дните колко остава до петък - искал да е само петък,  то и аз  Mr. Green
Айде чао от нас и хепу уикенд!  bouquet  bigdance2

# 144
Морска сиренка ти пусни и твоя де ,нищо не пречи! Peace

# 145
Здравейте и от нас. Момичета да ви кажа, че Гергана има зъбче /кътник при това - горе в ляво/ без въобще да съм усетила кога е стананло  Embarassed А все още няма резци  newsm78 Днес бяхме на ваксина /приорикс/ и личната като и гледаше гърлото вика: ами вие имате зъбче, кътник! Ама къде са ви резците??? И аз сега се чудя защо така?!? Сигурно е нормално при някои деца, ама кажете вие срещали ли сте такъв случай???
ст.г. пуснах тел-а на лични, обадете се.

Исках още да пиша, ама трябва да стягам багаж, че заминаваме на вилата като се събуди дребната.
До скоро.

# 146
  • Sofia
Хаааай  Heart Eyes

Страшни са тези клипчета голяма красота.Действат ми релаксиращо   Hug

Жегата верно е голяма , но ние сме с климатик и направо си е рай.Съчувствам на всички които си нямат  Confused

Ели Какво стана с вашето море ? Ние вече си събираме багажите дойде ни и на нас реда  Heart Eyes
Дидка Споко бе мила с това шише ние също пием всичко от шише с биба все още  Hug Можем и от сламка но повечето пъти сме си с бибата  Peace
Джорджи Риба съм давала само на Ганчевия с картоф и морков хареса и.И се понесе добре иначе я готвя аз рибата  Peace

До после

# 147
  Ха, здравейте и от нас! Hug
Приспах мъника и за малко и аз да отнеса плувката. Tired
Напоследък е започнал да се буди много рано сутрин, направо пощурявам като го видя към 6ч изправил се в кревата... Crazy
Дали пък поредния кътник не го мъчи newsm78 Преди ден-два му поникна 11-то зъбче, но още едно е на път и така е подуло венеца, че е страшна работа.  ooooh!
dew, не се притеснявай толкова, зъбки са, ще поникнат всичките....няма къде да ходят. На един наш познат пък бебето му на 3-4 месеца се обзаведе с първо зъбче и то кучешко. Чувала съм и за случаи бебе да се ражда със зъб...
Жоржи и аз имам едно Герберско пюре с риба, но още не съм го дала...кога ли ще му дойде ред и на него. Thinking

Важното е, че полека-лека пъпчиците избледняха и сега няма нито една.  Party Отново си хапва пиле, сливи, грозде... без проблем.
pearly Браво на Каби! Чистият въздух явно му действа добре на апетита. Peace

В неделя ще правим прощъпулник на Данката, а кръщенето решихме да бъде на 14 септември-на Кръстовден.

Мен пак работа ме чака. smile3544

# 148
Нашето море ще ни почака до 29ти надявам се!татито ни го отложи!

# 149
  • хасково
Привет от нас! Снощи се завърнахме от морето . Толкова сте писали , че едва смогнах да ви изчета. Изкарахме страхотно, че чак не ми се прибираше- а тук жегааааааааааа... smile3507 и все на сън ме носи , не мога да си вдигна главата от възглавницата. Яница на морето ни смая - не спря да яде , искаше от всичко , което и ние хапвахме, чак баща й каза , че не може да я познае. Ама ето върнахме се и пак се започна същото- не яде , устата не отваря даже. Стигнах до заключението , че трябва пак да отидем , заради детето де. newsm53 . Нали е Раче едва успявахме да я измъкнем от водата , реве , пищи и вика "дай" , за да я върнем обратно- ей няма страх това дете.(ако успея ще пусна клип да видите какво е рев). На пясъка не искаше да стъпи , но с удоволствие си похапваше от него.

Преди морето правихме прощапулник и Яница след като опипа всички предмети си взе цветните моливи за съжаление на баща й , който иска тя да наследи неговата професия. После единодушно решихме ,че ще стане дизайнер ( вътр. обзавеждане) то нали за това се използват и моливите.
Риба давам веднъж седмично на Ганчев или на Гербер.

Честито на всички проходили , християнчета, озъбили се и тези , които са имали повод да почерпят

Отивам  newsm79 wash hangдокато спи, че мен си ме чака

Общи условия

Активация на акаунт