ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 845
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравейте душици златни Wink
Не ми остава време за вас и мнооого ми липсвате Sad
 newsm59 Бо Славова newsm59.Бъди много обичана майка и съпруга
 nbirthday Дунда nbirthday.И на теб всичко розово ти желая

Момичета,нашето не е било алергия,ами от зъбите smile3506.Сега си яде Фризо2без проблем.пэнатам ще мина на Нестле Джуниър,да видим newsm78

Бо,кога ражда в Окръжна Thinking

На всички които ще ходят на почивка,приятно изкарване.Ако ще идвате във Варна,звънкайте  grinning039

Утре ще ходя да помагам на мъжо,да побачкам малко/с малкия/ Rolling Eyesкато мога ще пиша.

Да се пазите,ей hug hug hug

http://www.spetrov.com/think-about-the-water

# 16
jorjito на 1.07.06г. 23:30 ч.  Mr. Green
И ти ли си раждала в Окръжна?  Grinning
Не помня на коя дата ни изписаха с Ванко, но бяхме за минималният срок. 4-5 дена ... newsm78

# 17
Бо, адашки сме.

Нанче,  Heart Eyes Heart Eyes, ама цаца не можах да намеря.
Я кажи за колко време зараснаха ушичките на Дая? Че нещо не разбрах колко време да ги промивам..

# 18
  • Габрово

Целувки и прегръдки от нас!
Може да не пиша, но ви чета/следя/  изкъсо smile3529 smile3530
Ели  и Ети дано по-бързо се оправят децата.
 welcome на новите мами и честито на всички празнуващи.
Отивам да  newsm28 1ironing hang 1dishes cook, че ще имаме гости.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 11:52 от radostina33

# 19
Хайде един поздрав и за Юлските мами  Wink http://www.vbox7.com/play:0d9f8759

# 20
Здравейте,

Синеочка се завърнала  Hug

Вече мога да се похваля с ходещи крачета! от 10-на дни Гергана обикаля навсякъде и е голям кеф! Правих пита в събота, тичах да я раздавам, а Гергана си хвана четката за зъби.
Купихме триколка-колело и Гергана така се радва!!! Хваща се за дръжките, изправя се на степенката, започва да се клати и на 4-те страни и да вика: бббббуууууууууу-ббббууууууууу!!!

Ели, как е Юлето? Оправяте ли се вече?

# 21
Здравейте момичета!
Аз пак с питане изкачам, към тези от вас които все още готвят за децата си.Как се справяте с готвенето на 2 основни за деня и давате ли супи.
Аз супа не давам защото нямам физическата възможност да готвя супа, която ще е 50мл ConfusedЕдин ден опитах и това да направя и лиших Мимката от по-продължителна разходка.Реших, че не си заслужава....а дали не бъркам newsm78

Синеоче waveyЕййй, не успя значи да навиеш мъжо, докато сте на морето да запознаем малките Sad

Радост, големи са ти сладури дребосите Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 12:26 от Asya_

# 22
Здравейте нещо съм барнала вирус на компа и него го лекувам,аман вече!Няма скайп само си се върти и се свързва от сутринта! ooooh!

Юл е добре днес педи и видя устата и каза че е минало да си продължа АБ и готово!

Пие чай от лайка за тез афти и мед от черници!
Вчера уж прочетох от Морска за черници и не вдявам!После по едно време отварям хладилника и поглеждам на рафта едно бурканче, баба ми го беше дала преди 1-2 месеца сладко(мед) от черници за афти и за херпеси,и как не съм се сетила по рано че имам такова нещо незнам!И хем вчера четох и  си викам ми ся от де да търся а аз съм имала! Joy

Та така! И ние се каним на море таз седмица след 20 та да видим дано сме здрави!

Ася аз не готвя а се разхождам до кухнята(млачната) и си взимам наготово,но събота и неделя си готвя за нас и си отделям за нея! Peace Иначе малко супа не бих готвила по скоро набързо малко фрикасе става, но супа си правя за нас и за нея! Peace

# 23
Асенце ние бяхме сложни. Първо Лора вдига два дена Т, после се оказа че май е било от жегите. После аз прихванах гнойна ангина. Та морето ни беше малко като с деца. Ма родителя беше един, а децата две Joy Та не остана много време за виждане с форумки.

# 24
Синеочка в Бургас ли бяхте ?

Аз също взимам кухня,но само дето я взимам.Преди 2 седмици ядеше само основното и то не цялото а 2/3.Сега не хапва съвсем нищо  ooooh! Направо кошмар.Изнервих се много от 10 дни нищо не яде,ама нищо.Какъвто е клечкав и с нисък хг ,не ми се мисли  Crossing Arms Сега хапва само от кремчето и толкова.Раздаваме яденетата на другите бебета да ядат. Защо така ми е злояд не мога да си обясня.Та уж не го разсейвам,нито насилвам да яде,ама ...  smile3511

Оплаках ви се  Tired Пърли пиши как се справи ти с неяденето на Каби  Rolling Eyes Опитах с пръсти, с какво ли не вече.Дано да е зъбки.

Иначе и ние завивки не траем.Ако го завия,то е с тензухена пелена.И спи през деня голичък.  Wink

# 25
Ели, скайпа и при нас е така, явно нещо се е бъгнал. newsm78
Радост, твоите сладури си имат конкуренция  Wink  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142383&view=1&photo=105
Ти къде се загуби? Naughty Включвай се по-често!
jorji  добре, че при вас се оказа фалшива тревога за алергия! Praynig Hug
Как ми се иска и това наш'то да е от зъби... Tired
Нарина, даваш ли телешко месо на Пламенка? Някъде четох, че и телешкото месо носи белтъци, подобни на тези в кравето мляко и поради тази причина също трябва да бъде изключено от детската диета.  Thinking
Asya_, готвя по веднъж на ден, но количеството е за две бурканчета. Така имам и за следващия ден/ за обяд/, а след това приготвям за вечеря, като отново остава и за обяда на другия ден. Така се падат по две различни пюрета за деня. Понякога ми се обърква графика и често яде еднаква манджа два пъти на ден, а друг пък направо давам готово от магазина/напр. заек, пуйка.../.
Аз готвя горе долу с една гъстота пюретата му, той обича по-редичко да хапва и при нас няма супи, манджи и т.н.

И аз да питам: Хапват ли мъниците ви вече по-едра храна? Дани например кус-кус яде, но на цял ориз се мръщи, дъвче го по половин час, дави се...Парчета диня, пъпеш и краставица също трудно гълта и ако е ял нещо преди това, направо ми връща ресто.  Sickooooh!
Пърли, Рени, наскоро една мама сподели, че и нейното така не щяло да яде никаква храна, особено с лъжица. Та резнала биберон за шише, така че да е с по-голяма дупка и слагала в шишето пюрето, но по-редичко. Thinking
dew Честити ходкащи крачета на бъдещата ви зъболекарка! Laughing
Айде, че дълго стана!  bouquet

# 26
Здравейте майчета.
Ася аз готвя само пюре Цвети хапва следното кърма, попара, зел. пюре, плод. пюре+каша/овесени ядки/кус кус и вечерта пак кърма. Преди когато я захранвах се чудих дали да правя но бързо се отказах, тя нещо много не ги харесва прекалено редките манджи, пюретата и ги правя със средна гъстота не виждам ползата от супата.
Eli83 Скайпът на всички няма да работи както трябва 2 дни така пише на сайта на Интербилд нашият интернет доставчик.

# 27
Само ние ли ядем почти всичко?  newsm78 Сърми, ориз, мусака, диня, пържени картофи ,баница и всякакви манджи, месото го режа на малки хапки /но все пак хапки/.... каквото готвя за нас такова яде и Ванко - пюрета вече не му давам. И без това ми се развали пасатора  Thinking

Купувам му кифла с мармалад, със сирене, рогче, пица!!!
Може да ви се струва революционно, но и водата вече не му преварявам.

Момичета, после ще имате проблеми... ще трябва да пасирате до две годинки, че и повече... Трябва да ги свиквате да дъвчат, защото се измързеливяват.

# 28
Бо, аз му мачкам с вилица първо, но като започне да се дави му пасирам, кво да правя.   33uu  Иначе си хапва хляб, бисквити, картофи, круша без проблем...
Взех му каша с ориз и рожкови/нали сме на диета/... та да питам: Става ли зеленикава на цвят, дори леко сивкава? newsm78
Дидка, ние сме до никъде със забелването. Скоро няма и да го пипам, че имахме известни проблеми... ooooh! Сега само придърпвам и почиствам когато го къпя. Чакам да стане чудо и само да се забели. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 16:34 от Nanny

# 29
Ох, момичета, направо съм отчаяна от моята Мария.На гости са ни свекър ми и свекърва ми.Те идват веднъж в месеца и Мария почти не ги познава, за това и е доста дръпната към тях.Вече от няколко дена са тук, а тя вместо да става по-общителна, напротив, само мене търси и дори за ръчичка не ги оставя вече да я водят(първите дни поне това им позволяваше).Когато са на разходка сами, казват, че не им създавала проблеми(може и да ме послъгват за това newsm78)
Моето дете ли е темерут или е нещо типично за тази възраст?Как се държат вашите деца с непознати(или баби и дядовци ,които виждат рядко)?

Уф, голяма съм питанка днес Embarassed

Бо, Мария вече почти всичко яде.Готвя й отделно, защото ние се храним предимно с пържено или много пикантно(миии, прасета сме си Embarassed), а на нея за сега избягвам да й ги давам подобни храни.

Синеоче
, храбър мъж имаш Wink

Жоржи, милата HugКак те вкара в шах за нищо и никакви зъби дребния ooooh!И Мария започна с номерата покрай зъбите, до сега не ми го беше сервирала.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 17:38 от Asya_

Общи условия

Активация на акаунт