ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 868
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Сега се чухме с докито.Каза щом е без промяна да продължа да редувам кърма с физ разтвор.В понеделник ще отидем да ни види.А за това Офталмо септонекс каза че и то съдържало АБ, но по-малко от другите  Wink

# 166
Ренка дано се оправи бързо!
Аз докато кърмех още, една баба идваше за кърма да иска за внучето за оче,каза че се е оправило! Thinking

коя е таз програма Пиги?

# 167
Рени дано се оправи малкия ,но ако те интересува ето ти листовка за Офталмо-септонекс http://www.doctorbg.com/data/File/85_O/Ophtalmo-Septonex.pdf

# 168
Ехооо, здравейте!
Както вече разбрахте Ема си има ходещи крачета. Но много бърза това мойто дете  ooooh! , и далеч няма да стигне(поне за сега)  Wink

Рени, дано бързо се оправи Галко.И Ема беше лепнала таз гадост, но с какво я лекувах не помня  Embarassed. Май бяха някакви капки кузихром, ако не се лъжа....

Иси, много готин аватар и надпис.....  Wink Hug

# 169
  • През девет земи в десета
И аз да се похваля,вече ходим,стабилно,обикаля цялата къща,вчера само се пускаше от един стол до друг,днес направо ме разби!

Ели зависи какви са прикрепените файлове,би трябвало да изписва и причината поради която не се отварят Thinking

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 15:11 от Pigi

# 170
Meрси момичета  Hug
Честито ходещи крачка на Ема и Цвети!  running

# 171
 smile3501Честити ходкащи крачета на Емето и Цвети! smile3501

Исках да попиша, но дзверо се е събудил.  Crossing Arms
Галко да се оправя бързо! Praynig Кой знае коя мацка му е намигнала и се е фръцнала... Whistling Wink

Утре е нашата прощъпулка и ще докладвам за бъдещата професия на мъника. Peace
Отиваме на пазар. До скоро! Heart Eyes

# 172
  • somewhere over the rainbow
... искал да е само петък,  то и аз  Mr. Green
Oтдъхнах си, не съм единствена Embarassed
Левскар-я /мъжо/ отиде на мач в Ловеч и аз мога да правя каквото ми душа сака Mr. Green

# 173
  • Варна
Честити ходещи краченца на Емичка и Цветито!!! Hug Hug Hug

Моя любимец Галко,бързо да оздравява Heart Eyes Hug
... искал да е само петък,  то и аз  Mr. Green
Oтдъхнах си, не съм единствена Embarassed
Левскар-я /мъжо/ отиде на мач в Ловеч и аз мога да правя каквото ми душа сака Mr. Green

На мен толкова ми писна,цяло лято да съм сама с детето,че копнея да свърши пустото лято/мразя го вече Close/и мъжо да си е в къщи.За ден ни се съберат 10,15минути заедно Sad
Нанни Heart Eyes

# 174
писна,цяло лято да съм сама с детето,че копнея да свърши пустото лято/мразя го вече Close/и мъжо да си е в къщи.За ден ни се съберат 10,15минути заедно Sad

[/quote]И моят е така - все го няма!!!! И не е само лятото.......

Моето детенце, днес пак го мъчат зъбите. Голям рев падна newsm45

И ние оправихме конюнктивита с офталмо септонекс.

Честити ходещи крачета на Ема и Цвети!!!!
 newsm68
А на болнички - бързо оздравяване!!! newsm10

# 175
  • някъде
Алекс днес пак вдигна Т, възможно ли е от зъбки да вдига за няколко дни два пъти, тоест не всеки ден? newsm78

Мацки, кога правихте прощъпулник на дечицата newsm78- като проходиха-тоест пуснаха се сами или като започнаха да ходят доста стабилно? Thinking Ние мислим до няколко дни да му правим, но той не е много стабилен и не смея да го пускам навън сам да върви, а и вкъщи също- само за няколко метра и скачам веднага ooooh!

# 176
Диди време е  Wink
Да възможно е да е от зъбки.Но отиди все пак да го прегледат и прослушат за твое успокоение  Peace

# 177
  • някъде
Диди време е  Wink
Да възможно е да е от зъбки.Но отиди все пак да го прегледат и прослушат за твое успокоение  Peace
Първият път като вдигна преди 2-3 дни го водих, но нямаше нищо обезпокоително, гнойната ангина така я откри една докторка- от Т! Ако и утре е така ще го водя в понеделник! Rolling Eyes

# 178
  • ES
Здравейте момичета,

Честито на проходилите момичета Еми и Цвети! Ей с'я ще видите какво е търчене след тях.  Twisted Evil

Ели, изпратили, т.е. препратили са ти изпратен на тях е-мейл, който е бил с прикачени файлове (снимки). Често става така. Да ти ги прикачат те и да ти пратят наново мейла. Но защо става така и аз не знам.

Рени, да се оправя Галко  Praynig. Една приятелка й беше влязъл препарат докато чистела и дойде да й дам малко кърма за промивка. Каза, че веднага я облекчило. Не знам обаче за конюнктивит дали ще помогне. Как сте с яденето?

Гледам за риба говорите. Аз съм му предлагала 2 пъти и категорично я отказва. Дали да пробвам пак?

До скоро

# 179
от мен кафето днес  newsm46

Галито е станал в 4ч тази сутрин  Tired Играе му се.Даже ходи на входната врата hahaha
Добрата новина е че нямаме гурли  Grinning

Жоржи хайде твоят мъжо да си идва вече,та да сложи едно климо на Митя  Oha!

Моят мъж пък ходи следобяда на работа,а иначе е такъв домошар...  ooooh! мани,мани...
Хайде ще ровя някъде из форумите ся...

Общи условия

Активация на акаунт