ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 856
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Запис от мен Joy До сега четох, че да съм в крак с новостите hahaha Бяхме 4 дни на бабин дом, умряхме от жега и се прибрахме Blush

Честити краченца на Емка и Цвети!!!

Рени, радвам се че сте по-добре...мани, мани от тоя конюнктивит...сестра ми го беше лепнала докато още Пламена беше малка и живеехме при мама. Та капах и аз кърма, ама не само, че не се орави, а се влоши...Аз мился, че просто си беше сериозна инфекция и за това кърмата не помогна newsm78

Сега я чакам да се събуди дребната и да ходим на плаж Grinning
Айде до после Hug

# 181
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,тука заваля,ужас,май ще се разходим само с колата travel
Изчезвам,че започва да гърми да не ми гръмне пак компа!

# 182
Кърмачки колко често кърмите бебетата си ? 
Ние сме на поискване и за заспиване  Thinking

# 183
  • Варна
Мацки, кога правихте прощъпулник на дечицата newsm78- като проходиха-тоест пуснаха се сами или като започнаха да ходят доста стабилно? Thinking
Аз още не съм правила, въпреки, че Тошко ходи много стабилно  Embarassed. Направо ме е срам и баща му все ме пита, а ма от хойкане ред не остава ooooh!
Спомням си, че като правих питката на баткото му направихме в/у нея отпечатък на крачето му и така я опеках. Вие така ли направихте?

# 184
morskasirena
Цитат
Спомням си, че като правих питката на баткото му направихме в/у нея отпечатък на крачето му и така я опеках. Вие така ли направихте?
Днес и аз измайсторих една питка с отпечатък. Стана много сладка, после ще кача снимки. Peace
Гостите ми нещо се мотаят, няма ги ник'ви. Close Crossing Arms А на Дани днес му се събира час и 40мин. сън. Как ще издържи до довечера, назнам. newsm78
Рени, кърмя три пъти на ден. Сутрин след като цока обаче си дояжда или с попарка или филийка с кашкавал/растителен Rolling Eyes/, после след обяд за приспиване и веднъж за лека нощ. Преди цокаше по два пъти, но сега, след като не му давам млечни, увеличих кърменията. Peace

Дойдоха част от гостите. Изчезвам. То с деца е така, едно будно, друго заспало....ще чакаме, няма начин. Hug

# 185
  Къде сте бре, мацки? Naughty
Я кажете кое взимане на предмет на прощъпулника се счита за бъдеща професия - този, който пръв хване или който задържи и тръгне с него? Дани опипа почти всички предмети, оставяше един и взимаше друг. Започна с макара с конец  Rolling Eyes/дизайнера на мама, да не казвам шивач/ , веднага след това я остави....и накрая си тръгна с два предмета - черпак  chef и четка за рисуване   redecoration. Явно няма да остане гладен, да съм спокойна  Laughing Та така, ще оставим кулинарните шедьоври на него, само да не реши да рисува с пюрета. Crazy
Аз все още не смея да го оставям сам да щрапка, слагам му каишки или го придържам отзад за блузката. Още не е толкова стабилен и залита доста често като се навежда, завърта или вири нос нагоре. Днес ми беше малко притеснено, но той направо ми скри шапката, ходи си детето без проблем... Shocked, ама тя майка му луда.

Викат ме за cheers

# 186
  • някъде
Ренка, много готино кафето ти  chef, макар че сега го изпих Mr. Green
Радвам се, че Галко се оправя! Hug В колко ляга този твой син, че в 4 часа вече е на линия Thinking Crazy

Я кажете кое взимане на предмет на прощъпулника се счита за бъдеща професия - този, който пръв хване или който задържи и тръгне с него?
Според мен този които хване пръв, но да кажат по-запознатите Simple Smile

Аз мисля да не пека питка, а да купя готова- проблем ли е? newsm78

Вашите деца бият ли се? Моят от няколко дни посяга и то най-вече на батко си- детето  на сестра ми , което е на 3год! И ми се струва, че го прави, защото батко му винаги му взима играчките и Алекс плаче, и може би се чувства застрашен и затова като се доближи гледа да го разкара по някакъв начин Mr. Green
Много ми е жал Sad- тъкмо се заиграе и батко му тича и му отмъква играчката под носа и започва един ревввв ooooh!! Днес Алекс го халоса с една дървена лъжица, защото Марти се опита да му я отмъкне Crazy! А пък с една топка милото baby_neutral- държеше си я и си играеше в едната стая , в този момент чува по коридора батко си и стиска топката и ме гледа жално, идва Марти втурва се към топката, Алекс замахва да го удари,но му я измъкват от ръцете и пак ревввв..... ooooh!
И взе че почна да се бие Tired- и аз отнасям по някой шамар, и баща ми, и свекървата, и майка ми, и децата на площадката, които се доближат до него, но най-вече батко му! Какво да правя newsm78

# 187
  • Варна
 wavey

Рени,ако знаеш какъв списък съм му направила на моя ooooh!
Той ако го види,може и хич да не се прибере след края на сезона newsm62.Много се радвам че Галенцето е добре Heart Eyes

Нанни,аз си мисля че това което първо хване,това важи Peace.Друдни хвана първо една йоника/направо умрях от кеф newsm65/,после топката и накрая книгата"Шифърът на Леонардо".нея я бях сложила за писател/или журналист/ Mr. Green
Днес се опитах да дам рибното пюре на Дим.даже не го близна Sick,Язък Crossing Arms
Дидка81,моя е средно агресивен/ако мога така да се изразя/.като си науми да вземе нещо от някое дете,докато не си постигне целта не мирясва.отива дръпва го и газ Laughing.ако някои дете го джасне,няма да му остане длъжен Naughty

Аз изчезвам,свекито идва и утре и във вторник,ще бачкам при мъжо smile3540

Айде със здраве lovekiss Flowers Bouquet Kissing Heart

# 188
 wavey
Днес правим 11г. съвместен живот с моя мъж и по случая искам да ви почерпя с две мои много любими песни .Нещо като копнеж по миналото
http://www.vbox7.com/play:56b7f46f винаги плача на нея
http://www.vbox7.com/play:2280c74a
И ние да се похвалим Валери най-после се реши да тръгне без да търси опора. Днес както си беше на гърнето и аз се бях забляла в телевизора хукна да търси баща си по голо дупе Shocked
Nanny тук пише ,че първия предмет http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/ . Не се притеснявай той ще стане шеф на шивашка фабрика или известен дизайнер.  Hug
didka_81 ти няма ли да се биеш , ако ти вземат нещо любимо? Wink
Рени хубаво е ,че Галко се оправя Hug
лека и спокойна
  bouquet

# 189
  • някъде
Честито на Исито и нейния любим- много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
  • Варна
На Исито и Ванката,още 10пъти по толкова,щастлив семеен живот!!!

# 191
Иси честито!  Щастлив и дълъг  семеен живот!

Жоржи малее,я кажи кво толкоз писа.
Нани и ние сме така като вас.Но сутрин суче не всеки път.Правя му закуска по принцип,но ко ме домързи да ставам и ми е по-лесно да извадя гърдата.После за обедното заспиване и за вечерното.

Искам да ви кажа че моят Гуги няма днес гурли.  newsm44 Ама съм много инато  Mr. Green  Утре ще му капна 3-4 пъти още за всеки случай.

Диди ляга към 21.30 ама това тази сутрин незнам какво беше  ThinkingАма не е много приятно  #Silly

Лека...

# 192
  • София
Здравейте мами,
чета от време на време, но моят син не ми разрешава да пиша, иска той да пише  Rolling Eyes
и при нас, като при вас текат дните, забавни и пълни с новости. В събота направихме на Цветанче прощъпулник и той хвана първо химикалката, не знам точно коя професия е, ама ще е някоя хубава Wink
Страх ме е да го пусна да ходи сам и го придържам, но вътре си ходи съвсем сам навсякъде. Но според мен не е много стабилен още.
Didka 81 и Цецко посяга да ме удря, като му се скарам нещо, ама засега само на мен Confused Confused
Мами трябва да го давам на ясла следващия месец или да му търся детегледачка. Вие как мислите, кое е по добро решение за детенцето...много съм се притеснила, но тръгвам на работа.
Ами това е от мен засега.
Да са здрави дечицата и  Hug Hug Hug на мамите Hug

# 193
Добро утро! Май аз съм първа.

Рени твоят син по нощите му се доиграва, а сигурно денем си отспива, а? Бебешка му работа.
Сученето е сутрин и вечер и през деня още няколко пъти, но зависи. Ако сме навън не се сеща хич, но ако сме вкъщи само да полегна или да седна до нея идва и започва да ми наднича в деколтето. И вика А, А, ама едно такова мило с една усмивчица, ще я изям. Ух, отплеснах се.

Диди ми не давай на племенника си да му взима играчките, бе. Кажи и на сестра си че Алекс много се разстройва и тя да се опита да му отвлича вниманието като дойдат. Все пак е 3г.

А за прощъпулника съм толкова несериозна Embarassed Лора вече тича, а аз все днес, утре и не съм правила още.

# 194
 PartyИси ,много Любов и щастие ви желая още 5 пъти по толкова поне,много настръхващи със желание моменти,хубави песни и неща да се случват! Whistling

Моята мома обикновенно я бият, така че не мога да кажа,как но си ги отучвайте! Crossing Arms

Между другото пък е голяма любовчийка,незнам на кой се е метнала,но дано е етап някакъв,че лошо ми се пише! ooooh!

Гери то ,вярно е това,сама го открих,след като отворих писмото,отворих прикрепения файл,в него отворих друго писмо и в него прикрепен файл,и там вече бяха снимките!Препращани са през няколко човека и така във писмото с прикрепен файл има писмо с прикрепен файл!Оправих се де! #Crazy

За прощъпулниците си е индивидуално,важното е да е весело и вкусно!Нашия го правихме с купена питка в къщи и после раздадохме и навън,на комшийчето беше с домашна питка навън,и още я помня на вкус,страхотна беше,та такла,всеки когато иска и може!Юл още не ходеше като го правихме но след това проходи!Сега тича! Wink

Рени дано се оправя Галко! Praynig

Нещо са ме блъснали хормони и само се заглаждам по малки сладки бебенца,а като ги гушна и се разтапям,но защо ли не ми стиска,чуждите са много сладки!

Хайде махам се!

Общи условия

Активация на акаунт