АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 846
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А и не върви само моя милост да се изтипоса тук за срам и резил - бебешка тема, а то - дъртачка льопната на 1ва страница.  Embarassed Я се покажете и вие!  Naughty  Wink

Аааааааааа тц  Naughty След тази снимка, аз си посипвам главата с пепел, минавам на зеле и моркови и си поправям рожденната дата в кръщелното  Mr. Green
И в никакъв случай няма да я показвам на Супер Митко Joy

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 20:13 от nana77

# 16
Кога изписахте старата тема, вече има нова. И аз съм на първа страница. Блу  и Милена   bouquet
Нори , дано на малката Яна й няма нищо. Целувки от нас  remybussi
И Деница вчера пострада. Като бяхме на кафето, по-големите дечица искаха да я возят с количката. И понеже сме с една лятна и много лека количка едно от момченцата я прекатури. Деница се размина само с малко синьо на челото и почти не плака, но аз се изплаших доста. Добре че бяха пред мен и я вдигнах веднага.
Марулка, отново чудесна торта Peace
Валка, ти си като енциклопедия. По тоя повод да те помоля пак да пуснеш линка, от който мога да си сменя снимката от аватара, че аз с тези неща съм още на вие.
Бубче, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много здрава и много обичана съпруга и майка  bouquet
Отивам да дочета старата тема.

# 17
  • по света
Запис,може и да съм на първа страница Joy

# 18
Bubcheto много късмет и успехи ти желая и скоро да си подарите двамата с Иван едно братче или сестриче на торпедото Ина 
Аз се присъединявам към това пожелание  Mr. Green

# 19
  • гр.София

Елфче, мога да кажа само едно: красивото си е красиво! Гледах и снимките от РД-то на Дани, Валка не се стърпях и ти си една хубава, хубаваааа. Ето обясних ви се вече, сега остава и да подпишем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy

О, а Бубчето я видях в една тема за булките в Красива мама или в Клюкарника-ще паднете като я видите!!

Нори,милата Яна,дано да не е много уплашена и лошо ударена Tired
 Прегръдки на Деничка и Патиланката(някой друг го измисли) Шушелия.
 Снимките ми са от при майка ми,така че не се взирайте в олюпената боя на вратата-зетьовете са твъ-ърде заети Simple Smile Мадона,уцели в десятката-за нощното бдение. цък и кликми се опряха. По този повод,Блу,дано е временно неразположението ти. Гледах клипчетата,стана ми много мило от познатите муцуни.
На теб и Милена  bouquet-за темата ни

# 20
 #Cussing out кво направих всичко затрих написано Twisted Evil

Ч.Р.Д. Бубче! Ч.Р.Д. Елена!
   marulka_s да се оправя по скоро Шушето и да си хапва,че е много неприятно да се мъчите така Hug
  Милите дечица с тези падания,дано не се случват такива неща повече Heart Eyes
 Ох,и булките хубави Laughing аз си нямам такива снимки Tired
  Но довечера ще кача от прощапулника Peace Наско хвана книгата Laughing учено ще ми е детето bowuu
    albena_vlady  http://www.imageshack.us/  ако мога да ти помогна с това Laughing аз тук ги качвам и намалям за аватар Peace
   Ставач,че май му се спи на детето. Лека вечер за сега  bouquet

# 21
[    albena_vlady  http://www.imageshack.us/  ако мога да ти помогна с това Laughing аз тук ги качвам и намалям за аватар Peace
  Много благодаря, мила!  bouquet Hug
После ще пиша повече като заспи Деница.

# 22
Весело прекарване на морето на Дриймс, Анди и Ралка-Балка.
Пепър, страшна торта си измайсторила, ама полуфабрикат или не, на мен ми се струва невъзможно да направя такава красота.
Блан, нито давам, нито вземам интервюта. Сега видях, че Душето е писала за Мадона, ама оригиналката, нали и тя имаше рожден ден на 16ти август. Моят термин беше тогава и една от многото причини да се кръстя Мадона. Душе, честити нови бебенца, да са живи и здрави. Лично аз раждах в подобна болница, а така ми се иска условията да са такива навсякъде, без значение – частна или държавна клиника да избереш.
Ей, Мимс, как ти завидях за нощния живот. Преди да родя бях нонстоп навън, а днес ето че ми разписаха градска, а като се огледах около мен не останали моми. Всичките с по едно-две дечица, та чак се чудя толкова ли отдавна беше времето, когато не излизахме от дискотеките. Едно ми е притеснено, днес ще оставям малката на баща си, и ще опитам от нощния живот на Варна, та чак ме е страх. И една чужда кола ми зачислиха, че ще вземам малко мами от различни квартали, та нали съм и кърмачка имат доверие, че няма да пия. То ще е едно излизане, нямам думи.

# 23
# 24
  • София
Айде на масата,девойки и никой да не пие на гладно Mr. Green
 Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
И да знаете,че ще раздигам,за това идвайте бързо Twisted Evil

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 09:58 от bubcheto15

# 25
Хоп,пу първа на масата на Бубчето.... Mr. Green
Леле,ама много красиви булки сте били Елфче,Бубче,чак ми се прииска и мен някой да ме поиска  Mr. Green  Crossing Arms

Марти днес мина няколко пъти в градинката по 20-30 метра сама,така че вече я броя проходила  smile3501 newsm57 newsm49 nuts  tiptoe running Сега ще трябва на стари години да се уча да меся питка и да спретвам прощъпулник...

# 26
  • Sofia, Bulgaria
Цветенце, ЧРД мила! Пожелавам ти цялото здраве и щастие на Земята, а останалото да успееш да си го купиш Heart Eyes (онзи ден гледах снимки от един твой РД и ми стана едно милоооооооо)

Честити ходещи крачета и на Марти! А на мама дупе да и е яко да тича след нея!

Май само ние останахме от непроходилите. И като го гледам няма и намерение. Ама здраве да е де!
Лека нощ и хубави сънища!

# 27
  • варненка от София
Деситка, Шушата е не само не проходила, но е е беззъба, те такива като нас други в отбора няма  Wink

Явно след вирусната атака плавно преминаваме в зъбешка криза канска и то са ревове, истерии, а аз май вече неам нерви  Crazy

# 28
  • София
Благодаря ви   на всички, а май наистина аз се стреснах повече от малката, но вече е в миналото Heart Eyes

Ле - ле, какви хубави булки, супер сте, чак се размечтах Blush

Бубче, честит рожден ден пожелавам ти от всичко хубаво по много  bouquet и да се почерпя, преди да раздичнеш софрата  Laughing

и да ви кажа, че Яна на прощъпулника хвана театрален бинокъл...(речник и четка за рисуване), така че очаквам едно артистично дете

честити проходили крачета на Марти

# 29
  • варненка от София
Забравих и аз да честитя прохождането на Марти и да пожелая здраве, сили и спокойствие на Миленка  bouquet.

Сега се сещам, хайде омъжените мамита да си пуснат булченските снимки, че ние дето живеем в грях с мъжовете си да помечтаем за един ден от приказките. Аз на мойто момче му казах, че искам да съм принцеска на Монако, щото ми иде от вътре това да го работя, ама той ми каза, че най-много може да ме направи принцеската от 8-мия етаж, та такава ми е длъжностната харктеристика сега. Tired

Общи условия

Активация на акаунт