АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 836
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Честито християнче на Обърквация!   bouquet - а между другото току що разгледах снимките направо си приказна, само където не успях да видя закръглената булка  newsm78
adrianska и вие сте много готини и едни такива хубави и усмихнати - създавате прекрасно настроение.
elen@  поста ти навява голяма тъга... Hug spoko - надявам се всичко да е ок

# 61
nikolincheto, много тежко, голяма трагедия  Cry

adrianska не съм Елфчето ама да кажа  Mr. Green, преди да я изберат за елфка беше теди79   bouquet

Елфче, за снимката станало е без да искат случайно... едва ли някой точно е имал мерак да ми делиитне убавата снимка  Mr. Green

Обърквацийка
, много хубава булка си ... и честито християнче /тортата за кръщенето е убиец/   bouquet
Ама всички сте прекрасни булки...всички са едни хубави, хубави, пу-пу  Heart Eyes

Чудя се на Бланк къде се губи още  newsm78 по това време трябва вече да е на линия  Grinning Това е времето и на Марулка и Душето, айде бе мацки ко прайте че ви няма  Thinking

Опааа Мадонка, дзярнахте бърдже отчет да дадеш за вчера  Mr. Green дискотечка имаше ли, как беше? Simple Smile

# 62
  • гр.София
 Привет Hug
Ще изпусна рождениците.( Пък и те не черпят Crossing Arms. Добре,че е Обърквация.)
Честита Първа годинка на Марая, Йоан на мама Жени и на Дани на Пепеджинс! Честито и на майките им!

Я да доразгледам булките.
 Адрианска, Теди беше доелфското име на Елвинг. А пък истинското й е съвсем друго ( а-а,що не се науча да чета първо-вече ти отговориха от РИА -русенска инфо агенция Simple Smile).

# 63
  • Sofia, Bulgaria
Аз пък се чудех какви са тия зари по никое време на село newsm78 А той бил Славито. Музиката ми звучеше като от някоя циганска сватба и не съм се заслушвала...
Айде Миленка отсрами се. Аз Обърквацийка я поназнайвам Hug
И това е повод да и честитя християнчето. Да е жива и здрава малката Чавдара!!!
Аз ви оставям, че Алексче има температура и ми е много притеснено (не е вдигал до сега) Cry
Лека и спокойна нощ Heart Eyes

# 64
Eх, бе Валка, исках утре да напиша дълъг пост, пък ти така да ме хакнеш! Бива ли?  Thinking Чета само по диагонал, ама мернах ника си. Вчерашната вечер беше чат-патаща. Все едно, че две години нон стоп съм била по дискотеки, ами че то нищо не се е променило. Същите хора, същата гъчканица, същите кръчми, същите диджей, само малко по-остарели и смяна на имена на кръчми. Това забелязах, поденсих малко, до към 4 и хайде кой от дето е. Аз само не пих, и може би затова не ми беше кой знае колко веселко. Мислите ми все към нас летяха, какво прави чаавето? А то милото, както съм го оставила, така си го и намирам. Мъжът ми го зарязал и отишъл в другата стая да спи на пуснат климатик и тв, та и да е плакало милото нямало е кой да го чуе  #2gunfire Утре ще чета и гледам снимки, че много май съм изтървала. Днес беше май последния РД на августинче от отбора ни (Варненския), та трудно гледам. А ето, че от БИА  hahaha (Бланковата инфо агенция) ме подсетиха, че не съм поздравила мамите и рожденниците днес - да са живи и здрави и весели дечица. Целувки

# 65

Аз слушам концерта на Слави от балкона и си пия биричка..Наздраве... cheers Drunk
Лека и поспалива на всички..
ММилена, не знам дали ти го слушаш, ама ние на Редута облажихме и от фоерверките и от басовете... не че искахме....

Явно сме съседки,ще трябва най-накрая да  се пресрамя да ти звънна/беше ми пращала тел.си доста отдавна/ и да се запознаем най-накрая.А и Деситка е у наше село.
Е,и ние така....7/8 и ще си паднала,7/8 и ще съм легнала....

Ние с деситка се познаваме... тя се престраши да ми звънне... или аз на нея.. не помня вече... и се засичаме горе в парка при църквата.... Което ми напомня , че отдавна не съм я виждала... трябва да й се обадя да й се скарам Simple Smile Много бих се радвала някой ден, в обозримо бъдеще, да се запознаем Simple Smile

# 66
Абе какво правите вие по нощите тук! Човек не може да смогне да си пусне поста!
А за тортата- да ви се похваля, по моя идея е. Занесох рисунка на "100 гр. Сладки" и те ми я направиха. От край време процедирам така.Нарисувах си и сватбената торта и те ми я направиха едно към едно с рисунката. Много съм доволна от тях. (малко реклама, ама сори Simple Smile) И поканите за кръщенето сама си направих, че и покана за кръсницата,и сватбените покани. Обичам нещата да са уникални и много се кефя , че на последък доста ми се получават. Да живее фотошопа! Направих албум "Лично творчество" (ние нямахме ли тактъв преди, търсих но не можах да намеря newsm78 newsm78 newsm78) и там сложих малко снимчици да се похваля  Embarassed Embarassed За да разгледате цъкнете ТУК

# 67
  • гр.София
 Точно разглеждах Поканите ( ама едната е твърде актуална.Трябваше да я пуснеш след РД. Току виж ти се изсипали всички августинки.) Много красиво са надписани!

Прегръдки на малкия Алекс и elen@.

# 68
Обърквация честито христианче!   bouquet
Това твое лично творчество трябва най сетне да спре да е лично и да дадеш малко красота и на другите!Много са хубави поканите,определено имаш талант!
Както и Марулка с тортите,просто е грехота да пазите този дар само за себе си!  Hug
Честит рожден ден ден и на днешните малки рожденици Марая, Йоан на мама Жени и  Дани на Пепеджинс!Растете здрави и палави деца!   bouquet

Ей много хубави снимки в тази тема ,то не са булки,то не са рожденици,проходили мишленца и христянчета,просто всички сте много хубави!  Flutter Красота!

Много ме натъжи днес обаче поста на Николинчето ,съжалявам за приятелката ти,но няма гаранция че и тук нямаше да стане,просто съдба!
Не мисля обаче ,че тази лична трагедия има нещо общо с битовите условия в болниците,защото те зависят от пари и желание на държавата да ги поддържа,а лоши и добри лекари има навсякъде.При нас ,когато раждах също имаше нощем по един лекар  дежурен,така че и това не е гаранция.
Моята приятелка в Испания пък ми каза за ужасна трагедия една тяхна позната ще роди бебе  на което част от мозъка липсва Shocked.и аз си задавам логичния въпрос как не са го открили по рано  Thinking
Душе не се коси! Hug

# 69
Ей да ви разправям днес как ни изчезна едната маратонка!
Прибираме се от парка на свечеряване с едни познати и си говорим и аз съм се заприказвала и не поглеждам много много Еличка,баща и също,Ники си играе с едно дете и се прибираме с една маратонка. ShockedИ понеже живеем точно до парка се върнахме да я потърсим,защото на кой му е притрябвал една маратонка,но я нямаше никъде!Все едно вдън земя потъна!Много ми е мъчно защото са ми подарък от сестра ми ,а и честно казано такива маратонки не мога да си позволя да и купя  Sad Знам че не е станало кой знае какво,ама ми е много криво  Confused
В Испания така си я губехме постоянно ,но там ни настигаха и ни я даваха а тук някой си я прибра  Twisted Evil
Ей затова ми е много болно,в какво общество живея аз и децата ми...

Елена  Hug
Деситка
как е Алекс,още ли има температура? Надявам се да спададне бързо и да не сте болни! Praynig

# 70
  • Sofia, Bulgaria
Алекс за съжаление още е с температура. Не иска да спи и видно не му е добре Cry Мерси за подкрепата момичета Hug

# 71
Колко градуса е?
Пробвай да ми дадеш малко Панадол  Rolling Eyes

# 72
  • варна/виена
Благодаря ви момичета за съчувствието.
племенницата ми и моята колежка са бременни и затова не мога да спомена за случилото се ,нито в къщи,нито на работата ми.
Никой не знае защо се е получило така,слушаха я почти всеки ден и всичко уж беше наред ,само това,че не беше се още обърнал и заради това беше назначено планово секцио.
Вчера с мъжа и,изпокрихме всички бебешки неща.
Защо има толкова мъка по този свят,боже.
А аз вчера се обаждах 5 пъти в къщи да чуя как е моето слънце и накрая се гледахме 2 часа по Skype .Има още 3 дена и ще се гушкаме в четвъртък
Целувки на всички малки слънца.

# 73
  • София
Деска,как е Алекс,свалихте ли температурата и колко беше?А друго нещо освен темп има ли му? Hug

# 74
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ И МАРИЯ! МНОГО ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО ИМ ПОЖЕЛАВАМ!

Общи условия

Активация на акаунт