АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 843
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Както се казва в онази реклама на Кока Кола, I'm okey  Joy
Живи сме, а вие пак сте писали безобразно много.
Сега малко ще домакинствам, но след 3 до 5 часа съм на линия  Joy
Инчето на Бубчето е егати скицата, не е истина просто!

# 256
  • гр.София
 Пу-пу,хубави снимки с хубави сладурчета-Ния и Калоян!

Душе,пияни ли бяхте,или влюбени ,с Начко Tired?Добре,че не си изгубила съзнание.

Елвинг,все ги подминавам линковете към темата за ССФ-сигурно е дълго и ще ми трябват пуканките на Спинки. Но щом е смешно,ще се прежаля.

Този път Велмар-булка съм си оставила за десерт Wink
 Ха,десертът ще е двоен-и Карим Peace

# 257
  • гр.София
 Последно за днес... Май се разстроих,бе ,булки такива!!! Все едно от списания сте се изрязали!

Половинката е на работа.Да му звънна да му предложа newsm78. Добре,че до утре ще съм размислила.

# 258
Ей, най-накрая проработи този форум. Поста ми от 16 часа, даже се изненадах, че съм го публикувала, писах, писах и накрая нъц...
Блу, много забавно  Laughing
Карим, страхотни снимки, много сте готини.
blanc, няма какво да се замисляш, направо действай, че ми се ходи на сватба  Joy
Ей, днес беше много топло, едвам издържах навън. Незнам даже дали ще се спи тая нощ.
А, къде изчезна Ира_78  newsm78

# 259
Ей, нямам угодия! Днес така ми се пишеше във форума, пък нещо нямаше такъв. Май не беше при мен само проблемата. Сега ще се отчитам по дни, че май не съм поздравявала рожденниците от 21-ви. Честито на Яна, Марио и Цветан. Усмивки да грейват всеки път на личицата им, както на тях така и на прекрасните им мами!
Леле, като чета за Дари на Велмар и нослето й, вчера го видях на живо и при мен. Малката стъпа на една топка в Морската и тупна по очи, не свари да си сложи ръцете и направо заора в асфалта. Доста си поплака, че и гръмогласна... Имаше кръв по носа и джуките й като на Анджелина Джоли се подуха и с малко кръвчица за разкош и там. Като се прибрах в нас хуууууубавинко я прегледах, ами че тя май няма здраво място, или цицина, или синина, или комари я хапали или нещо я лазило и пъпки, или претоплянка, абе всичко по много. Чак се чудя каква майка й се падна на нея. Ама да си бере гайлето. Таман съм писала на Велмар, че точно такова нещо не ни се е случвало и глей ко става на другия ден. Същото беше като си говорихме с една мама, че как така им падат децата постоянно (като бяха малки августинчетата все някое падаше я от легло, я от столче, та много се чудех) и от следващия ден моето нон стоп все по земята го събирах. Ама на това претръпнах вече.
Миленка, аз често доброволно се насочвам към този клуб. Дано се наредят нещата, както си ги искаш. Важното е, ти и малката сладуранка Марти да сте добре, мъже има бол.

# 260
  • София
Честит рожден ден на Чавдара! Да бъде здрава и усмихната и много да радва мама и тати!  bouquet

Малко съм притеснена, защото Марти вече почти седмица има температура. Не е висока, не вдига над 37.5 , но все пак. Иначе е много жизнен, има апетит, няма никакви признаци да е болен. Може пък и от зъбките да е, явно го мъчат много. Утре ще го заведа при педито да го прегледа.

# 261
Въй, въй, Душе, много животинки, много нещо у вас е било. Как пък не им забравяше имената на душичките?

Честити годишнини на бубчето и на дианадимитрова! Ама как пък сте събрали всичките си хубави празници през август!

Нана, голям е красавец Бъги, от снимката ли е излязло с различен цвят оченца?

Кристианна, и на малката, и на мен ми се подуват очите след сън, от много сън, но нямам проблем с бъбреците. Не ми се вярва и Лени да има.

Бързо оздравяване на марулка и Шушка и безаварийно плажуване! Ама пък как ни метна, че ще метнеш снимки в Порасналите...

Бамбуча, лек ти път и на теб. Нори яде на кухня, та нямам вашия проблем, аз даже се притеснявам, че не яде плодове и зеленчуци в чистия им вид.

Кайли, да не би да спазваш някакви диети, че да ти прилошава или пък има нещо друго като на съфорумката ни Гъбка, а?

Елиа, напълно те подкрепям за разтрогване на брака при ремонт, ей така щях да си остана бременна и самотна майка миналата година по време на нашия ужасен ремонт. Писала съм преди сега не ми се спомня въобще. Моя пак е решил, че мечтата му е да живеем в къща и през ден ме пробва с разни оферти. Мен вече трудно ще ме излъже и с каквото и да е преместване, където и да е било. Не че не ми се живей в къща, ама това е тайна, да не ме издадете ей!

Бубче, снимай това чудо, дето ще ти го сложат на кошарата, че явно ще поръчваме при Иван, за да не се увеличава отбора на скачащите и тупкащите.

Деситка, дано оздравеете всички, че много неприятно с болести да се занимаваш, особено и като титуляра е болен.

Абе, Блан, ти сигурна ли си, че сладурката ти София стана на една годинка? Та тя има коса за целия августинско-момически форум, заедно с Ния на Блу. Да не би да използвате онази тайна маска от форума Красива мама, дето темите са безброй? И как мъниците стоят мирно, когато им правите прически? Елеонора пищи, дращи, хапе, бие се, докато успея да пъхна някой ластик из разрошената й коса прическа а ла Айнщайн.
Отчетох се и за 21-ви  Joy

# 262
  • Sofia
Елиона, щерка ти май държи първото място по брой на зъби. Браво! И блазе ви, че е безпроблемно. Аз не съм споделяла, ама са ни бая тежки нощите напоследък.  Tired
Велмар, и ти си била много красива булка! Не че съм очаквала нещо друго де Wink
А-а-а-а, никой не е казал, че е безпроблемно! В интерес на истината мина почти без проблеми, но имаше малко безсънни часове по нощите. Хайде да не се оплаквам от Добринка.
Елена, сигурно е от зъбките.
Карим, много сте  готини.

# 263
Днес наистина има проблем с форума.

elen@ дано тази температура да е от зъбките и да не вдига по-висока.
Мадона и Тони така падна онзи ден. Но понеже още не ходи сам, а направи опит без да очаквам на втората крачка беше премерил пода. Добре че съвсем леко се прехапа.
dusheto много неприятна случка. Дано наистина да сте добре.
Наистина и децата и мамите сте страхотни. С тези сватбени снимки ме заразихте и днес си разглеждах моите. Но понеже доста раздадох има много липси в албума, а описът стои и ме чака да ги дам в някое фото за проявяване. Аз и на Тони имам много малко снимки на хартия и то от изписването. Другите които съм вадила съм раздала на бабите. А в компютъра са над 1500. Но сега почвам да си вадя по-малко и ще направя албум на Тони.
Лека вечер за сега. По-късно може пак да се включа.

п.п. Днес гледах Обърквация в "Горчиво" -даваха повторение, а предния път ги изпуснах. Страхотна двойка. Simple Smile

# 264

Кайли, да не би да спазваш някакви диети, че да ти прилошава или пък има нещо друго като на съфорумката ни Гъбка, а?

Мадона не пазя диети и засега няма друго  Wink. Но аз нямам и желание за това в близките 1-2 години. Мисля че заради жегите и ПМС  събирам границите на кръвното.
Сега съм в подготовка за рождения ден на Тони. Ще бъде една малко лудница през целия ден. Сутринта детско парти в къщи, следобед със родата.

# 265
Ей, Ембър, честит празник и на теб на патерици, чак сега видях, че и вие сте имали годишнина. Много сте хубави на снимките, лъчезарни и весели...

А, ето че и Тони на Кайли е имал подобно инцидентче с устата, добре че бързо им минава.

Душе, душкоооооо, и ние като вас от сто години заедно, само с една година ви водим и при двете – 11 години гаджета и от 3 – семейство. Догодина ще си на моя хал.

Мисс74, за детска градина ли става дума или за ясла? Не са ли малки за градина?

Деничка пооправи ли се от вируса?

Спинки, за глистите от теб научавам. А за кремовете – правят ги в млечната кухня и според мен не слагат захар, на мен лично не са ми сладки. Ама аз съм повредена сякаш. Много сладко ям. Та по случая: Ей, Пепър днес цял ден си ми в главата ша знайш! Даже от вчера. Влизайки в Пикадили се сетих за твоята торта Йотис и как много, много ще ми се прияде, когато влизайки в темата и хоп някой почерпил с разкошество, та първата ми работа беше да се отбия на този щанд. Реших да рискувам и стрелях в Чизкейка с ягоди пак на тази фирма. Днес запретнала ръкави, извадила всички речници, посуди, миксери и квото се сетиш почвам да майсторя. Лапето виси на крака ми и нещо все ам ам ми говори ама кой ти го чува, аз съм се заслушала в ТВ-то и познай – взех че чух за сефте твоя предишен аватарски стих. То песен било бре, ама аз не я бях чувала. Та цял ден си ми в мислите и докато излапам нещото, няма да излизаш от там. Вкусно стана, ще пратя някоя снимка, че и така не почерпих за РД-то на Норито. Обещавам да кача снимки, когато имам карт бланш от останалите августинки, че празнувахме на куп няколко от тях.

Нори, пак отворих снимката на корицата и пак ви се радвам много. И реших да пиша на списание “Моето дете” да спрат да си търсят моделки и моделчета. Имат материал за цели 146 броя занапред (толкова са августинските бебоци и горе долу майчета). Ако не ми повярват ще пратя линк към албумчето на августинките – “Августинци не убави – нема”!

ма ква съм продуктивна, а?

# 266
Обърквация, позволи ми да ти подаря ей тази торта за сладкото Дари:
– нали след раждането идва и изписването, та да си подготвена викам аз. След мартинито няма да ти остане време за шопинги. Ето, че и индианец си намери малката индианка. Винету (Виктор) и Дариту (Чавдара)...

Олеле, Душе, прегръдки за теб и малкото патиланче Начко. Страшничко си е вашето падане, па макар и на думи ми се разлопа сърчицето.

Кръвчицата и урината на Софийката пуснахте ли, госпожице Блан? Как са резултатите?

Спинки, снимката на Нори се вижда от моята камбанария. Опитай пак, ако не стане ще измислим нещо друго.

Валка, стига се кри бе душа, ела си на мястото, че ни е тъжно за теб.

Хайде спирам за днес, че прекалих, пък и Бубчето и Блу си легнаха няма да им отварям работа по нощите, че току виж поискали извънредни и вредни  Joy  Joy  Joy

# 267
  • София

Нана, голям е красавец Бъги, от снимката ли е излязло с различен цвят оченца?

Не миличка Laughing Чистокръвните хъскита се раждат или само със сини очи или с едно синьо и едно кафяво. Не знам на какво се дължи обаче.

Днес и моят хубостник се изплющя така здраво на теракота пред банята, че си глътнах граматиката за пет минути Cry Тичаше към кухнята да не би да скоча от прозореца и да изчезна от живота му завинаги и се изпльоска в цялата си дължина на плочките. Ама така изтряска, че баща му, който беше в банята изскочи с бързината на Спиди Гонзалес smile3540
Рева като магаре, няма прехапано, няма кръв...обаче на носа му се появи една червена черта и като се шашнах, че си е счупил носа маймуняка newsm45 И стана лудница - дете реве, мъж крещи като побъркан...пак излезе от център #Silly
Като минаха пет минути и Митко му пипа носа - той дава и не реагира. Значи не го боли. Звънях веднага в Пирогов /имам познат от следователите/, но той ме успокои, че ако не се надуе зверски и не посинее не е счупен и да не го водя да го снимат напразно.

Та така...след хубавото гостуване на Ния и Блу, Калоян реши, че адреналинът на майка му е поспаднал и трябва да бъде вдигнат моментално newsm62

# 268
  • гр.София
 Мадона,забрАви да коментираш прогнозата за времето  Simple Smile
 Пеещата ти адашка ми изглежда темерут в сравнение с теб.

Софийката го докарва и на грива и на нрав-лъвското. Аз я гоня с ластика по стаята. А майка ми ме гони да я стрижа. Що пък аз-нека майка ми се опита.За резултатите-утре ще ги вземем.

Велмар,как върви организацията на тържеството ни? Помощ или съпричастие не щеш ли?

Душе,по последни данни ще отпрашваме към Несебър с карта,а не към Лозенец. Няма да издържа всеки ден да пътуваме до Синеморец на плаж. София трябва да мога да си я нарамя във всеки момент и да се приберем,без да разтурям плажа на мъжете. ( Пък и карти не играя-хич не ти трябвам Simple Smile)

Лек пъти и весело изкарване,Бамбуча!
 Марулка,забравИ за отскачането до вкъщи за поливане на цветята-ти на курорт ли си отишла или к`во?!

Нана,сега кажи-да се смея ли или да плача?  Трябва да ги блиндираме тия хунчета.

ПС- А защо ми няма аватара newsm78

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 00:04 от blanc

# 269
  • София
blanc аз първо плаках, после се смях. Ако искаш пробвай да бъдеш солидарна в реда Joy

Редактирам поста си, тъй като ровейки се тук там по темите видях съобщение от Лорекса, че днес е погребала татко си Cry

Лорекса Бог да го прости, мила и дано имаш сили да превъзмогнеш този удар Hug

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 00:02 от nana77

Общи условия

Активация на акаунт