АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 832
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Пиленца,
пак падания и удряния, повлекохме крак или просто им дойде сезонът. Уви!
Иска се много търпение и сила в тия месеци, додето се стабилизират, но това да го кажат двойните майчета, че тройно си нямаме в нашия форум.
Блан, радвам се за вас, ама не и за мен. Надеждата ми беше да му намеря партньорка на бесника и да може да кротва поне за по 10 минутки. Иначе на мен преди ми харесваше Несебър и сме ходили често, но откакто стана комерс вече сме само на Южното.
Мадонке, най накрая някой да ми бие рекорда, ама дай да мерим наборите, де, че иначе няма равен старт  Joy Аз съм '79.
Хубави булки - следователно хубави бебета. Левентите на фона на булките чувствително изостават.
Аз си бия дузпата, защото в следващите дни ме чакат пак туризъм и отдих, приятелски вечеринки и ресторантчета.   
Приятелите ни всеки момент може да пристигнат, отивам да ги чакам на вратата, току виж и дядо Мраз намине и ми донесе нова 80 сантима плазма, че да мога да си гледам филмчетата като хората, пък после Спинки няма да й стигнат пуканките и кашуто от коментарите ми.
Цууууунк  bouquet

# 271
  • гр.София
 Както винаги-смешното редом с тъжното Tired  Tired

# 272
Здравейте.... купона вкъщи още тече и влизам на бързо да разкажа. Чавдара си проспа рождения ден, наложи се аз да духам свещичката, жегата ни побърка...Но вкъщи си духна свещичка и май си пожела нещо Simple Smile
Черпя с тортата по повода
И благодаря за хубавите пожелания Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН НА NAVRAMOVA. ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВ. ДА РАДВА МАМА, ТАТКО И БАТКО , А ТЕ МНОГО ДА ГО СЛУШКАТ

# 273
  • София
А ето и най-после обещаните снимки от рожденния ден на Лъчо!      ЦЪК-КЛИК

Честит Рожден Ден на всички мъници, на които пропуснах да честитя!

# 274
Здравейте и от мен!
Ейййййй, големи патиланчовци са нашите августинчета /и техните мами  Laughing/ - да са ни живи и здрави, пък раните ще ги преборим геройската.
Лорекса приеми мойте най-искрени съболезнования  Cry
Обърквация тортата е уникална  Peace
Mama Igi просто нямам думи - разгледах снимките на твоето слънчице на един дъх, а благодарение на твоя коментар успях и да съпреживея неговия празник. А за финала нямам думи - аз от скоро съм тук и незнам нищо за вашите трудности, но от това което чета разбирам, че твоите слънчица са истински борци, но има от кой да са го наследили. Това е един невероятен спомен за твоето мишле и съм убедена, че той ще го разглежда с много любов.
Исках да пиша още нещо, но наистина албумчето на Mama Igi ме остави без думи - отивам да му се наслаждавам отново

# 275
  • гр.София
 Не съм забравила,че нямаше повече да писателствам за днес (вчера).
 Мамо Иги, почувствах се безкрайно щастлива от " филмчето" ти, за което ти благодаря! Много здраве,късмет и любов да съпътстват живота на двамата ви малки мъже! ( Знаеш ли ,че в Клюкарника има тема -Бюро форумски справки, в чието начало питат за теб и Лъчето-как сте,какво правите Simple Smile)

Лека нощ на всички и Честит празник на днешните рожденици и техните семейства!

# 276
Благодаря на Мама Иги за прекрасния завършек на моя радостен ден. Благодаря й за това, че ми показа как можем да се преборим с всичко стига да има любов и желание.
Благодаря  Мамо Иги, за силата ти и за това, че зареждаш и мен с нея.

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЧАВДАРА! (вече на патерици) newsm59 Да расте здраво, усмихнато и послушно дете!

Днес пак има патиланчовци.Dusheto, Nana77, дано бързо им мине на малките мишлета. Hug
Bubcheto15, Ина е голяма фога!И Вики го прави този номер с гърнето и последния път го пукна та бяхме разнесли "пиша" из целия хол докато се усетим.  hahaha ooooh!
Чак днес видях, че с Dianadimitrova не само сме родили в един ден, ами и сме се оженили в един и същи ден.Голямо съвпадение.
Днес консултацията мина горе - долу добре, плака по малко от очакваното.Хемохлобина и е 107, била на границата, трябва да яде повече месо и зеленчуци.Как ще стане обаче не знам. newsm78

Lorexa, моите съболезнования. Cry

# 278
  • София
Мамо Иги разплака ме...Исках да напиша друго, ама ми излезе от ума. Възхищавам ти се за всичко, което си преживяла и преодоляла с неимоверна вяра и сила.  Hug Hug Hug

# 279
Mama Igi, обичкам ви и ви цункам! Да сте живи и здрави! newsm51

Мацки, скатавам се щото така ме боли зъб не е истина просто  smile3511 Имам проблем с мъдреците - нямам място в чането къде да избие целият зъб та на първия ходих да ми махат част от месото  Sick и сега положението с втория е абсолютно същото....та само като знам какво ме чака и от сега съм се паникьосала....мислех да се скатая и да трая на болката, но чак не мога да преглъщам  #Cussing out  .......та затова не пиша, отдала съм се изцяло на гадните си зъби  Twisted Evil

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН НА NAVRAMOVA!  bouquet

Мамо Иги страхотен рожден ден сте имали.Снимките и коментарите са невероятни и ме просълзиха. Имаш страхотни деца- силни и борбени! Но с такава майка не се учудвам. Пожелавам много щастие на цялото семейство. Hug

# 281
Честит Рожден ден на Камен!!!
Мама Иги,-страхотен празник,страхотни дечица,страхотни снимки и невероятно силни и въздействащи думи за финал.  bouquet
Валка-много гадно това със зъбите.Дано бързо ти мине.А как само  мразя зъболекари...

Много целувки за падналите и ударилите се дечица.И Марти е от тях-раздра си окото,като  се изправяше на ръба на масата.Обаче не стана бушон,така че да ме гледат лошо в градинките.

А къде са сватбените снимки на Велмар  newsm78 При сватбите ги няма.
 Блан-вие кога пътувате за морето.Ще ми липсват твоите постове! Wink

# 282
  • София
Както винаги сте толкова любвеобилни и пълни с положителни мисли и енергия, удоволствие ми е винаги да си чета тук при вас. Но нали знаете, аз кой знае какво не съм направила, Лъчето сам си спечели победите, просто ги искаше, а мама беше наблизо за да му помага!
Наистина, че всичките ни деца са много красиви, а и майките им, и аз искам да вляза в числото на хубавите и елегантни майки, че от проблеми станах толкова много кг и се пригърбих даже, но вече смятам, че нещата са по-спокойни и мога да започна да обръщам внимание на себе си. Има ли някой като мене несериозен, който не е стъпвал още при гинеколог от момента на раждането? Аз съм за голям бой, а и от 2 дена ми е много гадно, защото за първи път от почти 2 години ми дойде, бях забравила колко е гадно, уф!
Исках да ви питам, вие с вашите малки щурценца ли ходихте на море или? Аз се чудя какво да направя, искам да взема Лъчето с нас, но знам че няма да е никаква почивка, пак ставай рано, цедене на кърма, хранене, обслужване, а съм страшно изморена и имам и хронично недоспиване вече. В същото време знам, че е много полезно за него да подиша морския въздух, предстои ни зима, и искам максимално да повлия на неговата астма!
За клюкарника не знаех, сега ще погледна....
Лореха и от мен съболезнования! Много те прегръщам!
Обичаме ви момичета, нищо че не пишем тук често, напоследък не успявам... Лъчо не ходи все още, но иска и само лази подире ми, докопва ме и се изправя, в деня в който правихме рождения ден, се пусна и направи няколко крачици, но повече не иска. Не говори и много думички, но все пак се надявам че всичко е наред, просто едни деца по-бързо се развиват от други...
Лек ден ви желая!
Забравих да напиша, бройте и нас за рождения ден, ама ще съм с двама, на 15 се връщаме от морето и сме с вас!!!

# 283
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на Камен!!! Да е здрав и щастлив малкия мъжага на мама!!!

Mama Igi, след като те чета ми става мъчно за Лора, че няма и нея кой да я обича толкова много  Wink   bouquet.
Онзи ден баба й каза, че това дете не трябва да го гледат баби, ако искаме да има такива оцелели, а без майка как ще я кара пък се питам аз  newsm78  Twisted Evil?

Мадонка, ти си се хвърлила на сложните модели - дето и форма за торта трябва, браво на теб! Ама бая си хапнала щом имаше толкова енергия снощи - аз едвам смогнах да те изчета  hahaha. А стихчето кой ми го е краднал ???? Не съм го чувала, май  Crossing Arms

# 284
  • София
Мамо Иги разплака ме...Исках да напиша друго, ама ми излезе от ума. Възхищавам ти се за всичко, което си преживяла и преодоляла с неимоверна вяра и сила.  Hug Hug Hug
Много целувки на порасналия герой Лъчко!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт