Бюро " Форумски справки "

• 55 383
  • 949
  •   1
Отговори
# 570
И на мен не ми харесва фризурата
на Хамелеона, но това не е причина
да го банвате човека. Нека живее и
се радва на слънцето, косата расте...
Бъдете мъже, не се дръжте като домакини.
Има все пак и по-цивилизовани методи
от Чечения за разправа с конкуренцията.

# 571
Прекратете базара, да няма баМ.
Не си права, Бу! Всеки има право на мнение! Не виждам никакъв базар. Явно такъв се разиграва в друг подфорум...мерки? теглилки?Цък.

# 572
  • До хладилника, който обичам
Значи, Бу, трябва само да чета как тук една групичка юзъри си предъвкват по не особено приятен начин моята особа, но да си мълча, шот я кажа нещо: бам?! Нищо не се е променило явно Whistling
Не ми подсвирквай. Това се отнася за всички, не само за теб. Никой няма да дъвче другия, ако това заплашва да се превърне в поредното мазало. Конструктивни писания, дори да са с елементи на заяждане, стига да са в добрия тон, са ок.

# 573
Аха, разбрах те, трябва да си мълча значи, яснооо..
Ще си оправяме сметките в реалния живот със съответните хора.

# 574
  • До хладилника, който обичам
Аха, разбрах те, трябва да си мълча значи, яснооо..
Ще си оправяме сметките в реалния живот със съответните хора.
Не ми разигравай детска градина, пълиййз. Не е нужно да мълчиш ти, или останалите, между които ви се разиграва сцената. Съвсем достатъчно е разговорът да се води с добър тон.

# 575
Бу, какъв е този лозунг в подписа ти Shocked Направо ми стана стипцаво Sick

# 576
Начин на усъвършенстване на психофизическите качества на индивида, явно...

# 577
  • Кори Селести
Не знам за другите, но аз като чета как инфантилно си разменят реплики някои хора все повече се убеждавам, че не бих им поверила здравето си или пък това на децата си.

# 578
  • Стара Загора
Прекратете базара, да няма баМ.

Това означава да прекратите "пазарските приказки"... Пък ако някой се чувства ощипан не на място... Начините за "почесване" са много и най-различни... Обаче начина, по който се случва това тук... Е тотално неподходящ...

И ако смятате да обръщате темата в заяждане помежду си или в заяждане с модератори - няма да я бъде...

Бу, какъв е този лозунг в подписа ти Shocked Направо ми стана стипцаво Sick

Може би предпочиташе лозунга "Ден без бан е пропилян ден"...?

# 579

И ако смятате да обръщате темата в заяждане помежду си или в заяждане с модератори - няма да я бъде...
Не ми харесват тези заплахи, отправени ей тъй насред дискусията. За първи път виждам някой да се връзва изобщо на репликите тук. В крайна сметка темата е "форумски справки", а форума "Клюкарник". Не може без щипка сол и лют пипер!
Освен това забелязвам примери да доста подминавания на много по-сериозни поведения.
Не е добре това за здравето във форума.

# 580
Освен това забелязвам примери да доста подминавания на много по-сериозни поведения.

Не думай Mr. Green И като отвори дума наистина бих искала да попитам, на какъв принцип се решава кое и чие изказване не е в рамките на добрия тон? Така или иначе темата се зачекна. В този ред на мисли са ме обиждали доста тук, в началото не обръщах внимание ( както и никой друг, в чието задължение е да следи за подобна форумска помия ), но вече обиждам и аз отвръщайки на простотията. След като за едни може, предполага се че и за други също е позволено.

# 581
Брех, късно я видях тази тема.
Как съм изпуснала интригите.
Що няма вече такива случки?
Много скучно....

# 582
Някой може ли да ме просветли,защо се карат Александър и Хамелеона?
Ако може в прав текст,аз съм  хейтърка.
Благодаря.

# 583
Не думай Mr. Green И като отвори дума
Аз прочетох правилата и никъде не видях определение за "заяждане", "базар" и "пазарски приказки". Или може би малко "пуш" на темата й е необходимо, щот не е кипнала още?
А обиди и Хамелеото ръси доста, гледам и Александър /ужким лекар е човека/ прави същото...нали живеем в "мъжки свят". ДеФствИнитИ да го д...... hahaha
Някой може ли да ме просветли,защо се карат Александър и Хамелеона?
Ако може в прав текст,аз съм  хейтърка.
Благодаря.
Ми щот нямат друго подръка да чешат Joy Шегичка.
Карат се, защото и двамата са хомеопати и явно в пазарската тема /Хомеопатия демек/ са си имали неприятни срещи. Единия /Хамелето / казва, че Александър е пазарски продавач, а Александър каза на Хамелеото, че е "дърт мингишин" щот бил прехвърлил 30-те. Ми аз кво да кажа...явно съм пенсионерка...айди на дУматитУууу Joy

# 584
Mишон, Ph.D.,господ здраве да ти дава. Laughing
На това му се казва форумска справка - експресна при това.

Общи условия

Активация на акаунт