Бюро " Форумски справки "

• 55 376
  • 949
  •   1
Отговори
# 585
Скоро се бях сетила за bejb и невероятно красивата й дъщеря... Май вече не се вясва тук?  Thinking

# 586
Имаше по едно време подмятания за чанти Фурла.
Да кажете какво ги предизвика?

# 587
Една потребитека се беше праскала, че има чанта Фурла и даже беше дала линк, та всички да можем да видим каква е чантата й.
Обаче когато й поискаха да снима нейната чанта и себе си (щото май твърдеше, че прилича на А. Джоли) тя не пожела.
Та оттам.

# 588
Една потребитека се беше праскала, че има чанта Фурла и даже беше дала линк, та всички да можем да видим каква е чантата й.
Обаче когато й поискаха да снима нейната чанта и себе си (щото май твърдеше, че прилича на А. Джоли) тя не пожела.
Та оттам.
Сериозно ли? Лелее... Mr. Green Много Анджита,много нещо.. hahaha

# 589
Линк,моля.
Или поне заглавие на темата.
Кампари,мерси за инфото.   bouquet

# 590
  • Countryside
и аз имам един въпрос : Къде изчезна потребителката irrrka? беше ми много симпатична  Flutter

# 591
  • София
Линк,моля.
Мисля, че беше тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187447.0

# 592
Линк,моля.
Мисля, че беше тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187447.0
   bouquet

# 593
Прекалявате със спама.
Ще сложа край на веселбата, струва ми се.

# 594
Аз пък искам да питам за потника от 200 лева - дълго време се споменаваше в никове и подписи, ама никой не казва за какво иде реч...

# 595
Та оттам.
Тя твърдеше, че е мис(ис) България  Mr. Green
После каза, че не е точно това, е второ място на незнамсикво си...
Но не пожела да даде линк със снимка на себе си (дори от нета!!!)  Whistling Whistling Whistling

# 596
А бе, помня, че се изкарваше някак неземно красива и с чанта Фурла. Mr. Green

# 597
Та оттам.
Тя твърдеше, че е мис(ис) България  Mr. Green
После каза, че не е точно това, е второ място на незнамсикво си...
Но не пожела да даде линк със снимка на себе си (дори от нета!!!)  Whistling Whistling Whistling

И заради нея получих баМ (и двамата, де, ма тя не преживя моята прозорливост, дето я разкрих, че е гледала въпросния конкурс по телевизията, седнала на първия ред в селското читалище)

# 598
Всички сте завистнЯчки.  Crossing Arms Един човечец да бъде откровен с вас и вие ... Амаха. 

# 599
Помня  я аз тази дама с Фурлата от друга тема.
Едно момиче беше пуснало тема,за да се похвали с новия си диван.Да,ама не.Фурлата и заяви,че дивана не отива на стените.И като се почна.. ooooh!
Модераторите забърсаха излишното от темата,но тя си пусна нова тема и продължи да се джафка с всички.Обаче там се появиха снимки /добра душа и помогна в нужда/.Имаше я и дамата и хола и,ама Фурла не.

Общи условия

Активация на акаунт