Бюро " Форумски справки "

• 55 373
  • 949
  •   1
Отговори
# 615
дамата с Фурла не беше ли Djane?
беше и все още е, в целия си блясък - тайфуни с нежни имена
срещнете ли я из форума - или приемете, че сте дебели и грозни, некадърни най - вече, или не смейте да пишете bowuu
Същата Djane, която вчера оспами компроматите?

# 616
Същата,да.

# 617
  • Плевен
Много "страшна" тая мадама с Фурла-та. Аз доката загрея,че фурла е марка ,се скъсах да се чудя откъде ми е познато Joy

# 618
дамата с Фурла не беше ли Djane?
беше и все още е, в целия си блясък - тайфуни с нежни имена
срещнете ли я из форума - или приемете, че сте дебели и грозни, некадърни най - вече, или не смейте да пишете bowuu
Същата Djane, която вчера оспами компроматите?

Дааайите да видя от къде почва спам-а там Whistling

# 619
Мерси, Бианка.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211096.440     От тук, но по-интересното е изтрито.     

# 620
Аз имам чанта Фурла, а мъжът ми кара Голф. А сега, де? Що за семейство сме? Thinking

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 15:09 от sciura piccolina

# 621
Аз пък мойта чанта Фурла я хвърлих..Като се заговори тук за такива чанти и ей ти я,цяла България с чанти Фурла...Пфу...досадно стана Wink

# 622
  • Кацнала на едно дърво.
Аз имам чанта Фурла, а мъжа ми кара Голф. А сега, де? Що за семейство сме? Thinking
Веднага пускай тема в "Дом и семейство"!

# 623
Аз имам чанта Фурла, а мъжа ми кара Голф. А сега, де? Що за семейство сме? Thinking
Веднага пускай тема в "Дом и семейство"!

И в клюкарника! Обаче, се снимай с чантата до Голфа, че да повярваме! Naughty Crossing Arms

# 624
Извинявайте, но не се въздържах. Какви са тези чанти бре  Embarassed
Еснафски, какви други да са? Предметът е създаден да върши работа, не да се фукаш с производителя му, ебаси!

# 625
  • София
Извинявайте, но не се въздържах. Какви са тези чанти бре  Embarassed
Еснафски, какви други да са? Предметът е създаден да върши работа, не да се фукаш с производителя му, ебаси!

Аааа, няма да бъркаш еснафлък със снобария, ша тъ замоля. Фурлата е стандарт!

# 626
Аз пък ще те помоля да ми посочиш разликите между двете (освен, че едното е турска, а другото английска дума) Simple Smile

# 627
Аз пък ще те помоля да ми посочиш разликите между двете (освен, че едното е турска, а другото английска дума) Simple Smile
Ами еснафлък, ако трябва да бъдем точни е занаятчийско сдружение, а другото е "от обикновен произход, но с претенции за аристократ".

# 628
  • София
Ми много ясно - щом е Фурла, е снобария. Ако е Гурла на завода в Каспичан, е еснафлък.  Mr. Green

Освен това, сноб е доста по-удачно за случая - в основния си смисъл думата визира хора, които нямат благородно потекло, но се стремят да научат маниерите на аристокрацията и да достигнат тяхното ниво, обикновено чрез материални придобивки. А еснаф преди да придобие гражданственост в преносен смисъл всъщност означава занаятчия  Wink

А всъщност просто се шегувах...Докъде ме докарахте  ooooh!  Laughing

# 629
Еснафът е здравата средна класа, която пълни хазната и е гръбнакът на държавата. Навремето е била главният проводник на новото и прогресивното, преди изхайлазените им отрочета да започнат да снобеят и да го нарочат за упаднал и ретрограден.
За снобите предполагам, че вече разбрахте.  Whistling Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт