"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 805
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, добър вечер Hug

Спешно ако някой може да ми каже - на Яна между крачетата и при шушето всичко й е червено и на едни плюски. Не мога да видя точно какви са, тя пищи и не дава. От снощи е така - мажа я цял ден с тоя Бочко, баба й без памперс я е държала, но не минават. Някакво мазило да ми кажете? Аз ще звънна и на педиатърката да каже нещо, ама първо от вас искам помощ Hug

Дея, моторът ви е страхотен, тука по цял ден слушам точно за този Laughing Английският ми не е много добър, не смея да си предложа услугите Heart Eyes

Да не е от памперса ,Нуни? Thinking Крем Здраве казват ,че помага,но аз ползвам на Нивея за подсичане и съм страшно доволна  Peace
 Grinning То и аз слушах за този мотор доста дълго време и накрая се примирих  Mr. Green Кои са другите фенове?

Вени,честита ти рожденничка!!!

Бубка,лек път,а текста ти го пратих на лични,ако остане време  Hug

# 166
  • нейде там, където ....
Ако не ви е видял лекар, отидете на преглед. Вярно, че памперса е най-вероятния виновник, но все пак - да ви види специалист.
Патладжан съм давала в гювеч. Захранван е като баткото преди години, за да може на 10 месеца да яде всичко, наша храна, само с по-малко подправки. За да е готов за ясли, ако се наложи да тръгне по-рано. И ние ядем по-здравословно покрай него.
Иначе, Митко си има едно кучешко зъбче. Много обича да се търкаля по земята. Но само в нас - ляга където му падне, най-вече  пред вратите. В понеделник падна и се удари лошо, мислех, че може да е от това да му е станало нещо . . ама го прави само в нас. Пък и ходихме на лекар, казаха - без последствия  newsm78

Честито за мотора! В нас половинката се е навил негов приятел да му докара кола от чужбинско, че да сменяваме старата. А аз си я обичам  Twisted Evil

# 167
  • София
               БУБКА   Hug                     СКАРЛЕТ Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!                              
                  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 168
  • нейде там, където ....
http://store2.data.bg/livecd/babyeinstein/
някой беше питал за бейби Айнщайн - заповядайте!
И честит празник на рожденничките! Да са винаги щастливи, красиви и обичани!

# 169
 Hug Hug Hug Честит Рожден ден на БУБКА И СКАРЛЕТ!

# 170
БУБКА, СКАРЛЕТ, ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕННИ ДНИ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ И УСПЕХИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
жълто за Бубкачервено за Скарлет

Нуни, не мога да помогна. За косата - с много фантазия може, да се приеме,че лекинко й расте, но е много далеч от плитки и пр.  Confused Скоро ще кача снимки.

Хм, аз патладжан и на баткото се въздържам, да давам, но щом казвате - и Вили ще опита.
Thinking

# 171
  • нейде там, където ....
Тоя, дето го давах на Митака е домашен, без торове и т. н. Дадох го за идеята да е опитал, че в рецептите в градината го има. не че ние го ядем много.

# 172
Честито на рожденичките    bouquet
Дея супер е и аз съм фенка на моторите  Peace

# 173
Здравейте!

Писах и накрая си затрих поста #Cussing out

4естито на рожденни4ките Бубка и Скарлет!!! На патерици на Сабина, Вени, малката Лора и именниците!!! Аги, 4естита племенница!!!

Вси4ки с повод за празнуване целувки, ама му истървах края... Mr. Green

Яслата я по4ва на 10-ти Теди.Във вторник сутрин взехме вси4ки проби и направихме изследванията-беше голям цирк и Теди каталяса ама свърши до 9.45/Мама рови в памперса пред поликлиниката-10 4аса тръгваше колата с пробите hahaha

Спането при нас е пак кошмар отново. От десетина дена се буди с рев и викове "мама" и не мога да сваря да взема завоя на леглото в просъница. Става в 4.30-5.30 и пове4ето пъти не мога да го приспя, крещи ужасно и предпо4итам да слезем в хола и да играем за да спре.

Остригахме го с машинката направо преди две седмици, 4е пак от това потене ни метна хрема и гърло.Сега е екстра, като будиски монах Mr. Green

В4ера за пръв път падна яко навън и си има цицина на 4елото+4ервен нос и малко обелено над горната устна.

4удя се данеби ве4е и последните 4 кътниka да са го подкарали, 4е такъв екшън от всякъде направо полудявам #Crazy newsm7

Много ми беше приятно да се запозная с Вени и Катя на живо! Heart Eyes

Отивам, 4е пак ме викат със страшен рев.......

Май от тук ще влизам, 4е компа ми няма да стане скоро.

ЦЕЛУВКИ

# 174
Оооо, Роди, най-после на хоризонта Hug

Честито на двете ни рожденнички  bouquet. С най-добри пожелания момичета и много сбъднати мечти!
Бубс, лек път.

Патладжан давам, много го харесва. Даже преди два дни последно яде.

Иленке,  Embarassed взех си поука, ма що не помня значи, ейййй загубих и мозък и всичко.

# 175
Бубка, Скарлет - Честит рожден ден  bouquet Много здраве, любов в семейството, радост в майчинските грижи, успехи в работа, и почивки на екзотични места Heart Eyes

Честито на патерица и на Алексите.
Вени, поздрави и на Лора за рождения рен.
Аги, честита племеница.
Честит имен ден на адашчето Симеон.
Всички малки и големи да са здрави и щастливи.

Хайде по торта с кола за здравето на СИмона.

Енви и аз съм давала патладжан, но малки количества.
Бурка, лек път.
Нуни, Дано бързо се оправи Янчето. Видях едни готини розови Geox-и, но не се реших. Ти реши ли на кой номер да заложиш?
 Hug на всички пострадали.

# 176
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИМОНКА - БОНБОНКА! Heart Eyes
ДА Е РАДОСТ ГОЛЯМА НА ТАТИ И МАМА!
МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Party Hug

Роди, добре завърнала се!  Hug Видяхме новата прическа на Теди от варненските снимки!  Wink А ти от къде се включваш? С Татянка виждате ли се?

# 177
  • Варна
Честит Рожден Ден на Бубка и Скарлет! Честит и на Лора!!! Честит имен ден на Симонка bouquet

Роди, добре дошла!
И нас май са тръгнали доста зъбки, защото е голям екшън! Спи горе-долу през нощта, но през деня не мога да го накарам. Ако спи до 8.30 сутринта, значи на обяд няма сън. Каталясва към 16, а аз по-рано. Сега спинка, целия мокър милия!
Ние ще почваме май нашия емон и направо ми се реве, и с малкия в къщи хич не знам къв ужаст ще е!

# 178
Аааа, какъв ден е днес?

Честито на Симонка, да е жива и здрава  bouquet

# 179
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!   Hug

Дея, супер е мотора! Да посетите страхотни места с него.

Патладжан хапна веднъж, печен, пълнен с кайма, но не остана очарована както и аз.

Общи условия

Активация на акаунт