"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 799
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Boston, MA
Честит имен ден на Симонче-бонбонче и на Симеон! Усмивки и веселби!

Скарлет, да си жива и здрава и много щастлива!

Понеже любимото ми мохито стана прекалено модерно напоследък, ще ви предложа другия ми любим коктейл - "мръсно" сухо мартини водка. Наздраве!

# 181
Честит празник на рожеденничките ни и двете ни сладки именничета  bouquet  bouquet
Специални поздрави и целувки на Симонетка-бонбонетка Hug.
Бубка, мерси и наздраве cheers.

# 182
привет от 4ерноморието  Sunglasses  Най после zаваля дъжд и температурите спаднаха леки4ко, в спалнята ни няма климатик а тук е компютъра и поzнайте как се вклю4ва при стайна Т от 30градуса  ooooh!

Та реших да намина на бърzо, но не съм ви 4ела  Blush  zа което се иzвинявам.

Ние сме добре, Милена е ве4е християн4е  Heart Eyes , добре мина кръщенето. На следващия ден имахме форумска среща, zа която сигурно zнаете ве4е  Wink , но zа съжаление zакъсняхме  Embarassed  и не можах да се видя с Катя  Cry  Кате, иzвинявай, дано в скоро време имаме втори шанс  Peace

Ина4е Милена беше обявила гладна ста4ка и откаzваше манджите и плодове, само млека и тестени иzделия консумираше  ooooh!  Но от 2, 3 дена ве4е яде по добре. Един ку4ешки zъб е пробил, втори по4ти.
Всеки ден се шматкаме иz Морската, винаги срещам някоя приятелка с коли4ка, та не ни е ску4но. Пера като луда, градът е толкова прашен, ужас  Sick  а Милена не само е постоянно мръсна, но и в рани  Whistling С други думи, добре се zабавлява  Laughing

Хайде, оставям ви, до 12ти най късно  Hug

# 183
Танче, честито ти християнче!

Честит имен ден и на Симеон   bouquet! Аз съм го пропуснала Embarassed

# 184
Честит Рожден Ден на Лора, Бубка и Скарлет!!!
Вени, нека Лора, сбъдне всичките си мечти и да крачи смело напред в живота!

Бубка, Скарлет - бъдете все така неповторими и истински!!!

Честит Имен Ден на Симона и Симеон!!!

Честито Християнче, Татянка! Нека Бог да закриля малката Миленка!!!

# 185
  • София
Честити празници на Бубка и Скарлет!
Честито християнче на Танчето! Съжалявам, че с нея се разминахме!
Честита именичка Симонка бомбонка!

Вчера и моя мъж беше рожденник, но не стигнах до тук да ви почерпя! Днес си тръгва и отново съм налице!

# 186
  • Русе
Много празници вчера бе! Whistling
Честит Рожден Ден на Бубка и Скарлет!

Винаги прекрасни и обичани!
Буб, лек път ти желая!

Честит имен ден на Бонбонката и Симеон!  bouquet

Честито християнство на Миленка!
Hug

Честит рожденик и на Вени! bouquet

# 187
  • София
Здравейте!

С голямо закъснение Честит празник на Алексчетата, на Симончетата, на Лора, на татко й, на племенницата на Аги, на християнчето Миленка и на всички, които имаха повод да пийнат, хапнат и почерпят! Здраве и късмет от сърце желая на всички ви  Hug

Аз позачезнах ако някой не е разбрал Mr. Green заааащото малкото шефче побеснява като седна на РСто - рев, тръшкане, дърпане  ooooh! А като заспи вечерта вече съм гроги дори и за нет. Друг има ли такова диване?  newsm78

Иначе оздравя да чукна на дърво след едноседмично дрискане. По едно време много се бях изплашила бях близо до паника, а това е крайно нетипично за мен - Стаси беше все с повишена Т, все с пълен памперс, все неискащ нито да яде, нито да пие вода. В спешното отделение (ходихме, защото педиатърката ни беше в др. смяна) ме попита дали искам да влеземе в болница все едно - дали искам пастичка в сладкарничка  Crazy Направихме изследвания всичко беше наред и след ден-два се оправи. Миналата седмица обаче пак вдигна Т, разстройство, но с бързи мерки го оправих за един ден. Вече съм експерт по дрискащи дупенца  Mr. Green И не само. Ст. и той се разболя, та и него отглеждам от сряда, а в нас лекарствата са в 2 големи кутии  Crazy Ноооо важното е, че ги излекувах.  bowuu

Общо взето това беше нашето ежедневие тази 1-2 седмици.

# 188
Вени, да ти е честит тогава рожденника и все така да се труди Mr. Green

Май пак се очертава неактивен ден. Абе не почна ли да прохлажда малко из Българско? Тук от два дни незнам по случайност ли какво, обаче се диша, което много, много ме радва.

Ееее и Данчето се появила Hug радвам се че Стаско е вече тип-топ!

# 189
  • София
Мисче  Hug тук от вчера вали (казаха, че в цялата страната) и е мръчкаво и сънливо времето макар, че на мен ми действа по-купонджийски ама нейсе. Децата, гледам, са облечени с пуловери и якета, но не ми се струва чак такъв студ. Какво прави малкия шушол, рита ли много? Целувки на Лекса  Heart Eyes

# 190
Привет!

Честито на всички именници и рожденници от изминалите дни!
Много здраве желая! Hug

Честито и на християнката Милена!  bouquet Hug  bouquet

Вчера установих, че Пресил е с един счупен зъб ConfusedПреди дни падна в нас, но не съм разбрала, че чак до там се е докарал.Сега 5-6 години ще ходи така "разхубавен" Sad

# 191
ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ НА МИЛЕНКА! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТКОТО НА МАТИ И НА ЛОРАbouquet

Филипка, ама че ти е шавливичък Преското!  Heart Eyes Кое зъбче се е счупило?

Данче, радвам се, че сте здравички! Много хубав аватар! Peace

И при нас се поразхлади и поваля - много ме радва!

Вчера дадох да опита патладжан, хареса й, но ще го отлагам - нещо ме притеснява... Rolling Eyes

Жълтък давате ли още, т.е. като на бебе - натрошен към манджа?  Thinking Аз отдавна не съм давала, но сякъш, като й давам цели яйца - в баници, заливки, миш-маш... - няма много сми!?

Уф, все са ми кулинарни питанията...
Crazy

# 192
  • София
Енви мерси, твоя аватар също е мн красив, нали скоро няма да започне да бъде с падащи листа и тем подобни есенно-тъжни тематики? Ще продължа кулинарната ти тематика  Mr. Green как сготвен даде патладжана? Аз също имам някакви сдържания относно този зеленчук, макар, че ги мисля за неуснователни. Въобще има храни, които обичам, но незнам защо смятам, че трябва да се ядът по мъничко като маслини например  Blush

За жълтъка - давам го точно така, като на бебе - натрошен жълтък и рендосан белтък, но не стриктно и често както ми се иска, защото рядко имам хубави и пресни яйца, а другите - не ги обичам.

# 193
Еее, Данче, как чак и якета бе? До вчера се оплаквахте от жеги. Дребчо рита, ама не колкото как си  Mr. Green. Надявам се той да ми е кротушкото, че Лексата е такъв бяс, ама ще видим.

Фил, как така счупен зъб бе? Тоз твоя Преско голяма фога, все нещо около него, да е жив и здрав. Хубавото е че ще го смени, така че карай.

Жълтък не давам. Аз и като малка не и давах. Така и не ги одобри яйцата моята келешана.

Данче. не съм Енви ама да си кажа. Патладжан съм и давала на гювеч. Сварен в манджата. Онзи ден правих пържен за салата, нямах намерение да и давам от него, ама го видя и си поиска. Обелих му кората че да не и е трудно, брех много и хареса.

# 194
енви, един от първите два горни резци Confused

Аз патладжан не съм давала, ако е имало преди като ядеше готови пюрета, тогава е ял.
И жълтък не давам, откак е роден 2-3 пъти съм му давала, сега яде евентуално в баници и др манджи.Ама специално да му варя-не.

Това дъждовно време и мен много ме кефи, радвам се че обурудвах Преското и с маратонки, та вече колкото ще да вали.Аман от това лято!

Общи условия

Активация на акаунт