"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 799
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Еее, Данче, как чак и якета бе? До вчера се оплаквахте от жеги.
Видях едно дете така - с пуловер и пухено дебело яке  Rolling Eyes

Аз днес се отдадох на як, тотален мързел, не помня дали откакто съм родила си пропилявам така цял ден  Crazy то не бяха кафета, бирички, форум, форум, форум....  ooooh! Опс забравих да пиша, че Стаско е в отпуска при майка ми  newsm68

# 196
Данче има си нужда човек от такива дни  Hug
Много е кофти времето, но до 15 ще е все такова  Mr. Green
Син домат не съм давала, а яйце вече цяло лято не е хапвал

# 197

Аз днес се отдадох на як, тотален мързел, не помня дали откакто съм родила си пропилявам така цял ден  Crazy то не бяха кафета, бирички, форум, форум, форум....  ooooh! Опс забравих да пиша, че Стаско е в отпуска при майка ми  newsm68[/color]

Еее, ами с това трябваше да почнеш. То така всеки ще джуга бира Mr. Green. На мен това чувство ми е непознато, ама почти го усетих като трябваше да почивам принудително преди два уикенда. Верно нямаше кафета, бири и дребната не ме остави на компа, но пък беше мързел, съответно - кеф!

# 198
Филипка, сега се сещам за възрастни мъже с такива отчупени горни резци и на мен лично ми се вижда много чаровно - хулиганско едно такова, ама в добрия смисъл.  Grinning Пък и Преско ще ги смени, така че не се притеснявай! Peace

Данче, патладжана го дадох от плънката на пълнен патладжан, т.е. с всички зеленчуци, които ми се намираха в хладилника + ориз + кайма.
А падащи листенца също ще има, но по-натам! Няма да са тъжни -след туй ужасно дълго и горещо лято!
Wink

# 199
Hug Hug Hug Hug Hug
Ние сме на линия отново! Изкарахме най-чудесната почивка, за която може човек да си мечтае - почивка, храна, почивка!!! Невероятно беше, снимки - утре най-вероятно  Hug

Честито на всички, които са имали повод през изминалата седмица!   bouquet

# 200
Ееее, Смин се завърна. Радвам се че сте изкарали добре и аз искам така.
 Hug

# 201
# 202
  • София
А падащи листенца също ще има, но по-натам! Няма да са тъжни -след туй ужасно дълго и горещо лято![/color] Wink
Че дълго ли беше лятото?! За мен все не е достатъчно  Sad тъкмо свикна на студ и айде лято и обратното, обаче от лято на зима най ми е депресиращо  Confused

Смин, снимките са ти чудесни, личи си, че сте изкарали много отпочиващо.  Heart Eyes

# 203
Смин, снимките ви са страхотни, голям релакс сте му дръпнали наистина.

# 204
Добро утро!

смин, браво за почивката!

И днес времето е един връх, след малко излизаме да купя обувки за в яслата на Пресил, дано намеря като за неговият широк крак Praynig

# 205
Смин, снимките ви са много хубави! Прекрасна почивка изглежда е била, дано повече такива да имате и вбъдеще! Hug

Не спим спокойно и това си е! Ужасна работа е нощно време - буди се по 100 пъти и сутрин в 6,30 сме на крак! Tired
Този ремонт при нас край няма... Имаме още да оправим спалнята и банята, както и да довършим хола и детската - лайсни и первази, малко латекс в бокса и ще чакаме шкафовете за кухнята  Rolling Eyes
И започва голямото местене!

Нямам време много да се завъртам в темата, извинете ме, но само прелитам и не мога да чета много-много.

А на 6-ти имаме годишнина от сватбата - 4 години. Каква ли се пада тази? Grinning

Лятото хич не ми идва дълга, по-добре жега, отколкото дъжд, вятър и студ! Naughty

# 206
  • София
Смин, супер снимки! Малкото къдраво човече от кого е наследило тази златна косица, много хубава?

И аз съм за лято!  Peace Не ми стига никога. Обичам и зима с хубав сняг, но сухия студ, кишата , калта  ooooh!.

В Zara outlet има страхотни детски дрешки. Искам ги всички! Особено дамските детски. Какви сукманчета, есенни палтенца по 22лв, супер. Вчера ходих и днес пак съм там.

# 207
ДНЕС КЪМ 10,30 ЧАСА МАМЧЕТО Е РОДИЛА ДЪЩЕРИЧКА ДЕСИСЛАВА
3100 ГР С ДЪЛГА ЧЕРНА КОСА!
РАЖДАНЕТО Е МИНАЛО НОРМАЛНО И ПО-БЪРЗО ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ.
КАЛОЯН Е ПЪРВОТО АПРИЛЧЕ - БАТКО НА СЕСТРИЧЕ!
  bouquet Heart Eyes  bouquet

ДА ИМ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!

Hug Heart Eyes Hug

# 208
Ех, че хубава новинаааааа Hug

Мамче, честито, Да ти е жива и здрава дъщеричката и с баткото да направят живота ви незабравимо преживяване!

# 209
Страхотна новина! Hug

Да им е жива и здрава девойката, много да се обичат с баткото!  bouquet  bouquet  bouquet

Развълнувах се, нямам търпение и мен да ме споходи това щастие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт