На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 178
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
 moresmile  И аз гледах, и аз гледах!  hahaha  Ванче, толкова бяхте сладки  sohappy , бях се залепила за телевизора и вдигнах цялото семейство от кеф, че си от нашата темичка  Flushed  Бяхте чудесни, малката Вики бързо опозна сцената и свикна с обстановката  Grinning А изненадата с Дичо и за мен беше приятна  Flutter

# 106
# 107
Добро утро на всички!
Имам повод и искам да ви почерпя.Днес празнуваме 12 годишнина от сватбата.
Ето и малка почерпка-

Приятен ден и да ви е сладко! Wink

# 108
Нина, бъдете щастливи заедно и се обичайте! Hug

# 109
Привет мамчета,
ЧеСтИтА гОдИшНиНа на mama nina нека топлината,любовта и щастливите моменти ви съпътстват още дълги години!!!
Ваня бяхте един път,много сте сладки Laughing,
OLYMPIA добре дошла  Hug, радвам се ,че всичко върви добре при теб, какви снимки само доста сте се забавлява ли Peace,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЦИ И ТЕХНИТЕ МАМЧЕТА, ПОПЪТЕН ВЯТЪР В НОВОТО НАЧИНАНИЕ!!
ЩЕ ДОПИША ПОСЛЕ ,ЧЕ БОБИ НЕЩО МРЪНКА ,НЕ МЕ ОСТАВА
ЧАО ДО ПОСЛЕ ЛЕК ДЕН,

# 110
ехо, метнах пицата да се опече и съм на линия да довърша писанията,
mama-eli само какви преживявания сте имали  #Crazy,но важното е ,че резултата от почивката и готстуването са приятни,снимките са  newsm10,
радост надявам се ,че сте добре, това си е било явно вирус  newsm78,ние като ходихме на Враца малкия същата вечер ,когато пристигнахме вдигна 39,2Т,на сутринта нямаше нищо и беше доста щастлив ,някаква реакция на организима,
ние сме от отбора на малко говорещите,бърбори на негов си език,но с игрите и мимиките сме  hahaha Joy,
какво става със срещата ,мами?
на всички желая вълнуващ ден  newsm51

# 111
Честито на мама Нина!!!
Аз пак нещо се замотах и не гледах ТВ  #Cussing out Banghead Weary smile3538
Снимките ви са страхотни - доходи ми се пак на морееее.
После ще ви кача снимки на първокласника - много му беше гадно.... - аз бях единствената майка, която влезе със сина си в класната стая, минавайки през двора на цялото училище - като ме задърпа това дете и не ме пуска, насълзиха му се очите....и така и аз бях с първолаците. Никак не иска да ходи, страх го е, срамува се. Говорих, обяснявах, че и аз като отида на ново място, а и всеки друг, се притеснявам, че ще се запознае с всички и ще си има приятели, ноооооо явно е много чувствителен. Та дано по-лесно се приспособи.

# 112
  • София
Здравейте, момичета!

mama nina - Честита годишнина! Още много години щастлив семеен живот!

Олимпия,   Ели - много хубави снимки. Разгледах ги с огромно удоволствие.

Ванче - много бяхте сладки в "море от любов". С мъжа ми Ви гледахме и Ви се радвахме. Пожелаваме ви да сте все така влюбени и безкрайно щастливи!

good mamma - при нас в Божурище са две ясли. Няма подаване на молби - правиш изследванията и още на следващият ден ги взимат. Аз обаче се двоумя с даването на Рая на ясла. Май ще я оставя за няколко месеца в Стара Загора при майка ми на ясла, а следващото лято при свекърва ми на село  и чак догодина - септември ще я пусна тук в градината. А вашият тати какво работи? че нали все пишеш че е зает и не се знае кога и как е на работа - също като нашия.  Rolling Eyes

Вчера бяхме на рожден ден в едно клубче в Люлин. Изкарахме страхотно  - и майки и деца. Рая тичаше като изтребител из клубчето - къде ли не се завря, но най й хареса на пързалката с топките и в една къщичка. Казваше си на каките от клубчето когато й се пишкаше и ходеше с тях в тоалетната /ако не съм наблизо да я чуя/. А в нас признава само мен за гърнето.
Ще пусна снимки по - късно от там.

Чао за сега, че Рая се събуди и е кисела краставица.

# 113
  • София, България
нещо и аз не мога да си отворя сайта на нетера, сигурно са го изтрили от там. добре, че си го дръпнах на компютъра  Rolling Eyes

Деянчо, нещо не е по-добре. Не е повръщал след оня случай, но оттогава има разстройство. А днес вече има и температуа. Упорстваме и още нищо не сме му дали, но може би преди лягане ще се наложи, че вече е нетърпим - страшно е кисел ...

Олимпия, ние се кърмим сутрин и вечер ... поне до две ще продължаваме мисля, пък после - ще чакам сам да си поиска и когато реши, ще се откаже ... 

# 114
Здравейте мамета:)

Радвам се,че ви е харесало предаването-още веднъж изживях вчера емоцията.Получих много обаждания и от хора, които не са знаели за участието.Всичко това много ме зарадва.

Работата върви гладко-колегите са интелигентни,отворени към обучение хора..
А в сряда и четвъртък съм на обучение в София-хотел Хемус(ако имам време може да си направим среща със свободните мамета).

Целувки на всички
Ще ви изчета и пак ще пиша

лека на всички

# 115
Добро  утро,майчета!Докато  си  пия  кафето  и  Михаела  спи  реших  да  седна и  аз  пред  компютъра.IRINOPOLIS,нашия  тати  е  офицер  в БА и  ето  днес  пак  наряд,вчера се  върна  и  има  още.Моята  майка  в Русе  едвали  ще  може  да я  гледа,а  и  за  свекървата  се  съмнявам.Двете  работят,така,че  ще  трябва  да  я  дам  на  ясла.Това  е,просто  споделих  с  вас.Аз  сигурно  ще  се  върна  на  работа,а  може  и  нещо  друго да  намеря.Вчера  бяхме  двете  в  парка  и  тя  падна  от  пързалката,но  гък  не  каза.Напоследък  хич  не  слуша,все  бяга  и  туп  на  земята.Лек  и  приятен  ден  на  всички! Flowers Rose

# 116
Здравейте, пилета!

Ваня, много бяхте сладки, а любовта струеше от вас!

Мама Ели, имали сте неприятности, но всичко е добре, когато свършва добре. Иначе от снимките си личи, че сте изкарали много весело и хубаво.

Олимпия, и при вас всичко е било на 6 - личи си.

радос, по-добре заведи детенце на лекар - явно е този вирус летния. За деца е много жесток и може да се стигне до системи.

Иринополис, и ние ходихме на детски рожден ден в едно клубче. Деян до последно не можа да реши към малките ли е или към големите дечица и прелиташе от едната стая до другата. По едно време собственичката извика, че едно детенце е избягало - познайте кое беше денцето... Аниматорите се отказаха да го пазят и се наложи аз да тичам сле него.

Днес отивам пак до яслата - стискайте палци да го приемат.

# 117
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ ОТ СОФИЯ
мамчета черпя по едно кафенце със сладичко,за добър старт на новия ден :,,
днес времето е разкошно и отиваме на разходка,
anitza успех и стискам палци Peace,
радост ,как сте?дано новините са добри,
слънчев ден и целувки lovekiss

# 118
многооооооооооооо пустоооооооооооо, къде останахте мамииииииии Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms!!!!
аз като лудите  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed си пиша сама!!
хващам някои мами само да четат и бягат Thinking Thinking Mr. Green

# 119
Честит празник на всички Именници и Софиянци!  Hug
Влизам за здрасти само, че ще взема да полегна, докато децата спят. Обикновено все се каня да почивам с тях, но си оставам само с каненето  Mr. Green
Хубав и слънчев ден, ние след спането пак сме навън на разходка!

Общи условия

Активация на акаунт