На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе II

• 12 180
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Честита годишнина на Мама Нина със закъснение   bouquet Щастие и късмет в новото семейно начинание, бързо да се уредите зад океана и да сте щастливи   bouquet
Честито и на именниците   bouquet

# 121
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Честит празник на София, на софиянци и на всички, които се чувстват такива!

# 122
Хиляди благодарности за прекрасните пожелания!  bouquet

# 123
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес и специален поздрав за Нади   bouquet!

Мама Нина ,честита ви годишнина!Дълги години любов и разбирателство ви пожелавам   bouquet!

При нас имаше неприятен инцидент онзи ден-Кали се спъна и си удари главата в ръба на стената  Sad Резултата е цепнато чело,ходене до Пирогов за снимка и лепене.Слава богу не е дълбоко,но може би ще има някакъв белег  Sad Ще се мажем с мазила,пък дано помогнат.Мноооого кръв изтече,защото главата е най-кръвоснабдена.Плака около 10-ина минути и след това все едно нищо не е станало.

Вчера пък се разходихме до Сандански и навръщане за "по-пряко" минахме през Гърция.Ходихме за няколко часа до гр.Серес на ок.40км от границата.Хубаво е градчето,но почти никакви магазини не работеха-почиват си хората в неделя,а и вчера имаше избори.

Това е от нас засега.

Лека вечер ви желая  Hug!

# 124
  • София
Здравейте, момичета!

Успях да кача снимките от рожденият ден в клубчета. На който му се гледа - ето .

Скъпата - как е първокласника? И днес ли се срамуваше и притесняваше?

elix - браво на вас - страхотно пътуване сте си спретнали. 
Много неприятно с удрянето на челцето на Кали, но дано вече е забравила неприятната случка.

Аз утре ще пътувам с Рая към Стара Загора. Не ми се мисли как ще ги прекараме 5 - те часа във влака. Два пъти до сега съм пътувала с нея с влак, но бях и с майка ми, а и Рая беше по - малка - още не ходеше. Сега ще си е приключение. Ние с колата като отиваме някъде, тя на всяко спиране се изправя и вика "стигнаа", а сега...   #Silly
 Ще оставя Рая при нашите за 2 седмици. ДА й се порадват баба й й дядо й, а аз и татето да се порадваме на "свободата". Дано този път имаме повече светски мероприятия /освен сватбата на която сме в събота в Плевен/. Че предишното ни оставане само без дете го прекарахме в мързел и сън основно  smile3507

Лека нощ.

# 125

Честит рожден ден на botzi и harmony broken!
Момичета, да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати!

# 126
здравейте момичета  Hug,
да ви почерпя днес остарявам с още една година:

очаквам изненада от мъжо ще ви споделя по късно,
лек ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 127
Здравейте момичета, благодаря че се сетихте за мен, въпреки, че толкова отдавна не съм влизала в темата. Имам за задача да изчета всичко, но кога ще е не знам. Общо взето делниците ми се попромениха малко- ходя на работа, Санди на ясла, а през уикендите навестяваме моите родители, започнахме един безкраен ремонт, слава богу, не у нас. Лятото изкарах в многобройни делови, но извънслужебни ангажименти и не си починах въобще- станах имотен спец по нужда . За капак оперирахме дечко 2 пъти, след като юли направи 3 гнойни течащи отита един след друг - на 3 август му извадиха 3та сливица и му правиха двустранна парацентеза в ИСУЛ, а на 11 септември пак го анестезираха- направиха му тимпанометрия и пак парацентеза на дясното ухо. Слава Богу всичко е наред, чува идеално и се надявам с това да сме приключили вече тази ужасна Одисея, че побелях от притеснения, особено защото за 30 дни му се връзваха 2 пълни упойки.  Иначе сме добре, ще теглим кредит за кола живот и здраве, като приключим с ремонтите.
Санди прави невероятни маймунджулъци и се опитва да повтаря думи. Ина4е знае малко и си ги ползва. Тича скача и танцува, а една страстна любовница в яслата го е издрала по бузите. Пее за „тутуци....не... де”, „мама ми...”, „ тик-так  така” и „абето бааало дето си ааало” ама само той си се разбира. Научил се е да отваря хладилника и да подбира какво му се хапва. Настоява да се храни сам, но пък гърнето не го познава и му е враг номер едно. Има афинитет към меса , домати, руска салата,китайска храна - въобще към всичко вредно и разбира се към киндер - но там баба е виновна. Вече разбира и се сърди като не позволявам да взима от определена храна. Отиде ми старателното захранване .
Пада си голям артист имитира как се крие, как пла4е и се самонаказва в ъгъла  . Обича да съсипва компютри и техника, да мие с парцала за под застланите с чаршафи легла.... и въобще трябват ми 2 детегледачки на пълен работен ден. Една за него и една за тати.

Хайде стига от мен, да не ви отегчавам , надявам се да успея дове4ера да попорочета новините в темите.

Поздравявам всички за пропуснатите празници, малките и по-големи ученичета и специално Рени и Олимпия за прекрасните новини.

една почерпка от мен- защото не само има РД , а ставам на 30 - ужааааааааас, надявам се поне да поумнея.

# 128
  • София
Честит рожден ден Боци и Хармъни!

Желая ви много здраве,любов и истински приятели!     bouquet

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  harmony_broken И ОТ МЕН,
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
!!

ЕЛИ И ДИКСИ,  Hug Hug Hug

# 130
  • БГ
bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на botzi и harmony broken!!! bdbaloni

nbirthday   Бъдете здрави, щастливи и обичани от семейство и приятели!  nbirthday

newsm59  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМЕТА!   newsm59

# 131
Честит рожден ден на botzi и harmony broken! Много щастие и здраве на вас и малките мишленца!
Еликс, много цунки по главичката на Кали  Heart Eyes

# 132
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОТЦИ И НА ХАРМЪНИ!МНОГО ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ. newsm51 nbirthday

# 133
  • София, България
Момичета, честит рожден ден, да сте живи и здрави и Господ да ви дава сили!
Нас май наистина ни е пипнал вируса, Деян снощи пак повръща, разстройство, няма температура обаче  newsm78 изписаха му само прахчета за разстройството и сироп за повръщането. Най-лошото е, че и мен ме пипна, снощи не можах да се освестя цяла вечер, повърнах поне 100 пъти, цяла нощ ми беше гадно, на сутринта също. Взех си болнични, но се поосвестих към обяд и сега съм добре. Поне ще си видя няколко дена детенце.

Лека нощ на всички!

# 134
Честит рожден ден, Ботци и Хармъни! Пожелавам ви много щастливи мигове, да сте обградени от истинска любов и отстоявате на всякакви перипетии!
[/b]
Ели, много целувки на малката и дано не остава белег!

Радос, дано ви се размине с леката форма и скоро да сте здравички!

Санди прави невероятни маймунджулъци и се опитва да повтаря думи. Тича скача и танцува. Настоява да се храни сам. Има афинитет към меса , домати, руска салата,китайска храна - въобще към всичко вредно. Вече разбира и се сърди като не позволявам да взима от определена храна. Отиде ми старателното захранване .
Пада си голям артист имитира как се крие, как пла4е и се самонаказва в ъгъла  . Обича да съсипва компютри и техника, да мие с парцала за под застланите с чаршафи легла.... и въобще трябват ми 2 детегледачки на пълен работен ден.
Това все едно аз съм го писала... Толкова ми е позната тази картинка.

Общи условия

Активация на акаунт