Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 929
  • 269
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден на сладурка Диманка!

Да расте весела и здрава и много щастлива!
Елионка, да ти е жива и здрава красавицата и наздраве  Wine Glass

Честито първо зъбче на Шушето!!! Да са и бели и здравички!   bouquet

# 61
 Здравейте  Party
   На последък хич не ми остава време  да седна Close ще ви почета после,а сега да се разпиша Laughing

Честит Рожден Ден на всички ,които празнуваха тези дни и пропуснах да поздравя Embarassed Много здраве и усмивки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ч.Р.Д. на сладуранката Димана!
    Ей,озъби се и Шушето!!! smile3521 Да са и много здрави зъбките!
  Сега и за нас да кажа Laughing Вчера мина кръщенето,доволна съм,само малко попретупа попа нещата Twisted Evilче беше забравил,че има две кръщенета #Cussing out и закъсня,но все пак вече си имам християнче LaughingСега ще опитам да кача снимки,дано стане,че нещо не ми се получава Close
     Лек ден от мен  bouquet

# 62
  • гр.Добрич
Честит рожден на ДИМАНА!!!

Честито първо зъбче на Шушата! И ние тази сутрин изкарахме същия зъб - горен десен. Много труден беше. Иначе сме с 2 от Великден.

Елфче, Кранево е близо до Добрич и затова отскачаме дотам. Цените са горе долу като в града. Плажа е приличен - шезлонг 3лв, чадър 3лв. Иначе е едно село, не е нещо луксозно, но ние сме си свикнали там. Зависи закъде имате нещо уредено. Повечето станции са от време оно, но малко понаправени. Така или иначе нас ни устройва, пък и след като ходих на южното Черноморие преди 3г., където беше такава скъпотия, а същата селяния.

За обичая с питката, Марулка ме изпревари. Разликата е че ще я меси майками и ще я донесе. Няма да имаме гости, само аз, Ивчо и майка. ще наредя няколко предмета и това.

# 63
 Най накрая успях да кача снимки от кръщенето Mr. Green
     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130420&view=1&photo=113
  Ето ако ви се разглежда Laughing

# 64
Здравейте!
Ех, как се радвам, че сте тук  Hug - вчера беше толкова самотно и скучно  Sad

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА!

Честито христианче на elli78  bouquet

Честито първо зъбчееееееее и на Шушата - да е беличко и много здравичко! newsm47

Spinki, честити ходещи крачета на  Ивчо!

Аз съм малко по-добре, благодаря ви  Hug. Проблемът при мен е, че родителите ми искат да приспат кученцето ми, което гледаме вече 16 г. Най-лошото в тази ситуация е, че то никак не е зле, болно, безпомощно и т.н. Просто има нужда от лечение, а на тях не им се занимава  Cry Лошото е, че в момента нямам възможност да си го взема при мен, тъй като сме на доста тясно за сега. Незнам какво ще направят, но  на мен ми е страшно трудно - аз не мога така с лека рака да му отнема живота, без да има причина. Дано се вразумят  Praynig
Оплаках ви се пак  Embarassed - затова не ви бях споделила, да не ви натоварвам само с тези неща.

Отивам да разглеждам снимките на новото ни христианче  smile3509

# 65
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДИМАНА И ЕЛИОНА!!!
Честито на проходилите и специално зъбе на Стефани. Между другото откъде идва Шушелия, явно се наложи като обръщение при вас?
Аз забравих да се похваля, че и Лени вече  прави по 10-15 метра сама. Прощъпулник - по-после Laughing

# 66
  Честито ПЪРВО на Шушелия!!!Да са здравички и белички!!И Марулка-това си стана повод да почерпиш  Mr. Green И по повода,ще те черпя аз с любимото ми стихотворение за марули  Mr. Green
Марули,марули,марули
безкрайно зелено поле
пред тебе седи и се чуди
едно развълнувано малко теле.
Хапни си,хапни си теленце
марулки и свежа роса
как искам и аз като тебе
да клекна и тук да паса.

# 67
  • у дома
Марули,марули,марули
безкрайно зелено поле
пред тебе седи и се чуди
едно развълнувано малко теле.
Хапни си,хапни си теленце
марулки и свежа роса
как искам и аз като тебе
да клекна и тук да паса.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧъРъДъ
на Димана
  newsm59  ura newsm38  Gift Tada newsm51

ураааааааааааааааа Шушето си има зъбче  tooth newsm44   bouquet

# 68
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Димана!Много здраве и весели детски игри!

Честито и на всички рожденници,които съм пропуснала ,докато ни нямаше!Бъдете много здрави и щастливи за радост на мама и тати.

Честито и на всички християнчета.

Добре дошла Дани! Hug

Честито първо зъбче на Шушето!Да ви е беличко и здравичко,както и всички предстоящи.
Честити ходещи крачета на Ивчо на spinki  и всички останали  проходили. newsm68
Ние днес пропуснахме предиобедната разходка,захванах се малко да пооправя вкъщи  newsm79 1dishes newsm75 wash hangи следобед ,щяхме да ходим в морската на по бира и цаца, cheersно уви заваля изведро.
Чао засега,че ние се събудихме

# 69
  • варненка от София
Ох, то и ние щяхме да бродим из морската градина, тук още не е заваляло, но е мрачно. Сега ще ходим по гости.

Чух се и с Айла, те са също морски и тези дни ще се видим.

Честито християнче на Ели78, много сладурковски снимки.

Kristianna това Шуше дойде още докато бях бременна. Не знаехме или поне не бяхме сигурни какво ще е и за това му казвахме Шушу. Като се роди това Шушу си остана, а от него и произвидните Шуше, Шушенце, Шушелка, Шушелита, Шушелия и много други такива. То детето не зная, ще си знае ли името Embarassed

Миленка, мерсажжжж, затрогващо ми дойде това марулестото  Mr. Green

# 70
  • софия
Честито зъбче на малката Шушулка!
Честити крачета на Ивчо!
Честито християнче на Ели!

Марулка,аз Беки-то си я уважавам от както "излезе" за първи път  Mr. Green!Няма такъв смях!По принцип много си падам по повечето чиклити  Laughing!
Ние бяхме на р.ден на Димана  Grinning!Изкарахме си страхотно  Heart Eyes!
Вчера празнувахме р.ден на Найа на патерици!
Клубът е страхотен!Мисля,че на 16.09 ,ще останем доволни!
Малко,малко ми се сториха два часа,но пък ако бяхме отишли към 17ч.щяхме да изпукаме от жега  Thinking...,не че снощи разни комари,като врабчета не ръфаха цели мръвки,но издържахме  Wink...

# 71
  • Бургас
Момичета цялата треперя. Към 18.30ч решихме да излезем за малко,защото не бяхме излизали днес и съжалявам хиляди пъти.Ама то човек,ако знае.....Точно до нас има малко кръстовище( в смисъл не е кой знае колко оживено)и стана катастрофа на       

# 72
  • София
Честито християнче на Ели 78!   bouquet Много са сладки с годеницата му  Wink Heart Eyes
Честити ходещи крачета на Лени!   bouquet
Вст80, дано намерите решение на въпроса за кученцето, че ми стана много мъчно.  Sad За какво лечение става дума? Дано всичко се нареди!  Praynig Praynig Praynig
Това за марулите го знам, много ми харесва  Mr. Green
Май Шушето е единствена засега с прякор? Ама е готин!  Wink
Спинки, вече направихме резервация в един хотел - Маргарита. Дано е добър избор, препоръча ни го една позната. На 31.08 заминаваме. Може да се видим там, ако искаш и ако ходите през тези дни  Peace
Дани, има ли снимки от 2-та рд?
IrrA_78 , нали на вас ви няма нищо?  Rolling Eyes Дано няма жертви, не ти се вижда целия пост  Praynig

# 73
  • Бургас
Това дете все знае какво да натисне.Публикува ми писмото.
Та да продължа стана катастрофа на 15-20 м от нас.Единия минава на червено и сече пътя на другия ,при което той губи управление и започна да се върти  накрая се заби в един павилион,от който аз пазаря всеки ден и минавам от там постоянно.А ние се спряхме до друго магазинче да купим нещо сладко.Не ми се мисли ,ако в този момент бяхме там.Страшно се уплаших,всичко ми е пред очите.Просто голям късмет и благодаря на бога.Praynig
Може да ви натоварвам,но исках да го споделя с вас.

# 74
  • София
 IrrA_78 , разбирам те много добре - нали на нашата спирка до дет.магазин, в който почти всеки ден пазарувам пюрета гръмна един газов котлон и тогава и аз благодарях на Бог, че не съм минавала с Ивчо оттам в този миг. Малката уплаши ли се?

Общи условия

Активация на акаунт