Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
-
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
-
Какви са основните емоции, които се изразяват по време на дискусия?
-
Защо не съм имал вагинален преглед, откакто съм бременна?
Аз по принцип също съм изкарвала камък и то доста голям-1 месец ме мъчи и тогава един лекар ми каза "Честито,мойто момиче,ще раждаш на 16!"
А за изследванията-няма да има кога да ги пускам,щото в сряда ми е секциото.
Знаех само ,че около 5-6 месец започват да се натоварват бъбреците яко и се получават кризи,а то ето,че си имало и други тънкости.
, много "кръгла" дата.... Ама никой не ме пита де.....
Благодаря ти и за списъка за болницата - изчерпателен, още повече е съставен на базата лежане в Токуда - веднага си го разпечатах и се оказа, че имам да прибавя няколко неща към багажа си! Днес ще действам по въпроса. 

Иначе нямам болки, снощи ме боля съвсем леко стомаха, ама наистина леко, както да речем един ден преди цикъл, а сега сякаш мъничко ме стяга от време на време, ама наистина много леко. Моля някоя мама с опит да дава акъл, щото съм в чуденка.