Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките по време на бременността и раждането?
-
Какви са най-често срещаните съвети и препоръки във форума?
-
Какви са основните емоции, които се изразяват по време на дискусия?
-
Защо не съм имал вагинален преглед, откакто съм бременна?

И беж към болницата.По пътя спукахме гума,щото мъж ми много бързаше и нацели една дупка,та чакахме брат му да ни докара джипа(бяхме с неговата кола д ане ми друса толко).Отидохме в болницата и понеже бях пила 2 но-шпа ми поотпусна.Отидох до тоалетна и нямах и кръв.Докторите ме познаха,разказах им какво ми е и искаха да ме оставят на системи и антибиотици,обаче нямам температура,нито ми се гади и след като ми минава от но-шпа се отказахме да оставам.Казаха да пия 3 пъти по 1 но-шпа и 1 спазмалгон и по поне 2 литра вода и ако ме боли силно да отида.Аз се прибрах,пих спазмалгон и си легнах.Поуспокои ми и съм заспала,но ставах през 1 час да пишкам.Днес пишках в една кофичка от кисело мляко и видях на дъното 4-5 песъчинки...Сега се наливам с вода и се надявам да ги изпишкам,щото е много гадно.Сега не ме боли бъбрека,но ми гъделичка на пикочния мехур.
Излизат много по-лесно заради предродилните изменения на гладката мускулатура и повишения праг на болка... Ина4е колежки лекарки с ли4ен опит са ми казвали, 4е "нормална" бъбре4на криза си е едно малко раждане...
или съм на компа
и то тъпо се получи, не исках да я карам само да ми готви и чисти ( пък и не се е прибирала още в нас ) та така разбрахме се като ми почнели болките и те с баща ми от Пловдив
в Русе.
...