Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 061
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Честит ДЕВЕТТАК на първата редица октомврийки!!! Hug

Добре, мноо готина количка!!! Всички цветове много ми харесват, но може би червеното е най-практично - хем по-тъмничко, хем пак свежо, хем и някой ден за момченце (ако се наложи ще става)

# 136
Добро утро Simple Smile)) Честит септември Crazy

На мен си , Лигла, pasta_mariana и van4et0, 28 да ни е честит ДЕВЕТАКА  Party

Джена, мерсиииии  Heart Eyes

Добра, амииииииии  newsm78 и на мен розовото и жълтото най-много ми харесват и то най-вече заради цветчетата от вътрешната страна, ама жълтото е сигнално наистина, пък и не знам лятото няма ли да събира от онези досадните мушици newsm78

добавила съм и вчерашните придобивки в албума Simple Smile, ако му се гледа на някой

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 07:48 от маграт чеснова

# 137
  • София
Добро утро  Simple Smile

Добра, разкритието се порверява с ръка от лекар, не те съветвам да бъркаш. А колкото до влагалището - ами нормалко е да се разтвори и разпусне и то - нали бебето трябва да мине оттам ... Спокойно, после се прибира  Joy Ако си гледала бременни бозайници - същата работа  Heart Eyes
От количките аз най - харесвам оранжевата, ама вярно много личи мръсното на светлите цветове ... От друга страна си е много свежо  Heart Eyes

Честит септември и от мен. 1.09. ми е специален ден - кумувете имат годишнина от сватбата, а преди 6 години по това време, сутринта, разбрах, че ще си имам първо бебенце  Simple Smile Точно си мислех колко много път извървях оттогава ... Сега пак брменна, ама огромна.

# 138
добро утро и от мен Hug

честит 9ти и да откараме до 10ти (хахах, сетих се за едновремшните пожелания на Тодор Живков) Whistling

Добра- разкритието представлява отваряне не церевикалния канал, точно затова понякога боли прегледа, защото гинеколога натиская за да погледне хубаво, т.е. не е много видно дори за него. Ти най-вероятно си отекла, което било нормално за последния месец от бременността, щом не те боли значи всичко е наред Peace
За количката - ами и на мен най-ми харесва розавата и светло синята, не вярвам чак пък толкова да се цапа, то и тъмна да е, ти като се изцапа ще я переш, няма да я карате мръсна я, та то се подразбира Hug

# 139
Добро утро и честит деветак на част от мамите! Hug
Добра и ние ще сме с нео нато ама малко по-стар модел! нашата е жълто-синя и е много свежарска!Да ти кажа на мен ми харесват всички цветове......просто ако ме питаш избери нещо унисекс за да става и за второ детенце живот и здраве!
И да ти кажа според мен не можеш да видиш просто така дали имаш разкритие! Скоро гледах съвсем натурално как се поставя спирала на снаха ми и видях точно как изглежда шийката и отвора и! Много е интересно ама се пада на вътре във влагалището и се вижда щото е пъхната спетулата все пак!
Гледам днеска е нещо сополиво времето ама на мен хич не ми се седи в къщи и сега обмисляме на къде да хванем дългия!
Аре целувки и до после! Hug

# 140
Добро утро момичета  Hug
Честито на всички които влизат в 9-ти месец днес айде малко остана и скоро вече ще си гушкаме бебоците  Grinning
Сега ще пробвам да ви кача няко снимка от онзи  деншния ми тур по магазините но ако не успея довечера, че ще ходя на работа.
Ние горе долу сме добре, пак съм си с контракции ама найстина като се замисля вече по не им обръщам внимание. Даже тръгнах на работа за по някоко часа у нас се се мотам и не лежа абе голяма калпазанка съм ooooh! Вчера водихме мишко на заведение ако знаете какво скачане беше се едно вика и мен ме изведоха и аз съм на заведение  Joy вече полудявам да ви кажа, но пък много си  ви обичам и много ми липсвате. Оставям ви целувки на тумбачетата и до скоро   love001

# 141
На който му се гледа може да види и нашите снимчици. имаме още купени неща ама не съм ги снимала ще ги кача по нататък

# 142
  • София
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Добра на мен пък най си ми харесва червената, най.практична ми се вижда, като цапане и като цвят и за второ бебече. Но да си призная всички са сладурски.

Аз два дни спа като за световно, явно това чистене ми взе здравето, та сега съм като парцал, вчера си легнах към 12 та до сега, ама то било гот да спиш толкова.

Отивам да разглеждам албумчета  Laughing

# 143
Честит деветак на колежките по съдба и от мен. Не остана, дръжте се!

Снощи излизахме, защото мъжо по случайност си дойде по-рано и си изкарахме много добре, ходихме първо да купим един космонавт за бебка, много е хубав, вишневочервен, на Esprit . След това ядохме пица и накрая бяхме на кино, гледахме една комедия. Това може и да е последното ни кино, преди да дoйде бебка  Joy

Аз вече две нощи спя като заклана, голям кеф! То инaче бях се обърнала на караконджул 1countingsheep

galentinass, като чета как учиш в 3 посред нощ  smile3529, направо ми става мъчно за теб, а и от 9 на лекции, горкичката. Толкова се радвам, че вече завърших. Ти каква специалност си?

Приятен ден, момичета!

# 144
А добро утро и от мен .Тук си е 4 сутринта и аз пак станах караконджул,на не си изпих 4ая сноЩи ,ама и един комар ме обикаля докато не ме ухапа и станах.Пък и днес ми е baby showerа и може би от превъзбуда.Ама нейсе,ей сега пак отивам да ударя една глава на възглавницата.

4естита девятка и от мен,аз също се присъединявам към групата,последния път докторката ми смени термина за 1 окт.

Много хубави покупки пак сте направили,аз спрях ве4е да купувам ,поне за сега,много станаха нещата,беба няма да може да износва.

Добра ,вси4ки цветове ми харесват,и като гледам вси4ки са светли тонове,и ако Ще се цапа лесно,какъвто и цвят да е пак ще си ли4и.Но най добре избери унисекс,да става и за двата пола,4е не се знае.

Меги няма ли новини от Светла,загуби се това моми4е,дано вси4ко да е наред?

Ами мамета,аз нямам нищо друго да пиша за сега,приятен ден .Може би 4ак дове4ера или утре  Ще ви нагледам и да пусна малко снимки от гостите днес.Пазете се.

# 145
Добър ден на всички и от мен. ))))
Честит ви 9ти месец, на тези, които влизат в него. ))))

За нощниците, пижамите и секциото - моят разрез е толкова ниско долу, че е просто абсурд да се притисне от каквото и да било, дори и от бикини. Така че на 3тият ден си облякох пижама.
Аз си купих 1нощница от магазин 9месеца, която отпред е с платка и самата тя е с лепки. Отлепят се и пада надолу и спокойно могат да се извадят гърдите. Страшно е удобна. Щом в Плевен има, предполагам, че и по София ще има подобни. Важното е поне да е с по-дълбоко деколте, защото иначе е голяма мъка с тези гърди. А най-добре тениска, вдига се от едната страна и действаш. ))))

Честити покупки на тези, които продължават да пазаруват. )))
Аз съм се спряла, тъй като доста дрешки имам, а и ние както сме по-мънички ще има повечко време да си ги носим. ))) В последствие ще купувам като се наложи. ))

Относно разкритието - няма как да се е получило и не се усеща изобщо. Няма как да разбереш само при пипване отвън, определено лекарят си бърка вътре и мери с пръсти. Мен ме приеха в болницата с 1.5см разкритие в 02часа и в 06часа сутринта вече беше 4см, но самият ти няма как да усетиш колко е. Така че не се притеснявай. )))

# 146
Дубрютру и от мен Simple Smile
Честито на всички, които влизате в девети, скоро ще се видите с малките бебоци-невероятна мисъл, нали? Бъдете по спокойни вече Simple Smile Както каза една моя колежка - В деветия месец се качих да си чистя шкафовете...Какво толкова можеше да ми се случи-най много да родя!  Grinning

Dobra, аз съм с две ръце за червения цвят. Даже за нашия бебок взехме червена количка. В албумчето ми съм снимала цвета-този на коша! Simple Smile

Да питам, понеже незнам вече каква е болката-по какво мога да различа болка от бъбреци и болка в кръста  Blush Embarassed

Това е засега. Лек ден на всички

# 147
Джиджа , разликата в болките е осезаема. Аз не бях изпитвала бъбречни болки, а кръст все се случва да те заболи като се преумориш. Та, когато започнаха бъбречните болки, веднага усетих, че са различни. То е някакси "отвътре" и  по-натрапчиво тъпа беше болката при мен. За разлика от болката в кръста, която е по-остра. Незнам дали го обясних.  newsm78

Мирама, аз понеже имам една подходяща пижама, и все се чудех дали ако я взема няма да "ме върнат"  Joy  Wink  Сега вече знам - взимам я!  Crossing Arms

# 148
viodidi, проблема, че не ме е болял кръст никога, а от едно известно време имам болки и затова не мога да ги различа...честно казано се притеснявам, че както ми обясняваш да не излязат и бъбреци...(само това ми липсваше през тази бременност  ooooh! )

# 149
Джиджа, болките от бъбреци не са точно там, където боли кръста.
Ако се чудиш може да ги определиш по следният начин - успоредно от двете страни на гърба на 3пръста от гръбначният стълб. Слагаш си ръката и там където е третият пръст би трябвало да са болките.

Общи условия

Активация на акаунт