Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 059
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, гледам, че всички се чудите защо лигнин. ))))
Продава се във всяка аптека. )))
Определено ще ви трябва още от в къщи щом започнат да ви изтичат водите. На мен ми текоха от 12.30ч та до 7.30ч, като в началото си беше като река. Трябва да стигнете някак до болницата, не го забравяйте. )))
После първите 2дни изобщо не разрешават да се обуят гащи, а и лохиите са доста обилни. Превръзката каквато и да е не спасява положението, а и докторите като ви видят ще ви овикат. Искат лигнин, за да могат да преценят какво е количеството и ако е твърде много да могат да реагират.

# 166
Ко прайте бе????
НАДЕ вторник и аз ще идвам на отворените врати в Тина Киркова, не мъ забраяй, мол'ти съ Naughty На мен акушерката ми каза в 13:00 часа в болницата.
Джена айде и твойто мъж си дойде, сега ви липсва само бебо... Peace
За среща и аз искам, айде де! Казвайте кога и къде и ще дотърча бързо, бързо.
А ние вчера ходихме на Бобошево (мъжо пак реши да се прави на рибар  rotfImbo-как ме забавлява тоя човек, май ще се окаже, че риби е виждал само в аквариум  Animal Tropical Fish) Тааа там спахме в една тяхна наследствена къща, в която човешки крак не беше стъпвал мнооого време. И се сещате вътре какви паяци имаше (споменах ли, че имам арахнофобия?) и аз като видях на входната врата една богомолка и две крачки по късно един такъв ОГРОООМЕН многокрак изпаднах в ужас. #Shocked smile3514 Разревах се, накрещях се, поистерясах малко, скъсах нервите на всички и се успокоих  smile3506 За сметка на това после спах като къпана (толкова се изморих  Tired) . Както и да е, на другия ден отидохме там на реката, имаше много рибари и разни излетуващи, даже един пич направи страхотен комплимент на кучето ми-пита дали хапе? Joy   animal037 Бях горда, че нааай-накрая някой реши, че тоя бльон заблуден може и да хапе  rotfImbo много смях....
Да и се прибрахме после в МОРДОР (сф), където пак валеше  buria и досега ви четох.
ИВОНКА ха честито за количката и джунджурийките, пускай снимки де..
ТонитоЧестито лельо!
Ай сега ви оставям

# 167
Момичета  за среща и аз съм за вторник - 4.09.
Естественно ако се съберем желаещи! Поли как ще те забравя бе душко? Айде ще се видим там! и ако се наканим и за среща после може да идем направо при другите!
Тоя път обаче ако искате наистина някъде на открито ако позволява времето разбира се!
например има много хубава пицария Дон домат на Цар Асен.Ако не давайте предложения!
Ивонче слинга е чудесен и хич не се ядосвай за цвета!Важното е да върши работа!А количката може наистина да не япереш та тя е чисто нова!
маграт чеснова много ще е хубаво ако дойдеш на срещичка! Hug

# 168
Ха, здравейте и от мен!!!  bouquet

Ей, докато ви изчетаааа....
Джена, много се радвам, че с мъжо ти вече сте си заедно и ти си в бойна готовност!!! Hug

За среща и аз съм съгласна за вторник, а наа лекциите на "9 месеца" ще ходим ли?

Тони, честита ти племеница, да е жива и здрава!!!

Айде, до скоро, ако съм пропуснала някой или нещо се извинявам, хубав ден!!!! Hug 

# 169
Здравейте на всички и от мен. )))

Днес имаше хубави новини за Калина, добре е, хапва си отново без проблем, всичко е ок. Малко ми изкара акъла вчера, но сега поне се храни. ))) Днес най-сетне и чух гласа, че вече започнах да се притеснявам, че нещо има. Все като отида и тя спи. Други бебета реве, но ние не. )))) Но днес се бяха забавили с храненето и тя се размрънка, горката беше гладна. След като си изяде млякото се успокои и заспа. )))
Качила съм и нови снимки, на който му се гледа, в албума са. )))

# 170
  • София
Здравейте сладки мами,
Поли и аз се кефа като попитат Цецо хапе ли и винаги казвам ДА ДА  Mr. Green ясно щубе от буболечки, я да се излекуваш от таз работа,  Naughty и аз преди изпадах н хистерия от хлебарки ела сега да ме видиш как ги трепам, е ние в къщи да чукна на дърво нямаме, но на морето по хотелите имаше хиляди, а и жътварките като наизлезнат -УЖАС, те са си като летящи хлебарки.

За вторник не ме бройте, мъжо ще е тук и ще преговарям упорито с него за СЕКС  Mr. Green

Мирама принцеската още повече се е разхубавила, ама вземи и направи и снимка когато не спи  Joy  Joy  Joy а и един въпрос - защо са и сложили под главата пелена, нали не трябвало нищо да слагаме  newsm78

Ивон таткото е прав - няма смисъл да переш количката, щом е била в найлони и е чисто нова. Стига си се кахърила за цвета на слинга, нали таткото ще го носи.

# 171
Ааа Меги не бий отбой!То едното няма нищо общо с другото!Степенувай нещата по важност!
Първо татето ама що пък ще пренебрегваш нас  smile3516
Е ако размислиш все пак ще ни е приятно да се съберемепреди да почнем да раждаме!
Mirama е много е сладка малката шушулка! И позира даже за снимка!
Bulechka_TS аз няма да ходя във вторник на лекцията щото съм на отворени врати от 1 часа и много натоварено ще стане!А в четвъртък също няма да дойда щото Вики има рожден ден и ще има куп приготовления за вечерта!
Айде чао мили момичета!

# 172
Ехоо,здравейте и от мен.Аз след малко пак отивам да се тъкулна  в леглото,че едвам гледам,вчера покрай този  шауър така се изморих,то не беше кръст ,то не бяха подути крака,ама аз нали съм търпелива,изтърпях.В 2 сутринта мих пода #Crazyеми беше ужас,имаше две бебета на които сега им излизаха зъбите и майките все им бутаха нещо в устите и те си мажеха и по земата и пак си ги лапаха,абе луда работа.ама пък си изкарахме страхотно,направо супер.по късно  ще ви разкажа ,а снимки може би  ще ви пусна утре,тъй като останах без батерии,така ме е яд.а иначе  щях да снимам и с камерата ,обаче за мое нещастие се развали един ден преди празненството,та и нея  ще нося да оправят ,че за беба трябва да сме подготвени.Пръстите така са ми изтръпнали ,едва пиша сега,докато ми се оправят.....на вас изтръпват ли ви ръцете ?моите сутрин обикновенно,като стана от сън.
Мирама малката Калина е много красива и толкова мила.Направо ми идва да я гушна и аз през екрана.Малко остана още и се  прибирате вкъщи.Само търпение.
Джена айде честито ти гости Simple Smileто вече няма да е само гости де,ма нали тъй се вика.и внимавайте с кексовете.Да ни са хецнеш сега нещо пък,то като няма тренинг,нал знай малко трудно е в началото Grinning
Аз се снабдих вече и с превръзки ,тук има специални за след раждане,те са точно както каза Ми енд бейби,като памперс но само парче и едни дълги.Взех си 2 пакета,казаха ,че от клиниката тук дават,та си взех да имам за в къщи.
Меги айде утре на консултация.Мале кога минаха 2 седмици?Как лети времето,сякаш оня ден беше предната консултация. #CrazyДа стискате палци да са ми измрели бактериите ,че аз май антибиотика го пих този път като се сетя,все ми избягваше часът.
Туй от мен за сега,разказ и снимки от бейби  шауъра по късно или утре,че днес и трябва да оправям апартамента,че и жената дето ми чисти си замина при майка си за 2 седмици и сега аз съм на полето.

# 173
  • София
Mishonka, Me_and_baby, тези подложки ми ги показаха онзи ден в аптеката, но ми се сториха огромни и най-вече широки. Просто се чудих как се носят, с бикини ли?  newsm78

Момичета, днес бих всички рекорди. Събудих се в 12 часа - такъв сън му дръпнах и за пръв път от доста време ми е хладно. Чак не мога да повярвам.

# 174
Здравейте мацки!
Вчера падна гръм точно до нашия блок. Така изтрещя, че както държах лаптопа на краката си го хвърлих на метър от мен .... добре че попадна на меко и нищо му няма. Та нямахме нет до преди 15мин. Сега съм вери хепи - най-после обратно в цивилизацията  Mr. Green
Дженка, честит ти мъж! Ей това сега си е пълна семейна идилия! Сега вече спокойно ще си чакате малкия момък.
Поли, браво за риболова. Направо ти завиждам, толкова е хубаво да мръднеш сред природата.
Меги, Меги  Naughty ще дебнеш мъжо а? Ха успех ти желая. Но от опит да споделя, че мерака е едно, а изпълнението съвсем друго. След дълго въздържание има десетки непредвидени неудобства. Уж казват, че имало много пози удобни за късна бременност, но досега не сме попаднали на такава, че да забравя за корема  Mr. Green Та аз засега съм пас .... като ми останат 3 седмици ще си помисля пак Whistling

# 175
Аз набързичко влизам, че отивам да мятам едни кюфтенца за пържене и после отиваме на пикнииик  Party

За секса, и аз като Добрето, МНОО е трудно. Коремът ми е порастнал с 4 см за една седмица - сега вече е 100см - направо е навъзможно да се движа, камо ли да съм секси  ooooh!
не знам, много тъжно, хубав секс ще видя я три месеца след като родя, я не  Sad

за лохиите, колко време е обилното течение - нали само 2-3 дни, след това и по-дебелички превръзки ще свършат работа, а? Аз съм купила уж maximum protection, че по-добри няма, тука не знам какво дават в болницата, но със сигурност няма да е лигнин  Mr. Green

# 176
  • София
dobra   Joy  как да не го дебна, той може чак за раждането да се прибере, а последният път  newsm78 не помня кога беше. Та нали любовта на мъжете минава през корема, сега врътнах един гювеч (любима манджа му е) след малко едни Курабийки ще направя, дано ми разбере намека  Whistling а утре вечер мисля и едни тиквички да изпържа, та да видим таз любов верно ли през корема минава.
Наде аз така ще го степенувам, ако ме отреже мъжо за любофффф, аз пък ще взема да дойда на срещичката, та вие вземете се разберете за място и време пък ще видим.
tanini браво само така, сега му било времето да спим, така казват всички. И аз ги гледах тези превръзки, ама много дебелиии.
mishonka95 ох едвам издръжам утре да си видя малката бебка, то даже подозирам, че таткото се е върнал точно заради прегледа. Давай снимки от купонааааа.

Jenna стига готвила  Hug знам само че първите два три дни било силно, после не толкова (за кръвотечението говорим) но имаше разлика дали си секцио или нормално, не помня каква, а може и да няма - ей изказах се аз  ooooh! стана ми интересно какво слагат отдолу на родилките в америка. май тапа би било най - лесно, после дърпаш и отведнъж изтича и пак затапваш  Mr. Green  Mr. Green май ме хванаха лудите ....

Аз момичета се подмотквам и нищооо нямам за родилния дом. Ама като не знам какво искат да има, дано утре кажат нещо, че моя доктор само ми вика, взимаш си четка за зъби и зарядното за телефона и си готова.

# 177
Здравейте отново и мерси на всички за милите думи към Калина.

Относно пелената под главата, слагат една съвсем тъничка и една навиват като на руло и с нея подпират гръбчето, за да стои на една страна. Макар че тя като рита с крака и постепенно се обръща по гръб.

Джена, Меги, лохиите са обилни само първите 1-2дни, след това доста намаляват. Но си е дразнещо определено, а относно периода за всеки е различно. Понякога казват, че свършват към 20тия ден, други имат до 30-40тия. Просто си чакаш да свършат, няма как.
Та и аз секс няма да видя докато не спрат. ))))

# 178
Мараба пак от мен.Аз така и не можах да си почина днес,досега съм оправяла кочината от снощи.Та качих едни снимки в един албум от  шауъра,не съм снимала още подаръците ,но това ще стане утре,сега наистина едва гледам,отивам да одаря една глава,че вече наисина ми лепнат очите.който иска да гледа снимки
http://www.snimka.bg/profile.php

потребител: mishonka95
парола: 123456

по късно пак съм тука.лека и прохладна вечер ви желая.

# 179
Спите а  Crossing Arms !
Спете, спете, а аз сама ще броя звездите .....
Ох много ме хапе щъркела вече, все се будя по никое време, а днес съм и рано рано на преглед ....  много ми е притеснено. Не за беба, знам, че тя си е наред нали все ме подритва за отчет. Ами за този пусти болничен, че нали имаме право само на 180 дни, а моите се изчерпват днес .... а ми е малко рано за 45 дневния. Последния път като питах акушерката и тя не знаеше какво ще правим .... предложи да съм си вземела отпуска за "дупката" от няколко дни  ooooh! (а не ми се полага платена отпуска). Но къде по-лесно е да ми изместят термина и без това по снимки от ехографа вървим между 6 и 12 дена напред, та точно ще се получи (дупката се получава само ако изчислим термина от дата на последен цикъл). На вас как ви смятат термина момичета - по резултати от ехограф ли?
Оххх, стискайте палци моляяяя ви, че да не се наложи с шкембе към 100см да ходя на работа   .... а и с този пикочен мехур не мога да устискам в сутрешния трафик от къщи до офиса  Mr. Green Като ходя на гости при една приятелка в Подуене, спирам да пишкам поне 1 път в някоя бензиностанция по пътя  Whistling
Мишонка, много големи купонджийки сте на шауъра, браво на вас. И колко мъници има около тееееееееееееб, да не се окаже голямата беба = две бебета а?  Mr. Green
Ирен, Рали чак сега разгледах и вашите покупки. Леле какви сладки пухени одеалца и пелени сте взели! Разтапям се от такива гледки!
Мирамка, Калина е голяма сладурана (потретвам се, но нищо)! Ама като гледам и палавка идва, смъкнала се е надолу от пелената/възглавница - явно не иска тон в живота да и дават, има си мнение  Joy
Джена и Меги, вие мацки колективно ли готвите да запитам? Едната хвърлила гювеч да готви, другата и тя ....  Thinking Има нещо гнило в Дания! Но от цялата далавера и на мен гювеч ми се дояде .... имам картофки, лук, домати .... кво още трябва да купя  newsm78 - зелен боб, бамя стигат ли?
А колко съм глаааааааадна  #Crazy Но може кръв да ми точат днес и трябва да стискам  Cry
Айде чао от мен, отивам да си легна, то че няма да се спи ясно, но поне да съм в компанията на любимия.

Общи условия

Активация на акаунт