Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 057
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро! smile3506 ДОБРА не спя бе!Нали знайш ко прая по това време уча-не издържам вече имам чувството, че се въртя в омагььосан кръг,но ще се справя де не ме мислете  smile3514 де ша ида Simple Smile и аз съм гладна ама ще ходя и аз на изследвания и нестига,че съм станала рано ми ще си седя и гладна..ама кафе ще пия хич не ме интересува, че ще с епобъркам вече  Mr. Green
от 9:20 съм на МЕРКИ И ТЕГЛИЛКИ, после тичам до училищеее после......уффф дано е някакъв период това смацъфръцано наструение, че скорор ще раздавам правосъдие smile3515 и се чудя аз на ДЯДО МИ дет ще ме изпитва що за човек е-вчера от група от 40 човека бях сам ана лекции и то в неделя,бремена в 8 месец..ме държа до 13 часа д ами  преподавааа САМО НА МЕН...ама не вървеше да си тръгна нали утре ще ме изпитва..и тоо моля ви се УСЛУГА МИ ПРАВЕЛ, че ще ме изпита...затова ще си мълча и утре ще ход яна 15-20 км извън града /в свободния там човека си имал часове с други студенти,аз не уча там/, че д аме изпитал..хич вече не ми пука ама хич...ко искам и аз от 85 г. човечец

това с изчислението на термина и при мен голяма дупкааа  още повече, че ще съм секцио и може предварително да изляза в БОЛНИЧЕН преди раждането-щот се знае точния 45 дневен срок.....ама ми се смята по последна менструацияяя-нищо че по ехографф нито 1 път за 8 месеца не е излязла тази дата..винаги е 2-3 седмици по ранооо newsm78

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 06:01 от galentinass

# 181

Добро утро и от мен! Grinning
И аз съм от караконджолите Shocked, кукнала съм се от 5 ч. galentinass, ти поне знаеш що си будна -учиш, а аз незнам....все мисля, мисля-не ми е спокойно.
Ама гледам сега съм сама-сама си чета тука. За да не мисля глупости рано, рано реших поне да наготвя-Ужас не съм наред Rolling Eyes Сега ще спретна едни пълнени пиперки  chef
Я да питам  вас, че утре съм на лекар. Лекарят от ЖК като ви издава болничния за 45 дни преди раждането пак ли трябва талон за ЛКК от личния лекар или не.Уф, че се изказах ама....Да де разбрахте ме..

# 182
оХ, ОЩЕ СЪМ ТУК РАЗГЛЕЖДАХ СНИМКИ ОТ АЛБУМА...АМИ СТРАХОТНИ СА./извинете за главните букви/
Добра, леглото на племенникът ме срази.Много ме кефи. Бях го видяла в продавалника по едно време, ама продадено.И аз ислкам такова. newsm78
Мирама, КАЛИНА е все по-чудесна. Гледам я и и говоря...луда работа Wink Laughing Grinning
mishonka, добър купон.Почивай си сега.Ама що май те мернах преди малко, че си тук...Почивай след партито и чистенето. Naughty
Ауууу вече отивам да готвя.Нали съм луда. Joy

# 183
Хм ей ме на и мене.Ама аз пък не мога да заспя и станах да си направя един чай от онез вълшебните дето ме приспиват да видим дали ще ме хване тоз път.Аз от снощния купон нали бях гроги ,та си полегнах следобед и спах около 1 час и ето на резултата сега.

Добра ,сакън недей дума ,какви близнаци какво чудо,те и с първото тъй ми викаха,ти май близнаци  ще имаш,ама нъц едно беше.и туй е едно,нали го гледаме всеки път на ехографа ,та и на 3Д ,с баткото нямаше тез екстри,та сега съм 100 % сигурна.

ох аз днес съм на консултация ,да видим колко пари ще ми кажат ,че  ще е раждането ,че ми е голям дерт.тука няма ценоразпис,на всеки по отделно му се прави нещо като оферта и важи само 15 дена.после на ново.

А да ви се оплача,тоз тъпия им президент иска да вкарва в парламента за приемане закон  сега за имента ,по списък,както навремето беше в Бг по комунистическо,та сега не знам още кога  ще го приемат,направо полудявам само като си помисля,че може да се наложи да я кръщаваме вместо Мила,някоя Мария Есмералада или Мария Валентина или не знам си каква Марийка #Cussing out #2gunfireДано да е след нас ,че  ще полудея тука вече.Егати тапънара,имам чувството ,че някой дух на някой руски комунист му е влязъл в кожата и го командва.

Меги чакаме отчет,че то докато дойде моят ред да се отчета ти вече  ще си се върнала сигурно.
Ох вече ми писна да съм бременна,искам да раэдам вече.Ама пък майка ми идва чак на 21 септ.,само се моля да не се налага секцио,ако е нормално хич не ми пука дали ще дойде майка ми навреме или по късно,все ще се оправя,ама ако ме резнат е кофти.
Галентинас аз направо ти се чудя как така се хвана да учиш сега в последните месеци на бременноста,аз така искам само спокойствие и почивка,а като се хвана да чета нещо и ми се доспива веднага,ако учех 100 % щяха да ме скъсат.Айде стискаме палци за изпита при дядо ти.
Ами друго май не се сещам сега, ще поровя тука малко из кърмаческия белким ми се доспи.А вие притен и прохладен ден и да ви е вкусно сутрешното кафенце.

# 184
Здравейте Simple Smile

Пусти мерак да хвана интернета Simple Smile и всяка сутрин в 7 съм станала hahaha, а когато съм на работа до 9 не мож ме дигна от леглото.

Ние вчера с кака Неда боядисахме на бебка леглото, днес трябва да дойдат поръчаните комплекти чаршафетчета и  можем да пренареждаме спалнята Simple Smile

ма много ми помогна туй дете  Simple Smile

Мшонка много весели гости си имала  Peace

Меги цял ден ще стискам палци утре, дано тоя вашия татко си поеме семейните обязаности най-сетне, аз от моя се отказах  Sad, хич не си и правя устата вече, че то направо ми е обидно  #Cussing out

Хайде отивам да си донаправя поръчката в Папагал докато има нет Simple Smile целувки на всички
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169191 смених адреса на албума, сега не би трябвало да иска парола
 ей най-накрая успях да кача обещаните снимки от последните ни сватби, на който му се гледа - воала

Вярка супер готина количка е тази и аз бая и се чудех преди време Джордани е, нали! Честито!

И какъф готино нарисуван тимбак имаш Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 11:32 от маграт чеснова

# 185
Ха здравеите и от мен.
най сетне се натутах да напиша нещо, ама 4 дни не бях ви чела и снощи цяла вечер това съм правила.
маграт е друго си е човек да има помощници, каката е много сладка, и колко е ангажирана само Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Аз най сетне започнах с големите покупки, с мужо ходихме до София да си оправям документите в университета и купихме количката, цвета много не ми беше по сърце ама като няма друг пук тук в Русе ги няма тези колички, пък и ме наплашиха че новия внос след 10 дни ще е на съвършено други цени (търговски трикчета #2gunfire #2gunfire) и се примирих да я вземем. пък и милото нямаше търпение вече, разглоби я сигурно 10-ина пъти.(дано като се роди беба да се е наиграл и да е все ояе здрава. Ще пусна малко снимчици после в албумчето да покажа и нашите тоалети.
Иначе и мен си ме боли междукрачието, започнаха и краката да отичат, ама кво пък ще боли ще боли пук най много още месец и половина да боли, после ще мине Joy Joy
Честито и на всички 9- таци ,множите се с всеки изминат ден   Grinning Grinning Grinning
е това за сега май и друго имаше ама кой да помни
ООО да и много ви благодаря за съпорта в конкурса направо сте  newsm74

# 186
Добро утро мамчета  Hug
Ей станахме и ние даже днес май няма да ходя на работа от сутринта малко коремчето ми е стегнато.
Мишонка партоти е било супер как искам и аз  Simple Smile
СЕга ще стискам палци за всички които днес са на преглед и само с хубави новини да се приберете.
Да ви кажа моя мъж вчера за какво ми се накара говорих с свекървата по телефона и аз и викам да мине и тая седмица да влезна в 9-тия месец, че да съм по спокойна пък мишката тогава когато иска да се ражда. И познайте свекърва ми отсреща вика ама нали термина ти е октомври и аз и казвам да, а мъжа ми от тая страна сега не притеснявай майка да се чуди как да си идва. АЗ се радвам на всеки изминал ден с тея контракции те и двамата се едно бебо е часовник и навит и точно на 9 октомври  ще се пръкне. Не мислят ли че тва е природа и ако мишко реши ще се появи когато то реши. Луда работа чудно ми е ако реши малкото да се роди на 1 октомври какво да и кажа малката айде пак у мама, че татко и баба да се нагласят за теб  newsm78
Другата седмица ще ходя на преглед и дано да устискам до тогава. Сега ви целувам всички и да се пазите   love001

# 187
Добро утро!Аз пък както никога спах еее до сега!  Grinning Много съм доволна!
маграт чеснова браво на Неда! колко е съвестно детенце и колко е съсредоточена само! smile3501 друго си е да имаш помощник!
mishonka95 много весело сте изкарали се вижда от снимките! Много са сърдечни 
и усмихнати всички около теб! Ехххх защо няма и при нас такива традиций???
И това с офертата за раждане много интересно ми прозвуча - по какъв критерий преценяват на кой колко ще му струва? И да кажа че ще стискам палци всякакви нововъведения със имената да влязат в сила след като се роди бебока!
_venera да ти кажа и аз не съм много на ясно дали тоя 45 дневния е през ЛКК  newsm78 ама може и да не е - то е ясно че е по майчинство!
galentinass добро утро караконджулче! Айде идвай после да кажеш Патканиш дупеврътльото колко му тежи дупето вече!  Hug
dobra ти май броиш падащи звезди а? Ама не знам в града да се виждат  newsm78
За гювеча още - чушки и син домат.Ама си купи направо консерва и можеш да добавиш допълнително зелен фасул и там каквото искаш аз например бамя - обожавам я!
Айде после приятен апетит.......мммммми аз получих слюнкоотделяне!

# 188
  • Стара Загора
Здравейте,
Маграт, страхотна помощница си имаш, браво на каката Simple Smile
Моята лекарка е в отпуск и на 11 съм на преглед, исках като вляза в 9 да съм готова с документите за болницата, но явно ще почакам.
Ще ходя на преглед в частната Аг, само да не забравя днес да си запиша час. След малко отивам и да се подстрижа, че после като родя кой знае кога ще намеря време и ще станат пак 3-4 месеца без фризьор.
Viarkata, честита ви покупка, хубава е количката, а и е комплект всичко.

# 189
Добро утро и от мен на всички. ))))

Маграт, помощницата е голяма красавица, ти защо си я крила досега, а? Simple Smile)))

viarkata, количката е супер, направо ми останаха очите в цвета. )))))

_venera, мерси пак за Калина. )))) То и аз вчера в болницата я гледам и и говоря, аха, аха и да ревна по едно време.

dobra, че е сладурана вярно е, но определено от сега си има собствено мнения. Хората след като я нахранят я нагласят, тя след 5мин вече е в някаква друга поза, страшна работа. ))))

# 190

Вече наготвих Wink Ура! cook
viarkata, трябваше да участваш в конкурса с тази снимка-щеше да ги сразиш със сигурност. Кой е майстора на рисунката. Ей да не е някоя ваденка??? Naughty
А и виж колко си готина като  си с усмивка! Laughing
маграт чеснова, срази ме това дете-и много помага ей нали кака ще става....Цветът на кошарката се е получил много сладък.Супер е!
galentinass, стискаме палци за изпита. smile3529 newsm10 newsm17 Тоз дядка къде чак в свободния те е извикал.Ужас #Crazy

# 191
Добро утрооо
аз започвам последната си работна седмица,а за мой късмет са само 3 работни дни. Ще има офанзива до срядаи после...кееефффф.
Имаче сме ОК, добре че позахладня малко времето че да се диша по -спокойно.
Ай и аз да се похваля, че имаме още едно бебе в родата. Вчера първата ми братовчедка е родила момченче. Аз разбрах че е бременна едва с събота (и то от други хора) а тя взела че родила в неделя вече. Малко са ни странни с тях отношенията но все пак да е живо и здраво детето,аз много се радвам че ще ни растат заедно децата.
Сега малко на вас да обърна внимание
Гале като те слушам направо ми дожалява, особено като си помисля че от другата седмица и аз тази песен ще запея. Аз поне имам само държавен и се надявам да си намеря готови теми за да не ми се налага да ходя по библиотеки.
Мирама, браво на вас, все така и все по бързо да растете за да се гушкате скоро вкъщи
Маграт, ей каква хубава и работлива помощница си имаш, ще имаш отмяна и за напред
Мишонка, стискам палци да не я приемат таз простотия с имената
Иренка, стискай кълки маце, и стига с таз работа да няма изненади
Джена супер е че вече сте заедно, и в пълна готовност
Меги, аз имам чувството че "мисия секс невъзможна", при нас и манджите не помагат (нали мъжо е готвач), дано поне теб те огрее, ако имаш нужда от помощ (т.е. рецепти) свиркай
Таня и аз си мислех същото за постигването но за другата седмица оставих като съм вече свободна, още повече че нашия малък мъж вече му порасна достатъчно атрибута  Joy

# 192
  Добро утро и от мен.Моито мъжле вчера почива,че чак сега успях да се уредя до компа,защото тои пак е на работа.

Относно 45дневния болничен аз като ходих на ЖК лекарката ми го даде и ми каза да го занеса на работа,ама аз съм вече два месеца болничен и отдажна съм си занесла документи за номера на сметката с бележка от банката.Та сега не ми искаха.

Абе вашите мъже как ядат постни ястия моя все иска месо.А определено с неговите 60кг това не личи.
Гале успех с изпита и този дядо да не те тормози дълго а да ти го дава.
Мирана малката със всеки ден става все по красива пу пу
Меги може и да ти излезе късмета със секса,моя не се притеснява от корема ми и постояно ми иска и се налага да му отказвам защото понякога ми е много уморено.
 viarkata количката е много хубава.

А сега малко и аз да ви се оплачя.Ремонта у нас ще почне чак другата седмица,когато мъжлето ми е отпуска защото държи сам да си го направи.Вярно че ще е само козметичех ремонт и малко разместване,но на боината линия оставаме само аз и мъжо.А после цялото чистене и подреждане остава пак за мен тъй като щом свърши с боядисването мъжо тръгва пак на работа.
   От мен толкова сега отивам да разглеждам снимките

Много целувки на тумбачетата

# 193
Оххх ама какъв глад ме гони
захлади се времето и аз вече проиадох,ама ме и подомързява да си сготвя. Embarassed Embarassed
Майстора на рисунката е една приятелка която учи анимация. Докато ме рисува беше много смешно защото беба не се спря, А Лора( приятелката) си умираше от страх при всяко мърдане.
MIrama радвам се че ти харесжа цвета на количката 6тото мен единствено това ме притесняваше, ама вече ми харесва Simple Smile
  Ох аз имам един малко служебен въпрос, трябва да изляза в болничен преди раждане на 13 септ., обаче няма да имам 6 месеца стаж, ще ги направя в края на месеца. Та въпросът е има ли опция да изляза по късно ( по документи)или съм длъжна да го направя 45 дни по рано. Ох голяма простотия ама мъжо като не ме слуша, все си мисли че си измислям.

# 194
  • софия
Първо за болничен 45 дни преди раждане - не е нужен талон за ЛКК, болничния лист се издава еднолично от лекаря водещ женската консултация , а не от комисия.
Друго не си задължен да излезеш 45 дни точно преди термин , но дните които си работила от тези 45 дни ги губиш т.е. не можеш да ги използваш след като родиш.Просто отиваш за болничен по-късно и казваш до коя дата си работила , а лекаря ти издава от тази дата до датата на термина.

Общи условия

Активация на акаунт