Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 049
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Гале кога е изпита бе душата. До кога да стискаме палци (освен кълките)  Joy
утре

# 211
Честит 9так на Меги и Лолипоп, както и на другите по-рядко пишещи мами с термин 3ти Октомври!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Мишонка, супер парти, изглежда много сте се веселили, а и ти доста си се била приготвила с кулинариите гледам  Mr. Green
Коремът ти е голям, но ти изглеждаш страхотно - хубава бременна си пу пу  Hug

Ивонка, честити придобивки, на мене пък много ми харесва цвета на количката, да знаеш!

Меги, айде на отчета!!!

Галето, по какво те изпитват бе душа, и защо и аз да попитам се "нагъзи" да взимаш изпити в последните месеци на бременността???

Вярката, и на мене много ми харесва количката, със здраве да си я бутате по разходки с малкия човек  Grinning

нашите очи ще са прозаично кафяви, какво да се прави  Confused

Маграт, щерката ти е бонбонче, колко е сладка само - мамината помагачка  Heart Eyes

Дара, честита първа годишнина от сватбата!!!   bouquet  bouquet  bouquet

аз отивам да полегна обратно, че мене простата Джоса пак ме събуди  #2gunfire
Нали мъжът ми си дойде и донесе обратно хубавият фотоапарат, онзи ден и правихме "професионална" сесия, и снощи и се любувах на снимките ('щото може да е проклета, ама ми е голяма гизданка, много хубав папагал  Heart Eyes), обаче голям нахалитет, ейййй!!!

# 212
Здравейте мамчета,
пък мен бебето като ме рита ме понаболява корема, е не винаги де но напоследък често.Какво е това според вас, просто силни ритници или контракции. newsm78
Знаете ли кога се дават документите за раждането- обменна карта, направление?Като влезем в 9-ия или на последната консултация?
Леко бременене, че малко остана Grinning

# 213
Добро утро! Ама много ми се спи де.  Tired Снощи такава гимнастика му направих на мъж ми - 3 часа, легнахме си към 2 часа, ама така се изпоти милия, че...ами лесно ли се вади банел от пералнята Joy Joy Joy Ама колко беше секси целия облян в пот, с гаечен ключ и гледащ сурово към пералнята  Heart Eyes Ех... Embarassed Спирам, че....  Laughing
Та...днес бях на ЖК, бебето добре, аз с още 1 кг нагоре-стават 7кг общо и....трябва на 6ти да си спра магнезия, че влизам в 9ти (по тази логика имам 3 дни само да хайманосвам по магазини, че после яко стискане с нас) Crossing Arms Ама как ще го спирам, искам да устискам за ВЕЗНИЧКИ, че момче ДЕВА... newsm78 (да няма обидени, лични впечатления Hug ) И пак поредните изследвания ще ми пускат...те колко станаха вече - всеки пък ми правят newsm78 На вас толкова много ли ви правят? И чак след 2 седмици имам час и и казвам, че щом ще спирам магнезия да не ме чака  Joy И пак що съм щяла със секцио при не голямо бебе  ooooh!
Дадоха ми и т.нар. обменна карта, сега ще я чета да видя какво пише вътре.

Дара, честита годишнина! Много щастие и любов ви желая!    bouquet

Вярката, количката е много хубава! Със здраве да си я ползва бебешока Simple Smile

Гале, успех на изпита утре!

Мишонка, партито е било весело Simple Smile Пък как ми се искаше да си хапна от плодовата тортаааа  eat

Ani*DI обменна карта се дава като влезеш в 9ти по принцип

А това за очите - 75% кафеви и 25 сини. Дано кафеви  Praynig

# 214
Здравейте!

Токущо се връщам от преглед и докладвам- моето бебче е цели 3,300 гр! Отговаря на 39 седмица. Много съм горда с малката мишка, защото отначало вървеше по-малка. Питах дали миомата е проблем да родя нормално-не е, казаха ми, че миомите са проблем при забременяване, но не и при раждане.

Лек ден!

# 215
Здравейте момичета най-накрая се реших и аз да кача няколко покупки в албумчето Embarassed. Ние утре сме на ЖК и ще ни дадат вече всички документи. И понеже вече съм от няколко дни в деветия месец ще започваме да чакаме. Таткото каза че се е разбрал с бебето, че по рано от 15.09 няма да излиза. До последно ще се крие момиче ли ще е или момче тъй че и от там ни очаква изненада.
Имам едно предложение за заглавие на тема, но и още малко рано: Октомври наближава с всеки час очакваме те бебо тук при нас.
Гале успех на изпита да вземеш акъла на дядката. Laughing
Дара честита годишнина   bouquet
Мирама Калина е много хубаво бебе дано скоро се гушкате в къщи.
Целувки на всички

# 216
Уффф, да ви се оплача!!! Направо незнам вече, ооказа се, че сега ще си сменям докторката, дето ме следи, ми не е пуснала бил аполовината изследвания, офлянква се нещо за болничния ми, иска всеки път ново направлвние от личния док да й нося, днес беше капака пусна преди мен да влезнат всички, за които се сети, дето бяха  и не бяха пред кабинета й, аз бях единствената бременна...!!! И добре, че бях с мама, тя се ядоса и отиде до една друга лекарка (как не сме се сетили з анея отначалото???) И онази като попиталка за такив аи такива изследвания и мама... ъъъъъъъъъъ Ужас! Та сега на 11.09 съм на преглед и дано макар и късно всичко вече е наред!!!

# 217
Добър деееен и от мен,аз се понаспах,нали бях един караконджул снощи ,ама си направих от вълшебния чай и до сега,тук е сега към 9 ама аз станах в 8,докато ви изчета и да си направя кафенцето и на ей ма тука пак курдисана.Ей голяма сте краста да знайте, с вас заспивам с вас се сабуждам,ма готино тъй. Laughing

Радвам се  момичета за партито че ви е харесало и Ми енд Бейби мерсаж за комплимента.Сестра ми каза,че приличали малко на циганки гостенките повечето.Ми те тука са мулатки повечето Joy

Вярче много ти е хубава количката,със здраве да си разхождате бебо.
Дара честита ви годишнина,много либофф Laughing
Джена кулинариите бяха готини,още даже има от тортата,ами нали знаеш ние българите обичаме да има на софрата,не като чужденците по една две хапки за мезенце и айде туй то.Но единственно което аз направих бяха сандвичите хапки,направихме три големи плата и си облизаха пръстите.А всичко друго поръчах от сладкарницата и хлебарницата.Наистина страхотно беше,е,моите подаръци не са мнооого,готини са,но пък купона беше супер,много се хилихме.

Ми енд бейби,ти пак си долу горе добре с фамилията,а знаеш ли тука аз как си ям калтърмите сега,не само с името ами и с фамилните имена.Тука слагат и фамилията на майката.Например аз съм Иванова Колева,мъж ми Кирилов Колев,синът ми е Милчев Колев,бебата трябва да се казва като батко си,да ама не,тука  ще бъде например Мила Колев Иванова Shocked newsm78Кво ще кажеш,каква манджа с грозде ,а?Та направо полудях вече,не за друго ,ами щото вече си имам едно дете и не искам двамата да са с ралични фамилии.Говорих с хората от посолството и ми казаха,че няма проблем по нашенски  ще я запишем в Бг,да ама пък в двете държави ще бъде с различни имена ,абе мамата си тракало.
А за изследванията на мен днес ще ми кажат какво ще ми трябва ,но пък нито секрети са ми взимали до сега ,само кръв и урина.Днес пак съм сигурна ,че ще каже докторката за урина заради бактеериите нали пих антибиотик та да видят дали съм ги  #2gunfire
Наде а туй за офертата е точно тъй,на всеки се прави поединично с направление от доктора ти,не знам защо е така,много са гадни,аз ходих един ден да питам,казаха ми без направление от доктор не може.Абе викам долу горе кажете,не ,не можело.абе голяма бюрокрация бе,сега единственото което ми хареса на президента им комунист ,е че искаше да регулира цените в частните клиники,и май излезе указ,ама който и да питам никой не знае,или се правят ,че не знаят,щото все лекари съм питала.ми те тъй и тяхните хонорари  ще паднат затуй не са на кеф.Направо треперя да видим днес какво ще ми кажат хем за беба хем за цената,дано не е секцио,че то по скъпо,имат някакви пакети,aко плащаш в кеш една цена,ако плащаш с чек друга цена,ако плащташ с кред.карта друга,и зависи и каква осигуровка имаш ,някви такива,ама има бая разлика,казаха ми ,че ако е кеш ,е най ефтино,та да видим.
Айде аз отивам да се душна и да отивам на преглед.После и аз съм тука на отчет,стискайте палци за мен и кълки за вас си.
Ивон аз пък съм 83 % кафяви,и зелени сини по 8%,аз пък искам сини очи ама нейсе,пък може и да стане знам ли майка ми и сестра ми са със сини очи,въобще рода на майка ми са светли коси и сини очи.Ох пак дълго стана.Сори.

# 218
Здравейте отново на всички. ))

Новините за Калина са добри, днес сме наддали с 20гр и вече сме 1800кг. Много се надявам да вървим с това темпо нагоре, ще е чудесно наистина. )))

Абе мамчета, аз не можах да се ориентирам с този сайт за очите, нещо не правя както трябва и накрая не иска да ми калкулира резултат.
Вие как ги нагласихте тези работи??

# 219
Здравейте
Дара, Честита годишнина следващата да я посрещнете с увеличен състав  
весел и незабравим ден  
Аз си знаех че мишлето ще прилича на мен 70 % кафяви очи само 12 % сини на дядо му но знае ли човек
 Mirama  браво на Калина истинско лъвче ти е тя

# 220
mishonka, това за фамилиите ми хареса много! И тук трябва да го направят така-детето да взема и на майка си и на баща си фамилията, не само на единия! Ама кво е това безобразие, сякаш не е нашто, а те са си го прайли и раждали  #2gunfire Пък и често има претенции и да е кръстено на свкър или свекърва и то кво стана  ooooh!  Whistling Crossing Arms #Cussing out

# 221
  • София
Eхоо първо се отчитам и после бягам да чета
Бебка е 2538гр
BPD 92
HC 333
AC 300
FL 68
Плацента 2-3 степен
термин 01.10.07

та който разбира да се ориентира (аз трудно) тези цифри нещо са ми объркани

Иначе сме срамежливи криехме си лицето през цялото време, а онази работа се я показвахме гордо - няма лъжа и измама МОМА сме.Имам снимка, ама то предимно ръката се виждаше. Клипчето пак една ръка - а беболина спинка сладко. Ей и този път ми взе само 50лв за прегледа  Mr. Green

При раждане на 01.10 се очаква да сме 3300гр - според докторката перфектна, нито малка нито голяма. Също каза, че след 10.09 може по всяко време да се появи и се води вече узрял плодът - каквото и да значи ми звучи смешно.

# 222
  • София
Така върнах се аз от теста с упойките и се оказа, че съм алергична към някои упойващи. Д-рът ми написа, кои да не ми се изписват, а 1 час преди да ми направят анестезията трябва да ми се бие някаква инжекция. Малко сложничко стана, защото не стига, че ме е страх да не си изпусна 5-6 см. разкритие за епидуралната, ами сега и другата инжекция 1 час преди това.  ooooh! Все пак се радвам, че отидох, защото по време на раждането и някой алергичен шок ми трябва само. Другите, които също са решили да си искат епидурална съветвам да си направят теста.  Peace Казаха, че в Тина Киркова правят и струвало 25лв. На мен майка ми ми препоръча друг лекар, кабинетът се намира на бул. Прага и струваше само 16 лв. изследването. Ако някой се интересува мога да дам кординати.

Jenna -- виждам аз на аватара ти изключително фотогеничния модел, но няма ли още снимкииии. Чакаме.... Whistling

Ani*DI - те бебчетата са си вече големи и ритат сериозно. Аз така охкам понякога като започне малката с гимнастиката. Няма нищо обезпокойтелно според мен.  Peace

ligla - браво на твоето бебче!  Heart Eyes

Bulechka_TS - каква е била тази твойта лекарка направо?  #Crazy как не ги е срам.....не стига, че те мотае, ами те остава и последна да чакаш.  #Cussing out Добре, че сте я сменили, за да си имаш всички изследвания сега...

mishonka95 - то при вас с тези имена вярн, че голямо объркване става. Но пък с две имена няма ли да има проблеми.... newsm78

Mirama - Продължавайте все така да растете и скоро да сте си в къщи в легълцето.  Heart Eyes А за сайта - ами после трябва да натиснеш отстрани един бутон - calculate , да не би за това да не става?  newsm78

Ааа...междувременно и Меги се е отчела!  Simple Smile Браво, браво и на нейната госпожица.... направо с идеални мерки.  Peace

# 223
meggyv, супер ти върви беборанката Peace

Ивон, само за епидурална ли се правят тестове?

# 224
  • София
Джиджа - този тест си се води към упойващи вещества или по-точно на листа ми пише : "консултативен алергологичен преглед за  предоперативна подготовка". На майка ми също и правиха там преди 1-2 седмици, защото претърпя операция под пълна упойка. Така че не само при епидурална анестезия, ами и при всякакви друг вид анестезия.  По принцип повечето лекари не изпращат на такъв тест, мойта докторка каза, че няма нужда, ако настоявам може да ми направи консултация с анестезиолога (думите и бяха "нали знам, че си перфекционистка"  Laughing), но нали съм в болница и да стане нещо ще могат да реагират. Все пак аз не съжалявам, че го направих, въпреки че си мислех, че нищо няма да излезе.

Общи условия

Активация на акаунт