Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделят участниците във форума относно бременността си?
Какви са лекциите на "9 месеца" за месец септември?
Какви съвети дават участничките за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделят участниците във форума относно бременността си?
Една от участничките споделя, че бебето й е с 3 седмици по-голямо от последното ултразвуково изследване, което я изненадва. Тя разкрива, че е чакала дълго време, преди да сподели новината. Освен това тя организира багажа си за болницата в три части: един за самото раждане, един за следродилното отделениe и допълнителен за сак номер 1. Тя препоръчва да вземете удобен сак, който може да се използва и като "карта". Също така споделя, че се чувства очарованa и че бебето е разположено много ниско. Друга участничка споделя, че бебето й е едричко и тя се чувства запленена. Тя разкрива, че се лута от лекар на лекар, тъй като се преместила в друг град, и изразява загриженост за смяна на лекари. Освен това тя споменава, че май нямат много време и все още трябва да си сменя доктора. Тя също споделя щастливата новина, че майка й я е изпратила на конкурс за „Най-чаровната бременна“ и са я публикували. Освен това тя търси съвет за списък с неща, необходими в съответната болница, и споменава, че има ниско кръвно налягане.
-
Какви са лекциите на "9 месеца" за месец септември?
Един от участниците сподели списък с лекции на "9 месеца" за месец септември. Лекциите се провеждат в различни градове и включват теми като хранене при бременни и кърмачки при алергични проблеми, ароматтерапия през бременността и след раждането, масаж на бебето, нормално физиологично раждане, грижи за кожата на бебето, видове контракции и други.
-
Какви съвети дават участничките за бременността?
Участничките предлагат различни съвети за бременност, като например да изберете чанта, която може да се използва и като „чанта“, да вземете списък с необходимите неща в болницата, да почивате много и да приемате магнезий и ношпа. Една участничка съветва друга просто да издържи още малко, защото всеки ден е важен.
-
Какви са препоръките за грижи за бременна жена и съвети за бременност и грижи за бебето?
-
Какви са препоръките за лечение на хеморроиди по време на бременност?

Снощи такава гимнастика му направих на мъж ми - 3 часа, легнахме си към 2 часа, ама така се изпоти милия, че...ами лесно ли се вади банел от пералнята
Ама как ще го спирам, искам да устискам за ВЕЗНИЧКИ, че момче ДЕВА... 

Казаха, че в Тина Киркова правят и струвало 25лв. На мен майка ми ми препоръча друг лекар, кабинетът се намира на бул. Прага и струваше само 16 лв. изследването. Ако някой се интересува мога да дам кординати.
как не ги е срам.....не стига, че те мотае, ами те остава и последна да чакаш.