Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 044
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден Дани 2753 !!!  newsm59

И аз съм на това мнение Коки ! Точно така детенце си е твое и е най добре ти да избереш повечето неща> (Особено по големите като количка легълце и т.н. ) .  Аз в това отношение съм много доволна, моята свекърва е златна, душичка и бих пожелала на всеки такава.

За епидурала, мисля че няма никакъв смисъл... Така или иначе се чака до 5 см. разкритие, преди да ти я сложат , толкова ще се издържат и другите 5. Пък и съм говорила с приятелки които са раждали и всички казват , че не е болка за умиране.

Честито и на всички мами влезли в деветия !!!  smile3525
Аз още не съм , но имам чувството, че всекки моимент ще родя. От няколко дни съм с ужасно силни контракции, не са регулярни , но .... Стяга ме кръста отива към корема и имам чувството че се парализирам от болка.... Не мога да мръдна.... Та за това само лежа по цял ден. Утре съм на преглад и ще видим какво ще каже доки за тези болки.  Иначе чантата за болницата ми е готова от седмица. Само остава днес да изпера дрешките на бебо за болницата и да ги приготвя и тях....

Аиде лек ден на всички от мен, отивам да се опъна, че пак ме заболя многооооо  Shocked

# 256
dani2753  smile3525 smile3525 smile3525 чесетит рожден ден! Много щастие ,късмет и леко раждане кат му дойде момента и накрая един послушен бонбон!

Та завърнах се от изпита  smile3534 АМА с Дребешунеца Патканиш Дупеврътльото сме отличнициии....писах,писах,писаххх цели 6 листааа и дядо ти тоз човечец..ма гледа,гледа,почесва се  newsm53 и не вярва на очите си хехех ми ко да прая кат вие тука ми стискате палции и те действат  smile3501
Та така, скатах се от лекции днес,че много ще ми дойдат емоциите..ама утре пак се мятам, че ша мятам и оня 2 кг учебник..че дано успея да го изчета до 19 ТИ.
 сега ще прочета какво сте писали, че аз тука от 1 седмица..много рехаво го даваммм  Blush

# 257
Здравейте отново Simple Smile
 Аз най накрая измих двата прозореца дето ме мъчеха и сега съм доволна от живота Simple Smile Само мъжо довечера ще има да мрънка че не дава да правя нищо ама не мога да седя по цял ден и това си е. Пък искам да свършваме че да мога да се приготвям вече на спокойствие за бебо.
Галенитас ти си нашата гордост Simple Smile Не че сме се съмнявали де Simple Smile Браво на теб  newsm51
Коки и аз си имам същия проблем и с мамчето и със свеки. Ама ония ден ми писна и на двете категорично им казах че всичко ще бъде готово предварително. Ама те искали да правят подарък. ОК. казах им че ще им кажа цените на покупките да ни дадът ако искат след това парите! и така сега и двете сърдити че ще ги лиша от удоволствието да правят покупки за първото им внуче. Ама не се замислят че за мен това е ПЪРВОТО дете и определено мерака ми е по-голям от техния.
  Ох пак се ядосах........а какво ли ще е след като се родиии. Ужас. Вчера подготвих мъжо че ако много ме дразнят накрая и двете ще седят навън и няма да ги пускам!
Ух че съм зло, ама от няколко дни съм мноооого зла и заядлива:) Както преди да ми дойде Simple Smile
Айде приятен ден Simple Smile

# 258

dani2753, честит празник! Много щастие и здраве пожелавам и весело изкарване newsm59

Минавам на бързо да се изповядам само. Днес ходих на кардиолог, че кръвното и сърцето ми правят номера и мадамата каза, че гинеколожката ми е..."айде да не си отварям устата"! Момичета, тя направо ме срази! Разпитва ме за всичко, както и за пустия хемоглобин, който лекаркара ми все си прави оглушки за него, а той пада ли пада...последно беше 103. Кардиоложката като чу и  #Crazy Оказа се, че имам проблем с дясната камера  Sad Не се пълни, не достига достатъчно кислород и според нея е именно от хемоглобина! Не трябвало да пада под 120. И за да е сигурна дали е или не е наистина от хемоглобина, ме праща и на друг кардиолог, че имал повече апаратура, ама за него се чака с месеци. И понеже е дивачка му написа едно писмо "любовно" Mr. Green и каза, че това нямало да е достатъчно, ами да го ударя яко на молби, може и сълза да пусна  Joy Joy Ох, сега ми е смешно, ама като се знам каква съм... Whistling
Та стискайте палци да ме приеме и да се види каква е работата  Confused

# 259
Здравейте, момичета!!!  Hug
И аз да се включа в този списък за чакащите бебе през октомври!!!
Терминът ми е 16 октомври...
Моля се аз и бебето да сме добре, че сума ти проблеми ми се струпаха - още от началото на бременността, та и досега - непрекъснати  болки, отвреме-навреме и контракции, напоследък пък - доста ускорен пулс, често ми прилошава...
Но, какво да се прави - търпя всичко, само и само заради бебенцето!!!

На всички ви пожелавам леко и безпроблемно раждане!!! И за вас, и за бебчетата!!!
Очаквам само радостни новини тук!!!   bouquet

# 260
Аз днес май няма да мръдна от РС - то Simple Smile
Мами вижте какво намерих Simple Smile http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

tely добре дошла при нас   bouquet

# 261
Теди, хайде бе то не остана  smile3521 Добре дошла мила!   bouquet

Там_там, много съжалявам за твоите неразположения - при мен само потенето е проблем (ако остана в затворено пространство, в което няма отворен прозорец или врата и вода започва да тече от мен?!?!) За раждането съм много съгласна с теб!!! Хич не искам да се правя на герой или нещо такова, но съм сигурна, че естествения начин на раждане е най-полезен за бебето ми и за мен!

# 262
Привет слънчеви мамчета....
Ето да се разпиша и аз smile3523. При нас всичко е относително добре. От няколко дни имам болки в кръста от дясно и нещо взех да се запъхтявам и поуморявам доста бързо, но всичко май е в кръга на нормалното. Малко ме хваща параноята, когато бебунчо  newsm32 започне да ръкомаха с ръчичики и да се донамества ниско долу, но гледам все пак да не се зъдълбочавам.
И да ви се похваля вчера успях да си изрежа сама ноктите на краката без особенни затруднения. Зор ми даде само кутрето на левия крак, но и него подрязах самосиндикално.
Това е за сега. Другата седмица сме на леля доки.
Нека ви е слънчево, цветно и нежно.....

# 263
Как сте момичета гедам имаме нова мама добре дошла   Hug
Да ви кажа ей сега се връщам от един магазин и познаите и преди съм ви писала колко са любезни там сега не мисля да ви обеснявам колко са тъпи тук магазинерките. Харесах си май количка и сега съм на чудене да ида ли да я платя да си я взема или не  newsm78 ами ако видя по хубава абе много съм луда. Днес май няма да ходя на работа май ще си мързелувам цял ден  Crazy
Относно суеверията хубаво е да има малко суеверие но не прекалено. Една приятелка от суеверия свекърва и я накара да не си покаже носа от тях 40 дена след раждането и беше полудяла вярно дъщеричката и е жива и здрава, ама сега като си говорим ми вика ей сега да родя второ ще види дали ще си седя у нас 40 дена или 4 часа.
Айде целувки на тумбачетата и аз ако взема количката ще пиша   love001

# 264
здравейте и от още една нова мама, която досега само ви е чела и сега се е престрашила да се представи Embarassed моето момче трябва да се появи на 30 окт, но корема ми от сега си е все твърд,  та знае ли се newsm78. стискам палци за всички

# 265
Привет и от мен,
добре дошли на новите мами Тели и Харка  bouquet
  аз цял ден лежа имам доста болезнени контракции и бебка не се спира да се върти, докъде ли ще я докарам аз newsm78
обадих се на доки каза да взема и нош па и  ако не спрат до утре да ида да ме види,
контракции имам всеки ден но не болезнени а от снощи направо  #Crazy дали не е от прегледа с ръка беше много болезнен Sad
айде наоплаках ви се доскоро

# 266
Оф вече за 10 път пиша...  Close    Нета нещо се е бъгнал и не мога да публикувам...  newsm61

Здравейте на новите мами !!!  newsm51 Леко бременеене и лесно и безпроблемно раждане...  smile3521

Цветенце и аз съм като теб... Но шпа - то не ми помага и исках да попитам мамите които вече са раждали дали тези опасващи контракции означават скорошно раждане ?  Аз утре съм на преглед и смятам сега да не безпокоя доки. Последните два пъти ме гледат за разкритие, заради болките и утре сигурно пак ще ме гледа  Shocked , пък и секрети разни ще ми взимат.... Ами аз от толкова бъркане и нищо да ми няма сега ще взема да родя....

Ирен взимай количката хич не се чуди  smile3521 Щом ти харесва...

Айде мами цунки по тумбаците   love001  пък утре след прегледа ще давам отчет, че и последния път бебо беше много малък, ама дано да е ял последните седмици и да е нашишкавял  261uu

# 267
Привет и от мен за днес!!!  bouquet
Аз ходих на лекциите днес, беше интересно, подариха ни по 1 биберон!!!

# 268
 newsm78 кой ще пуска новата темичка?????

# 269
Здравейте!
Вчера бяхме на дофтор и бебчо е добре, растем си по график  Hug. Леле вече съм в болнични за раждане много страшно ми се вижда, че наближава вече момента.
Лошата новина за мен е, че доки май ще го изритат в отпуска точно по времето по което трябва да раждам и сега ще трябва да ме изражда този при когото се падна  Cry. И все пак има възможност той да излезе по друго време, а това ще разбера на следващия преглед на 21 ви. Та моля ви стискайте палци доки да не е в отпуска и да е с мен на раждането. Е той ми каза, че като почна да раждам той ще се обади на дежурния лекар, че съм негова пациентка и да са внимателни с мен ама не е същото.
Я да ви питам вас викат ли ви вече по-често да слушате тоновете. Мен ме вика чак след 20 дни и то за да видим колко е пораснал бебо, че нали съм дребничка не било хубаво да става много голям дебелан. А тонове до сега не е слушал. Пуска да чуем сърцето за няколко секунди и толкова. Пък аз си мислех, че като вляза в деветия всяка седмица ще ходя  newsm78. Оф странна работа. Струва ми се, че много през просото го карат тия доктори дано бебо и аз сме добре накрая  Praynig.
Ние вече си капарирахме легло и скрин ама ще ги вземем като се роди бебо. Пусто суеверие, немога да се накефя да си подготвя всичко предварително ама само да не го направят накрая наместването на леглото и скрина както искам ще летят перушини.

Нови мами добре дошли при нас, ще ви се накарам, че само стоите до страничната линия и не смеете да влезете в полето. Ама колкото повече толкова повече така, че не се скатавайте ами и пишете.

Дани честит рожден ден!   bouquet Прекрасен подарък да си имаш през октомври!
Ивон ти този тест с направление ли го направи или самосиндикално, т.е колко струва изследването.

Оф имам още много да пиша ама да не ви отекчавам стига толкова!

Общи условия

Активация на акаунт