Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделят участниците във форума относно бременността си?
Какви са лекциите на "9 месеца" за месец септември?
Какви съвети дават участничките за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделят участниците във форума относно бременността си?
Една от участничките споделя, че бебето й е с 3 седмици по-голямо от последното ултразвуково изследване, което я изненадва. Тя разкрива, че е чакала дълго време, преди да сподели новината. Освен това тя организира багажа си за болницата в три части: един за самото раждане, един за следродилното отделениe и допълнителен за сак номер 1. Тя препоръчва да вземете удобен сак, който може да се използва и като "карта". Също така споделя, че се чувства очарованa и че бебето е разположено много ниско. Друга участничка споделя, че бебето й е едричко и тя се чувства запленена. Тя разкрива, че се лута от лекар на лекар, тъй като се преместила в друг град, и изразява загриженост за смяна на лекари. Освен това тя споменава, че май нямат много време и все още трябва да си сменя доктора. Тя също споделя щастливата новина, че майка й я е изпратила на конкурс за „Най-чаровната бременна“ и са я публикували. Освен това тя търси съвет за списък с неща, необходими в съответната болница, и споменава, че има ниско кръвно налягане.
-
Какви са лекциите на "9 месеца" за месец септември?
Един от участниците сподели списък с лекции на "9 месеца" за месец септември. Лекциите се провеждат в различни градове и включват теми като хранене при бременни и кърмачки при алергични проблеми, ароматтерапия през бременността и след раждането, масаж на бебето, нормално физиологично раждане, грижи за кожата на бебето, видове контракции и други.
-
Какви съвети дават участничките за бременността?
Участничките предлагат различни съвети за бременност, като например да изберете чанта, която може да се използва и като „чанта“, да вземете списък с необходимите неща в болницата, да почивате много и да приемате магнезий и ношпа. Една участничка съветва друга просто да издържи още малко, защото всеки ден е важен.
-
Какви са препоръките за грижи за бременна жена и съвети за бременност и грижи за бебето?
-
Какви са препоръките за лечение на хеморроиди по време на бременност?

АМА с Дребешунеца Патканиш Дупеврътльото сме отличнициии....писах,писах,писаххх цели 6 листааа и дядо ти тоз човечец..ма гледа,гледа,почесва се
и не вярва на очите си хехех ми ко да прая кат вие тука ми стискате палции и те действат

Оказа се, че имам проблем с дясната камера
Не се пълни, не достига достатъчно кислород и според нея е именно от хемоглобина! Не трябвало да пада под 120. И за да е сигурна дали е или не е наистина от хемоглобина, ме праща и на друг кардиолог, че имал повече апаратура, ама за него се чака с месеци. И понеже е дивачка му написа едно писмо "любовно"

Добре дошла мила!
. При нас всичко е относително добре. От няколко дни имам болки в кръста от дясно и нещо взех да се запъхтявам и поуморявам доста бързо, но всичко май е в кръга на нормалното. Малко ме хваща параноята, когато бебунчо
започне да ръкомаха с ръчичики и да се донамества ниско долу, но гледам все пак да не се зъдълбочавам.
ами ако видя по хубава абе много съм луда. Днес май няма да ходя на работа май ще си мързелувам цял ден 
Нета нещо се е бъгнал и не мога да публикувам... 
. И все пак има възможност той да излезе по друго време, а това ще разбера на следващия преглед на 21 ви. Та моля ви стискайте палци доки да не е в отпуска и да е с мен на раждането. Е той ми каза, че като почна да раждам той ще се обади на дежурния лекар, че съм негова пациентка и да са внимателни с мен ама не е същото.
.