Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 044
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Джиджа, ами не знам защо така. То първият ден не ти е и до ядене, те ти включват системи и си те хранят с левулоза. Вторият ден пак системи и на третият ден ти позволяват да започнеш със супа и кисело мляко. Но на мен никой не ми каза, че мога да ям и аз не ядох. )))
Та така се свалят килца. Днес като се мерих, още 1кг си е отишъл, та ми остават 4 за да се върна на тези от преди да забременея.

# 61
Здравеите мами сладурани  Hug много си ми липсвате, вече съм малко по добре но още си имам контракции. Да ви кажа вчера бях на пазар но ще снимам нещата довечера и ще гледам да ги пусна да гледкате какво си има вече моята мишолина. Много неща съм изпуснала но не съм ви и чела сега само се записвам и се надявам събота и неделя да ми остане време и да прочета 2те теми с който изоставам. Целувки пазете се и  Hug   love001

# 62
Здравейте момичета Simple Smile
честита ни темичка ,страхотна както винаги:)  bouquet
на нашия ремонт му се вижда вече края,майсторите ме успокоиха ,че ще свършат заоколо 10 дни дано да е така  baby_neutral
аз съм на преглед на 4.09 и нямам търпение да си видя малкия мъж ,а утре е последен ден на малката в яслата и незнам как ще сесправя с чистенето като и тя ще е в къщи
вчера ходих при педиатърката на малката за да съм сигурна , че тя ще е педиатър и на малкия мушмурок и тя беше съгласна нямаше нищо против, а аз се успокоих ,защото по едно време имаше много бебета и тя казваше , че повече няма да взима  дори препращаше майките да си търсят друг педиатър
Пуснаха ни изследвания на малката за кръв и чревен ,защото сме били станали на 3 год.
Кажете ми задължително ли е да ми пускат микробиология или не ?
лек ден за сега отивам малко да поспа, че нещо много ми се спи Simple Smile

# 63
Здравейте сладурки
влизам да се отчета от ФМто вчера - всичко ни е наред, малкия мъж се е завъртял вече главично (дано не се върти повече), имаме и 15мм пишле (обикновено били 10мм)   #Crazy
А за резус факторите - ако майката е с отрицателен се бие ваксина анти Д гамаимуноглобулин за да не се образуват аниттела ако бебчето е с положителен резус фактор, и да няма проблеми при втора бременност.
Аз съм с - резус фактор и съм си записала да питам дали се осигурява по ЗК ваксина или трябва да си я търсим.
съжалявам че не мога да ви обърна много внимание но се мтам пак на тръстиката, че още малко остана

# 64
Хай ви и от мен Simple Smile
Пфу, едно ми е смарангясано днес...ужассс

mimeto_iv, ама че надарено момче си отглеждаш. Ако чаках мома от рано щях да и помогна да се ориентира към твоя младеж. Не, че размерът има значение Whistling
Пък за резус фактора и Анти Д-то, се прави само ако таткото е +, нали знаеш Peace. А, и ще трябва да си я купиш Close

Irenn , я да вземеш по-често да се отчиташ, да не те мислим. Чакам да гледам снимки Simple Smile

dani2753, я да им свиеш сърмите на работа Naughty. Амаха, къде дават така? Виж кое време е, пък те още заместничка не са ти  измислили Crossing Arms

geriing , и при мен е ужас с тия киселини, а аз ги имам от 3 дни Shocked. Ама хубавото им е, че не мога да ям като имам киселини. Така и така се мъча, барем позаслабна малко Praynig

Айде стига съм писала, отивам да гледам на Маграт тумбака Wink

Ми не мога да го намеря пък Sad. Маграт, къде ти е тумбака?

# 65
  • La casa de Mickey Mouse
ето ме и мен
ама къде е на маграт тумбака аз заЩо не можах да го намеря
аз да ви се похваля днес съм много Щастлива успях да сменя на мама билета за 19 и сега съм много доволна
сутринта ме ядосаха малко от работа обадиха ми се да ми кажат 4е мога да отида да си взема документите, нали ми свършва договора и отказах да подпиша нов, викам им добре Ще дойда днес или утре незнам
след около 4ас отново ми се обаждат, но ве4е не заместни4ката ми ами лубовника и (техни4ески и племенник на шефа), кога съм Щяла да отида, обяснявам му 4е Ще отида след обяд за какво дава зор, а той ако трябва да ти ги донеса във вас да подпишеш (страх ги е тия двамата да не се откажа и да реша да подпиша новия договор, шефа толкова ме моли)
документите приготвени но заплатат ми не и аз отсякох докато не ми платите няма да подпиша и това е
голям зор голямо 4удо, сякаш Ще се върна с големия тумбак или после с беб4о като имам и май4ински и отпуска
уф 4е са тъпи тия испанци
днес тук отново е 40градуса
абе меги и аз искам да се пострижа но вси4ки като викнаха не можело докато съм бремена и аз слушам, ама виж 4е другите се постригват като ниЩо да се обадя днес на фризйорката ми и да се замъкна и до там
ама много топло и такъв мързел ме гони
не ми се излиза никъде и ме ехванала манията 4е в къЩи е много мръсно и малко по малко запо4нах да 4истя, май няма да из4акам мама да из4исти
докато е тука тя Ще се занимава с 4истенето и гладенето а аз с беб4о, а като си замине Ще си наема жена (май свеки иска да идва, 4е може тя да се заеме)

# 66
Здравейте момичета!Честита ни нова темичка,страхотна е както винаги!
meggyv, galentinass препоръките ви за сваляне на килограми след раждането са страхотни,напълно ви подкрепям,въпроса е дали ще успеем да ги спазваме стриктно ,или ще импровизираме  newsm78
Мирама ,Калина е истинска красавица дано всичко да продължи да върви по план и скоро да си е вкъщи. Praynig
Mpulle  с обръщането и аз съм така,но не само с обръщането ,но и с навеждането,правя го на бавни обороти,чак  вече ми се подиграват.
Вярка,и аз пуснах един глас за теб,наистина си най-голямата чаровница,заслужаваш да спечелиш  bouquet

# 67
Здравейте, момичета!   bouquet  wavey
 geriing за киселините и аз съм така вече втора седмица, направо като огнедишащ дракон  съм newsm61  то не е парене, то не е чудо...обаче май им намерих цаката, щото като започнат или хапвам малко хляб или смуча бонбонче и помага  yes
meggyv  за диетата за след раждането предлагам като допълнение секс и компот, ако покрай "малкият фитнес"  newsm32 Misc Baby Bottle baby   1strollerне заслабнем колкото искаме

viodidi  не ги слушай какво разправят изкуфелите бабки  blahblah и не им се връзвай на измишльотините  newsm25 а ако видят моето коремче кой знае какво ще измислят, щото то прилича на пъпеш а пъпът стърчи право напред  yes

а сега да ви питам нещо: като гледах последното излъчване на "Такъв е животът" по БТВ /при което естествено имаше рев   Sob и милото пак беше в недоумение  Rolling Eyes  33uu защо?/ когато една от жените /тази дето беше омъжена за французин/ беше още в леглото и и отчитаха контракциите я накараха да напъне силно, някой знае ли защо? аз като гледах и реших че ще ражда в леглото, но после я качиха където трябва; раждането беше вагинално; моля ако знаете нещо по въпроса да обясните та да не съм в неведение   ideauu

а и да ви кажа какво сънувах: всички форумки бяхме родили и се бяхме изкиприли пред клиниката в която раждахме и си държахме бебоците в ръце, момченцата облечени в синичко  stork-boy, а момиченцата в розовко  stork-girl, двете мами с близначетата също бяха там, а от преста ни снимат ли снимат  smile3509... бяхме много хубава гледка  newsm10 smile3521
хубав ден на всички  Hug аз отивам да  newsm28 малко чао засега  newsm49

# 68
Момичета, бях сутринта на лекцията, ама ми беше за първи път и бях толкова изплашена, че никой не си познах... аз бях дебеланката с червената тениска и рошавата руса коса - ако някой си ме е познал все пак  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Да се похваля с окомплектоването:

За една седмица с таткото се подготвихме ОТ ДО  newsm62

# 69
  • София
 ushco къде си била бе мила, ние бяхме тези дето ама въобще не слушахме, ами само пречихме и бърборехме, аз ,Надето и Булечка. на по-високото на пицарията, жалко че не си ни разпознала.
Ако ще ходиш вторник, като наближи ще ти пусна актуална снимка, ама ние много лекцията не слушаме  Embarassed  lalalala а и тази не ни беше интересна.
Честити придобивки, браво на вас с тати, експедитивни сте.

elibg ааа не  Naughty в компота има захар, може чай но без захар  Joy  Joy Не съм го гледала, а и да бях не знам що е напъвала  newsm78

ANETT това за подстригването са суеверия, жената не трябвало да се подстригва за да не отреже пишката на бебето, аз кво да оставя моятя мадама пишка да има, а не всеки месец подстрижка.

Dara82 няма такова нещо препоръчително, изпълняват се стриктно, особенно точка едно за СЕСКА  Mr. Green

коки Размерът има значение (-СЪЖАЛЯВАМ момчета, но е истина) и двата варианта малък и огромен не са ми по вкуса.  Mr. Green къде го тоз тумбакккккккк??????

rally я бързо да се оправяш какви са тези работи накрая да се разболяваш. отивам да разглеждам какво си напазарувала.

# 70
Simple Smile Здравейте отново Simple Smile
да ви кажа бясна съм  smile3515 ходих да занеса фотоапарата нали казах че е развален ама тия тъпанари от сервиза си сменили адреса. Хванах се от централна гара да ходя до младост4  два часа обикалях докато намеря адреса и там една хубава бележчица сервиза е на нов адрес.........
ДЖИДЖА фотоапарата е някакъв  Канон А460 или нещо от рода ......
Иначе тъй като идея си нямам къде се намира тоя адрес реших да се помотам по магазините и нали ви бях казала че в неделя съм на погача та за малката сладурана купих един розов гащеризон с мн сладка блузка, ама каква съм смотана питам продавачката тя вика че е за бебе от 3-6м и аз без да чета го взех сега отварям го ти пише 0-3м smile3511 smile3511 ужассссссссссс
Уф днес не ми е ден:(
Май отивам да си поледна малко  Grinning Grinning
Ushco мнооооого красиви покупки Simple Smile много ми хареса количката Simple Smile ако не е тайна от къде я взехте имаше ли други цветове и на каква цена? че аз само гледам гледам и все не мога да харесам
Geriing ти ходиш ли още на работа мацка?
 Уф аз слава богу вде още се разминавам с тия киселини Simple Smile
Хайде чао за сега   bouquet

# 71
Здравейте на всички мамчета...  Hug

Аз да се запиша в новата темичка , че докато се огледам и тя свършила...

Uscho Супер сладки покупки.... и всичко в розовичко  Heart Eyes

За киселините... аз имам от 2 седмици и единствената оправия е газираната вода ( сода ) . Наливам се по цял ден и ми минава...  Wink

Оф да ви се оплача и аз ... и мен като рали ме е хванал явно летния вирус и от снощи вечерта дежуря в тоалета....   Sick   smile3550   Sick   smile3550
Лошото е , че ме боли страшно много и стомаха и нош па - то не помагаааааааааа.....  Айде като се оправя ще пускам и аз снимчици на леглото на беб....
Чао и лек ден за сега...  Hug

# 72
ushco, мале колко е розово всичко  Grinning Да си ви честити покупките. А мисля, че си направила добър избор откъм марка колички  Peace

Mpulle, каква количка търсите? Какво ти е най-важно за една количка?
А за апарата трябваше да звъннеш преди това, още повече, че си била толкова път, но дано си го правите, че трябва да имате с какво да снимате бебешока. И нашия апарат прави проблеми и то точно в най-неподходящите проблеми, тъй че очаквам като ще се ражда бебо, да се развали и тогава от родилното ше се вдигна да отида на направя един голям скандал  #Cussing out #Cussing out

Аз днес взех една покривка за дюшече (с мечо пух), да не до напишква малчолинчо Simple Smile

# 73
Здравейте на всички отново. )))
Малко информация за Калина и после обръщам внимание и на вас. ))))
Днес съм умряла да се смея с моята госпожица, голям майтап ви казвам. )))
Влизам аз в интензивното и още от вратата гледам как нашата маймуна подскача в кувиоза.
Приближавам аз и каква гледка ме очаква: легнали сме по диагонал (аз №2), и перим ръце и крака на всички страни. ))) Даже си повдигаме дупето от матрачето като се подпираме с една ръка в кувиоза. ))) Заглеждам се аз и по едната и ръка някакви влакна, и започвам да се чудя това от къде е. И само след миг гледам как си дърпа памперса. )))
Пак я бяха нагрявали със синя лампа заради жълтеницата и са и сложили специалните очила. Но моята умница ги бутнала нагоре и от време на време отваря по едно око. )) Голямо забавление беше днес.
Иначе всички изследвания са в норма, наддали сме с 5гр, но лекарката каза, че когато ги пекат с лампата и много енергия изразходват и за това малко наддава. )

ushco, направо ме разби с тези покупки, страхотни са. ))) всичко е толкова розово, направо супер. ))) а количката страшно много ми хареса, направо лека зовиждам и съжалявам, че моята ще е синичка. )) но и аз съм се возила в синя количка, та моята госпожица няма да остане по-назад от мен. )))

Mpulle, лоша работа това със сервиза. И ние имаме един Канон и се каним от 3месеца да го носим на сервиз, че падна и обектива му се клати сега, ама все няма време.

Dara82, мерси много. ))) Не че си е моя, ама верно си е красавица. ))  Embarassed

коки, браво на твоя мъж, все така да продължава. )))) какво е това 10мм, я по-добре 15мм. ))) друго си е.))))

# 74
Mpulle, количката е Cangaroo Carrera, а магазина е този http://www.pakostnik.com/bg/contacts.php, но ние си отидохме на место в Овча купел и си я избрахме. Струва 385лв. и изпълни всичките ми изисквания - големи гуми, цяла дръжка, лека е и коша се слага и на двете страни на движение! А и много сладурско изглежда!!!  smile3521
Имат светло синя и червена освен розовата

meggyv, аз също бях на възвишението в началото - на първата маса като качиш стълбичките. Гледах лекторката през решетка с цветенца  Joy .. и наистина някъде през маса имаше няколко шумни мами, дето много дърдореха през цялото време...  newsm62 Другия път ще си сложа надпис "Октомврийка!" и ще чакам да си ме познаете  Sunglasses Laughing

Общи условия

Активация на акаунт