Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 052
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
viarkata количката е много хубава, а тумбакът е направо неповторим. За болничните за жалост нищо не знам, мен ми ги водят, дават , аз само нося  Embarassed
mimeto_iv стига работа, избутай тез три дни и после само релакссссссс.
маграт чеснова каката е страхотна сладурана, направо да я изядеш, а и помощница ще бъде живот и здраве.
mishonka95 Купонът е бил страшен, чак те съжалих как си издържала на такава веселба, сега чакаме снимки на подаръците.А това за имената и за чужденци ли ще важи  newsm78
galentinass браво бе кафе ще пие - нищо не се пие преди даване на кръв и урина, е не вярвам да прече кафето, най-много пак да ти вземат кръв ако пречи.

dobra измести термина и ще си готова, но после ако бебо не се появи седмица по-рано ще обясняваш що са ти изместили термина, но тава е малкия дявол, по-добре така отколкото да се търкаляш на работа.
Наде вземете се разберете нещо за срещичка, та ако мога да дойда.

Отивам да гледам снимки  Shocked

# 196
_venera - трябва да си носиш и картона при лекаря от ЖК.

# 197
Добро утро!  Утро?? Thinking  newsm78
viarkata много хубава куличка!  smile3501 Ние пак още не си избрахме  smile3518 Ама то нащо дете нищо няма да има с такива родители! Нито куличка, нито кошара, нито ИМЕ!!  ooooh!
Мегиииии айде, чакаме да се похвалиш!  newsm03
Значи... нали Коки никаква не се появява няколко дена.. Та взех и написах и СМС. При нея всичко е наред, но тя не влиза защото няма и-нет. Hug

# 198
здравейте тумбаланки

Мишонка - страхотно парти сте направили, голяма веселба, и ти най-хубавата, нашето момиче от снимките веднага си личи как грееш от щастие newsm10. За закона - наистина е тъпо, но може вие като чужденци да се отървете от тия рамки. Ние пък имаме друг дерт с името - тук по закон женските фамилни имена окончават с -ова, независимо какво е преди това, т.е. Анджелина Джоли се казва - Анджелина Джолова, а нашата бебка вместо Радева, би следвало да се казва Радевова(супер гнусно звучи). И сега трябва да си предвидим един ден с мъжа ми да идем до едно учреждение да подпишеме документ за промяна на фамилията на бебето, абе луда работа ви казвам...

Вярката - хубава е количката, много удобна изглежда, със здраве да си я ползвате. Рисунката е страшно оригинална, не ти ли дожаля да я махнеш или още си я пазиш?

Ние пък тази нощ не успяхме да спим добре, Тайра вчера изяде огромна купа с гранули и кайма и през нощта й беше тежко на стомахчето, та ни буди през 2ч, то лакомията не прощава, ама има на кой да се метне такава лакома JoyСега се е обърнала и спи, не ще да чуе за храна...

Галентинас - стискам палци за изпита, вие сте момичета герои, да учите в това мързеливо време

Хей, нека момичетата, които останат временно без интернет да пускат по някой смс на щъркелчетата ни за да не ги мислим къде са и какво правят, че влязахме в Септември и вече е малко напечено newsm10

Хубав ден на всички, да погалите тумбаците

# 199
mishonka95, супер е било на този шауър. Направо ми се прииска и тук да правим такива неща, ама още не сме дорасли явно... Очите ми останаха в хавлийката за баня - една такава мъничка, представям си колко ще е сладко бебочето в нея  Hug Колкото до простотиите на политиците и техните измишльотини - стискам палци да го приемат, когато вече "е късно" Wink То човек ако почне да се съобразява със законите, все нещо е кофти. Тук се говори за 14 дни платен отпуск за татковците на новородени, обаче... от 01. Януари 2008, а дотогава няма как да устискам  ooooh!  

маграт чеснова , страхотна кукла е тази кака Неда.  Hug  Друго си е да си имаш помощниче, а?

viarkata, то бебчето се е радвало, че му разкрасявате къщичката, затова е шавало  Joy Казах ли ти, че и аз гласувах за теб  Peace А колкото до болничния, за раждане - доколкото знам, могат да ти го пуснат от по-късна дата. Само трябва да помолиш доктора си.

мимето-ив, аз също не издържах и се постригах още в края на юли. Ами, то каквото е имало да расте, вече е порастнало, нали така!  Joy

Какво още имах да казвам???  newsm78  newsm78  newsm78

# 200
  • София
Добър ден вече станало аз докато се наканя да пиша.... Mr. Green

Снимах си днес най-сетне новите неща - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165833&view=1&photo=33 . Поне вече свикнах със сглобяването и разглобяването на количката. За сега само зимния кош и столчето за кола сме изпробвали, защото за другата част още има време и не исках да я разопаковам. Открих две неща, които много ми харесват - зимния кош има една врътка отдолу и се оказа, че като се върти и предната част на матрачето се повдига. Simple Smile Също така тази част, която закрива отгоре зимния кош и пази бебето може да се закача и на столчето за кола.  Laughing

meggyv - чакаме снимки, клипчета и добри новини от прегледа. След като се върнеш веднага тук на отчет!  Heart Eyes

dobra - и аз горе-долу в твоето положение бях, само че исках да си изместя 45 дена болничен по-назад т.е. от 1.09. (защото тогава ми се навършваха 6 м. стаж) Но и тогава терминът ми отиваше средата на октомври и лекарката ми каза, че н еможе така, защото в документация първо, че вече е записано терминът ми по последната дата на цикъла, второ , ако пренося ще има проблеми, а ако родя навреме ще трябва да го водят недоносено и лично аз се отказах. Дано вие да намерите решение.  Peace

galentinass - стискаме палци за утре!  Praynig

маграт чеснова - да отбележа още веднъж, че на маграт принцесата е изключително сладка.  Heart Eyes Пък и как помага на мама....голяма кукла!  Party

viarkata - честита ви количка! И на мен цвета ми допада, пък и няма да се цапа толкова лесно. Не се кахъри за това, то и аз бях така с мойта, но вече си ми харесва.  Mr. Green Важното е, количката да е здрава и стабилна, за да вози бебо..пък цвета не е фатален.  Wink А за болничните - виж какво съм писала на добра, защото аз по същата причина исках да си го изместя по-назад. Но не се притеснявай, даже да ти започнах по-рано тези 17 дена до края на месеца ще ти ги начислят на мин.работна заплата или нещо такова, а не на реалната заплата, накоято се осигуряваш.

# 201
... ааааа, да! Сетих се какво пропуснах - Галентинас, стискам и аз палци за изпита при дедето и да знаеш, че направо ти се възхищавам на способността да учиш за изпити!!! Аз съм толкова разсеяна последните месеци, че не мога да се съсредоточа дори книжки да чета, а ако трябваше да уча...  newsm78

# 202
Здравейте и от мен!
Да се похваля-днес с нашия тати имаме юбилей-една година откакто станахме семейство  married,Боже колко бързо си минава времето и колко много неща се случиха за една година, а какво ли още предстои newsm12,дано са само хубави неща.[/size][/size]Галентинас,искрено ти се възхищавам,аз в това време не мога да седна да уча,макар че трябва,стискам палци,ще видиш,че дедето ще те изпита и всичко ще мине наред fingerscrossed
 маграт чеснова много ти е сладка помощницата .С такава помощница всичко се отдава по-лесно[smilie=smile3525.gif]
Вярката,количката е супер ,със здраве да си я ползвате,а за рисунката-нямам  думи   bouquet

# 203
Dara82, честита ви годишнина   bouquet 

galentinass стискам палци за изпита. Ама този няма акъл да те разкарва из целия град  ooooh! Като ще изпитва само теб, какво щеше да му стане да те изпита вчера, а ще те кара да обикаляш университетите! Абе луда работа.

mishonka95, страхотно парти! Обаче с тази Мария Есмералда направо ме уби  Joy Дано да не го приемат този малоумен закон!

viarkata, много ми хареса вашата количка. От къде я взехте? Аз още не съм си избрала, защото нито една не ми харесва  Confused

За подстригването да ви кажа, аз не искам да се подстригвам преди да родя, защото само сега ще ми е такава дълга и хубава косата. После започва много да капе и ще трябва неизбежно да се подстрижа и не знам кога ще мога да си я пусна пак такава.
Пък и всичките ми познати, които са родили, още първите месеци се сдобиват с по някой бял кичур, така че едва ли и на мен ще ми се размине. Направо си живея с мисълта, че това са ми последните седмици с хубава и дълга коса и после...

# 204
  • София
Вчера намерих един интересен линк и забравих да го пусна тук - http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html . Може да се преместне каква е вероятността детето да е с кафяви, сини или зелени очи.  Grinning

Dara82 - Честита годишнина!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз отивам да си направя тест за алергия към епидуралната упойка и да видим какво ще излезе.  Wink

А вие не се мотайте, ами се отчитайте .  Naughty

# 205
Отчитам се веднага за очите - 50% кафяви, 31% зелени, 19% сини.
Много ми е чудно кое ще ни се падне  Rolling Eyes

# 206
Отчитам се веднага за очите - 50% кафяви, 31% зелени, 19% сини.
Много ми е чудно кое ще ни се падне  Rolling Eyes

100 % синиии ми излизат

# 207
хайде и аз да се отчета - 73% кафеви, 20% зелени, 7% сини - Ха дано са зелени  Praynig
Дара честита годишнина! Много щастливи мигове и много годишнини да посрещнете винаги ръка за ръка!

# 208
Гале кога е изпита бе душата. До кога да стискаме палци (освен кълките)  Joy

# 209
Карина, на мен същото ми излезе...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт