Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 052
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Аз защото не мога да отворя този сайт за изчисляването на очите.Голям съм кърък чак ме е яд на ме

# 226
Аз защото не мога да отворя този сайт за изчисляването на очите.Голям съм кърък чак ме е яд на ме

Оооо, и на мен мноооого бавно ми го отвори!!! newsm78
 над 90% нашия бебо ще е с кафяви очички!!! Hug

Ивонка, и аз не знам що за лекар е, но по-добре късно, отколкото никога!!!
Меги, браво на вас, растете и хубавеете!! Hug

Аз да питам утре някой ще ходи ли на лекцията на "9 месеца" или всикчи сте на "Отворени врати"??? Tired

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 17:44 от Bulechka_TS

# 227
Оххх, оправих се аз със този сайт, но....нещо не става работата. ))))
Обяснява ми, че майка ми ако е със зелени очи, а баща ми със сиви аз не мога да съм с кафеви и не иска да ми изчисли какви ще са на детето очите. )))
Ми защо не си гледат работата тези. )))

# 228
mirama  Joy Joy Joy
Ох, и аз това исках да пробвам, защото майка ми е с кафеви очи, а нито майка й, нито баща й са с кафеви  Joy
Но погледна ли за алелите? Там има и проенти някакви...може като ги побутнеш да стане Simple Smile

Ивон, мерси за инфото

# 229
Ето нещото да се позабавлявате в този сайт може на майтап да видите как ще изглежда вашето дете
 www.byebe.com/bg

# 230
Здравейте мамита Simple Smile
Наминавам само да Ви видя. Радвам се, че сте добре. Целувки на всички  bouquet

# 231
Ето нещото да се позабавлявате в този сайт може на майтап да видите как ще изглежда вашето дете
 www.byebe.com/bg

Много сладко бебче, но със сини очи... newsm78

# 232
  • София
Dara82, честита ви годишнина  още сто такива да празнувате   bouquet

Лигла браво че миомата не е проблем, ама бебка е много порастнала  Peace

Пипи Заглавието е суперрр Октомври наближава с всеки час очакваме те бебо тук при нас. И бебо да слуша татко  Naughty

Ивон Ще ме разбие къде кво имаше да се тестваш го направи, ама то така трябва, а мен ме мързи та две не виждам.

Bulechka_TS не ме брой за утре, нали мъжо при мен, нищо че не разбира от намеци и сексът е мираж за мен.

Да ви зарадвам- Оплаках се на докторката, че бебка от два дни ми тежи, а тя вика, ааа още повече ще почне да ти тежи, хич не обръщай внимание - та момичета да си знаем ще тежи накрая. За болките подобни на разтягане, пак било нормално, матката се разтягала, защото бебетата на финала растели с по 200гр. на седмица. Киселините щели да попреминат като се смъкнели бебоците надолу, било индивидуално можело и 36 и 38 г.с. можело и ден два преди да измътим. За по-обилно течение, пак било нормално, организмът се подготвял, стига да не мирише, цапа и сърби, но за всеки случай трябва да се вземе секрет в началото на 9-ти месец .
От следващата седмица съм всяка седмица на запис на тонове, та това като цяло беше прегледът.

hrisigyurova спуках се да се хиля с този сайт - Цезар бил с характера на А.Хитлер  Joy  Joy  Joy

# 233
Mirama, голям майтап е с този тест  Joy Joy Joy
Явно не им е достатъчно сериозен калкулатора.
Всъщност може двама родители със светли очи да имат дете с кафяви, но се среща адски рядко - едно на 10 хил и то не от всички хора, а от двмата синеоки родители. Т.е. от 10 хиляди двойки, в които и двамата родители са със светли очи, само в една има шанс да се роди дете с кафяви. Явно си уцелила джакпота Simple Smile

Момичета, да ви питам нещо. Какви шаршафчета взимате за бебетата? Аз разглеждах едни, но имаше само от това гадното хасе, което е много грубо според мен. Какви други материи има и къде може да намери човек свестни чаршафи?
Мерси.

Ивон, поздравления за това, че си си направила теста предварително! Точно това е начинът да се избегнат неприятните изненади, за които си мислим, че са "божа работа".

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 19:20 от Карина

# 234
Здравейте сладурани Simple Smile
Както гледам всички сте добре, бебчетата растът както и сладката Калина Simple Smile
Ние също растем поне според мен че от 17-ти не съм ходила на преглед лекарката излезе в отпуск до 10-ти септември:2gunfire: та чак тогава ще се видим отново с малкия господин Simple Smile  ужас. Ама като съдя по ритниците с всеки ден ставаме по-големи и по-силни Simple Smile Целия ми корем се върти вече:) Дали се е обърнал обаче  newsm78  Някой се беше оплакал че му изтръпват ръцете като спи и на мен така, не стига че се надуват ами и изтръпват........ а не знам как спите но при мен е трагедия, спя по 2-3 часа и толкова. Мъка и болки в кръста:(
Galenitas стискам палци за изпита  Praynig направо благородно ти завиждам че учиш Simple Smile аз смятах да запиша някакъв курс колкото да има с какво да си запълвам времето ама на така не се и наканих Sad
Ивон много хубави покупки Simple Smile
Като гледам всички вече сте в пълна бойна готовност Simple Smile А ние още се туткаме с тоя ремонт Sad А и аз с тоя корем не съм много полезна тръкна два три пъти и ми се втвърди корема и айде в леглото мъжо да е жив и здрав сам си прави ремонта, че си и чисти после Simple Smile
Ох нещо ме е обзела предстартова треска, а още е рано Simple Smile
Дара честита ви годишнина още 1000 пъти да празнувате празника си и да сте заобиколени от все повече усмихнати и щастливи дечица Simple Smile
Пипи заглавието Октомври наближава с всеки час очакваме те бебо тук при нас е супер и аз съм за  Peace Simple Smile
meggyv предлагам ти да действаш направо Simple Smile че те мъжете от намеци много много не разбират Simple Smile направо от вратата и в леглото Simple Smile
Хайде пожелавам Ви приятна вечер Simple Smile  bouquet

# 235
А пък познайте аз какво ям сегааааа  Party - парче от онази сватбената торта, с която изненадах мъжа ми (на 13ти Август!!!) - леко се е смарангясала от замразяване и отмразяване и небрежен 15 часов полет... но пак е вкусноооо  Mr. Green

Меги, ха така!!! И на мене такъв размер бебе ми казаха да очаквам, мисля, че е доста добре...

Ивонка, ти много хубаво си направила с тези тестове. На мене ми казаха обаче, че трябвало да се направят преди упойката непосредствено (демек като се разраждам), защото имали "давност". Не знам на кого да вярвам, ама ми се струва, че всичко ще мине наред...

аз съм в шах, тази сутрин пристигна у нас пакет от Холандия от една фирма, от която си поръчах зимните гуми за количката, адаптерите за столчето за кола и чувалче за стола за кола. Това беше през МАЙ!!!

Та днес получавам аз едно чувалче за стола за кола (друг модел, много подобен на този, който поръчах през май!!!!) и съм малко объркана защо са ми го пратили.
Ще следя сега кредитните карти, да видим, дали и ще си вземат парите, и ако не, мисля да го задържа...
макар, че за какво са ми две и аз не знам....  newsm78
МНОО странно

# 236
Да се разпиша и аз бях на консултация, бебка е добре напълно си отговаряла за седмиците.
Но  доктора ме прегледа за първи път с ръка  и установи , че ми е скъсена шииката на матката,предписа ми една дузина лекарства и каза да съм в хоризонтално положение,до края на месеца.Много се уплаших   Weary

# 237
АБЕ понеже нали съм Тома неверни, та реших да видя ако задам данните на мойте мама и тати с кви очи трябва да съм аз и знаете ли кво? Оказа се, че брат ми трябва да е с кафяви както и аз, а пък ние и двамата сме със сини. Та не съм много склонна да му вярвам Outta Joint
Ама оня другия дет ти показва как ще изглежда бебето позна-показа ми снимка на едно бебе дет приличаше повече на свиня легнала в рози -знае бе , то от майка свинка и татко глиган няма кво да се роди  Flutter
Аз утре съм на отворените врати в Тина Киркова, та казвайте кой ще идва? ПОсле айде да се видим някъде а? Искате ли?

# 238
  • La casa de Mickey Mouse
ох моми4ета с тези тестове ЩЕ ме уморите
за цвета на о4ите неЩо не се полу4и, аз излезе 4е трябва да съм с кафеви а съм със зелени, та за това не вярвам за бебо (по4ти съм сигурна 4е Ще е с кафеви, нашия тати е така)
а за другия за бебо, ами вярвам искам само да видите какво ми се полу4и
http://www.byebe.com/bg/c/?v%5B%5D=aneta&v%5B%5D=angle&S … 0%3B%26%231077%3B
аз всяка ве4ер го милвам малкото и му се моля да заспи и да спре да рита, а то си зня своето, 4е сега като го видях този мъник, все едно виждам моя да ми казва Ще си правя каквото си искам
страшни покупки си имате
меги принцесата е с идвални размери
ние Ще се видим на 06, сноЩи малкото се дупи бута рита викам си ха обърна се, да ама не пак си рита както винаги, много ниско долу и такава болка ми при4инява имам 4увството 4е някоя сутрин като се събудя Ще му видя краката да стър4ат  #Crazy
Jenna наслаждавайте сега с мъжо 4е после като се появи малкото дива4е нямате да имате този късмет
аз пък 4акам с нетърпение половинката на 15 и ми се ходи на кинооооооооооо

# 239
Айде и аз на отчет.
Кг 3 100
АC    346
BPD 9.2
FL      74

Oтговаряме на почти 2 седм.по големи.Всичко ни е наред,даже сме в позиция за раждане.Докторката каза,да си стягам багажите ,че вече може да очаквам всеки ден.
Дългокраки сме и много ящни.Пак си смучеше пръста и гълташе от водите.Голяма буба.

Дадоха ми офертата ,доволно скъпо е,аз мислих ,че ще е доста по скъпо,но не е,Проблема е ,че важи за 15 дена и пише,че може да се променя.Престоя е за два дена и при нормално и при секцио.Ще се плаща в кеш ,щото това е най ефтиния пакет.
Джиджа ,мда и аз съм за имента на майките да са включени в имената на бебето,но проблема при мен е ,че баткото е с на баща си,и това може да създаде проблеми в бъдеще,да доказват ,че са брат и сестра.Иначе си права,от майката нищо не остава,все едно само мъжа го е правил детето и той го е раждал и т.н.
Ивон и аз съм много объркана, ще видим като се роди дали няма да ми я запишат както аз си искам.Дано нямам прбеми с това.
Питах докторкта днес,дали няма да ми вземат нещо секрет ,каза не,каза,че се прави в случай ,че имам оплаквания или е рискова бременност и  т.н.за тест за упойките питах,тука не правят такова ми каза.абе друга държава,различно е.айде оставям ви,отивам да купя билета на майка ми.пазете се.до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт