Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация споделят участниците във форума относно бременността си?
Какви са лекциите на "9 месеца" за месец септември?
Какви съвети дават участничките за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация споделят участниците във форума относно бременността си?
Една от участничките споделя, че бебето й е с 3 седмици по-голямо от последното ултразвуково изследване, което я изненадва. Тя разкрива, че е чакала дълго време, преди да сподели новината. Освен това тя организира багажа си за болницата в три части: един за самото раждане, един за следродилното отделениe и допълнителен за сак номер 1. Тя препоръчва да вземете удобен сак, който може да се използва и като "карта". Също така споделя, че се чувства очарованa и че бебето е разположено много ниско. Друга участничка споделя, че бебето й е едричко и тя се чувства запленена. Тя разкрива, че се лута от лекар на лекар, тъй като се преместила в друг град, и изразява загриженост за смяна на лекари. Освен това тя споменава, че май нямат много време и все още трябва да си сменя доктора. Тя също споделя щастливата новина, че майка й я е изпратила на конкурс за „Най-чаровната бременна“ и са я публикували. Освен това тя търси съвет за списък с неща, необходими в съответната болница, и споменава, че има ниско кръвно налягане.
-
Какви са лекциите на "9 месеца" за месец септември?
Един от участниците сподели списък с лекции на "9 месеца" за месец септември. Лекциите се провеждат в различни градове и включват теми като хранене при бременни и кърмачки при алергични проблеми, ароматтерапия през бременността и след раждането, масаж на бебето, нормално физиологично раждане, грижи за кожата на бебето, видове контракции и други.
-
Какви съвети дават участничките за бременността?
Участничките предлагат различни съвети за бременност, като например да изберете чанта, която може да се използва и като „чанта“, да вземете списък с необходимите неща в болницата, да почивате много и да приемате магнезий и ношпа. Една участничка съветва друга просто да издържи още малко, защото всеки ден е важен.
-
Какви са препоръките за грижи за бременна жена и съвети за бременност и грижи за бебето?
-
Какви са препоръките за лечение на хеморроиди по време на бременност?

. Нямали точна дата за край на ремонта, можели да кажат по-точна информация в края на септември
И сега незнам какво да правя - аз си бях сигурна, че ще раждам там, а то какво става. В последно време само лоши неща ми се случват и нищо не върви нормално 
. Ма то толкова хора има при него, че кой ще се занимава с мен да му стоя 20 минути в кабинета да ми слуша тоновете. Оф май се притесних. Ама ще видим кво ще правя.
Честито на всички който са вече в девети месец Аз още не съм решила нито къде нито при кой ще раждам На мен още не са ми слушали тоновете Вас от кога започнаха да ви викат вече съм в осми месец не е ли време

Снощи пуснах пералнята да изпере през ноща и познайте...започнала е с прането ама почти веднага е спряла и няма тръгване. Успях да пусна само функцията за източване на остатъчната вода. Как можа да се прецака точно сега когато мислях през почивните дни да изпера бебешките дрешки. На всичкото отгоре Ева вчера не спа на обяд и снощи заспа в 7ч. на няколко пъти се буди през ноща, стана в 5ч да пишка и повече не заспа...повъртя се половин час в леглото и стана. Каза ми че иска филийка и като и я направих познайте дали иска да яде...само ме разиграва...Добре че поне нея ще я вземат баба и и дядо и за почивните дни, че нещо съм много изнервена напоследък и на моменти губя търпение, особено когато не разбирам какво иска да ми каже. Абе не съм най-добрата майка напоследък ама се надявам скоро да ми мине.