(ресторантът май е "На върха" , така ли се казваше?)

Желая ви безкрайно щастие и нестихваща любов!

Ще чакаме и твоето събитие скоро!
не съм спала почти. С нищо не се сваля... и както и да е днес вече няма Т, но е страшно отпаднала и нищо не иска да яде, на обяд повърна на 3-тата лъжица супа и до вечерта ака 4 пъти като последния вече си беше чисто разстройство. Ще се побъркам вече, а трябваше в сряда да и правят контролните изследвания /за нашите пикливи проблеми/, водеме се че сме в болницата и като вдигна Т всичко се провали, освен това лекарката искаше да влезем в болницата за 5 дни и аз категорично отказах
Дано не се влоши повече, че не зная къде се намирам вече
.
?
Илин както ве4е съм ти казвала е невероятен сладур и май си е намерил гадже 
между другото това беше желанието ни за нашата сватба - да си я направиме в ресторант с градина и там да е и подписването та дори и църковния брак , даже ходихме и в този ресторант / ако това е ,,на върха,, де/ но в крайна сметка не посмяхме да рискуваме защото свтбата ни беше на 17 септември а годината беше много дъждовна и вероятността да вали беше голяма и за съжаление се отказахме от идеята
чакам и аз с нетърпение професионалните снимки
А на нашите от морето ме няма почти никъде защото все аз снимам и ако тук там се виждам то е благодарение на Ади ,но ще е на неините ,ама и без това нещо не излизам много хубаво така ,че по добре да не се мяркам
беше много хубаво защото бяхме с общо 5 дрца и беше голяма веселба

Честито бебче на Констанс- да е здраво и щастливо. 
На морето си прекарахме супер- мама на плаж, Мони по разходки с баба. 
отдавна не бях виждала толкова красива булка, а малкия шафер
почувствах се много специално от хубавите думи за визията ми 
винаги сме си представяли този ден като градинско парти и Или шафер
Наистина поехме голям риск с времето, пет месеца имах притеснения относно него, но както се казва с риск се печели
, градината е оградена и просто докато вие си хапвате, малчовците тичат на воля, всичко е обезопасено и няма нужда да стоите до тях
Предпочитано място е от родители 
силно ви нагушвам всички

Честито скъпа

такава млада и готина майка

честита бременност скъпа

Честита сватба
страхотна булка си наистина
толкова красива ,изящна ,елегантна а и Илин е разкош
Честито подписване скъпа,каквато си ми красавица която и рокля да избереш ще си върха 
за всички

)

А Бобата става все по-чаровен 

. 2 дни беше само на лечебна храна +чай от шипки и оризова вода, после прибавих , супа от картофи и моркови (без мазнина и сол) , ориз и печени ябълки. От вчера ака нормално , но още внимавам с храните , а и тя самата си ги подбира - бисквитки , солети , картофено , пюре , бананова каша... без мляко , пресни плодове и сокове.. Не се наложи да изпробвам отварата , за която бях споменала. Препоръчани теми