МАРТ 2006г.

• 11 087
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
жужи, страшни сте! Браво. Пожелавам ви безкрайно щастие и разбирателство. и да ви слушат децата Wink

(ресторантът май е "На върха" , така ли се казваше?)

# 166
Здравейте милички! Hug
Лелеее колко снимки са се насъбрали тези дни! Grinning
Жужи, Честито!  bouquet Желая ви безкрайно щастие и нестихваща любов!  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна булка си! Hug
мики,много са хубави морските снимки!Алекс и Симонка колко са пораснали! Hug
Варненки явно много весело сте си изкарали на срещата..!  Grinning
Много са сладки дечицата! Hug
Ех,Зори колко е хубаво да си бъдеща булка... BlushЩе чакаме и твоето събитие скоро! Grinning

# 167
  • София
Е-е-е,Жужи,много сте красиви и тримата Hug!Чакаме и професионалните снимки Grinning

# 168
Жужи, Честито! Страхотна булка си! Желая ви много любов!

Аз да се оплача... след срещата във вторник, на другия ден Никита вдигна Т 39  Tired не съм спала почти. С нищо не се сваля... и както и да е днес вече няма Т, но е страшно отпаднала и нищо не иска да яде, на обяд повърна на 3-тата лъжица супа и до вечерта ака 4 пъти като последния вече си беше чисто разстройство. Ще се побъркам вече, а трябваше в сряда да и правят контролните изследвания /за нашите пикливи проблеми/, водеме се че сме в болницата и като вдигна Т всичко се провали, освен това лекарката искаше да влезем в болницата за 5 дни и аз категорично отказах  #Crazy Дано не се влоши повече, че не зная къде се намирам вече Sick Tired.

Можете ли да ми кажете как се дава този хидроцек, аз утре ще я водя пак на лекар и ще питам, но все пак - кажете.
Тази вечер и дадох и лечебна хумана, но тя само я кусна и категорично я отказа и заспа гладна. Как да я накарам да я изпие #Crazy newsm78?

# 169
Жужи аз досега май не съм те виждала на снимка,много си хубава :hug:4естито и от мен  bouquetИлин както ве4е съм ти казвала е невероятен сладур и май си е намерил гадже Mr. Green
Мики много са ти хубави снимките виждам,4е сте си спретнали срещи4ка с Адиланд,Алекс е голям сладур и вярно все по рус става.
Айде сега варненки да ми разяснят що не познах едната мама от снимките,зна4и познах Безмерна,Катето,Анетка и Герда и другата мама коя е newsm78
Герда стискам палци Никита бързи4ко да оздравява,дано да не ви се налага да влизате в болница Praynig

# 170
Жужи страшни снимки  Peace между другото това беше желанието ни за нашата сватба - да си я направиме в ресторант с градина и там да е и подписването та дори и църковния брак , даже ходихме и в този ресторант / ако това е ,,на върха,, де/ но в крайна сметка не посмяхме да рискуваме защото свтбата ни беше на 17 септември а годината беше много дъждовна и вероятността да вали беше голяма и за съжаление се отказахме от идеята  Tired чакам и аз с нетърпение професионалните снимки  Hug А на нашите  от морето ме няма почти никъде защото все аз снимам и ако тук там се виждам то е благодарение на Ади ,но ще е на неините  ,ама и без това нещо не излизам много хубаво така ,че по добре да не се мяркам  Mr. Green

zoui  ,всъшност с Адиланд не е точно среща ами се организирахме и отидохме заедно на море  Grinning  беше много хубаво защото бяхме с общо 5 дрца и беше голяма веселба  Crazy Crazy Crazy

# 171
  • София
Здравейте, милички,
Жужи, прекрасна си! Даже, в първия момент, когато отворих албумчето, помислих, че е някакво светско събитие и те обърках с Онтева Simple Smile
Мики- ресторанта е "На върха", наистина, една от моите приятелки живее наблизо и съм прекарала там доста време Simple Smile
Догодина, ако се организираме по тополото време, можем да отидем с децата, много е подходящо за срещи с дечица.
Сега очаквам Зори да се отчете в блестящ вид на сватбата Simple Smile
За ЗАРА сте разбрали къде има, а аз имам още един любим магазин за дечица- Овиезе в МОЛ-а на Хемус /в който, между другото няма нищо друго значително, освен този магазаин за деца, специално./
Аз също ще се разходя до бул Б-я днес, ако видя нещо интересно, ще докладвам.
Целувки!

# 172
  • София
Здравейте милички. След голяямо отсъствие се включваме и ние. Бяхме на море при едната баба, при другата... и така си откарахме месец и половина, че и повече. Включваме се доста неподготвени, но виждам, че са се случили много хубави събития докато ни нямаше. Честито на Жужи! Наистина си много красива булка.  WinkЧестито бебче  на Констанс- да е здраво и щастливо.   bouquet
Ние сме добре, Симона расте. Тази година се отказвам от ясла, ще си я гледам в къщи, докато излезе невероятно примамливо предложение за работа /дай боже/ , но мисля, че така е по-добре за нея на този етап. Все още не е достатъчно самостоятелна и контактна. Пък и това са най-приятните мигове за мама, която после цял живот работа  я чака. Sunglasses Simple Smile На морето си прекарахме супер- мама на плаж, Мони по разходки с баба. Blush
Сега отивам да чета, за да мога да се включа по-адекватно.

# 173
Жужи, разкошна си  Hug отдавна не бях виждала толкова красива булка, а малкия шафер  Laughing направо да го схрускаш. На нашата сватба  племенникът ни беше шафер, тогава на 2 год. и с бял костюм, ех спомени  Rolling Eyes

Нещо днес не ми е ден, много съм нервна и много ми се иска да се скарам с някой  Twisted Evil за малко да зачеша една съфорумка, която ме изумява с простотията си, ама се отказах като знам че още 20 ще подскочат Twisted Evil

# 174
 Embarassed  Embarassed  Embarassed Момичета много ви благодаря  Hug почувствах се много специално от хубавите думи за визията ми  Hug
Ресторанта наистина е "На върха" и с Жорко- съпругът ми  Joy винаги сме си представяли този ден като градинско парти и Или шафер  Heart Eyes Наистина поехме голям риск с времето, пет месеца имах притеснения относно него, но както се казва с риск се печели  Wink
За тези които не са посещавали ресторанта, наистина горещо им препоръчвам градината, където е най подходящо за дечица, има люлка, пързалка, катерушка, пясъчник, кокошарник с пауни  Joy , градината е оградена и просто докато вие си хапвате, малчовците тичат на воля, всичко е обезопасено и няма нужда да стоите до тях  Peace Предпочитано място е от родители  Peace
Azzi, ама как ме зарадва с това си сравнение  Embarassed
Zoui, шаферката ми е племенницата ми, на Или е първа братовчедка и е на 3 г., та няма да ги сватосваме  Laughing много е сладка, като ангелче е. Друго си е момиченцето  Heart Eyes 

Зори, Илин пие АМ сутрин по 270 мл. , но се чудя до кога  newsm78

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 16:49 от Juji_

# 175
Жужи ,между другото и на мен първата ми мисъл като погледнах снимките беше ,че много приличаш на Ирен Онтева ,но не посмях да го напиша че да не се окаже ,че не я харесваш и да не те искефи сравнението  Joy Heart Eyes

# 176
и аз така Simple Smile
наистина много приличаш, и косата, и усмивката. осанката.

и си една весела и усмихната (ирен постоянно се смее)

# 177
  • Варна
И аз, и аз. Grinning Наистина си разкошна булка. Heart Eyes

# 178
Здравейте милички,скъпи приятелки  Hug Hug Hugсилно ви нагушвам всички
днес се завърнахме в София
не мога да наваксам всичко не прочетено,затова не се сърдете ако пропусна да поздравя някой,знаете колко ви обичам Hug Hug Hug

Констанс Heart Eyes Честито скъпа  Hug Hug Hug
да ти е жива и здрава красивата дъщеричка и само радост да ти носи
разгледах снимките и ти си много красива и излъчваш такова блаженство и благост-възхищавам ти се Hugтакава млада и готина майка Hug Hug Hug

Безмерна Heart Eyesчестита бременност скъпа   Hug Hug Hug
Танчето ми каза ,не знам подробности
вече знаеш ли пола Hug Hug Hug

Жужи  Heart EyesЧестита сватба Hug Hugстрахотна булка си наистина Heart Eyesтолкова красива ,изящна ,елегантна а и Илин е разкош

Зори Heart EyesЧестито подписване скъпа,каквато си ми красавица която и рокля да избереш ще си върха Hug

дано не пропускам някое щастливо събитие Embarassed

прочетох за много болни дечица-стискам палци Praynigза всички
много гаден явно този вирус Sad

ние с Бобата сме добре
на вилата беше перфектно за него-на чист планински въздух цяло лято
аз също се чувствах щастлива например да тичаме с Боби гонейки съседските гъски край реката Joy
някак, като хлапе бях свободна
Бобата още не говори ,но мисля,че разбира повече, отколкото предполагам
пораснал е,станал е много по готин-много обича да танцува и рисува едновременно,а танцува страхотно,хваща винаги ритъма(майчичко Joy)
майчета останаха ли още кърмещи-аз все още кърмя поне 3 пъти дневно и не му виждам края, защото само една нощ Бобко отказа да суче и едната ми гърда се запуши,стана като тухла и едвам се оправих Shocked

пускам най новите снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173117
парола 2007

целувам ви всички и бързам да наваксам с четенето  Hug

# 179
Мила , добре дошла Hug Hug Hug
липсваха ми имотиконите ти Party А Бобата става все по-чаровен Heart Eyes
Жужи  , поздравления за сватбата - всичко е било перфектно  bouquet
Герда - стискам палци бързо да се оправите - Хидрасек аз лично го давах по следната схема: първи прием - 2 прахчета и после  още три пъти по едно-равно  разпределени за деня(тоест - общо 5).Педито каза , че мога да стигна до 6 на ден (Три пъти по две)А бе най-добре , прочети упътването Naughty. 2 дни беше само на лечебна храна +чай от шипки и оризова вода, после  прибавих , супа от картофи и моркови (без мазнина и сол) , ориз и печени ябълки. От вчера ака нормално , но още внимавам с храните , а и тя самата си ги подбира - бисквитки , солети ,  картофено , пюре , бананова каша... без  мляко , пресни плодове и сокове.. Не се наложи да изпробвам отварата , за която бях споменала.

Общи условия

Активация на акаунт