Отговори
# 195
  • София
Ееееее- много бой щеше да ядеш ако  не дойдеш WinkРадвам се че ще се видим Peace

Ааааааааа не мой с лошото Naughty Ша дода!  Laughing

# 196
  • София
Малееееееее тук бомба ли е паднала hahaha Ха, добро утро!

Ето първо по едно кафенце, че имам разследване да правя Joy

И тъй...Я сега да си признава бързо коя мама живее в Орландовци, мъжът й се казва Асен и има приятел Теодор от Кюстендил Mr. Green

Моят Супер Митко се прибира през нощта от работа и ме буди с думите: Абе жена ти на кой си пращала мои снимки от форума, че знаят и къде работя и как се казвам Laughing Еййййй пусто любопитство едвам изтраях до сутринта да питам бързо коя е тази мама. Че моят мъж нито запомнил тя как се казва, нито бебето й.  Wink

АндиБ сега се сетих, че ти май живееше в Орландовци Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 08:13 от nana77

# 197
Добро утро и от мен.

Нана ще се възползвам от кафенцето. Grinning Между другото и моята сестра на 16.09 има рожден ден. Wink
 Тези нощи Тони ми спи по-спокойно и успявам да се понаспивам. Нослето му е по-добре и започва да се храни по-хубаво, а и да си суче нормално.
Но тук наистина е много пусто, а си мислех че като е студено всички ще са ни  линия. Но нали са почивни дни и явно не им остава време за форума.
Дано днес да не вали цял ден за да успеем да се поразходим малко.
Пожелавам ви лек ден! Hug

# 198
  • София
Здраевйте  Hug
Много ми е мъчно за болните дечица, дано се оправят по- бързо.

Бройте ни и нас с Марти за рождения ден  Grinning

# 199
Добро утро!

nana77 сложи кафенцето, а ето и закуската от мен

nana признавам си без бой - аз живея в  КС Орландовци, но за съжаление нашето тати не е Асен и до колкото знам няма приятел Теодор от Кюстендил  Mr. Green. Ще трябва да изчакаш включване и от Анди  Laughing

Наистина е ужасно, че пак имаме болнички мишлета. Дано Ники и Ваня се оправят бързо  Praynig.
Kaili радвам се, че Тони е по-добре  Hug

Ние също ще дойдем с огромно удоволствие на рд

# 200
Леле, пак много болни дечица! ooooh!
В почивните дни сме си в къщи, но т.к. новият апартамент е непосредствено до нашите, а брат ми са на гости там- почти 90% от времето сме в нашите. Варварите вилнеят с баротвчедите си, а двамата татковци- брат ми и мъжа ми се гушнаха и отпрашиха за риба. Вчера се прибраха с 2 риби, а аз ги поднасях, че са забравили да изхвърлят  касовата бележка, и че много са се забавили- явно трудо на намерили отворена рибна борса Mr. Green
Днес се надигнаха в тъмни доби среднощни и пак изчезнаха- напук на валящия дъжд. Това рибарите не са като нормалните хора Crazy
Преди малко звъняха майсторите, които ще ни слагат първите две врати. /освен дограмата ще подменяме и всички врати в апартамента/. Откомандировах ситния в нашите, защото предполагам, че ще се забалвлява с това да спъва хората и да им дава съвети по монтажа.  pironi pironi
Напоследък освен че ходи и се вре навсякъде постоянно каканиже нещо негово си с различни интонации и постоянно гримасничейки  blahblah blahblah nuts
Ще се опитам отнова да кача снимки от морето.
На вскички вас- спокойни почивни дни, и оздравявайте  bouquet

# 201
Здравейте в този ветровит ден!
Изпратих мъжа с децата навън, че има да наваксва, а аз смятам да се опъна пред ТВ. Много лошо, че болничките се увеличават. Това време и тия вируси... нямам думи. Дано бързо оздравеят сладките близначки Praynig
Бройте и нас за общия рожден ден  Peace
Ето и едно заглавийце: За АВГУСТовското дете, общият рожден ден дойде!

# 202
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета Hug
Нещо в последно време нямам много настроение да пиша, ама то е от времето сигурно.
Много ми е мъчно за всички болни дечица. Дано се оправят бързо Praynig
Бройте ни и нас за РД. Много ще се радвам да се запознаем  bouquet
На 1 септември правихме и ние най-накрая къщене. Алекс се държа учудващо прилично. Качила съм и малко снимки. Ако на някой му се гледат ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130420&photo=130
Пожелавам ви един хубав и недъждовен ден Grinning

P.S. Кайли, всеки път искам да ти кажа, че и аз съм от Момчилград. Е, само съм родена там, но имам много близки, заради които ходим често  bouquet

P.S.2 Бубче, много си несериозна, да знаеш!!!

# 203
  • Sofia
ох, пак болни децица. От нас  Hug

Бройте ни и нас за РД!

Велмар, за отношенията свекърва - снаха, може да се напишат фирмани. Според мен повечето проблеми идват от това, че може да им кажем всичко тет-а-тет, както бихме го казали на собствената си майка. Аз поне с майка ми знам, че каквото и да й кажа, после ми прощава. даже понякога прекалявам  Embarassedи после й се извинявам. Няма да продължавам да пиша на тази тема.

Вчера бях на прощъпулника на Найа. Дани беше направила питката сама и понеже е много скромна 5 часа обясняваше, че не става за ядене. Ама аз си взех и я опитах и беше супер. Считайте, че не остана и трохичка от нея, Всички си хапнаха здраво от питката, пък да не говоря за Найа и Димана. А за това какво хвана първо Найа ще оставя Дани да ви разкаже, а аз после ще допълня и ще се развихря с коментари. Само не си мислете, че е избрала да има професия, която изисква тежък труд - нали си е малкото Моше Mr. Green най-късия виц в света - "евреин - миньор" Joy Joy Joy

# 204
Запис за общия рожден ден!
Деситка, мила , много , много съм сърдита! Идвате до Горския Цар да се черпите за кръщене, да ти е живо и здраво християнчето, и не свиркате. Моя двор и задния двор на Царя са на една ограда... да беше прескочила , да се бяхме видяли.....

# 205
Здравейте мами, днес ходихме да купуваме на Жорко обувки за есента и пантофки за в къщи. Решихме да са на К&К...доволна съм...обаче после видяхме че на Младост 1А има outlet на К&К...за съжаление беше затворен като минахме(но пишеше че в 15ч. ще отвори) и не видяхме цените...само обувките които ние купихме бяха с 10-тина лв. по-малко (а това за обувки 45лв. си е сериозна отстъпка )...та ако някой е решил да купува К&К...да знаете...
хайде, дано да съм била полезна.
Болничките бързо да оздравяват!!!

# 206
Здравейте момичета  Hug
Аз все още не съм оздравяла,но разболях и Даяна  Embarassed,милото много се мъчи с тази температура и това запушено носле Cry,поне сега температурата спадна и се успокоих малко  Rolling Eyes
Дано и малките сладурки на Айла да оздравяват по-бързо,че този вирус е ужасен  Sad
Валка,а Али как е,скоро не си писала  newsm78
Гледам Дани и Карим страшни красоти са показвали  Laughing,ама тези дни нали ми е лошо и изобщо не съм излизала,а трябва и аз да ходя по магазините,че всичко ни е малко  Party
Vst много е сладка Лори на снимките  Heart Eyes,както казваше Бланк -голяма позьорка е  hahaha
А аз немога да намеря такива малки пантофки за Даяна  ooooh!,ако мамите от Пловдив знаят къде има да ми пишат на ЛС  Heart Eyes
Относно обувките и аз купих на Капчица и съм много доволна  Peace
Днес пробвах Даяна да хапне една филийка с масло и сирене,но категорично ми отказа  Rolling Eyes
А къде изчезнаха Мадона и ММария  newsm78

За АВГУСТовското дете, общият рожден ден дойде!  Peace

Приятна вечер и всички болни да оздравяват  Peace

# 207
Ку-ку, ето ни и нас! Grinning

Явно се включвам точо навреме, за да си призная - нана77 - АЗ съм! Mr. Green Просто като разбрах, че Тошо работи в БДЖ, веднага направих връзка с вашия тати и така... Embarassed

Сега за нас много набързо: върнахме се в четвъртък специално за РД на две приятелчета - форумски септемврийчета, но нямаме още Интернет и затова ще ви чета в понеделник. Но сега да поздравя всички пропуснати августинчета и да им пожелая много здраве, късмет и многооооого послушни родители, както и много да ви благодаря за пожеланията за моя РД и на Гого! Heart Eyes
На морето изкарахме страхотно, плажувахме с Токи, Dreams и таткото им, разходихме се и до Созопол, където все се озъртахме за juliana, но не успяхме да я зърнем. Wink После направихме и 2 седмици почивка на вилата ни в Смолян и стана време за връщане. Confused

Видях, че има болни дечица Confused дано бързо да се оправят! Peace

Спирам засега, но в понеделник продължавам! Mr. Green

ПП. Хей, и да не ни забравите за купона! Mr. Green

# 208
  • Sofia, Bulgaria
Обърквация  bouquet

# 209
Привет мацки! Командировах малкия с баба си и дядо си, че до сега бях на бачкане. Лудница. Тук в Бургас си е направо  cold малко ми е тревожно зщото въобще не иска да  feeding Злояда работа. Cry Тук стартираха спортните танци и в Бургас има около 300 танцови двойки от цял свят. Красота. Всички бяха адски тъмни(мнооого як тен), намазани, нацапотени, с невероятно колоритни костюми. Особено латината. Завъртя ми се главата от румба..ча ча... Напрвих едно кратко репортажче за БТВ. Утре пак...те ще продължат до късно. С кеф да работи човек че от тя политика и избори аман Crossing Arms
А сега да се концентрираме на
  Mr. Green Олеееее оле оле олееее! Дано да няма  или за нашите момчета!

Общи условия

Активация на акаунт