Отговори
# 225
Здравейте и от нас на Софийска земя!
Завърнахме се от морето онзи ден. Бяхме само с татито за 5 дена, направо като на меден месец бяхме Laughing, отрази ни се страхотно, починахме си супер и въпреки захлаждането направихме плажа за 2 дни и дори изгоряхме Laughing Много добре ми се отрази почивката, определено имахме нужда от нея.  Ники беше при баба си и дядо си  в Плевен, те са го гледали много добре, дори не се е сещал за мене Sad

Вдругиден заминаваме малко на гости при свекърите, докато мъжо е в отпуска, НО в неделя ще се върнем и ще сме на линия за РД, така че ни бройте и нас с Ники. Много ще се радвам да се видим всички и да си направим най-готиния детския рожден ден Hug

Да не пропусна рожденничката - Дивас Честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Деситка, честито ви Християнче!!!  bouquet

Бубче, стискам палци бързо да се подредят нещата при вас! Praynig

Това е от нас за сега. Няма да имам нет другата седмица и няма да мога да се включа, но ще се видим на РД в неделя. Целувки от нас!

# 226
  • у дома
здравейте Simple Smile

хайде и ние в клуба на болните, за да не оставаме по-назад  Sad бяхме на 1500м надморска височина в планината над Сандански и беше страхотно, макар и студеничко и мноого влажно Simple Smile успяхме да разболеем Ния като се прибрахме в София  Sad
аз също не съм добре и засега държа фронта с много мед, лимон и горещи чайове, пък ще видим...

ще ви изчитам утре, успях само да мерна ще все още има много болнички  Sad моля се по-бързо да оздравяват  Praynig Praynig Praynig

Hug от нас и доскоро   bouquet

ще сложа пак анкетата за датата и мястото на купона  Peace последното преброяване беше за приблизително 20-25 мами  Peace мисля, че торта от 20 парчета ще е напълно достатъчна  Peace във формата на подарък и много фигурки отгоре  Laughing

# 227
  • София
Привет! Hug
Ние вчера се прибрахме от морето и установих, че са преместили София на Северния полюс. Какво е това време, Коледа ли иде? #Crazy Не че там умряхме от жега, но щом плажувахме... Ивчо не успя да хване тен, аз покрай занивките с него също, но си починах или по-точно - сменихме малко обстановката.  Wink Имаме си 7ми зъб, придружен с нощни мрънканици, Т и разстройство. За съжаление с Марулка и Спнки не успяхме да се видим Sad Отбихме се и до Приморско за 3 дни.
Опитах да ви изчета, ама не помня много-много  Blush Честити нови аватари и подписи - доста сте се променили визуално Laughing
Бързо оправяне на болничките!  Praynig Praynig Praynig То с това променливо време, няма как човек да остане здрав.  Confused
Бубче, и майка ти да се оправя по-бързо!  Praynig Praynig Praynig
Айде, после пак!  Heart Eyes

# 228
Маргоко, zmrzlina се пише Wink
Много хубави тез снимки ей Mr. Green

# 229
Привет и от мен!
Бройте ме и мен за Големия Ден ден. Тортата ми харесва много - само ако може да не е с розова панделка, че на нашите малките мъже не им се връзва много. А някой може ли да ми каже трябва ли в 18 часа да си ходим или ще може да останем до по късно, че два 4аса са нищо време за мен.
Пак много болни дечица - бързо оздравяване на всички.  Hug
Дани хайде казвай какво хвана Найата, че умирам от любопитство.  Mr. Green

# 230
Здравейте на всички   Hug
Ако не е късно бройте ни и нас с Вики за партито, не съм 100 % сигурна, но се надявам да успеем да дойдем.
Лека и спокойна нощ!

# 231
Леле, това затишие пред буря ли е във форума, няма никой  newsm78
Elwing, didka25, добре дошли на Северния полюс (Софийска земя)! С това лошо време изобщо не се очудвам, че болничките се увеличават. Много прегръдки за всички тях  Hug  Hug  Hug

# 232
adrianska  Crazy благодаря за комплимента но 2/3 от снимките ги прави friki ,аз го раздавах "камермен"  Mr. Green
Добре дошли на завърналите се,радвам се че сте си изкарали добре,хайде сега да подкрепите казаното и със снимков материал  Grinning
Бързо оздравяване на болничките! Hug

# 233
Takaaaaaaaaaaa.Ето списъкът до тук след последното преброяване Grinning(броенето не е приклю4ило, торта ще поръ4ам във вторник (Емел,ще обърнем внимание на панделката Wink)

Ember + Вики
gecutka + Александър
vst80 +Лори
bebon+Преско
blue+Ния
Dreams +Токи
Нана +Калоян
Адрианска+Сашко
Обърквация+Чавдара
Елиона+Димана
Анди+Гого
Дидка25+Ники
Росетобосето+Вики
Цветенце+Боян
Velmar + Дария
Бубчето + Ина
Елен@+Марти
Дани+Найа
ММилена+Мартина
Pepper+Лора
Pouch+Миташки
Бланк+София
Душето+Начко
Rai4ka+Калоян
Vasia + Ангел
Didika+Маги
Elwing+Ивчо
Kabiv +Ники
 Списъкът продължава да се допълва, защото  според мен има  още намалко мами, които ще се вклю4ат Wink
Призовавам ги публично да го сторят Hug
Елвинг, Мама Иги, Пепър, ММилена, Дани777,Бланк......
Горепосочените предполагам 4е просто са пропуснали   да потвърдят  Grinning

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 13:27 от velmar

# 234
  • Sofia
Велмар, брой Дани777 и Найа, че нещо нямат нет.
Пепер и Бланк са на море, но бяха казали че ще дойдат и те. 20 парчета са ОК според мен, защото ако сме повече ще  ги режем по-тънко, пък и нали има мами на диета Mr. Green

# 235
  • София

Щото иначе ....бойййй ли? Joy Или ти само мен плашиш, ааааааа Mr. Green

# 236
Велмар, брой Дани777 и Найа, че нещо нямат нет.
Пепер и Бланк са на море, но бяха казали че ще дойдат и те. 20 парчета са ОК според мен, защото ако сме повече ще  ги режем по-тънко, пък и нали има мами на диета Mr. Green
Абе по мои сметки утре ще издиря още 7-8 мами, които  по4ти съм сигурна 4е ще дойдат.... newsm78,така 4е бройката ще нарастне поне с 10-ина Thinking
Както и да е .Както казах, ще из4акам до вторник Peace

Щото иначе ....бойййй ли? Joy Или ти само мен плашиш, ааааааа Mr. Green
Ей,Нан4е, теб за добро исках да те ступам бе душко.... Mr. GreenНякак си ми легна на сърцето.А и тоя хубав Калоян..... Heart Eyes(Между другото, моята Дари ако се бешще родила мом4енце щеше именно така да се казва Hug)
А ина4е както съм яхнала метлата с тая работа, питайте ме утре как ще съм Twisted Evil.Това ми е 6-и поредден ден по 12 часа, а утре съм от 6 сутринта до 23.30 Sick.МОля ви , моми4ета, разчитам на вас да ме държите будна Confused
А и тез "гимнастики"  с работното време ги правя и заради общия РД Hug.ЩЕ по4ивам цялата неделя Party

# 237
Здравейте и от нас...
Потвърждавам бързо и без бой и нашето присъствие на Общият РД
Ние бяхме за няколко дни на вилата и с риск да ме намразите режимът ми беше такъв ,че вечер си лягах в 20.30ч и ставах в 12-13ч на обяд.Който си има внуче да си го гледа  Mr. Green
велмар-дано ти е минала нервата от свеки,ама не може току -така да си прави,квот си иска... Naughty
Току що чух репортажа на Карим по Бтв за спортните танци  Peace
Много болнички дечица-дано всички бързо оздравеят.
Марти се разбуди-после ще довърша

# 238
  • София
Ей,Нан4е, теб за добро исках да те ступам бе душко.... Mr. GreenНякак си ми легна на сърцето.А и тоя хубав Калоян..... Heart Eyes(Между другото, моята Дари ако се бешще родила мом4енце щеше именно така да се казва Hug)

Бе, аз ще взема пък да те оставя да ме натупаш без да се опъвам, щото иначе ще ти е меко казано трудничко Mr. Green В неделя без конкуренция грабвам титлата Мисис Макси майка на Вожда на червенокожите Joy Иначе за сърцето...чувствата са взаимни Heart Eyes А колкото до Дария --ммммм ако я прежалиш да я дадеш на такава свекърва, вземам я веднага...Красиви внуци искам да имам, зер Wink

# 239
Ето че свършиха почивните дни и почнахте да се появявате една по една. Wink А сте и отпочинали.
Тони днес стана безобразно рано - още към 5,30 се размърда. Но после заспа към 9,00. което ми позволи да събудя татенцето  Heart Eyes . От 1 година не ни се беше случвало и бях в страхотно настроение целия ден, затова и не мрънках на детето за ранното събуждане.  Grinning

За общия рожден ден - аз все още тая малка надежда че ще успеем да дойдем.  Wink Ще трябва доста да се подмазвам тази седмица. Thinking

Лека нощ на всички и сладки сънища! Hug smile3524

Общи условия

Активация на акаунт