Отговори
# 240
Кайли, кажи ако трябва и ние да се подмазваме Flutter
Бе, аз ще взема пък да те оставя да ме натупаш без да се опъвам, щото иначе ще ти е меко казано трудничко Mr. Green
Аа- не бъди толкова сигурна в надмощието си Naughty.Изумявам  доста хора със сила, ама то щото всеки ден тренирам "вдигане на Дария Crazy", а тя си тежи , а аз заяквам и трупам мускули Joy
Ох, оспамихме темата, ама като се опитвам да стоя бурна.... Tired.
Хайде и други да се разписват, 4е ще запретна ръкавите smile3534

# 241
  • София
Като ще оспамваме да продължа... newsm53

Ще вметна само факта, че твоят любимец тежи вече над 12 килца и мама му е станала    261uu Още се чудя дали да не ми запазиш две столчета за сядане   Joy

P/s Ауууууууу цял пълен член бях объркала... Сраам, срааааааааам...посипвам си главата с пепел hahaha

# 242
Като ще оспамваме да продължа... newsm53

Ще вметна само фактът, че твоят любимец тежи вече над 12 килца и мама му е станала   261uu Още се чудя дали да не ми запазиш две столчета за сядане   Joy

Остави място и за другите мами де........Аз ще ти отпусна 4аст от моя( ако въобще  имам възможност да седна Crazy), та- ще се движим комплект- да не ни пропуснат Joy
Дари  е над 10кг, ама за мен са си много Confused
( лелеее- ей сега  ще ни  смъмрят модераторите EmbarassedАма така е- като няма други  да кукуват тук.Поне не си говоря сама hahaha)
Между другото след броени минути приклю4вам работния ден и си тръгвам.Ураааааааааа Party.Ще ходя да си лягам и да спя бързо, 4е след няколко 4аса пеак ще трябва да идвам Tired
Спирам ве4е. Хайде лека  нощ от мен Hug

# 243
Малко раздвижване в темата, че тия дни къде се бяхте покрили....аз само си чета тайничко и "ред не обелвам"
Ще купонясвате, а!!! аз на 16 имам много тежък изпит и ще се потя cry....но ще чакам всички осведомителни агенции да разкажат подробно как е минал РД
А този студ от къде се взе??? направо ми идва да запаля парното. при нас в планината онзи ден е  валял сняг Nature Snowman не си спомням септември да е било толкова студено

В петък бях с приятелки на ретро парти и толкова добре ми се отрази...припомних си ученическите години, които бяха страхотни

Ох забравих какво друго щях да пиша....относно памперсите 4-ката на Памперс ни е малка, а 5-цата му изпуска незнам защо. та от месец и нещо сме на КАнбебе 5. иначе по вкъщи сме без памперси и горе долу нямаме напикаване

Ммиленче, никой не е длъжен да гледа на бабите внуците Laughing Laughing Laughing

# 244
Добро утро, момичета HugСлагам кафенцето и ви чакам една по една  да се появите:lol:

# 245
Добро утро! Вече сложих  и
. Даниел ме събуди, изпи си половината шише с вода и продължи да спи. Прави го този номер от време на време.

velmar, какво стана с купона, че пак съм назад с инфото?! Малееее, вие софийските мами сте цял отбор! Супер...
Ммм
Kaili ,... Heart Eyes такива работи да се чуват. Вярно си е че се отразява на настроението!
adrianska, емотикончетата май бяха от един руски сайт. Написах "колобки" в гугъла и ми го отвори. Wink

# 246
  • София
Появяваме се Simple Smile Добро утро!

Аз днес съм щастлива, защото е 10-ти и ни започва кухнята. Wink

# 247
Добро утро и от мен!  Hug
Да се разпиша и аз преди да тръгна за тръстиката.  Laughing
Elwing добре сте си дошли!  Heart Eyes  Hug
gecumka честито ви християнче! Много готино го обличаш то малък мъж, обожавам да ви гледам снимките.  Hug
bamboocha нищо не казваш за почивката значи. В крайна сметка къде отидохте? Доволна ли си? Абе хайде разказвай - с ченгел ли да ти вадя думите от устата!  Mr. Green  Laughing
хайде спирам, че няма да мога да тръгна за работа!  Laughing

# 248
Здравейте сладкишчета!
Честит празник на всички,които са празнували и празнуват!
Отдавна нямам време да пиша.Работя,в останалото време,като изляза по-рано от работа,обръщам внимание на детето си,за мен-време не остава.
В събота вече станахме християнче. В един ден празнувахме кръщене и рожден ден на баба.
Целувам ви!Пожелавам ден, изпълнен с емоции:)

# 249
Хей, къде сте всички? Ние се прибрахме от разходка, Тони се нахрани и вече спи. Аз пуснах пералнята с неговите дрешки и ще отида да хапна и аз. Дано да се задържи днес хубавото време и следобед да излезем пак на разходка.
pepejeans честито християнче.А снимки има ли вече в албумчето?
bamboocha всички дружно ще ти стискаме палци да вземеш изпита! Grinning А сега разкажи за почивката и дори може да е в снимков материал. Wink
Лек ден на всички!
Като се наям пак съм тук. Simple Smile

# 250
Здравейте!
Много жалко че има толкова болни деца!
За РД-то опитвам и аз да навия нашия тате да ни докара в СФ, но засега .... не ме бройте, ако евутуално дойда, дано не е проблем, че не сме в броените. Ще минем и без торта.
Качих и малко нови снимки, особено тази http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3936506 много съм горда с нея, първата снимка на която не е седнала и не я държи никой. А и си е красавичката на мама, нали си е моя  Laughing
За памперсите - ами ние когато е топло и навън сме без памперс, но това не значи че не се напикава 1-2 пъти на ден. Просто нося винаги резервни дрехи и преобличам. Иначе през нощтта - Памперс 4. Купих последно едни нови - страхотни са но са малко по-скъпи - бела се казват, има ги във Фантастико и Европа.

# 251
Хей, най-накрая и аз да се connect-на. Wink Ама да знаете колко ми липсвахте... Hug

nana77, и аз предоложих, че разговорът е бил нещо подобно, защото те се познават сравнително отскоро, въпреки че всяка седмица Тошо е вкъщи, покрай хобито им - страстни аудиофили. Simple Smile

Оф, а така ми липсва моренцето вече: в Китен беше разкош - поносимо много хора и нови строежи, приятни ресторантчета с хубава храна, части от плажа без шезлонги и чадъри, на които се чувствам като на басейна Дианабад и най-вече се доближаваше до усещанията ми за море от детството ми. Искам паккк.... Crazy

Още не съм чела темичката, но видах хубавата новина за МамаМарго и много се зарадвах: Марги вече е близо мечтата ти! Heart Eyes

Аз отивам сега да полегна, че незнам зъби ли, бивни ли му избиват, но от 2 седмици не съм спала... Tired

Целувки на болничките и бързо да се оправят! Peace

# 252
Привет и от нас !
Анди много се радвам да те видя на линия и на мен много ми липсвахте ,радвам се че мамите се завръщат една по една и чакам да видя снимки и да чуя малко по подробни разкази за любимото моренце! Grinning
И аз вдъхновена от сладките снимки на Лени ,реших да изтипосам малката госпожица във вихъра и  Laughing
Ето как се преглежда форума и се мият зъби :
Цък

pepejeans честито християнче !Да ви е живо и здраво!

# 253
Здравейте и от нас  Hug
Вече сме по-добре и днес цял ден бяхме навън,прибрахме се преди половин час Laughing
Даяна вече си има шести зъб  Grinning
Валка,радвам се че и Али вече се оправя,това да се чува  Peace и дано повече да няма болни дечица  Praynig
MimSss мерси за бързия отговор   bouquet,тази събота и неделя и аз смятам да се отдам на шопинг  hahaha
Анди добре дошла  Hug,доста време липсваше  Mr. Green
Pepejeans честито ви християнче!  Hug
Засега спирам,после пак  Laughing

# 254
Здравехте милички,
вместо да ви се хваля, че сме на моренце и че времето е супер, и колко ни е гот, се обръщам за съвет.
От вчера цялото коремче и гръбче на Начко са в червен обрив, като пъпки, но без връхчета, на места са слети и се получата червени петна, изглеждат доста зловещи на бебешката кожа. На места са просто като пъпки но без връхчета. Днес и вратлето до под ушите се обри. Усещам че и по челото са тръгнали да избиват, на лицето и ръцете, а и на краката няма. В областта на памперса са много ситнички.
Обадих се на педито, каза че било от слънчевия крем, обаче аз и преди съм го използвала. Замислих се да не е от храна, макар че съм му давала само хлебче, доматче, краставичка, варен картоф, тараторче...
Моля ви за спешен съвет, какво според вас би могло да е. Детето е много живо, няма Т, няма разстройство, има страхотен апетит, единствено дето му избиват 4 зъба в момента. Ако не беше обривът, нямаше да предположа, че му има нещо. Но на мен ми е някакси стегнато, досега не е имал такъв обрив... Уффф, много кофти, давайте съвет какво може да е!
Веднага да кажа, че не като обривът на Дани и Калоянчо, но пак изглежда гаден. Поне засега няма на лицето...

Общи условия

Активация на акаунт