СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 954
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 060
Просто престани да се разправяш.
Не съдя никого, пиша си мнението. Не ми дреме дали допада някому, или не! Бан мен не може да ме уплаши. От опит знам, че не боли. И заключението не си го правя само от едно изречение. Въпросното просто посипа солта в раната.

# 3 061
  • СОФИЯ
Както каза Цомба, по-рано в тая тема: който иска - намира начин, който не- изтъква причина!
Стояне, ти отдавна майне си банван? Дори и някой да е куку (заключение, което е извадено заради изречение, което дори не знаеш с какъв мотив е публикувано), не си ТИ съдникът му.
Просто престани да се разправяш.

ДАЙТЕ ЛИНК НА ТЕМАТА НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ  ooooh!

# 3 062
На здравейте и от мен. Hug

Изкарахме супер, направо върха, на моренцето беше страхотно и времето и мястото и всичко. Размазахме се от мързел, глезотии, слънце, плаж, плуване, плацикане, папкане и спинкане. Изкарахме и 5 дена на планина, там вече съвсем се довършихме.
Гледам форума като индианец пишеща машина.

Вие как сте, как мина купона? Hug

# 3 063
  • СОФИЯ
На здравейте и от мен. Hug

Изкарахме супер, направо върха, на моренцето беше страхотно и времето и мястото и всичко. Размазахме се от мързел, глезотии, слънце, плаж, плуване, плацикане, папкане и спинкане. Изкарахме и 5 дена на планина, там вече съвсем се довършихме.
Гледам форума като индианец пишеща машина.

Вие как сте, как мина купона? Hug

ТЕОООООООО  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ВЧЕРА ПИТАХ ЗА ТЕБ И СЕ БЯХ ПРИТЕСНИЛА ЗАЩОТО ОТКРИХ ДРУГ ТЕО КОЙТО НЕ БЕШЕ ВЛИЗАЛ ВЪВ ФОРУМА ОТ 13 ЮНИ И СЕ ШАШНАХ ПОСЛЕ СТРОМИ МИ ОБЯСНИ ЧЕ ТЕ НЯМА САМО 20 ДНИ НО И ТЕ СА МНОГО ДА НЕ СИ ПОСМЯЛА ДА ЧЕЗНЕШ ПОВЕЧЕ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 3 064
Шуши, аз се държа страшно любезно с шефката и колежките, което не пречи да ги намирам за завършени простакеси. Същото прави и Роза - обиди всички нас, имащи "лошата съдба" да живеем в България. Което не би й попречило да ви се мазни наживо. Но ако ще да е най-пърхащото създание на света - намирам я за отчайващо неистинска и отблъскваща.

# 3 065
  • СОФИЯ
ТЕО ТЕО ТЕО - УРААААА   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 3 066
Тео, добре дошла!
Купонът беше на ниво. Както обикновено.
Ей, Стояне, не мирясваш и това си е.
Шуши  Hug И аз ги бъркам дните най-редовно. Имам календари във всички стаи.

# 3 067
ТЕО ТЕО ТЕО - УРААААА   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Шушинка, слънчице, много се радвам да те видя! Heart Eyes Hug Heart Eyes
И всички останали. Hug Ами малко на почивка, ти как си, ходи ли на купона?

# 3 068

Енаточе, здравей, похвали се нещо. Hug

# 3 069
  • СОФИЯ
Шуши, аз се държа страшно любезно с шефката и колежките, което не пречи да ги намирам за завършени простакеси. Същото прави и Роза - обиди всички нас, имащи "лошата съдба" да живеем в България. Което не би й попречило да ви се мазни наживо. Но ако ще да е най-пърхащото създание на света - намирам я за отчайващо неистинска и отблъскваща.

Дай линк бре стига се пали  Crossing Arms Още помниш онази дискусия  ooooh! - там просто не се разбрахте единия говореше за едно , другия си мислеше че го разбира и обратното ПРОСТО СЕ ПОЛУЧИ НЕДОРАЗОМЕНИЕ Не е плюла България и даже обмисля ако може и тук да живее по дълго време защото и липсва страната и роднините Може да е по рязка като я настъпят , но и ти си така и не само ти ...................Дай линк  Heart Eyes

# 3 070
  • СОФИЯ

Шушинка, слънчице, много се радвам да те видя! Heart Eyes Hug Heart Eyes
И всички останали. Hug Ами малко на почивка, ти как си, ходи ли на купона?

А ми не - малко съм извън релси , но ще се оправя - надявам се
Било е голям купон и в амор амор са били някои и разни любови има ............. Mr. Green

# 3 071
Не мога да я открия тая тема. Rolling Eyes

# 3 072
  • СОФИЯ

Е ми помолих го да ми даде линк - той се дърпа нещо -  ooooh! СТОЕЕЕЕЕНЧОООООО БРЕЕЕЕЕ  Whistling

# 3 073

Е ми помолих го да ми даде линк - той се дърпа нещо -  ooooh! СТОЕЕЕЕЕНЧОООООО БРЕЕЕЕЕ  Whistling
Той сигурно я търси в момента. Grinning

# 3 074
О, Тео, хаймана! Heart Eyes  Welcome  Hug

Очаквах да се появиш снощи по някое време, ама уви. Радвам се да те видя отново. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт