СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 47 023
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 120
Но, ако трябва да съм честна,  повече лая  Mr. Green
Ама спокойно, де. Цял ден съм във форума и още не съм разгледал снимки.Само две видях, щото ги показаха в темата без парола. Цомба, Миленка, Зори - усмихнати. В дъното Знаточката гледа злобно. На другата снимка две моми се борят, ама не съм сигурен кои бяха.
Може ли да видя тая снимка?

# 3 121
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124343.180

Някой искаше линк към темата, за която каза Стоян.

# 3 122
Щото си падате по сълзливи песньовки, по смешни русоляви батковци с бради катинарчета: http://vbox7.com/play:fe24b805

# 3 123

Дадох им цитат, трябваше просто да щракнат на него (на линчето най-горе).

# 3 124
  • СОФИЯ
Цитат на: roza66 link=topic=124343.msg4898943#msg4898943

[quote author=КЛОНКА link=topic=124343.msg4897897#msg4897897 date=1189187045

...Бебето/душата /  е имала избор...но  е искала да напусне тялото.А майката и нейния избор нямат значение.Със силна воля понеже майката е много привързана към рожбата си...тя ако иска може да върне детето,....но това ще е против свободната воля на детето/душата му/ ...Прочети книгата,после ще говорим...

Това блъска на сектанстка пропаганда.

Иска душата на бебето да умре и майката трябва да приеме тая работа, а не да го мъкне по доктори, щото щом бебето иска да умре, това си е негов избор и ако майката въпреки волята му успее да го спаси, това е ужасно лошо за детето...... #Crazy

Ако Шри Чинмой е сектанат, който е велик духовен учител и известен по целия свят с книгите си и ученията си....то ти тогава коя си... че  съдиш ... newsm78  ... Mr. Green....

Мен ме ужаси това, че тя си повтори разсъждението.Можела майката, щото си обича детето да "го върне", но това било лошо за детето.
[/quote]

И СА КВОООО  newsm78   ДОКОЛКОТО МОГА ДА ПРОЧЕТА ВИЖДАМ ЧЕ ТУК СЕ РАЗИСКВА КНИГА И ДАДЕНО УЧЕНИЕ И ТОВА ЛИ Е ЗАБРАНЕНО - НЕКА НЕ СЕ ДАВАТ КОМЕНТАРИ ПРЕДИ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ТАЗИ КНИГА - ТЕЗИ НЕЩА НЕ СА РАЗБИРАЕМИ ЗА ВСЕКИ - ПРОСТО СМЯТАМ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ЧЕ НЕ НИ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО ДА ГИ РАЗБЕРЕМ В РЕДА НА ТЕЗИ МИСЛИ СМЯТАМ ЧЕ КОГАТО НЕ РАЗБИРАШ НЕЩО НЕ БИ ТРЯБВАЛО НИТО ДА ГО ОТХВЪРЛИШ НИТО ДА ГО ПРИЕМЕШ
СПИРАМ ДО ТУК ЧЕ НЕ МИ СЕ ВОДЯТ СЕРИОЗНИ РАЗГОВОРИ И АЛООООО КУПОНДЖИЙКИ НИЩО НЕ РАЗКАЗВАТЕ ДОСТА НЕЩА НИ СПЕСТИХТЕ  smile3515

# 3 125
  • София

Дадох им цитат, трябваше просто да щракнат на него (на линчето най-горе).

Абе, ти чакай сега Роза да се върне в темата, защото тя е на работа сега.
Има и друга тема, в която смята, че ракът се лекува със силата на мисълта, щото антибиотиците/не зная защо й е хрумнало, че рак се третира от лекарите с антибиотик/увреждали други неща и тя била против всякакви химии....

Изобщо, не можеш да обхванеш Роза, аз съжалявам, че изобщо я забелязах, защото си прося бан с нея...

# 3 126
защото си прося бан с нея...
Аз вече имам един заради нея. Simple Smile

# 3 127
  • София
Цитат на: roza66 link=topic=124343.msg4898943#msg4898943

[quote author=КЛОНКА link=topic=124343.msg4897897#msg4897897 date=1189187045

...Бебето/душата /  е имала избор...но  е искала да напусне тялото.А майката и нейния избор нямат значение.Със силна воля понеже майката е много привързана към рожбата си...тя ако иска може да върне детето,....но това ще е против свободната воля на детето/душата му/ ...Прочети книгата,после ще говорим...

Това блъска на сектанстка пропаганда.

Иска душата на бебето да умре и майката трябва да приеме тая работа, а не да го мъкне по доктори, щото щом бебето иска да умре, това си е негов избор и ако майката въпреки волята му успее да го спаси, това е ужасно лошо за детето...... #Crazy

Ако Шри Чинмой е сектанат, който е велик духовен учител и известен по целия свят с книгите си и ученията си....то ти тогава коя си... че  съдиш ... newsm78  ... Mr. Green....

Мен ме ужаси това, че тя си повтори разсъждението.Можела майката, щото си обича детето да "го върне", но това било лошо за детето.

И СА КВОООО  newsm78   ДОКОЛКОТО МОГА ДА ПРОЧЕТА ВИЖДАМ ЧЕ ТУК СЕ РАЗИСКВА КНИГА И ДАДЕНО УЧЕНИЕ И ТОВА ЛИ Е ЗАБРАНЕНО - НЕКА НЕ СЕ ДАВАТ КОМЕНТАРИ ПРЕДИ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ТАЗИ КНИГА - ТЕЗИ НЕЩА НЕ СА РАЗБИРАЕМИ ЗА ВСЕКИ - ПРОСТО СМЯТАМ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ЧЕ НЕ НИ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО ДА ГИ РАЗБЕРЕМ В РЕДА НА ТЕЗИ МИСЛИ СМЯТАМ ЧЕ КОГАТО НЕ РАЗБИРАШ НЕЩО НЕ БИ ТРЯБВАЛО НИТО ДА ГО ОТХВЪРЛИШ НИТО ДА ГО ПРИЕМЕШ
СПИРАМ ДО ТУК ЧЕ НЕ МИ СЕ ВОДЯТ СЕРИОЗНИ РАЗГОВОРИ И АЛООООО КУПОНДЖИЙКИ НИЩО НЕ РАЗКАЗВАТЕ ДОСТА НЕЩА НИ СПЕСТИХТЕ  smile3515
[/quote]

Стига, де, това е и нейната позиция,моля те....

Шри Чинмой....велик Учител...дрън-дрън...аре поредният култ...

И да, спираме, аз само подкрепих с цитат Стоян.

# 3 128
Олеее, хора, заспах на дивана в 18ч. до детето,
а то милото си играе на компа и ме мърда  Laughing
Смятайте кво мятане е било, кво чудо вчера  Sunglasses

ТЕООО, добре дошла newsm51
Все си мислехме, че ще дойдеш вчера Hug

# 3 129
  • София
защото си прося бан с нея...
Аз вече имам един заради нея. Simple Smile

стига, бе, не може да е истина...

Имаше някаква тема за магиите, която аз напуснах, предчувствайки подобен развой и за себе си...хехех....
И тая сега ще напусна, щото Роза е много блага, не си изпуска нервите, а аз, ще взема да изкрещя нещо...после...мани Mr. Green

# 3 130
  • София
Олеее, хора, заспах на дивана в 18ч. до детето,
а то милото си играе на компа и ме мърда  Laughing
Смятайте кво мятане е било, кво чудо вчера  Sunglasses

е, браво на вас Mr. Green

# 3 131
Никакво спиране! Сега тя ще ни изкара комплексирани селяни (нея пък за това я избабаниха тогава Simple Smile ), затова ти предлагам пък ние да я изпреварим и да започнем отсега да се държим като такива - режи сланината, аз отивам до мазето за ракийка (домашна), после се хвърляме по потник (аз) и по халат (ти) и започваме да викаме зверски за нашите на мача (по телевизията). Аз ще ходя да гърмя с чифтето на терасата от време на време...

# 3 132

Ooooo, Leo, здрасти! Heart Eyes Ами нямаше как да дойда, днес се прибрах. Разбрах, че е било супер, браво. Прати ми снимки да видя. Hug

# 3 133
Тео, забелязах те, ама след малко ще се заема с теб...

# 3 134
  • София
Никакво спиране! Сега тя ще ни изкара комплексирани селяни (нея пък за това я избабаниха тогава Simple Smile ), затова ти предлагам пък ние да я изпреварим и да започнем отсега да се държим като такива - режи сланината, аз отивам до мазето за ракийка (домашна), после се хвърляме по потник (аз) и по халат (ти) и започваме да викаме зверски за нашите на мача (по телевизията). Аз ще ходя да гърмя с чифтето на терасата от време на време...

Аз ще отскоча до съседката за туршийка и се връщам, че да не пропусна зарята Mr. GreenТи сложи ракийката в хладилника.И не почвай сам.

Общи условия

Активация на акаунт