Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 984
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Eli83 страхотни са снимките и децата са големи сладури  Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 16:02 от galiq_82

# 181
  • София
Синеочка, да от готварския форум я взех, ама не помня от къде, а ти не ме предавай, тъкмо да и викат тората на Ивка Wink , майтапче, не е моя, ама съм я правила 4-5 пъти и съм я разпространила на всичките си приятелки Peace
Нан, точно така, купол пълен с шоколад, мммммм, затова съм още   261uu
Ще взема и аз да го пробвам Цецко, да го оставя с млякото в кошарката и да чакам да заспи сам, ама дали ще заспи не знам  newsm78
Мамчета, сетила съм се да ви питам, вие давате ли на бебоците да гушкат плюшени играчки, като спят. На мен ми се иска да му дам на Цецко, че детето все търси с ръчичката да погали някой, ама ме е страх да не се задуши newsm78

# 182
  • София
Ивка плюшената играчка на моето съкровище съм аз докато заспива,ама вярно то и на плюш го докарвам.Но да знаеш идея е това и ще взема да пробвам да му дам нещо  за гушкане и да видя дали няма да заспива сам.А да се задушат не вярвам,защото са си вече доста големи и реагират,когато нещо им спира дишането.
Аз сега гладя един куп дрехи и набързо искам да питам Синеочка коя е тази частна кухня,от която взема щото тъкмо се чудя къде да записвам Люската.И Синеочка носят ли по домовете?
Отиде ми гладенето,моето се събуди.

# 183
  • Габрово
Здравейте, момичета  Hug.
Ние уж позакрепнахме, ако не се броят зъбите на Теди - в момента много го мъчат горкия. ooooh! Голям зор беше 3 седмици - то не бяха Т, разстройства, хреми и повръщане,  и двете деца болни, едното пищи, другото повръща и аз едвам се привлачвам от едното към другото-абе ужас.
Чета ви редовно , но ви отговарят само наум, че няма време за писане.
N_A_N  Whistling за рецептата.
bo_slavova аз се интересувам за имуностимулиращите, защото давам на баткото респивакс, но ако има нещо по-ново още по-добре.
  ........................ afwitch беше с нас,................
Хареса ви моят емотикон за "милата" женица, голяма сме конспирация  Joy Joy Joy Ама за моята трябва в зелено да е оцветен Mr. Green.
Асе Hug   rotfImbo
За заспиването много отдавна съм научила Теди да заспива сам, но сега с тези болести се разглези и не иска, а се е научил да се прехвърля от леглото си в леглото на батко и е опасно да го оставям сам.
Спирам, че прекалих.

# 184
Крис, ето:
http://www.ozi-food.com/
Носят, 4 лв. е и може да си видиш менюто напред. Да ти кажа, доволна съм, е като за толкова пари има си хас.

Радост, да ти го откри емотикона, вярно. Баш мила женица!

Ивка, много е готина тортата. Да ти кажа и сред познатите ми е хит. Аз я правих 3 пъти досега, ама обра точките. Щом и свекървата беше разказвала за нея. И крема аз го правя половината шоколад, другия само сметана.

# 185
Ох, най-накрая и аз да се разпиша. Не можах да ви прочета подробно, по диагонал само, ще ме извините. И двете ми деца са болни и не мога да ги оправя вече 10 дни. Сега пратих Пиер-Павел при майка ми, а останах с Мишел, защото вече полудях. Дъщеря ми й беше зле и си е легнала, а Пиер, уж болен, й скача като луд и й удря едни лапи по лицето. Тя пищи, аз се карам на Пиер, а тя почва да се смее. Естествено Пиер решава, че играта е много забавна, защото тя се хили и започва още по-усърдно да праска по лицето Мишел и аз пак започвам да се карам...и накрая вече полудях. Цял ден единият спи, а другият дивей, после обратното и накрая и двамата заедно дивеят. Вечерта съм като изцедена. Онзи ден щях да се разрева вече от напрежение. На всичкото отгоре хомеопатът ми отсъства от дълго време и ходя при разни негови заместнички и едната май обърка лечението. А аз си имам едно съмнение, че по принцип от доста време си го бъркат и само замазват положението или по-точно децата ми не се лекуват, а си оздравяват от само себе си (слава Богу нищо сериозно). Днес вече бях бясна от едната лекарка и отидох при другата, абсолютно безизвестна хомеопатка, при която бях веднъж и забелязах, че се старае поне. Тя май най-накрая ще налучка по-добре лечението от известните светила на варненската хомеопатия. Направо вече не знам какво да кажа. Рени, завиждам ти, че си попаднала веднага при добър хомеопат, аз нещо започвам да се чудя дали това ще ми се случи един ден. Май сега искам да се връщам при старата, струва ми се че направих грешка, че не останах при нея. Ама ме е срам да си призная пред нея, че съм ходила при друг. Въобще съм в някакво отчаяние. Не мога вече да се върна към класическата медицина, просто съм убедена, че хомеопатията е моето решение, но не мога да намеря сериозен лекар. Или аз съм много взискателна, не знам.

По този повод се сещам да кажа (защото темата е засегната), че не слагам нито грипни ваксини, нито давам имуностимуланти. Това просто е в противоречие с разбиранията ми. Главният аргумент е, че децата трябва да си изграждат имунитет по естествен път, а не изкуствено - здравословно хранене, каляване, адекватно лекуване на болестите с минимална употреба на химия. Кърменето пък е най-добрият имуностимулант, ако въобще съществува такова понятие. Аз давам луди пари за коластра на ампулки. От крава май е Grinning Така че тези които кърмят не им трябват никакви ваксини, те си ваксинират децата с най-качествената ваксина, която може въобще да съществува на света. Аз като не можах да устискам да кърмя, сега се чудя какво друго да давам, за да компенсирам.

Анет, все щях да ти казвам, че се възхищавам на морските майки като тебе. Аз не бих могла да се оправя сама, докато мъжът ми е отишъл да работи на не знам си колко хиляди км от тук. Имаше да се паникьосвам...

Изпитвам комплекси от дългите си постинги. Не знам колко пъти се извинявам във форума от дългословието си. Обаче съм непоправима.
И така и не можах да се изкажа по една друга тема, но ще изчакам някой друг да пише и после пак.

# 186
Ей, Лала, няма те, няма, пък като запишеш!Ама ми напълни душата с диваците ти. Сигурно е много весело у вас въпреки нервите. Искам още дечица Grinning

А за кърменето, евала че го каза! И моето мнение е същото и това е една от основните причини да го правя.

# 187
  • През девет земи в десета
Вече не е личен Peace

# 188
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144101.680 за ваксините
Прочетете поста на Ludmil  Peace

# 189
  • Варна
Ехо! Привет и от нас!
За ваксините съвсем ме объркахте Thinking, а ма понеже на големия всяка година давам разни уж имуноподсилващи и ефект не виждам кой знае какъв, за това тази година реших с ваксина да пробвам. А ма вие май ме разубедихте Whistling!
Да не захващам темата за  afwitch че ще надмина Лала по дължина на постинга Laughing! А ма сигурно и аз ще стана такава Embarassed Добрите жени раждали момичете. Защо ли? А ми защото нямало добра свекърва! Crossing Arms
Асе и Тошко веднъж една жена го помислила за кученце - беше започнало да се стъмва и той се търкаляше нещо по земята и тя като го наближи каза - Ауууу това детенце ли е, аз го помислих за кученце!
Лала кучето бяга според тоягата - просто нямам избор като знам, че няма на кого да разчитам. Но понякаго това си има и хубавите страни - няма кой да ми се меси, слугувам на 1 човек по-малко, няма с кого да се скарам Laughing
Айде лека, че май много глупости започнах да пиша тази вечер! ooooh!

# 190
Щях да пиша за забелването при момченцата, обещах да питам как стои въпросът във Франция. Значи не можах да говоря със зълва ми, но поразгледах по Интернет и установих, че там също някои лекари препоръчват забелването, но явно тази практика вече масово се отрича. При всички случаи останах с впечатлението, че даже и да се забелва, това не се прави по-рано от 2-3 годишна възраст. Попаднах на статии и на разни статистики по въпроса. Твърдят, че когато не се забелва, а се остави природата да си свърши работата, само при 4 процента от момчетата се наблюдава фимоза, т.е. проблем, който се налага да се отстрани хирургично. Освен това казват, че в много случаи проблемите идват точно от забелването. Дават пример с Дания където въобще не се практикува забелването и там не се наблюдават повече проблеми или инфекции отколкото в страни, в които се забелва. С една дума, съветите на лекарите са да не се пипа нищо и да се остави детето само да се оправя. Даже казват, че много момченца обичат да си дърпат чурките и всъщност това било добре, защото така ставали по-еластични и помагали да се забели естествено (Пипи го прави този номер, явно вече работи по въпроса Simple Smile). В най-лошият случай щяло да се забели като започне сексуален живот и толкоз. Имаше даже и разни крайни изказвания, че било перверзно майките да пипат там и да дърпат пишоците на синовете си.  hahaha Попаднах и на един форум където една майка питаше за забелването - 3годишния й син много плачел и не давал да го забелват и други майки и скочиха да й казват да оставела детето на мира. И извадиха не знам си колко статии да я убеждават в това. Накрая се изпокараха, а на мен ми стана смешно, защото се сетих за нашия мил форум. А, да, критикуваха също и педиатрите, които забелвали по време на консултация и с това причинявали болка на децата. Нарекоха този метод "варварски". Моята педи между другото ми каза да не пипам, но ми обеща тя да го дръпне. Сега мисля, че след прочетеното няма да й дам да го доближи Simple Smile. Аз смятам да си трая засега. Всъщност от време на време карам таткото да огледа атрибутите на наследника си, за да провери дали всичко изглежда наред. Той казва, че всичко е ОК и да не съм пипала. Въобще съм оставила на мъжете да се оправят с тази деликатна част. И както прочетох по френските сайтове, в най-лошия случай, някое гадже ще свърши работата и толкоз. Ако той не си я свърши преди това де, ама за това няма да му светя.  Joy Я вижте каква услужлива свекърва ще ставам.  Joy Joy Joy Ох, изпотих се да намеря по-тактични термини, за да обясня картинката, че това което прочетох беше доста натуралистично, чак се изчервявах като четях Embarassed

# 191
Цитат на Лала: Рени, завиждам ти, че си попаднала веднага при добър хомеопат, аз нещо започвам да се чудя дали това ще ми се случи един ден.
г
Да наистина попаднахме на една много внимателна и свясна женица.Имам и пълно доверие.Знам че мога да и звънна когато и да е.Онзи ден ме прие в не работен за нея ден понеже се притеснявах че на Галко му свиреха гърдичките.Евала.
А аз благодарение на нейните капчици не боледувам вече от ангина  newsm44 Господ здраве да и дава  Praynig

Цитат на Лала:По този повод се сещам да кажа (защото темата е засегната), че не слагам нито грипни ваксини, нито давам имуностимуланти. Това просто е в противоречие с разбиранията ми. Главният аргумент е, че децата трябва да си изграждат имунитет по естествен път, а не изкуствено - здравословно хранене, каляване, адекватно лекуване на болестите с минимална употреба на химия. Кърменето пък е най-добрият имуностимулант, ако въобще съществува такова понятие.

Това напълно съвпада с моите разбирания.Ако има едно лесно и останалите задължителни да подмина,но няма начин  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 23:44 от Ренито

# 192
Ивка заинтригува ме с това торте  Thinking Ще се пробвам.
Галя да как ме прецени,браво.Днес се теглих по обяд 45кг. Ама бях се нахранила де.
На майките без мъже евала.Аз не мога сама.Става въпрос за моралната подкрепа най-вече.

Хайде лягам че много писах тази нощ...

# 193
  • София
Синеочка много ти благодаря за бързия отговор.Утре ще поръчам и да го видя моя каприз ще яде ли.
Щях и още да пиша,ама кокво толкова се мотах до сега не ми е ясно и вече умирам за сън До утре.

# 194
  • София
Добро утро,
Не знам как да ви поднеса кафенце "наживо", затова само с думички- ЧЕРПЯ С КАФЕНЦЕ ВСИЧКИ kaffeetrmker_2  Hug

Аз водих бебчо преди време и му забелихме пишката, а сега като чета какво пишете се чудя дали не всъм сгрешила, ама не сме имали проблеми оттогава  Thinking

Рени, тортичката е супер, пък и ти имаш нужда от нещо, толкова калорично, може да си хапваш наволя, а аз хапна малко и после ми е едно съвестно, ама пуста лакомийка  Blush

Лала, не знам как се справяш, аз с едно откачам понякога, браво на теб, герой Peace

Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт