Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 977
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Днес ми е празнично и хубаво!
 Искам пак да съм ученичка а най хубаво първокласничка ама не можееее Cry

# 196
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕНна всички малки и по-големи сладури!Да са живи и здрави!
Иси,Бо,Пиги,разказвайте!
Въпреки,че не пиша,ви чета всеки ден и ми е много интересно.Надявам се,че ще имам възможност по-често да пиша. Мой Влади още не проходил,но затова пък се придвижва много бързо по дупе LaughingОт няколко дни вечер е неспокоен,растат зъбки и съм като сомнанбул през деня.В момента го гледам сама,но иначе тати много помага.Засега толкова от мен,ще се опитам да пиша по-късно!

# 197
  • Габрово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
Ние с Теди днес изпратихме бати на предучилищна, плиснахме му една вода да му върви и после бяхме на тържество.
Иси като си помисля , че догодина ще изпращаме първокласници  newsm49 Grinning.
На всички желая хубав ден   bouquet.

# 198
 wavey
ние сме в предучилищна,но ще я караме в училище и няма да ви кажа ,че от сега ми е напрегнато ,защото се започва. Марти цяла нощ не е спал сутринта го болеше много главата и корема.Нямаше Т дадох му накрая хексалгин ,защото започна да плаче от болка. Когато отидохме в училище и видя своите приятели и всичко му мина. Метнал се е на баща си. Когато бил в училищна възраст Иван преди да го изпитат вдигал Т . В училище стана малък майтап ,когато се запознаваха учителката ги попита всички  как се казват ,къдеса родени и къде живеят. Когато стигна до Марти той си каза името и къде живее и когато учителката го попита къде е роден за да не се изложи ,че не знае каза "Ами не са ми казали" hahaha после го питахме и той наистина не знаеше .Знаеше ,че брат му е роден в Сливен ,а за себе си нищо. ooooh!
Ето някоя друга снимка.Моя предимно клипове снима   Whistling

п.п. последно ,че се улях
Да не захващам темата за  afwitch че ще надмина Лала по дължина на постинга Laughing! А ма сигурно и аз ще стана такава Embarassed Добрите жени раждали момичете. Защо ли? А ми защото нямало добра свекърва! Crossing Arms
аз роман ще напиша ,в момента ягоня ,а тя се натиска ,защото току що правих пица .Просто нямам коментар.В училище Валери заспа ,когато попа взе да осветява училището (защото тази година прави 100г. от основаването си .Свекър ми взе да го разхожда ,а тя първа кипра да влезе в стаята ,където бяхме само родители.Без да обърне грам внимание на детето.
Отивам да ви чета. и малко да си почина ,защото тази седмица ми дойде малко на нагорно.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
  • Варна
Честит празник на всички!
И ние изпратихме днес бати на предучилищна ooooh!, но в детската градина, че е целодневна. Ще имат тържество, той ще рецитира стихче ooooh! - два дни учихме в къщи. Хич не му се учи на горкия Laughing.
Я кажете всички дето сте на кухня какво толкова полезно има в тия нишестени кремове, че основно това дават за десерт Crossing Arms. Аз от 2 седмици съм записала Тодор на кухня, а ма като застудее и се кротнем повече в къщи май пак ще му готвя, че и месото не мога нещо да открия / е кожите в супата ги видях Crossing Arms/, а да не говорим, че всички супи изглеждат по един и същи начин - няма смисъл да гледам менюто.
Хубав ден!  bouquet

# 200
  • Варна
Здравейте Wink

Честит Празник на Всички Малки и Големи Ученици!!!

Аз искам да почерпя,тъй като моето малко братче/25г/днес има Рожден ден!Да ни е жив и здрав!!!

Аз отивам да прасна една биричка Wink

Лек ден от нас  bouquet

# 201
оф казвайте какво да правя Марти вдигна 38 градуса Т. ooooh!
jorjito Честит ти рожденик ,много да е здрав  и сбъдване на всичките му мечти.
lala този път не съм много съгласна с твоята теория. Когато има проблем ,както при нас се налага да се приложи този "варварски" метод. Въпреки ,че не се наложи хирургическа намеса .

# 202
Давай панадол нурофен нещо за сваляне!Витамин Ц!

Аз влезнах да питам аз какво да правя има сополи от вчера вечерта са като вода а днес сутринта вече са гъсти и жълти,но още снощи и капнах виброцил!Кажете вие какви капки за нос слагате при хрема,че да взема сега други тоз виброцил нещо не ми вдъхва доверие!В краен случай витамин Ц ще и капна,сега спи и едвам диша!Аз снощи я къпах с по топла вода Юл и я намазах с мас дано се оправи!

А имуностимулатори или витамини някой дава ли,знам че точно това сега писахте че не е хубаво да се дават,но нашия тати настоява да вземем някакви витамини!В краен случай ще си питам и в аптеката какво е добро,но тя как ли ще ги пие тез витамини,трябва да са нещо като сироп май! newsm78
Пък сега ще ходим и на село дано не се доразболее! newsm78

Бай Hug

# 203
  • Варна
Ели моите само капки за нос коларгол ги оправят. Вярно е, че много цапат, но наистина помагат. Първо пръскаш стеримар, после ако има секрет издърпваш с помпичка и след това капиш капките. Аз мажа с плумекс и когато Тошко изкара пневмония зимата давах Имунобебе / това са някакви витамини/. Да не чуе дявола, но от тогава само леки хреми, които минават с капки и този чревния вирус е изкарала, а аз доста се бях стреснала, че от такъв малък му сринах имунната система.
Иси Марти да не го хваща чревния вирус - Михаил така първо имаше Т, болеше го и корема. Виж му и гърлото - все нещо трябва да има.
Хайде болните бързо да оздравяват!  bouquet

# 204
сега ходих и взех "Цитросепт" във форума много го похвалиха.Звънях на нашия хомеопат ,но не ми вдигна Тя в момента не е във Варна и сигурно по-късно ще ми звънне. Та "Цитросепт" го дават за много неща.това е концентриран извлек от семена на грейпфрут.Дава се за стомашно-чревни инфекции(диария,стомашни болки,гадене,повръщане,температура)възпаление на лигавицата на стомаха ,язва на стомаха .Няма да ги изброявам всички ,но Eli83 прави се разтвор от него и при ринит. Не съм го пробвала ,но и това ще стане. пише ,че става и за парадонтоза ,а аз съм във много остра фаза започна да ми се изяжда костта(това е в следствие бременността от хормоните и мисля да започна да го пия да  видим дали на всички ще помогне.За сега ще видим дали ще помогне на Мрат и после може да дам и профилактично и на Валери.
п.п. мале колко грешки  Embarassed

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 16:31 от isi_kam

# 205
ето листовката ,ако на някой му е интересно понеже се коментираше за имуностимулаторите http://citroseptbg.hit.bg/index1.htm

хахаха сега чак забелязах ,че дистрибутор  Ямболска фирма ooooh!

# 206
Eли аз НИЩО не капя в носа освен вит.С.Вчера хомито ни прослуша,видя гърлто и каза :разрешавам солено разтворче да капиш вечер по 1-2 капки за да се отпуши нослето.Това е вода с щипка сол и щипка сода да ври,да изври малко водата и като изстине слагаш.Но питай пак вашето доки че незнам дали е за вас.Тя като ни видя гърлото тогава разреши.Може би зависи дали е червено или не  Thinking

Иси до колкото знам се дава лекарство за Т след 38,5.Но ти си знаеш.Свекито ако я питаш дава на племенничката панадол вечер превантивно ако е сополива  ooooh! Ама всеки знае себе си.

Жоржи Ч.Р.Д. на братото! И да изпиеш едно питие вместо мен  Whistling

Иси сега видях поста ти.Ти на класически хомеопат ли водиш децата?

# 207
Здравейте  Hug

Честито на всички първолаци, предучилищници и "стари кучета" - като моите! Да са ни живи и здрави дечицата, да са ученолюбиви, старателни и добрички!

Ивка76 Тази торта е супер /и аз я знам/ и мога да ви предложа един вариянт, който май пак от форума го взаимствах.  Понеже когато я направих у дома и ни се стори доста тежка, та при вторият ми опит вместо  течен шоколад сложих кис. мляко и сладко от ягоди /вместо захар/! По този  начин и малчовците и малечките ни могат да я хапнат!

Попова май някой те е засегнал тук от форума. От собствен опит знам, че решението взето от майката да тръгне на работа и същевременно  с  това да се чувства и пълноценна майка е доста трудно! Поне при мен беше така. Мисля, че е постижимо, защото, не количеството време прекарано с децата е важно, колкото качеството. При големите си деца, бях една нервна майка, вечно врякаща и изискваща. Сега с Ванко - работя от 3 му месец - за някои майки тук от форума, може и да им се стори меко казано  недробросъвестно, но аз знам, че това е правилният за мен и детето начин! Сега съм най-любящата и грижовна майка! Времето което прекарваме с малкият е незабравимо. Не съм се  чувствала никога "изцедена от сили и възможности" - както с по-големите! Разбира се, имало е моменти, в които съм се съмнявала в правотата на решението си, но когато погледна трезво и чуя как всеки път  детето с мен се залива от смях, разбирам, че съм била права. Разбрах за себе си едно, че за да бъдат щастливи децата, първо ние-майкитте трябва да сме щастливи. А аз съм щастлива, когато имам и свой собствен живот, а не да живея живота на детето си. Защото,  когато се обърнеш един ден назад и си кажеш..."Посветих  живота на детето си!" , а го видиш, как то отлита от "гнездото", тогава си задаваш въпросът "Къде си ти?!" Тогава /според мен/ се появява властната майка в теб и се опитва да се намесва в живота на вече големият мъж или жена. Започват манипулациите...Мога още много да пиша по тази тема, но мисля да спра до тук . И да кажа на другите мами, които са избрали да прекарат времето /по едни  или други причини/ с мъничките си съкровища, до навършването на 2-те годинки - Това е ваш избор, вие може да се чувствате пълноценно, само с децата си, аз - не. Не мисля, че това ме прави по-лоша майка от вас. Не ни съдете!!!

Радост ще ти кажа името на имуностимулатора при първа възможност.  Hug

Лала за забелването... и ние не сме я забелвали още, но като знам какъв проблем имахме с единият батко заради това  newsm78 ...не мисля, че след време ще си се реши от само себе си. А за хомеопатията - имам една позната от форума от темата на многодетните, тя ще ми кажже  за една хомеопатка  във Варна, мога после да ти дам инфо. С тази моя позната ще се виждаме във вторник.

Диди аз какво да разказвам, за моите "стари кучета". Изпратих ги сутринта и толкоз...те вече са претръпнали, даже се чудеха дали да носят цветя  newsm78, че като ги насметох...Не зннам дали са купили, ама предполагам. Големият тази  година, ще бъде абитуриент  Grinning

jorjito Честит ти рожденник! Да е жив и здрав!

Eli83 можеш да даваш МУЛТИСАНОСТОЛ - всички необходими витамини има в него. Сладичко сиропче е. По 5мл. на ден.

Цитросепта е много добър.  Peace И все пак е киселина, внимавайте с малките!

Сега и аз да ви се извиня за дългият си пост. Ако някой не ме е прочел, няма да му се сърдя! Хайде със здраве.... Heart Eyes

# 208
Иси сега видях поста ти.Ти на класически хомеопат ли водиш децата?
за пък не пиша много дълги постове ,но за това пък начесто и пак досаждам  Mr. Green Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Рени благодарение на лала едно голямо благодаря  Hugходихме при д-р Kрeмена Хаджиева във Варна при ,която по-рано е ходила и лала ,но тя да си каже защо се е отказала. тук във форума много я хвалят ,а и честно казано и аз съм много доволна.да тя е класически хомеопат .Докато бяхме във Варна ходихме няколко пъти ,а когато имам проблем си кореспондираме по -телефона или на e-mail

# 209
  • Варна
В нашта тема забелязвам една тенденция - който не е с мен, е против мен. Още на врмето се зачудих защо Попова се обиди - няколко пъти прочетох постовете на момичетата /вкл и моя/ и не видях никой да я напада.
Бо съгласна съм с теб, че за да са щастливи децата ни, трябва първо ние да сме щастливи, а ма кажи ми моля те кой те провокира да напишеш

Не мисля, че това ме прави по-лоша майка от вас. Не ни съдете!!!
Не мисля, че някой е съдил майките, които са решили да работят и ви се чудя защо толкова остро реагирате. Нали сте убедени, че за вас това е правилното решение Hug Лично аз тук влизам за да се разтоварвам, а ма понякога такива крайни мнения ми идват в повече.
Айде със здраве1 Peace

Общи условия

Активация на акаунт