Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 966
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте....пак Mr. Green
Благодаря на всички ,за поздравите за моето братче Hug

Иси,момичетата са ти дали ъкъл.аз съм ползвала само Ефералган свещички и много бързо помогнаха.Стискам палци малкия да е добре вече Praynig Praynig Praynig
Относно плюшените играчки,Дим заспива с един плюшен заек.Много е мекичък,няма гадни дълги косми които да лапа.днес го снимах,и утре ще ви го покажа във фазите на заспиване. Laughing

Лала,поста ти ми беше много интересен.Благодаря  bouquet

На всички целувки и спокойна вечер Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 22:44 от jorjito

# 226
  • София
Хайде и аз да поздравя всички ученици с първия учебен ден и да им пожелая успешна година.
Честито и на братчето на Жоржи,да ти е жив и здрав мила.
Иси дано детенце е вече по-добре.И аз залагам на ефералгана.Ти къде мериш температурата.Щото аз като меря в дупето на Люската и кажа на доктора,че е 39.4 например и той все ме поправя да извадя 5 десети.
Оф,Ели и ние сме със сополи от няколко дни и след редовното капане на виброцил ефект не виждам.Чак се дразни детето като заспива,че не може да диша.В понеделник пак ще викам доктора,аман.
Бо Славова подкрепям мнението ти.
Че съм затъпяла не ми се иска да казвам,но определено съм спряла да се развивам и контакта с майките по градинките ми е крайно недостатъчен.На този етап обаче това ще с което ще се задоволя.На работещите майки успех  с работата. Hug
Лала,много ме успокои,защото по въпроса със забелването хич ме няма.Нашия доктор каза не пипай и аз не пипам,ама тъкмо онзи ден се питах дали не греша.Аз продължавам да чакам на природата да си свърши работата.
Надявах се през почивните дни да походим по магазините,да се поразходим,ама нашия тати още в петък замина по рабобата и ще се върне утре.То не стига,че чакам с нетърпение събота и неделя и ей го на тез ги пропуснахме.Ние пак сме си сами с дребния по разходки.То съм си май баш затъпяла. Cry

# 227
  • Габрово
Иси над 39 давай аналгин, ако не повръща, много бързо действа и може паралелно с парацетамоловите лекарства.
Ако ти е жал да го увиеш в мокър чаршаф, сложи мокри чорапи, кърпички около китките и мокра забрадка. Дано вече сте я свалили, че да спи детето спокойно, пък и ти. Лека smile3524

# 228
  • Варна
Иси сега се сетих / дано обаче сте свалилил Т/ когато виках Бърза помощ за Михаил доктора каза, че за сваляна на висока Т може едновременно да се даде нурофен със панадол или ефералган. Те на ли по принцип се редуват през 4 ч, но при висока Т могат да се дадат заедно. Също каза, че и в болницата когато не може да се свали много висока Т увиват с чаршаф.
Пиши как е Марти!
Крис Марти е голямото дете на Иси, така, че сигурно му мери Т под мишницата.

# 229
  • Варна
Добруутро Laughing

LaughingДа ни е шаренко днес Laughing

Иси,дано детенце се е оправило вече Praynig

И ето ви нещо за разведряване,и за добро настроение през целия ден Party Party Party

http://www.vbox7.com/play:9612c058

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 10:13 от jorjito

# 230
Здравейте майчета
Иси Hug Hug Hug
Гледам че обсъждате темата за работата и гледането на децата. Да си кажа и аз, определено се чувствам затъпяла и дори малка ме е страх да започна пак работа. Смятам че майките като мен които няма на кой да оставят бебетата дори и за 1 час на ден не биха могли да се чувстват изцяло удовлетворени и пълноценни. Губят се предишните контакти, приятелите работят и имат съвсем различни интереси, а разговорите с другите майки са насочени основно към бебетата. Много ми е неприятно но когато се виждам с приятелките си в един момент блокирам, сега основните теми за разговор които ми се въртят в главата не ги интересуват. Така е в известна степен и поради факта че никой от приятелите на мен и съпруга ми дори не планира създаване на семейство, въпреки че според мен определено им е време Simple Smile. Моите лични планове са свързани с пенсионирането на свекърва ми в началото на декември, надявам се в скоро време да се разберем твърдо дали ще гледа Цвети, защото имам възможност да започна сравнително добре платена работа не точно по специалността ми но работното място се намира сравнително близо до дома ми и при нужда бих могла да бързо да се прибера за малко.

# 231
  • София
Добро утро.Лек и слънчев ден на всички.
Жоржи благодаря за шареното кафенце. Hug
Иси,как сте.Знам аз,че Марти е голям,ама 39.6 си е висока Т и си виках дано пък да не е баш толкова.
Хайде,ще се стягаме ние за разходка.До после.

# 232
  • София
Иси,чакаме да пишеш как е момчето ти.Дано всичко вече е наред. Praynig

# 233
  • somewhere over the rainbow
Жоржи, ама много сте хубави с Митето в подписа ти Flutter Heart Eyes А това бебе го гледам за стотен път и всеки път се насълзявам от смях Joy Този път и майка ми прави компания Joy Joy

Ели, и аз съм с две ръце за Коларгол-а. Този Виброцил изобщо не помага, а е скъп Money  Аналогът му е Мукосептонекс Е - абсолютно същия боклук /даже миришат еднакво Sick/, и той не помага, ама поне е 1.50 лв. и не се набутваш Mr. Green Иначе, имайки предвид, че според мен Ксилометазолин-а са най-ефикасните капки за нос, не знам детския такъв от каква възраст е Thinking Някой знае ли?

Дая е при другата баба и днес смятам да се отдам на любимите си занимания Wink

# 234
Иси, дано да сте се оправили вече...Стискам палци Praynig
Джорджито, ЧРД на брат ти на патерици Blush

Аз от 3-4 дни се опитвам да намаля кърмата, но то не било така лесно както си мислех  ooooh! Увеличих интервалите м/у цеденето, но пък така се пълнят и напрягат, че  #Crazy Уж пия чай за спиране, слагам зелеви листа, ама.... Tired Ще видим ако няма резултат скоро ще пия хапчета Sick

# 235
не се оправи.Цяла нощ Иван се бори с неговата температура.Уж спадна ,но сега пак я вдигна и сега отиват на лекар  Sad Sad Sad Sad Cry

току що се върнаха.Казал ,че нищо му няма леко го е засегнал летния вирус  newsm78 и дори ,че утре може да ходи на училище   33uu да обаче ,ако има температура Ill ще ме извиняват това е за сега

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 16:50 от isi_kam

# 236
Mъжете ми спинкат.Аз ще използвам намалението  smile3529 pletka В неделя не ми се чисти,нито готви.Ще използвам времето за мен.

Нарина незнам дали знаеш страничните ефекти от хапчетата.  Shocked Пробвай да цедиш само когато ти се напрегнат гърдите и то малко количество до облекчение.Не повече.Дано имаш успех.

Жоржи много сте хубавки с Мите.  Kissing Heart

Нан детският Ксилометазолин е от 2г. Не става за нас още.Не че смятам да го използвам де  Naughty Скоро ми се наложи да го купувам и прочетох листовката.

Ух темата за работата ми е болна направо.Хем ми се започва,хем не ща да го оставям още Галко.Трябва да го дам на частна ясла.На обикн не ща  Crossing Arms Няма кой да ми го гледа.Свеки работи. Но пък той не знае да заспива сам още и незнам  Thinking Неще и да чуе.Иска си гърдата.

Ех че яко бебе!  Joy

# 237
  • хасково
Здравейте на всички.

Пак болнички горкичките деца Cry. Ама то време ли е - ту горещо , ту задуха. И мен не ме подмина - хрема , гърлото, пък ми съвпадна и с връщането на работа. Не знам вирус ли е какво ли , аман. Дано само Яница не заразя Praynig
Иси,редуването на Ефералган свещички и Нурофен бързо понижава температурата. Стискам палци. Не го пращай с Т на училище, сигурно е много отпаднал.

Чета пак дискутира се темата за работата. Да ви кажа 1 седмица съм на работа , ама ми се струва , че е минало много време. Времето лети неусетно. Първия ден направо ми се ревеше с глас , сърцето ми се скъса сутринта Яница като ме дърпаше за дрехите , мислех си че избързах с това решение ,но пък имам чувството ,че  детето ми изведнъж порасна. Всеки ден ми се струва различна и все по-пораснала. На мен също ми се отразява добре общуването с други хора .
За сополите давам по 1 ампула вит .С 3 дни  в начална фаза , ако текат повече пръскам Нисита спрей за нос.

Крис , има разлика къде се мери Т. Към самия термометър има листовка с начините на измерване на Т. и границите , в които се движи. Разликата м/у аналната и аксиларната ( под мишницата ) е 5 десети.
Жоржи,честито на брат ти на патерици. Аз май винаги ще честитам със закъснение Sad

Чао до следващия път.

# 238
На бързичко по темите,че много ми се спи.

Снощи бяхме на сватба вечерна и умирам за сън. Криси има малко хрема и не можа да спи през нощта. Така че едва съм мигнала.

Бо (мисля, че беше ти,ако греша моля за извинение) аз давах на Криси ИмуноБебе, но на нас не ни понесе (боля го коремчето КРиси). Така, че съм давала около седмица. Основната съставка е билката Ехинацея.

Витамини не съм давала, но според мен в адаптетата има много.

За работата - работи ми се и още как, но ще започна само ако работата си заслужава.

Болните бързо да оздравяваме.
Лека и безревлива

# 239
  • Варна
Иси,много съжалявам че така стана с Марти.Страшно упорити тези вируси,бре.Пфууууууууууу
Дано до утре душичката се оправи.Пращам ти цялата си положителна енергия hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

НАН,Рени Мерси за комплиментите  love001
Митя на майка си се метнал,убавец newsm62

Ух темата за работата ми е болна направо.Хем ми се започва,хем не ща да го оставям още Галко.Трябва да го дам на частна ясла.На обикн не ща  Crossing Arms Няма кой да ми го гледа.Свеки работи.....

И аз съм на същия хал,само дето и майка ми и тя работи.А и както имаме проблеми със здравето,може да има проблем в яслата.Ако е така ще си го гледам вкъщи,и правим второ. Peaceи без това ще си стоя вкъщи,поне да си изгледам децата Whistling

Само дето яко ще затъпея Rolling Eyes

И аз давах Имунобебе,но точно тогава изби алергия от Антибиотика и повече не съм давала.Страаааааааах Confused
Мама Дани,бързо да оздравявате Hug

Общи условия

Активация на акаунт