Днес ми е празнично и хубаво!
Искам пак да съм ученичка а най хубаво първокласничка ама не можееее

после го питахме и той наистина не знаеше .Знаеше ,че брат му е роден в Сливен ,а за себе си нищо. 

че ще надмина Лала по дължина на постинга 
, но в детската градина, че е целодневна. Ще имат тържество, той ще рецитира стихче
- два дни учихме в къщи. Хич не му се учи на горкия
. Аз от 2 седмици съм записала Тодор на кухня, а ма като застудее и се кротнем повече в къщи май пак ще му готвя, че и месото не мога нещо да открия / е кожите в супата ги видях
/, а да не говорим, че всички супи изглеждат по един и същи начин - няма смисъл да гледам менюто.

Ама всеки знае себе си.

...не мисля, че след време ще си се реши от само себе си. А за хомеопатията - имам една позната от форума от темата на многодетните, тя ще ми кажже за една хомеопатка във Варна, мога после да ти дам инфо. С тази моя позната ще се виждаме във вторник.
, че като ги насметох...Не зннам дали са купили, ама предполагам. Големият тази година, ще бъде абитуриент 
И все пак е киселина, внимавайте с малките!
ходихме при д-р Kрeмена Хаджиева във Варна при ,която по-рано е ходила и лала ,но тя да си каже защо се е отказала. тук във форума много я хвалят ,а и честно казано и аз съм много доволна.да тя е класически хомеопат .Докато бяхме във Варна ходихме няколко пъти ,а когато имам проблем си кореспондираме по -телефона или на e-mail
Лично аз тук влизам за да се разтоварвам, а ма понякога такива крайни мнения ми идват в повече.