Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 715
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
здравейте и от мен,

така се смея с вас като вляза сутрин, супер е, че имаме такова място за разпускане Hug

Джена, добре дошла при мързелуващите, е сега вече можеш да се насладиш на "майчинството" и да осмислиш всичко детайлно, за мен беше много нереално да си седя у дома и да мързелувам, ама вече свикнах и нищо неможе да ме върне обратно на работа Naughty, даже гледам да избягвам контактите с колегите, че само за работа си говориме и се напрягам. Мисли за бебока, за бащата и за това как ще ви е хубаво и спокойно от сега нататъка, няма работа, наработихме се hahaha

Меги, и моята Тайра ми е цял ден до гъза, цял ден си говориме с нея,чак се уморявам понякога, ама добре че проявява разбиране, а не е като мъжа ми да се прави само на чул и после да забрави, или пък да се сджафкаме за нещо дето съм казала Mr. Green Joy

Добра, много е готина количката, със здраве да си я бутате, сега тренирай у дома Peace

Хайде снимайте си новите покупки, мнго обичам да го гледам, честито на всички и сладки бебета да обличате

Ирен, мисля даже по-голям космонафт ще ти е нужен, ако сметнеш нашите бебета колко бързо ще растат... а и отдолу нали ще го обличаш с пампи и др. дрехи...

Момичета, аз съм много изнервена тия дни, направо немога да се позная, хем гледам да не се тровя, че влияе и на бебка, ама немога да се стърпя понякога, много е зле Twisted EvilПри вас има ли нещо такова, или само аз съм лудналата?

# 121
Irenn, Mirama е напълно права! На мен ми казаха да взимам дрешки за 3-4 месечно бебе, защото другите ги износва за секунди  Joy Аз поръчвам 67 от всичко, иначе имам няколко по-малки бодита и камизолки, но около 3-4 броя само
А на българския пазар не намерих нито едно хубаво космонавтче?!?!

# 122
  Добро утро и от мен.
Тук вали и е студено и ми деиства много потискащо.Сега съм заклещена във вкъщи,защото няма какво да си облека,кои да преположи че ще стане толкова хладно.Може да ходя като изтърсак с дрехите на мъжо,че те поне са широки.

Добра количката е много фаиска.На бебко ще му е много гот в такова возило.

Джена беше крайно време и ти да спреш да работиш,сега ще се отчиташ по честичko.

Сега да ви кажа,нашия ремонт ще започне чак края на другата седмица.Така поне каза мъжо.Вече започвам да се изнервям и да си мисля дали няма да съм родила докато превършим.Майка ми идва вчера и ми носи едно комплекче за изписването.Малко бях разочорована,защото е плетено тя така го е купила и се хвали че го е намерила ръчно плетено във някъкъв магазин.Милото като се прибра и го видя щеше да припадне.''Абе още продават ли такива неща.'' И че сега не знам какво да правя та нали мама ще присъства на изписването и като види бебо че например не е с неиното комплекче ще се обиди.А бе тези баби защо не питат преди да купят нещо.Та сега не знам какво да правя не искам да обидя никого.То не че комплекта е грозен,нежничко изплетен но аз все си представях с друго бебо.

Хаиде стига съм се жалвала,че вече се увлякох ама само вие може да ме разберете.Ще се разплача така ми е гадно и това скапано време.

# 123
Ние вчера бяхме на преглед.  Hug

Бебето е умно - като му говорих, че трябва да се завърти с главичката надолу, разбрало е и сега е в стартова позиция. Главичката му е вече с диаметър - 79мм, ама като цяло върви дребничко, с около 2 седмици назад  newsm78 А аз се тъпча като за световно!!!

И най-накрая докторката изказа предположения за пола - момиченце!!! Шах и мат с пешката!!! Ние досега му говорехме в мъжки род...  Tired Случайно или не, на мъж ми му стана лошо в този момент, та ме забравиха напълно и взеха със сестрата да се шашкат за него - "седни там", "наплискай се с вода", "тя да иде да ти вземе нещо от барчето"...  #Crazy  #Crazy  #Crazy

hahaha

Та сега се тъпча като за световно, та да може и бебчето да расте, ама направо имам чувството, че ще се пукна, заприличала съм на плондер.  ooooh!  В понеделник ще пускаме и изследвания пак - стискайте палци, да ги няма бактериите, иначе ще трябва да влизам в болница  Tired  Как беше онова със сусама и меда за хемоглубина?

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 14:06 от viodidi

# 124
Здравейте и от мен  Hug

Меги, ама каква си хубавица на тази снимка  Flutter

viodidi, честито ви момиченце, ама тези мъже все са по драматичните реакции  hahaha

ДОБРА, количката ви е просто разкошно красива  Wink

Аз да ви се оплача, имам адски много работа и сега през почивните дни се опитвам да наваксвам, а клиентът току ми праща мейл да ме пита как върви работата и до къде стигнах. Много се изнервям, защото покрай проблемите с бебка напоследък и търчането по болници ми беше толкова притеснено, че изобщо не ми е било до неговите неща. Хем знае, че съм в девети месец вече, хем ме пресира и ме изнервя  Crossing Arms
А последните два дни бебка мърда много малко и понякога не мога да спя от притеснение, а този ме кара да му давам отчети до къде съм стигнала с работата  Confused

Ние с ремонтите приключихме вече, само чакаме още няколко мебели да пристигнат. Най-голямата тъпотия - вчера пристига дългоочакваната ни маса, която поръчахме преди повече от месец и се оказа, че са я одраскали при доставката. От магазина ни казаха, че не можели нито да я сменят, нито да ни я поправят, така че я взимаме такава и толкова. Да, ама аз одраскана маса не съм си поръчвала  Crossing Arms така че им я отказахме! Много ме хвана яд. Не стига че толкова време я правят, ами и накрая ти я доставят одраскана. Вярно, че в България само такива емоции да си търсиш  ooooh!
Сега чакаме още един гардероб, направо вече се чудя дали има шанс да дойде, без да му има нещо...

Днес и свеки и майка ми се обадиха да ми кажат какви дрешки са купили за бебето, то за мен не остана. Аз си бях харесала разни работи, ама нищо, те стават и за по-големи бебета.

Пак да ви питам за чаршафчетата и обиколниците, знаете ли някой магазин, където има приличен избор? До тук нищо не съм харесала, но не съм и търсила много активно всъщност.

# 125
Карина, какво да ти кажа - правилно сте я отказали, аман от простотия в БГ!
ние закупихме една етажерка за банята, освен че липсваха също част от болтовете, едното плотче е изкривено, в крайна сметка така я монтирахме. После купихме аплик за тавана бебешки, сладурски, заедно с 2 крушки от по 60 вата, крушката едната гръмна точно на втория ден, като демонстрирах лампата на братовчедка ми! Сега казах на моя, като вземе легълцето, когато съм в болницата да вмичава за болтове и гайки, ама то - какмо да правиш, трябва на масто всичко да разкомплектоваш и броиш! Няма оправия!
Добра, количката е ВЪРХЪТ! Супер е! Със здраве да я ползвате Grinning
Искам да ви се оплача, тази нощ дясната ръка ме боля адски, от лакътя - ставата, надолу към пръстите, сухожилие явно, кокалчето в основата на средния пръст - нетърпимо, средният ми пръст е непрекъснато изтръпнал, но не е безчуствен, а непрекъснато имам усещането за иглички, но нощно време болката и игличките обхващят поне още 2 пръста около него и е много коварна болка, тъпа и упорита!
Моята беба и тя мърда мече малко, но аз си знам, като попрестане, лягам и си слагам ръката на корема и тя се обажда Flutter
Момичета, какви документи и изследвания искат за родилното отделение?

# 126
Niqella, супер  и аз живея в Бели Брези. Значи ще си разхождаме бебоците заедно. Ти къде точно живееш? Избра ли вече педиатър ? Аз съм още в чуденка , ама ако на теб са ти препоръчали някой от XX-та поликлиника сподели!  smile3503
Или пък ако някой друг знае за добър педиатър в същата поликлиника нека да пиши / може и на ЛС/ .

Mpulle , ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! МНОГО ЛЮБОВ И МИР В СЕМЕЙСТВОТО И ПЪЛНА КЪЩА С МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ!

Добра
, мното е готина количката , със здраве да си я ползвате.

Меги , утре ако не ме мързи толкова ще нащракам  photo новите си придобивки.

Пускам ви нещо много хубаво и истинско: http://store3.data.bg/ivanmatin/god.swf

# 127
viodidi,Честита ви кукличка:// същата реакция имаше и нашия татко като му казаха че е момче той си искаше момиченце само че при нас е 100% мъж а при вас е само предположение така че все още има шанс да е Димитър ако не ще ставаме сватове тука сме наблизо За сусама вземи си млян така по лесно се приема калция и си го смеси с мед става невероятно вкусен аз вече два буркана излапах Приятен ден на всички и си почивайте

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 15:42 от Мечтание

# 128
Ха добро утро и от мен.Аз още едвам гледам ама нали сте ми слабост,на,очите не съм си измила още и съм тука да ви видя . Hug
Аз пък снощи добре спах,с изключение на една нова болка която се появи снощи.Хълбоците.Като спя на една страна(то не че може на друга)започва да ме боли ужасно ,обърна се на дугата страна мине ми този почва ме другия.Абе луда работа,това ще да е от тежеста ми си мисля аз.Ми то слон ли бешe да го опишеш .Все се успокоявам ,че малко остана.

Хриси,ако мога малко да те успокоя ,въпреки ,че знам ,че едва ли ,но тук при нас модата е такава плетените дрешки.Специално за изписването ги обличат с плетени дрешки.Направо ей така бях Shocked #Crazyкато чух.че и са много по скъпи .Но аз естественно имам други.плетено в туй топлото тука ми се вижда много.Ама нейсе,пък ти й кажи на твойта майка ,че предпочиташ ,ти да си избереш с какво ще  се изписва бебето,пък нейния подарък  ще го сложите примерно на първата консултация или нещо подобно,тя ти е майка и няма да ти се разсърди.
Добра,бравос за количката.Много приятен цвят.Със здраве да я ползвате.
Виодиди а честито ти мома.А таткото наистина ли от новината  му стана лошо или от нещо друго?
Меги забравих да честитя на Цезар.Ама то щото мозък вече нямам,много забравям значи.Да ти е жив и здрав и да те слуша много като се роди беба по малко да ревнува.
Габи за изтръпването и аз се оплаквах,и аз съм така,но не само на едната ръка ,а на двете.Според докторката ми било нормално,то квото й се оплача все било нормално де.Но не се тревожи,масажирай си ги.Аз сутрин обикновенно съм с почти безчувствени пръсти.
Вчера си дооправих чантата за клиниката,сложих си една прочитна книга и друга за  бебета на бг.Не знам дали въобще  ще ми се чете,ма да не взема пък да скучая.В албума ще пусна едни снимки от клиниката дето  ще раждам. ще се опитам да пусна линк тук,но не знам дали ще стане.ето тукhttp://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=170857,ако не стане .
потребител mishonka95
парола 123456.
Снимките са малък формат,защото съм ги сваляла от сайта на клиниката.
Джена айде честито вече си свободна,няма работа ,няма ядове.Почивай си сега и се наслаждавай на мъжо си,че малко спокойствие остава.
Ми енд бейби не си само ти нервната,аз вчера как се вкиснах,че ми отдрязоха нета и кабелната,аз знам че трябваше да го платя до 5 и,ама ме хвана яд,че не пращат известието демек фактурата на време,пращат ми я след 10 дена вече.та ги насметах по телефна,три пъти им звънях в продължение на час и половина ,факс им пратих с бордерото от банката ,че съм платила,че накрая като му се развиках на тоя по телефона, ще ми вика той ,като съм искала да не ми спират кабеланата да съм си плащала на време,а тук е нелегално да ти спрат нещо ,без предупреждение и да ти дадат примерно два дни да си платит.Абе ей такива глупости,че накрая баткото идва да ме прегръща нещо аз като му скочих,че изцапал масата с кока кола.Мале така ми стана гадно после,викам си детето какво е виновно,ма късно беше вече.после му се извиних ама,той си го отнесе.Тъй ,че не си само ти.
Ами туй от мен засега мацки.После пак съм тука.

# 129
  • София
Здравейте момичета  newsm03
 Ама много сте изписали......прегледах ви "диагонално"  smile3503 а след малко започвам да чета както си трябва.....ама много празнуващи  newsm44 страхотно е  smile3521

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ   newsm59 НА НАДЕТО  newsm51 ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ  smile3521

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА  Ме and baby МНОГО, МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ  ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ 1dating

Mpulle   ЧЕСТИТА И НА ВАС МНОГО ЛЮБОВ И ТОПЛИНА  1dating

ЕСТЕСТВЕНО И КРАСИВИЯ ЛЮБОВНИК  ЦЕЗАРЧО ПОЛУЧАВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕННИЯ СИ ДЕН И МНОГО ДА СЛУШКА КАТО СЕ РОДИ БЕБКА smile3503

Pra стискам палци   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко да се оправи....ти само се опитай да бъдеш спокойна  yes

Dobra  количката е   newsm10 със здраве да си я ползвате  smile3521

Момичета надявам се да не съм съм пропуснала никой...като ви изчета както си трябва ще си каже  smile3503

Целувки по шкембетата на всички   love001 и приятан вечер  smile3521

# 130
качих малко снимки във албумчето ,които иска да заповяда да гледа

# 131

Здрасти и от мен!!!  bouquet
Благодаря на всички за пожеланията за моя рожденик Крис. Незнам обаче защо  поне 2-3 бяха си помислили, че имам госпожица Rolling Eyes Laughing Случва се. Важното е добри чувства да има, а вашите са такива-нали  bouquet
Лошото е , че моят малък-голям хубостник вдигна температура 39.4 точно преди РД. Та събирането с децата се отложи. Дойдоха само баби и дядовци за малко. Получи страхотни подаръци. Ходихме по спешни кабинети- Оказа се гнойна ангина. Сега вече е добре. Поуправя се. Но празника се развали. Добрата новина е , че вече е добре и температурата спадна. Все пак няма да го събирам с деца, че да не ги заразим.
Днес полудях да чистя. Чистихме заедно с мъжо всичко: баня , тоалет, под....полудях  newsm78 Много се изморих /аз и без това бързо се измарям/ и въпреки това не мога да се спра. Искаше ми се още и още да чистя. ЛУДА РАБОТА !!!
Някой питаше за хемоглобина: viodidi сусамът-  едро смлян една голяма лъжица с мед всяка сутрин. Може и с мюсли да се комбинира.
Целувки на всички тумбалани  bouquet

# 132
А равни части мед и сусам ли?

mishonka95 , абе уж не беше от новината, ама така се получи едно след друго, че и той самия го разказва: " Казаха, че е момиче и на мен ми прилоша"  Joy
Истината е, че ако наистина е момиченце, ще изпада в още по-голямо умиление, знам си го аз  Heart Eyes Двечките ще правим женски заговори  Party Ама аз незнам защо си мисля, че може и момченце да излезе все пак. Нали ги знаете 2Д ехографите колко са "проницателни" Wink

_venera , и вас ли ви е хванал гадния летен вирус? Горкото дете, стискам палци да оздравява по-бързо.  Praynig

Мечтание, аз не мога да разбера защо все татковците претендират за пола? То от тях си зависи по принцип!

# 133
Здравейте!
Viodidi пола не зависи от татковците, а от момента в който сте правили бебо. Ако е било преди овулация най-често се зачева момиче, защото женските сперматозоиди живеят по-дълго, но пък са по-бавни, а ако е било по време на овулация е момче защото мъжките сперматозоиди са по-бързи. Ама и момиче да излезе ще бъде на татко принцесата, сигурна съм!
Абе и вие ли полудяхте да чистите и аз тъка от няколко дни все се чудя какво да изчистя и то тайно, че само ми се карат, че не си почивам, а съм чистила.
Аз почнах да стягам багажа за родилното, рано е май ама ме тресе подготвителна треска та викам я да взема аз да се приготвя та да съм спокойна.
И както нямаше да купувам нищо преди появата на бебо, преди два дни влязох в един бебешки магазин и почти всички дрешки необходими за началото ги купих. Е снимки немога да пусна щото ги оставих при майка ми, тя да се грижи за тях като се появи бебо, все пак съм леко суеверна. И да ви кажа добре, че накупих тези неща, че като влязохме с мъжо в магазина и той все избираше неща който бяха толкова малки, че бебо ще ги облече веднъж и ще му омалеят или пък избираше разни блузки без копчета и ей такива неща. Абе не разбират мъжете от бебешки работи та няма да му се доверя да пазари дрешки.

Ааа да се похваля поръчахме кошарката същата е като тази http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=92&pid=28750 и скрин поръчахме като този http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=92&pid=29434

Айде лека вечер и пазете тумбаците.

# 134
viodidi ,важен е сусамът, мед си слагаш на вкус, колкото да може да докараш консистенцията- да ти е приятна... Peace
И аз си купих нощница за родилния дом Rolling Eyes
ООООоо то не остана бе , момичета

Общи условия

Активация на акаунт