Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 718
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Jenna споко не си само ти така! И аз от болки високо горе на гръбнака не мога да спя!И сигурно е от тежестта  newsm78
Ще мине няма начин! Не унивай! После идват хубави ама уморителни емоций! newsm10

# 151
Джена, недей така, успокой се малко,сигурно ти е доста притеснено но щеш не щеш ще се ражда, а по въпроса кога - то бебчето си знае. Аз съм чувала че често момченцата се преносват, а пък за после ... ще стискаме зъби, лесно мама не се става  Hug
Хайде горе главата и опитай да се разсееш с нещо и да не мислиш само за това - излез на разходка, гледай някой филм и т.н.  Hug Hug Hug

# 152
  • София
Jenna споко и аз съм така, ама не признавам. Всичко ме дразни, всеки ми е крив, добре че съм самичка, че като нищо ще си го изкарам на мъжо, та даже и Цезар командировах при нашите.
Гладна съм, а като хапна ми става лошо и получавам киселини, краката почнаха да се подуват, спи ми се, а не се наспивам. Страх ме хваща, че като се появи беба няма да имам една минута за мен си - нали съм си егоист - на пазар не ми се ходи, ни за мен - то такъв слон съм станала - ни за бебка, абе картинката е страшна. Почнах да се замислям за тази предродилна депресия, дали е това. НЕ Я ЩА да си ходи ако предродилна депресия.
Та с две думи - не  си сама  Mr. Green

# 153
 Здравейте и от мен. Днес по-скоро ще ви се олаквам, но какво да се прави... smile3506 Последните дни доста се бях стресирала и депредирала след последния ми преглед. След като ме гледа на видеозон моя доктор установи, че бебето  не си отговаря на седмиците, върви с две - три седмици назад по някои показатели и тежи само около 2200 г. в същото време плацентата ми била млада, той каза 0-ва степен newsm12. (Не бах чувала за такава, мислех, че се започва от 1-ва.) Та тъй като и той се притесни, дали нещо не е наред, ме прати на фетална морфология, която направих само няколко часа след това, той ме вкара при съответния доктор. На феталната се потвърди, че вървим назад, само главичката си отговаря на седмиците, но според специалиста няма нищо притеснително, просто бебето е по - малко. След това моя доктор ми вика - той може да се роди малък, но ще стане голям мъж... Та такива работи. Да си призная, до този момент не съм си помисляла, че нещо може да не е наред с бебето ми. А сега ще ми е свито сърцето до края, вярно, че ме успокоиха, и все пак... newsm17 Смятах сега през четирите почивни дни да накупим разни неща за бебето. Отказахме се. Мина ми мерака. Сега ще чакам да родя първо. И докато преди следях колко дни ми остават и откога ще е безопасно да раждам, сега гледам да изкарам до термина поне, за може да порасне повече бебчо. Преди най-голямия ми проблем беше дали бебето се е обърнало и дали няма случайно да ми се наложи да раждам секцио, от което много ме беше страх. Сега ми е все едно, бебето, действително е обърнато както трябва, но и да не е , знам, че както и да се наложи да родя, все ще се оправя т.е. това е малък проблем...Утре ми предстои да ходя на ЖК, където ще ми мерят тонове и трябва да ми взимат секрет за микробиология...
 Поздрави на всички и леко бременеене.

# 154
Мили мамчета май, май всички ни очакват такива мисли. От вереме на време и аз се чувствам така, а като ме заболи кръста или почувствам болка ниско долу, чесно казано страх ме хваща. Но нищо човешко не ни е чуждо в крайна сметка. Важното е според мен всеки за себе си да намери начин да пропъди гадните, тягосни мисли от красивите ни главици.
Важен е в крайна сметка крайният резултат.
Добра за съжаление точно тази лекция на д-р Емилова, в която е ставало въпрос за калция  не съм я слушала, но иначе съм склонна да и вярвам. А моят организъм явно сам си иска това, което му липсва в момента, защото от известно време си хапвам сусам, ей така изнивиделица и разни зеленчуци, които преди това не бих си и помисляла да хапвам.  През цялата ми бременност е така. Преди обичах да хапвам доста неполезни нещица, а сега не мога да се позная. Хапвам витаминозни и полезни храни от самосебе си.
Ами това е за сега от мен.
И както си знаете - нека ви е слънчево, цветно и нежно......

# 155
А, казах ви аз, че накрая е най-гадно, ама не ми вярвахте  Mr. Green Хайде, горе главите, още малко остана. Оставете малките хора да дебелеят на спокойствие, стига сте им давали зор  Crazy

Dalia-Frina, не казваш ти и таткото дали сте големи и високи хора  Simple Smile Природата си знае работата; няма страшно и да е по-дребно бебчето, да е здрав; хората са различни, кой голям, кой малък  Simple Smile И мъжът ми, и брат ми са родени дребнички, 2.500-2.600; всичко им е наред.

# 156
  • La casa de Mickey Mouse
хей я горе главите какво е това неЩо
наслаждавайте се на корем4етата си оЩе малко 4е не остана
беб4овците искат Щастливи и доволни майки, вси4ки депресии полу4ават 4ервен картон
оставете ги малките 4ове4ета те си знаят кога им е най добре да излязат, за в момента в корем4ето на мама им е много спокойно, а и стреса Ще е както за нас така и за тях, Ще се у4им заедно и Ще свикваме зедно едни с други
целувки по тумбаците и по една голяма усмивка
за малките бебета, аз толкова се притеснявах но ве4е се успокоих, моето дива4е е много малко, но поне до датата на секциото Ще стане около 2.200 и няма да сме в кувиоз

# 157
  • София
Хайде, добър вечер и от мен!  Hug

Булечка - тук съм, но нещо не се добирам до компа много, много.  Само го пускам и го зарязвам Grinning

Ние четвъртък и петък си дооправихме апартамента, подредихме, пренесохме се в другата стая и после само мързелувахме, излежавахме се и пак кино и Макдоналдс  Crazy. За събота и неделя милото пак замина да помага на майка си, а мен при моята откара и там пък съвсем не ми беше да вися пред компа. И така...оправих си аз петък вечерта багажа, носех го даже при майка ми. Но това е...май няма да се ражда скоро.  Confused Два-три дена постоянно контракции имам, но кел файда...нито са болезнени, нито регулярни....Sad За сметка на това, както преди около 2 семици имах само 2-3 малки стрии, сега в долната част на корема са се увеличили, яде ми се страшно много и то сладко (как през цялата бременност не ми се ядеше, а сега на края слон ще стана  #Cussing out) , имам чувството, че постоянно ми се увеличават размерите, по цяла нощ само до тоалетна ходя и не мога да спя....абе не се издържа....
Имам два изпита на 16 и 18, но си мислех, че ще съм родила до тогава. Но като гледам нямам изгледи и на пук ще взема да отида... Crossing Arms

polly1234 - хайде да се оправяш бързичко, да те остави на мира този летен грип, че ще се караме с него.  Naughty

Mirama - не се притеснявай. Аз съм чувала, че майките , колкото и дълбоко да спят от най-малкия шум на бебето се будят. Ще видиш, че и при теб ще е така.Simple Smile Относно дезинфекцирането - и аз легълцето и скрина  само с Пронто ги изчистих, мисля че е достатъчно това.

Jenna - и на мен тези мисли нещо започнаха да ми минават през главата...как нищо няма да мога да направя, никъде няма да мога да мръдна...В едно от предаванията Такъв е животът геройнята каза, че кърмела бебчето по 1 час 8 пъти на денонощие и, че реално това си е един пълен работен ден....и така погледнато се ужасих.....8 часа само в кърмене!  #Crazy Но си мисля, че като родим ще е друго...няма да е толкова страшно.

Хайде стига с мойте мрачни мисли....весела седмичка ви пожелавам.  Hug Мисля, че вече е време да имаме нови попълнения бебоци, надявам се и аз в този кюп, но да видим.  Praynig (ААА и да се разберем, че за новите попълнения се приемат минали поне 36 г.с. да нямаме други изненади  Naughty)

# 158
  • София
 fight fight Ето на започнахме само да се оплакваме и мрънкаме, ей това колективно чувство, чак се разсмях, явно на всички на минават черни мисли в главата.

Сега да се произнеса най-авторитетно

НАШИТЕ БЕБЧЕТА ЩЕ БЪДАТ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И УМНИ
 ЩЕ РОДИМ БЪРЗО И ЛЕСНО
 НА ВТОРИЯ ЧАС ЩЕ СМЕ СКОКНАЛИ ОТ ЛЕГЛОТО
 ЖИВОТЪТ ЩЕ НИ Е ПРИКАЗКА ОТ ТУК НАТАТЪК

еххх, чак си повярвах, но поне се усмихвам и ви целувам по тумбаците.  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 23:08 от meggyv

# 159

Dalia-Frina, Jenna , meggyv, Я ПО-БОДРО... NaughtyАмиии ние тука не ви познаваме такива!
На всеки му минават " недобри" мисли..., е нормално е , но за малко.
Мислете позитивно и наистина всичко ще е наред, мили момичета. Не унивайте, а си спомнете колко много ги искахте тези бебоци. Знайте, че много жени искат да са на вашето място и , че майчинството е най-голямото щастие. Трудно е и като се роди бебчо, но е важно да мислите за бебо с любов, а не да сте изнервени.Защото се предава и на детето. Организирайте си времето правилно и нека и близките ви да ви помагат, за да имате време за себе си. Много е важно!!!

# 160
  • София
Привет и от още една депресарка!

Меги и на мен ми стана малко смешно. Ей сега да си направим една среща, какви разговори ще бъдат само  Laughing

Аз физически нямам никакви оплаквания (пу-пу) - нито ме боли кръст, нито гръб, нито междукрачието, нямам болки в корема, дори краката ми вече не са така отекли, спя като пън, обаче нямам грам настроение, постоянно ми се реве, никъде не ми се ходи, седя си вкъщи, не ми се пазарува, не искам да раждам, ама не искам и да съм бременна  newsm78

Иначе и на мен коремчето ми е ниско, ама не знам дали ми е паднал или е от тежеста, и аз седя разкрачена, а коремът си лежи върху краката ми, чувствам се като сумистка.

Утре ще ходя да си взема болничния, после до работата и ща, не ща ще понапазарувам някои неща, а във вторник ще ходим с майка ми да вземем и комплекчета за изписване и още някои дреболии и вече ще съм в пълна бойна готовност. Дано бебоците издържат още два дни.

Hug от нас!

# 161
  • София
meggyvnewsm51 newsm51 newsm51

# 162
аааа ма няма да ми се вкисвате точно накрая smile3513, излагаме се, такива веселушки до сега и точно когато трябва да го караме вече на майтап, че то не остана, кога ще се съберем пак всичките с еднакъв термин,ааа newsm63

# 163
За всички мами които са в депресия , и се чувстват унили и тъжни един специален среднощен поздрав за слънчева и усмихната нова седмичка пълна само с усмивки и хубави емоции.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 23:47 от Мечтание

# 164
Ейййй, Меги, мацка, супер ме изкефи позитивния ти пост!  Hug
Сега отивам пак да го прочета, че и на мен ми е криво, вече ми ПИСНА!

На мен пък нито ми е паднал корема, нито имам контракции вече, а пък и като казвате че ви боли междукрачието - не разбирам за какво точно и как ви боли? В смисъл костите там ли, или що  newsm78
Мен основно ме боли гърба високо горе, кръста долу, и от външната страна на краката на хълбоците /най-изпъкналата част на ханша/ една тъпа постоянна болка. През нощта направо ми се реве от това!
Също има и една прерязваща силна и кратка болка ниско долу.. абе драма.
К'во да правиме докато родиме, а?
Чудя се вече по какъв начин да се разсея, за да не се сдухвам  newsm78
 Tired
Дали да не се видим да се наплюскаме някъде предродилно, я в Уго, я в Дон Домат???

ПРА Аз бях на Хайдушка гора 16, ама сега там строим блокче, та живеем временно в Борово, съвсем близо до колелото на 9тролей. А ти къде си?
Относно педиатър - още не съм избрала, чух добри отзиви за д-р Тотева, ама още не съм се запознала. Мисля да отида и да карам пак на интуиция/ както си избрах лекар за ЖК и раждането/, щото то всеки си препоръчва неговия педиатър много ясно, колкото хора - толкова мнения  Crazy
Айде лека нощ от мен, приятни сънища на всички, и нека утре да се събудим в прекрасно настроение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт