Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 716
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте сладки мамчета  Hug

Джена, Меги какви са тези настроения я да се стягате и да си спомните как с нетърпение чакате малките шушулки. То не остана бе момичета !!!

Маграт за киселините аз по цял ден пия газирана вода и нищо друго и така нямам нито през деня нито вечер...

Оф аз нямам такива лоши настроения, но всичко ме боли и то доста вече & междукрачието , кръста ниско долу корема , направо не мога да ходя вече. Онази вечер излизаме с татенцето на разходка ама нъцки  Close   Минахме 200 метра и мен като ме заболя всичко като се сковах от болка едвам съм се върнала до колата. Ужас!!!  #Crazy  Така че нямам търпение да излиза малкия бебок. Всеки ден му говоря колко е хубаво навън и колко е цветно и колко ще му е добре , ане като в корема на мама тъмно и безшумно ама не ще и не ще .  Sad

Момичета качих малко снимки да дрехите на бебчо ( в нашето албумче ) , папка tam tam.

Айде лек ден от мен само позитивно настроени и с усмивки. И цунки на всички тумбачета.  newsm51

# 181
А добро утро и от мен.Абе момета кво ви става бе,я се вземете в ръце,няма нищо страшно ,от какво се страхувате, ще видите ,че нямя нищо сложно в гледането на едно бебе.Дори много е приятно.С грижите все ще се оправим,ако се разболеят ми нали има доктори ,да не сме на полето.Е отговорноста вече е друга работа,но и там ще свикнете,казвам го от опит.Не се шашкайте,всичко  ще е наред , ще видите. LaughingГледайте само от позитивните страни на нещата.Тези дето сте в софия идете си на срещичката и се надумайте и си хапнете хубаво.А другите дето не са,предлагам с един фризьорски салон,да изтриете мрачните мисли от главите си.И мога да ви кажа ,че тук мъжете се заглеждат повече по бременни жени отколкото по небременни,особенно пък ако е и поддържана ,имам предвид фризьори мризори и т.н.
Меги ти не си ли днес на консултация,я давай отчета,аз след 2 часа и аз отлепям нататък и после пак съм тук да се отчитам.
Ние пък вчера бяхме на детски рожден ден на една едногодишна госпожица ,след малко ще ви пусна снимки да видите тук как празнуват,.много е  шарено и красиво.
Рали добре дошла отново.И ние сме на вълна училище,тази седмица ще подвързваме учебниците и тетрадките,ма не смея много учебниците ,че тоз идиот президента тука е решил да сменя образователната система и точно сега в началото на учебната година. #Cussing out
Габи май ти пита за изтръпналите пръсти,и при мен е така,не се тревожи това е нормално,разтривка му е майката.Нищо друго не помага.Ма ще мине,като родим,дето викаше докторката на Галентинас.
За дезинфекцията на бебешката стая,нямам намерение да я чистя с нещо повече от останалия апартамент,Маграт е обяснила много добре защо.А бебешките дрешки ги гладя от двете страни,както и нашите.
Сега отивам да свалям малко снимки от вчера и  ще ви пусна линкче.После съм на доктор.Айде приятен и слънчев ден на всички и без повече вкисвания ЗАБРАНЕНО Е.

# 182
Здравейте тумбалинкиии   Hug Hug Hug

Айде най-сетне и аз да се разпиша, че поизчезнах след като излязох в болнични...  Blush
Ама кво да ви кажа то това си било хубава работа да се трудиш само върху себе си  newsm47 smile3521  Една седмица бяхме в провинцията на почивчица, една седмица ЩУР ПАЗАР!!!  newsm68  и сега като за последно на срещички с приятелки  smile3534 

Междувременно обаче ми се случи нещо не толкова приятно и искам да ви го споделя - може да имате полза от инфото. Както си ходех на прегледи и слушане на тоновете, лекарката ми каза, че се съмнява дали бъбречетата на детето са здрави - иди вика на фетална морфология при Марков той да види и да каже!!! На мене толкова ми трябваше - пълен шаш и паника  smile3506 newsm09 newsm45 newsm45 Като се притесних - аз в 36-та седмица, а като знам как има свободни часове за Марков си викам май ще се гледаме чак като родя!!! Обаждам се аз в МЦ "Фемина" да записвам час и от там следващия удар под кръста!!!!  д-р Марков не работи вече при нас - ми казва някяква лелка с равен тон... и сега си мисля аз накъде????  Ама имаше Господ за нас, намерих телефона му, обаждам се РЕВЯЩА  и започвам да се моля за час. Оказва се, че д-р Марков и брат му са открили собствен МЦ "МАРКОВС", КОЙТО РАБОТИ ОТ ЕДИН ДЕН И ДА  могат да ми запишат час за следващия ден, тъй като графикът му още не е запълнен.  Прегледа не се състоя на следващия ден , а на по-следващия, защото за първия ми час Марков не успя да стартира новата си машина /космическия ехограф, който ползваше от 2 дни/ , та останахме с бебо да чакаме. Чакането си струваше и той каза, че всичко е наред и понеже бях много разстроена съветът му бе да спра да ходя на лекари вече и да се наслаждавам на финала на бременността си спокойно. Аз мисля да го послушам!!!  newsm10 Такива ми ти работи с мойта особа. Сега ще ви дам телефона и адреса на центъра, ако на някой му се наложи /дано на никой не се налага!!!/ или иска да се види с него:

МЦ "МАРКОВС"
ул. "АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ" № 17, вх. А, ет. 1 /това е пресечка на бул. Мадрид в разстоянието между канала и ул. "Черковна"/
тел. 02/946-07-95
GSM 0899/130-550

Е това е от мен за сега, ще гледам по-честичко да пиша, ама така не ми се заседява пред компа, че не е за разправяне. А може ли някой да качи тук програмата за лекциите на сп. "9-месеца" или линк към нея??? Предварително благодаря   love001 Още един въпрос  - някой
записал ли се е за Училището за родители в "Тина Киркова" на 16.09, защото аз да и ми е любопитно с кого ще се учим заедно???

За срещата утре ако ще идвам ще е само в пицарията - хихихии /на софрата и аз съм първа от едно известно време/  smile3508

Поздравления и целувки на тези, които са имали повод и на тези, които са нямали също   newsm51 smile3525  love001

Лек ден  Hug

# 183
  • София
Ехооо  Hug  Hug  Hug
вече съм напълно готова за раждане, всички документи са налице, чанта приготвена - дрехи на бебка готови - мойте дрехи  готови (реших да си се изпиша в дънковия гащеризон, зимния, за какво са ми дрехи за дебеланки, не ща да имам такива, барем по-бързо заслабна) - говорих и с педиатърката която уж избрах, преснимах лични карти и акта за брак и с бебка сме ГОТОВИ.

Преслава   #2gunfire си лекарката, може ли така да те плаши накрая, добре че Марков те е гледал и успокоил.

mishonka95 прегледа ме рутинно, даде ми документите, слуша ме сд една дървена фуния и това беше прегледът, но утре съм при моя си доктор, та там е по-интересно, ще ми вземе и секрет и ехограф и тонове ще записваме, абе пълна програма.

Поли бързо да се оправяш, накрая грип да те хване, а това със зъбоболът ....... ще си поговоря аз с мъжо ти.

Айде момичета, утре съм налице - лекции, кльопачка и магазини, програмата ми харесва  Mr. Green

# 184
Най-накрая и аз да се разпиша!
Ще ме извините, но толкова сте изписали, че не успях да ви прочета, само по диагонал Blush
Но първо да се накарам: Какви са тези настроения от вас?! Направо ме изумявате! А уж тук всички сте толкова позитивни и усмихнати! Jenna, пък не теб хич не ти ходи така! Crossing Arms Не съм свикнала да ви чета в такава светлина! Ааааамаха! Има време за депресията, не си мислете, че ако я почнете от сега по-рано ще свърши  Mr. Green Хайде сега всички дайде по едни усмивки за пред компа  newsm47

Сега да дам отчет за тия дни. В нас започнахме да чистим и оправяме за бебо, ама котарака ни (сладкия ни бебун Маринчо) се наложи да го оперират, та ще забавим малко с подредбата докато той се оправи Heart Eyes Записах си ден за секцио, но дано успея да устискам до 26ти, че ако стане по рано...дупе да ми е яко Mr. Green Вчера си помислих, че ще раждам на улицата...та се наложи да седна на едни стълби и мъжа ми и кумата ми само ме гледаха с изцъклени очи, а аз от лудост се тресях от смях  Joy hahaha Joy hahaha Че и на РД ходихме с контракциите, абе...шантава работа Simple Smile Ама сега ще лежа в нас и ще почивам, та да не излиза бебо преди датата!

meggyv, определено ще последвам примера ти за документите и багажа, че да не стане беля...хич не ми трябва докато се превивам от болки някаква лелка да ми крещи, че не ми бил пълен багажа  Whistling

# 185
Здравейте момичета и от мен!!!

Жива съм, здрава съм, слава богу в добро настроение, даже днес бях и на работа - трябваше да обуча едни колежки. Единственото ми оплакване е , че матката ми огъва вече ребрата и много ме боли, но докато се разхождам всичко се свлича надолу и се чувствам добре. Вече почти съм готова за болницата, останаха все още някой дребни неща, но те не са чак толкова важни.
магнат чеснова за киселините много помага сода с лимон, опитай.
Момичета полудях с тези соди с лимони. На ден изпивам поне 2л. сода с 2-3 лимона, даже и така ги ям...а аз по принцип не пия газирано, никога не съм го обичала  78 . Ненормална работа.

# 186
Мараба пак от мен.Досега оправях снимки.Сложих малко от вчерашния ден ден,да видите малко шарения,ма готино е иначе и весело.Само да уточня ,че има още снимки ,но не са на моя апарат. Ще ги кача утре може би,на тях има снимани и надуваеми замъци ,колички ,нарисувани детски личица и т.н.Ето тук който иска http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=171607
Потребител mishonka95
Парола 123456

Меги браво на теб,и аз съм си стегнала багажите от няколко дена,само не съм сложила дрехите за изписването моите,на беба всичко е готово,ма мойто ,ми като не знам кой панталон  ще ми става.Ма ще бутна дънките дето сега нося и една блузка и туй то. Аз днес  ще викам таткото с мен на прегледа,че докторката предния път ми каза,че днес ще бъда прегледана вагинално и да не стане някоя бела на връщане,да не мога и да карам колата от болки нещо.Та после  ще давам отчети.

Айде чао ви от мен за сега.

# 187
здравейте пак от мен,

да ви питам момичета, вчера стерелизирах помпата за кърма и една бибка+шише за да ги приготвя за родилното(не че държи стерелизацията толкова време, ама да съм спокойна) и много дълго време ми стояха мокри, т.е. очаквах да излязат сухи от стерелизатора(Чико за микровълнова), а пък те си бяха мокри... аз ли не направих нещо както трябва??? Майките с опит - споделете как е правилно да се стерелизира Praynig

На мен ми взеха вагинален секрет още в 33 седмица и резултатите са отрицателни, което е добре, но от болницата ми искат това изледване да не е по-старо от един месец преди раждането. И сега ще трябва да го правя пак си мисля newsm78, трябва да питам доктора ще мине ли това, или ще ме бърка пак Sick

Мишонка, голямо парти сте направили, то там при вас май са хора на веселбата, сигурно си живеете много весело и готино. Тук при нас са малко спекани и им дай да се събират само бири да пият, не ги бива много за купоните, най-уважаваните и посещавани заведения са пивниците от типа "каубойска среща" (така им викаме ние с мъжа - дървени маси и столове в каменни салони и само свещи на масите) или рицарски декори ooooh!Как да ги накараш да се веселят в такава обстановка hahaha, но иначе не са лоши хора...

# 188
Здравейте,
Моето настроение си е нормално, не съм се депресирала още. Но за сметка на това физически  Sad . Нестига , че още повръщам, но започна и кръста да ме боли, краката отичат, венците започнаха да ми кървят.
Днес няколко стаи ги чистих 2 часа. Изчистя едната - почивка, изчистя втората -почивка - ужас.

# 189
Днес щръкнах рано-рано, та гледам да посвърша малко работа - имам си цял лист с места за обаждане тук и там...

Уредих си да се срещна с педиатъра този следобед, та едно по-малко за занимавка  newsm68

Сега, чакам да чуя от работа дали ще се навият да ме пратят на един трейнинг в Орландо. Флорида края на Ноември. То цялата работа е кой ще плати самолетния билет, но иначе трябва да чакам чак до догодина, а ми се ще да си размърдам дупето (аз съм малко от сорта "гъз път да види").

Наде, да ти кайа , душа, вчера се разходихме порядъчно с мъжо, и днес не ме боли вече гърба... ако имаш време, направи 1 час интензивно ходене, виж дали ще ти помогне.
Апропо, как е Вики? Успя ли да се оправи навреме за рожденния ден?

Мишонка, много съм впечатлена!!! Страхотни снимки

# 190
Jenna благодаря Вики е много добре! Гледам я как напоследък гледа да се върти все около мен  newsm78  и е станала една такава грижовна!А за разходките - не спирам общо взето!Вчера сме щурмували зоопарка а всеки почивен ден на мъжо сме в Южния парк.забелязах че като се движа краката не ми се надуват даже! Движение верно му е майката!
и аз сега се връщам от държавните консултаций та констатирах как и да не те измерят правилно - им е все тая явно  Twisted Evil Миналия месец ми казва с 1 сантиметър разлика в главето - тоя месец ми казва старият размер   #Crazy  и аз вече нададох вой та човека се загледа та докара още 5мм. отгоре  Thinking  добре че утре съм си при частният ми доке та да се успокоя!Иначе поне килограми не съм качила ама хич! кантара общо ми показва за цялата бременност - 10кг.
Me_and_baby секрет не ми взе въпреки че казах че ми е увеличено течението  newsm78и ми връчи всички документи ама без болничния......забравили го! Е ще чакам пари на куково лято!!!!!!! #2gunfire Аз не съм ползвала до сега стерелизатор та няма да изказвам мнение!
Това е оплаках се!
mishonka95 блазе ви за чудесните родилни отделения! Ми то да ти е кеф да раждаш!
Lollipop  всички май сме с еднакви оплаквания!
Преслава никакво скатаване за утре! Идвай в пицарията да се видим и хапнем щото не се знае следващия път  1stroller
И да знаеш много се радвам че с бебо всичко е на ред! Душица е Марков добре че има лекари като него! Хайде спокойно и стискай още малко!

# 191
Здравейте, момичета Simple Smile

Гледам, че започва да ви минава депресията малко по малко, браво Simple Smile Аз нямам много време да се депресирам, защото имам ужасно много работа  ooooh! Просто не знам как ще смогна до раждането, направо ми е ясно, че няма да смогна. Но поне ми помага да не мисля страшни неща и да не се притеснявам много много.

Днес бях на преглед и ми казаха, че плацентата ми е вече 3-та степен и раждането се очаква съвсем скоро. Бебето е 3200 Simple Smile УРА Simple Smile
Поради проблемите с листериозата се налага да сменя болницата, защото ще трябва да поостанем за някои изследвания и наблюдения и предпочитам да е на място с добри неонатолози.
Така че сега в сряда ще се запознавам с доктора и ДАНО  Praynig да не тръгне и той да ми обяснява как няма проблем да раждам по нормален начин седалищно бебе, клонящо към 4 кг, защото вече ще ми дойде в повече  Close

Момичета, приятно изкарване утре и кажете някой бебешки магазин, който си струва да се посети, че до сега не успявам да се впечатля Tired.

mishonka95, този вашият президент яко го пере нещо по главата  ooooh! Какви щуротии измисля непрекъснато...

Надя 73, и ние искахме да ходим в неделя в зоопарка, ама мен нещо ме налегна сънната болест и не успях да стана  Crazy

# 192
Привет  Mr. Green
радвам се че сте по-добре.
Мен кой ли дявол ме би през устата да казвам че спя добре, снощи от 3 ч като съм се ококорила и няма заспиване бе  Shocked
Тъй, днес бях за болничния ама направихме и една консултация, корема расте - вече е 102 см, фундуса е 33 см, тоновете са ОК. Взеха ми е влагалищен секрет,между другото ме провери докторката и за разкритие- няма нищо, шийката е добре  Party И най хубавото че каза че разшрените вени няма да попречат за нормално раждане защото са отстрани а ако се наложи да правят епизиотомия цепвали от другата страна (май откъм д-то).
Другата новина край мен е че държавния изпит са го насрочили за 26.10 а термина ми е на 23.10 и докторката ми обяснява днес че е много вероятно да пренося  #Crazy Наистина нищо не се знае от сега ама мноооого се съмнявам дали ще мога да отида на тоз изпит. Е здраве да е
Като споменахте СРЕЩА, тази седмица май има лекция на 9м и в Варна . Кой е свободен да ходим заедно
Хайде пазете се  Hug

# 193
Момичета, в голяма драма ме хвърлиха днес на прегледа  Sad Бебето било много голямо 3кг. е вече и в следващите 5 седмици вероятно ще стане над 4,5кг и искат да ми теглят ножа  smile3518
Не знам, какво да правя?!?! Ако си изпревари термина сигурно няма да е толкова голямо, ама да се готвя за секцио!!! Ще полудея  smile3511
Точно преди 2 дни четох статия, как лекарите в България препоръчвали с повод и без повод секцио, защото им било по-лесно и бързо да те резнат, от колкото да те израждат с часове... и сега се чудя дали и аз не съм жертва на това.. дали наистина 3кг са много за 35-та седмица (а и апаратите не са съвсем точни, нали?) и наистина ли ще продължи да наддава с такова темпо?!?!

Извинявайте за хленченето, но найстина много ме е страх от секциото и съм в паника!  Embarassed Cry

# 194
Ето ни и нас с мишко. Ходихме при чичо доктор и познайте прегледаха ни и за разкритие и каза че нещо си шийката вече се подготвяла. Ама да ви кажа тоя преглед хич не е приятен и затуй хич не го слушах. Изписа ми едни глобули заради лекото течение което ми се появи от няколко дена, каза че не са гъбички но за всеки случай ще си слагам а и са само за 3 дена.
И сега по хубавата част мишката е станала 2.900  Praynig изглезда добре ама се пак колкото може да се види в нормата си е и каза че вече когато и да се появи няма толкова страшно. Но ми каза че заминава за 1 седмица от 23 до 30 в чужбина  #Cussing out абе не се наскита той и ми вика другата седмица пак да ме погледне може би да види дали ще устискам докато се върне или да ми помогне с някой ден, и като се замисля то найстина не остана още 20 и няколко дена и май ще се ражда  #Crazy
Оставям ви засега и после ще ви изчета че сега нашите си идват от почивка и ни носят подаръчета да взема малко да приготвя за вечеря. Само усмивки   love001

Общи условия

Активация на акаунт